Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Recommended Posts

Για να δούμε αν θα γίνει το θαύμα...

dsc002421.jpg

ΤΕΛΕΙΑ!!! και επειδή χάρηκα θα ανεβάσω και άλλη μια!

αχ, ειναι πανεμορφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θέλω να το πιάσω κ το ξετινάξω στις ακαλιες και στα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

όντως αυτη η ράτσα ειναι πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ σκυλια με απιστευτα καλο χαρακτήρα!!!!!!!!!!!!!

για σπιτι ότι πρέπει!!!!!

αχ, αντε να δουμε ποτε θα πεισω τον δικό μου, να πάρουμε κ μεις ενα,

αλλα μην νομιζετε κολλαω κ γω, μεγαλωσα 13 χρόνια με σκυλι στο σπιτι κ ξερω τι δεσιμο κ ευθυνη ειναι, γιαυτο κ το επεξεργάζομαι το θέμα :wink: μιας κ βάζουμε φοτος θα ψάξω να βρω αμα εχω καμια στο pc σπίτι απο την sabrinoula μας, κ θα σας την βάλω, αλλιως θα σκανάρω καμια!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ΄σαι κι εδώ mata!!!

Αν λέμε για κριτική (στην συζήτηση για το κάπνισμα) εδώ να δεις τι "έσουρα" (με την καλή έννοια) πριν για αυτούς που αρήνουν τα σκυλιά τους να βολοδέρνουν στους δρόμους ελεύθερα...

Καλύτερα να τα λαχταράς από μακριά, παρά μόνο για το καπρίτσιο σου να τα αποκτήσεις και να δυστυχήσεις και εσύ και αυτά...

Κι εγώ σε διαμέρισμα μένω, και αρκετά μικρό για να χωρέσει ακόμα και μικρό σκυλί, για τα κριτήριά μου, και για αυτό και δεν έχω σκυλί αυτή τη τη στιγμή, αν και η ψυχούλα μου το ξέρει πόσο θα ήθελα ένα...

Άσε που ο χρόνος που χρειάζονται για φροντίδα δεν έχει βρεθεί ακόμα στη ζωή μου (και με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση...παμε για το 2011...)

Αλλά είναι ψυχές και αυτά, που εξαρτώνται ΑΠΟΛΥΤΑ από τη δική μας φροντίδα (η μη) οπότε αν δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε, ηθικά κυρίως, καλύτερα να μην τα έχουμε καθόλου...

(Για μένα, φυσικά το ίδιο ιχύει και για τα παιδιά, αυτό δεν χρειάζεται νομίζω να το αναφέρω καν)

Έτσι κι εγώ αρκούμαι στην περιοδική μεν, αλλά ολόζεστη αγκαλιά του κούκλου μου στη φωτό επάνω!!!

M9fdp3.png

Μπράβο βρε κορίτσια να το εμπλουτίσουμε αυτό το topic!

Πολύ χαίρομαι!!!

Μήπως να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό θέμα "Κατοικίδια".

Στο κατώ κάτω, τα σκυλιά ειδικά είναι η καλύτερη παρέα για τα bebe μας!

Δεν θα έπρεπε να έχει το ίδιο ενδιαφέρον σαν θέμα όσο και το ράψιμο?

M9fdp3.png

Να ΄σαι κι εδώ mata!!!

Αν λέμε για κριτική (στην συζήτηση για το κάπνισμα) εδώ να δεις τι "έσουρα" (με την καλή έννοια) πριν για αυτούς που αρήνουν τα σκυλιά τους να βολοδέρνουν στους δρόμους ελεύθερα...

Καλύτερα να τα λαχταράς από μακριά, παρά μόνο για το καπρίτσιο σου να τα αποκτήσεις και να δυστυχήσεις και εσύ και αυτά...

Κι εγώ σε διαμέρισμα μένω, και αρκετά μικρό για να χωρέσει ακόμα και μικρό σκυλί, για τα κριτήριά μου, και για αυτό και δεν έχω σκυλί αυτή τη τη στιγμή, αν και η ψυχούλα μου το ξέρει πόσο θα ήθελα ένα...

Άσε που ο χρόνος που χρειάζονται για φροντίδα δεν έχει βρεθεί ακόμα στη ζωή μου (και με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση...παμε για το 2011...)

Αλλά είναι ψυχές και αυτά, που εξαρτώνται ΑΠΟΛΥΤΑ από τη δική μας φροντίδα (η μη) οπότε αν δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε, ηθικά κυρίως, καλύτερα να μην τα έχουμε καθόλου...

(Για μένα, φυσικά το ίδιο ιχύει και για τα παιδιά, αυτό δεν χρειάζεται νομίζω να το αναφέρω καν)

Έτσι κι εγώ αρκούμαι στην περιοδική μεν, αλλά ολόζεστη αγκαλιά του κούκλου μου στη φωτό επάνω!!!

Όντως έτσι είναι!!Κι εγώ θα ήθελα πολύ ένα σκυλάκι, αλλά επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και λόγω του ότι μένω σε διαμέρισμα, πιστεύω ότι θα στερούσα πολλά πράγματα που θεωρώ σημαντικά. Εγώ φεύγω στις 7.30 το πρωί και γυρίζω στις 4.30. Βέβαια ο γιος μου και ο άντρας μου γυρίζουν γύρω στις 1, αλλά και πάλι τί θα έκανε το έρμο το ζώο τόσες ώρες μόνο στο σπίτι; Αλλο να είναι μόνο σε μια αυλή και να τρέχει ελεύθερο, να κυλιέται στο γκαζόν, και άλλο να ξέρω ότι όλο το πρωί θα είναι μόνο του. Βέβαια, όχι ότι είναι και κακό κάποιοι άνθρωποι που έχουν μικρά σκυλάκια και τα αφήνουν να μπαινοβγαίνουν στο μπαλκόνι. Αλλα εγώ το βρίσκω δύσκολο μετά από την ώρα που γυρίζω να έβρισκα όρεξη και κουράγιο να το βγάζω τις βολτίτσες του.

Γιατί ακόμα κι αν λείπεις κάποιες ώρες και κοιτάς να τις αναπληρώσεις μετά, πάλι είναι ευτυχισμένο το ζωάκι σου. :wink:

Ετσι βρε κορίτσια να τα βάζετε φωτο να τα βλέπουμε και να τα καμαρώνουμε κι εμείς!!!! :wink::D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζήσουν κοριτσάρες!!!

Είναι όλα πανέμορφα!!!!!

Το boxeraki σου ειδικά έχει ΜΑΤΑΡΕΣ! (είπαμε η αδυναμία στα σκυλιά είναι παθολογική...sorry gals!)

Κι άλλες! κι άλλες!! (εγώ δεν άνεβάζω, αν και έχω εκατοντάδες του Manu γιατί αμα πάρω φόρα δεν θα σταματάω με τίποτα!!!!)

M9fdp3.png

dsc00672.jpg

αυτός λοιπόν είναι ο Manu!

Έιναι ημίαιμο Flat (Coated) Retriever (τα καθαρόαιμα που αναγνωρίζονται από το σωματείο τους έχουν ή μαύρο ή μελιτζανί τρίχωμα)

και είναι πραγματκά ένας άγγελος!!!

Δυστυχώς δεν έιναι όλοδικός μου, απλά ο μπαμπάς του που είναι κολλητός φίλος μας μας τον έχει δώσει τα καλοκαίρια και το Πάσχα για πάνω από 2 μήνες και όποτε χρειαστεί να λείψει με μεγάλη μας χαρά τον παίρνουμε εμείς!

Νονά του είμαι γιατί εγώ του έδωσα το όνομά του.

νομίζω πως αυτό το σκυλί το αγάπησα περισσότερο και από όλα τα δικά μου σκυλιά που είχα στο παρελθόν!!!

Καλέ αυτά είναι ολόιδια...μωρέ πολύ χαίρομαι γι'αυτά που μου έγραψες...να'σαι καλά κοπέλα μου μου άνοιξες τα μάτια... είναι όντως κρίμα να τον μαλώνω και να με κοιτάει σαν να μου λέει εγώ φταίω που δεν σε καταλαβαίνω?????έχεις απόλυτο δίκιο και από δω και πέρα μόνο έτσι θα κινηθώ!!!!

.png img1238z.jpg

είναι όντως κρίμα να τον μαλώνω και να με κοιτάει σαν να μου λέει εγώ φταίω που δεν σε καταλαβαίνω?????

Και όχι τίποτ' άλλο νιώθεις και χάλια όταν τον μαλώνεις και σε κοιτάει με αυτά τα ματάκια...ράκος γίνεσαι! (και χωρίς λόγο...)

LILLYPRO, είμαι πάντα στη διάθεσή σου.

Προς το παρόν να σου πω πως πρέπει να τον ξεκινήσεις με τη βασική εκπαίδευση της βόλτας άμεσα (δεν χρειάζεται να το κάνει εκπαιδευτής, θα επιστρατέυσεις ένα καλό βιβλίο για τη ράτσα του και όση υπομονή διαθέτεις).

Και να θυμάσαι πάντα τον χρυσό κανόνα που ισχύει και στην παιδική διαπαιδαγώγιση (άσχετα αν το ανακάλυψαν πρώτα στην εκπαίδευση των σκύλων)

ΣΥΝΕΠΕΙΑ!!!!! (με ρομποτική ευλάβεια!!!)

Καλή τύχη!!!

M9fdp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!

Είχα κι εγώ κανισάκι,γκρί και λίγο πιο μεγάλο! Πανέξυπνα τα άτιμα, αλλά πολύ νευρικά, αδερφάκι μου!

Να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!

(μόνο βρε natasa31 μου, μήπως να την ανέβαζες λίγο πιο μικρή τη φωτό? θα φαινόταν καλύτερα, μου φαίνεται...)

M9fdp3.png

Την λενε οντως ΜΠΟΥΜΠΟΥ και ειναι πολυ νευρικη και ζωηρη... ειναι 7 χρονων και κανει σαν κουταβι... τρελη!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Καλησπέρα!

Λοιπόν summerinxs πήρα ένα περιοδικό που έιχε σε dvd όλα όσα θα έπρεπε να ξέρω από την αρχή και το αμέλησα..το πρώτο σκυλάκι είναι που να ξέρω? και με τις εντολές αυτές πάμε πολύ καλά..τελικά είναι πανέξυπνα εγώ κοιμόμουν και έλεγα μικρό είναι δεν καταλαβαίνει...

:(

Η στιγμή που θα πηγαίνουμε βόλτα ήρεμα είναι μακρυα αλλά τώρα έχω πολλές ελπίδες !!!

Σ'ευχαριστώ και πάλι!! :lol::lol:

.png img1238z.jpg

Τοξόπλασμα έχουν οι γάτες, όχι τα σκυλιά. Απλά ο γιατρός μου έιχε πει ότι επειδή τα σκυλιά μυρίζουν στα χόρτα κ.λ.π. (ο δικός μου τουλάχιστον αυτό κάνει) μου είχε πει να του πλένω τη μουσούδα για να είμαστε σίγουροι..πάντως από σκυλι δεν κολλάς, μόνο από γάτα αδέσποτη και όχι καλά πλυμμένα λαχανικά.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

χαιρομαι που το λες και εσυ γιατι σιγα σιγα καποιοι απομακρυνονται απο μας λογω εγκυμοσυνης.(και εγω υπηρξα εγκυος και δεν βραθηκε ουτε ενας να μου πει οτι πρεπει να φυγει ο σκυλος.)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...