Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

kalispera ki apo mena!tha ithela ki ego na moirasto to provlima mou mazi sas mipos kai katafero na vro mia lusi...:?exo ena agoraki eikosi minon...kai eno ola itan mia xara me ton upno tou mexri tora,koimotan monos tou xoris xeria,agkalieskai diafora alla kolpa,ksafnika arxise na arneite ton upno!!den thelei me tipota na koimithei monos tou,molis tou leo gia nani klaiei kai otan ton afino stin kounia tou ourliazei astamatita!!auti ti stigmi kleinei 3 ores fonazontas!!diavasa ena vivlio to ''koimisou paidi mou'' kai prospatho na efarmoso auta pou leei...me apotelesma na exei ksupnisei stis 7 to proi,den koimithike endiamesa guro stis 11 opos sunithize,ton evgala meta apo duomisi ores efage kai ton ksanaevala stis 3misi...akoma ourliazei!!!ti na kano??na sunexiso tin idia taktiki???an kserei kapoia mama kati as me voithisei!!euxaristo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalispera ki apo mena!tha ithela ki ego na moirasto to provlima mou mazi sas mipos kai katafero na vro mia lusi...:?exo ena agoraki eikosi minon...kai eno ola itan mia xara me ton upno tou mexri tora,koimotan monos tou xoris xeria,agkalieskai diafora alla kolpa,ksafnika arxise na arneite ton upno!!den thelei me tipota na koimithei monos tou,molis tou leo gia nani klaiei kai otan ton afino stin kounia tou ourliazei astamatita!!auti ti stigmi kleinei 3 ores fonazontas!!diavasa ena vivlio to ''koimisou paidi mou'' kai prospatho na efarmoso auta pou leei...me apotelesma na exei ksupnisei stis 7 to proi,den koimithike endiamesa guro stis 11 opos sunithize,ton evgala meta apo duomisi ores efage kai ton ksanaevala stis 3misi...akoma ourliazei!!!ti na kano??na sunexiso tin idia taktiki???an kserei kapoia mama kati as me voithisei!!euxaristo

εγω την ειχα ξεκινησει αυτη την τακτικη κ την παρατησα. δεν μπορεσα να ακουω το μωρο μου να ουρλιαζει, εκλαιγα κ εγω. εν τω μεταξυ εχω κ νευρωση στομαχου κ καθημερινα υπεφερα απο πονο στο στομαχι με τετοια στεναχωρια που ετρωγα. αφησα στην ακρη το βιβλιο, πηρα το μωρο μου οταν ηρθε η ωρα για υπνο τον εβαλα διπλα μου στον καναπε με πιπιλα κ κουβερτα κ οταν γλαρωσε για τα καλα τον πηρα κ τον εβαλα στο κρεβατι μου με απολυτη ηρεμια. ηταν ακομα ξυπνιος. αυτο κανω τωρα πια.

s euxaristo basic!!to lathos me auto to vivlio pisteuo oti einai pou leei na mpaineis sunexeia mesa sto domatio.........nomizo oti to ksesikoneis to paidi me auti tin taktiki.tin kori mou tin megali,einai tora 5 xronon,tin koimiza sta xeria mexri duo xronon....mia mera den anteksa kai apofasisa na tin matho na koimatai moni ths.mia dvomada akrivos talaiporithikame oloi!!alla sto telos to apotelesma itan teleio!!!tin evaza sto krevati tis,tis elega kalinuxta kai telos!den me ksanaevlepe...itan polu duskolo na tin akouo na ourliazei,evgaina sto mpalkoni kai eklaiga ki ego mazi tis...alla den antexa allo.ksupnousa to proi kai enoitha piasmeni pantou.tha prospathiso na kano to idio kai me ton mpempi mou....elpizo na exo to idio apotelesma.....:-):roll:

Καλημερα και απο μενα!!Απο την δικη μου εμπειρια θα σου πω οτι ειναι καθαρα θεμα παιδιου!!Εμενα ο Νικολας μου ειναι 29 μηνων ειχα δοκιμασει τα παντα και την τακτικη του βιβλιου που ομως δεν μπορεσα να την κανω πανω απο 2 μερες μην στα πολυλογω αυτη την στιγμη τον κοιμιζω το βραδυ στο κρεβατι του λεγοντας ιστοριες αλλα κατα την διαρκεια της νυχτας θα ερθει τουλαχιστον 2 φορες στο κρεβατι μου οπου παλι σηκωνομαι τον παω στο δικο του ξαπλωνω και εγω μαζι και μολις τον παρει ο υπνος φευγω.....οσο για το φαγητο θελει 2η 3 φορες την νυχτα γαλα ουτε αυτο μπορω να του κοψω μιας και δεν ειναι απο τους πολυ φαγανους οποτε με εχει κανει μπαλακι σχεδον 2.5 χρονια τωρα.....ευχομαι καποια στιγμη να φτιαξει μονος του τα πραγματα και να μην μου κανει τα ιδια η 20 ημερων κορουλα μου που μεχρι στιγμης δειχνει καλα δειγματα!!!

Κουραγιο στις μανουλες με τα προβληματα υπνου γιατι οντως ειναι μεγαλο θεμα το οποιο φερνει κουραση νευρα τσακωμους(με τον συζυγο)εννοω κτλ κτλ !!!!

ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ!!!!!Πολλα φιλια:P:p:p

Διαφημίσεις

telika einai sigoura thema paidiou....!!xthes to vradu meta apo duo meres ton evala sto kravtaki tou eipa kalinuxta kai efiga...eklapse gia 5 lepta....kai meta i apoluti isuxia!!!:-D..vevaia den koimithike.paroli tin talaiporia tou kathotan ksupnios mesa stin kounia tou apo tis 9misi mexri tis 12 para!!to apotelesma....ksupnise stis 10 to proi!!!!!nomizo oti exoume kala apotelesmata kai tha sunexiso etsi...sas euxaristo polu!!!;)

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!!

Εχω ενα αγοράκι 50 ημερών και όλο αυτο το διάστημα ξενηχτάω καθημερινά...Εως 20-30 ημερών κοιμότανε και λίγο το βράδυ. Εχει 20 ημερές που είτε απο τις 12-6 είτε απο τις 3-9 το πρωί δεν κοιμάτε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! πίνει το γάλα και μετά θέλει βόλτα και κούνημα για να μήν κλαίει. Δεν του αρέσει το ρηλάξ, δεν του αρέσει η πιπίλα και το να τον εχω στο στήθος και να κάθομαι στον καναπε...θέλει περπάτημα και τοτε ηρεμει. Εχουν σπάσει τα νευρα μου, πονάει η μεση μου, και γενικά ειμαι κουρέλι. Ο συζηγος με βοηθάει τα Σ/Κ αλλα τις καθημερινες ξυπνάει 5,30 και πρέπει να ξεκουράζετε γιατι ειναι οδηγός. Το κακό καταλαβαίνω οτι ειναι οτι κοιμάται πολλές ώρες την ημέρα αλλα και ξύπνιο δεν μπορώ να τον κρατήσω με τίποτα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν αντέχω άλλο

δυστυχως δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι. ειναι πολυ μικρο το μωρο σου, ισως εχει κολικους κ οπως κ να 'χει δεν μπορεις να του δημιουργησεις προγραμμα απο τωρα παρα μονο την μερα να τον εχεις μεσα σε φως (μην κλεινεις παντζουρια για να κοιμηθει) κ την νυχτα σε σκοταδι. πριν τον βραδινο υπνο κανε του χαλαρωτικο μπανιο, μασαζ με λαδακι κτλ. επισης οταν ξυπνησει μεσα στην νυχτα δωσε του χαμομηλι... χαλαρωνει λενε κ βοηθαει κ στους κολικους.

Γεια σου μηπως το παιδακι σου εχει κολικους;;;γιατι μου λες συγκεκριμενες ωρες και θυμαμαι ο μικρος μετα τον μηνα καθε μερα μετα τις 6 εκλαιγε,αν θελει και βολτες τοτε μπορει να ειναι αυτο,ο μικρος μονο με βολτες ηρεμουσε,κανε του μασαζακι στην κοιλιτσα γυρω γυρω απο τον ομφαλο,τα ποδαρακια λυγισετα και τεντωσε τα και δες αν το παιδι αεριζετε;επισης δες αν σφυγκετε μπορει να θελει να αεριστει και δεν μπορει,μην αγχωνεσαι ειναι ακομα μικρουλης ας περασουν αν ειναι κολικοι και μετα θα μπειτε σε προγραμμα,υπομονη ...

δεν θα ξεχασω την κουμπαρα μου που καθε μερα 3 τα ξημερωματα επερνε τον μικρο ο πατερας της και τον εκανε βολτες με το αμαξι μιση με μια ωρα και του περνουσαν οι κολικοι...3 μηνες κρατησαν οι βολτες...φαντασου..υπαρχουν και χειροτερα...

Διαφημίσεις

Εχω ενα αγοράκι 50 ημερών και όλο αυτο το διάστημα ξενηχτάω καθημερινά...Εως 20-30 ημερών κοιμότανε και λίγο το βράδυ. Εχει 20 ημερές που είτε απο τις 12-6 είτε απο τις 3-9 το πρωί δεν κοιμάτε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! πίνει το γάλα και μετά θέλει βόλτα και κούνημα για να μήν κλαίει. Δεν του αρέσει το ρηλάξ, δεν του αρέσει η πιπίλα και το να τον εχω στο στήθος και να κάθομαι στον καναπε...θέλει περπάτημα και τοτε ηρεμει. Εχουν σπάσει τα νευρα μου, πονάει η μεση μου, και γενικά ειμαι κουρέλι. Ο συζηγος με βοηθάει τα Σ/Κ αλλα τις καθημερινες ξυπνάει 5,30 και πρέπει να ξεκουράζετε γιατι ειναι οδηγός. Το κακό καταλαβαίνω οτι ειναι οτι κοιμάται πολλές ώρες την ημέρα αλλα και ξύπνιο δεν μπορώ να τον κρατήσω με τίποτα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν αντέχω άλλο

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2631611

rikse mia matia s auto to vivlio.....isos se voithisei!;)

Βάλε πρόγραμμα και ρουτίνα ύπνου, αλλά θήλαζέ το όπως θέλει και όποτε θέλει. Δοκίμασε να το φοράς με ένα σλινγκ κατά τη διάρκεια της ημέρας (αρκεί να θυμάσαι να το θηλάζεις αν ξεχαστεί αυτό και κοιμάται). Κοιμήσου μαζί του τη νύχτα. Ο σκοπός είναι να κοιμούνται όλοι στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται. Βάλε στο δωμάτιο του παιδιού ένα στρώμα στο πάτωμα και κοιμηθείτε εκεί τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Θα θηλάζει όποτε θέλει, θα σε νιώθει κοντά του και όλα καλά. Ο αντρούλης σου θα σε στερηθεί για λίγο καιρό, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δώσε βάση στο φως σκοτάδι, μέρα- νύχτα. Καλό κουράγιο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

πραγματι το βιβλιο αυτο δεν ειναι για μωρα. μπορεις να τηρησεις μονο την διαδικασια ρουτινας που αναφερει. εγω μονο αυτο εκανα απο την πρωτη μερα κ ολα καλα κοιμαται πολυ καλα την νυχτα.

Γεια σου μηπως το παιδακι σου εχει κολικους;;;γιατι μου λες συγκεκριμενες ωρες και θυμαμαι ο μικρος μετα τον μηνα καθε μερα μετα τις 6 εκλαιγε,αν θελει και βολτες τοτε μπορει να ειναι αυτο,ο μικρος μονο με βολτες ηρεμουσε,κανε του μασαζακι στην κοιλιτσα γυρω γυρω απο τον ομφαλο,τα ποδαρακια λυγισετα και τεντωσε τα και δες αν το παιδι αεριζετε;επισης δες αν σφυγκετε μπορει να θελει να αεριστει και δεν μπορει,μην αγχωνεσαι ειναι ακομα μικρουλης ας περασουν αν ειναι κολικοι και μετα θα μπειτε σε προγραμμα,υπομονη ...

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλες σου αλλα δε νομίζω πως ειναι κολικοί γιατι δεν θέλει να κάθετε σε ρηλάξ κτλ αλλα όταν τον σηκώσεις σταματάει να γκρινιάζει και να κλαίει και απλά χαζεύει!!! Του αρέσει να είμαστε όρθιοι και να περπαταμε....Επίσης οσες φορές προσπάθησα να του κανω μασαζάκι κλοτσάει και κλαίει, δεν του αρέσει...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!! χαχα Για την ώρα πήρα την μαμά μου να έρθει απο το χωριο για βοήθεια γιατι εχω λιγήσει απο το ξενύχτι.

Διαφημίσεις

Βάλε πρόγραμμα και ρουτίνα ύπνου, αλλά θήλαζέ το όπως θέλει και όποτε θέλει. Δοκίμασε να το φοράς με ένα σλινγκ κατά τη διάρκεια της ημέρας (αρκεί να θυμάσαι να το θηλάζεις αν ξεχαστεί αυτό και κοιμάται). Κοιμήσου μαζί του τη νύχτα. Ο σκοπός είναι να κοιμούνται όλοι στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται. Βάλε στο δωμάτιο του παιδιού ένα στρώμα στο πάτωμα και κοιμηθείτε εκεί τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Θα θηλάζει όποτε θέλει, θα σε νιώθει κοντά του και όλα καλά. Ο αντρούλης σου θα σε στερηθεί για λίγο καιρό, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δώσε βάση στο φως σκοτάδι, μέρα- νύχτα. Καλό κουράγιο.

miriki τη νύχτα εχω ενα σπαστό κρεβάτι και κοιμάμαι δίπλα στο κρεβατι του στο δωμάτιο του ωστε να μήν ενοχλώ τον αντρα μου αλλα απο τις τσιρίδες του ξυπναέι πολλες φορές και αυτος, επίσης απο την αρχή δεν θήλαζα οπως έπρεπε και εδινα το βράδυ ξένο γάλα και μεχρι τώρα αυτο κανω γιατι εχει αρχήσει να μειώνετε και αυτο που ειχα (βλακεία μου ...). Θα προσπαθήσω λίγο λίγο να τον κρατάω ξυπνιο για κανα δίωρο πίσω ωστε να κοιμάτε το βράδυ αλλα και αυτο δύσκολο γιατι ειναι μικρός και δεν μπορω να τον απασχολήσω ευκολα με παιχνίδι....Αnyway ευχαριστώ για τις συμβουλες και ναι ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Αν θέλεις μπορείς να επαναφέρεις τη γαλουχία, πέρνα από το νήμα του θηλασμού να δεις το πώς. ;)

Μήν κρατάς το μωρό ξύπνιο είναι πολύ πολύ μικρούλι. Αγόρασε ένα μαλακό μάρσιπο αγκαλιάς ρινγκ σλινγκ. Θα περπατάτε, θα χαζεύει, θα κοιμάται, θα θηλάζει κι εσύ δε θα κουράζεσαι. Εκ πείρας (πικρής που έγινε η πιο γλυκιά της ζωής μου). Τα καλύτερα 45 ευρώ που ξόδεψα ποτέ μου!

Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες είτε για το ένα είτε για το άλλο είμαι στη διάθεσή σου. όσο για το μικρούλι βάζε το στο στήθος τη νύχτα για πιπίλα κι ας μην έχεις τόσο γάλα όσο θα ήθελες. Ας μην είναι για το γεύμα, αλλά για την παρηγοριά.

Με το πρόγραμμα και τη ρουτίνα εννούσα να πηγαίνει για μπανάκι , να σβήνουν τα φώτα κ.λ.π. κάθε μέρα την ίδια ώρα. Στην αρχή δε θα γίνεται τίποτα αλλά σιγά σιγά θα δεις διαφορά.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Οχι, οχι μην βαράτε!Μπηκα εδω γιατί στο σχετικο θεμα που εκανα ερωτηση δεν ελαβα καμία απάντηση.Το πρόβημα μας είναι .......οτι κοιμάται πολύ, κατα την γνώμη μουΕιναι 7 μηνών το κοριτσάκι μας.Απο νεογέννητο κοιμόταν παρα πολύ σε σημείο που δεν ξυπνούσε για να φαει.Της καναμε ολες τις εξετάσεις και βγη΄καν μια χαρά.ΑΠο νεογεννητο όμως ειναι αρκετά κινητική.Δηλ, ποτέ δεν φοβόμασταν πως θα την κρατήσουμε γιατί φαινόταν να εχει εναν ελάχιστο έλεγχο σο σώμα της.Τρισημιση μηνών γυρισε μπρούμητα, απο 6 μηνων ξεκινησε προσπάθειες να μπουσουλήει και τωρα πλεον μπουσουλάει κανονικά κι επίσης πιανεται και σηκωνεται μονη της όρθια.Η παιδιατρος με καθησυχάζει.Ομως ειναι φυσιολογικο να κοιμάται τόσο πολύ σ αυτή την ηλικία?Μηπως κουράζεται πολύ και δεν αντέχει απραπάνω?Α, εχει αλλεργία στο αγελαδινό γαλα, δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρολο.Συγκεκριμένα το προγραμμα της εχει ως εξής:

7-8 ξύπνημα

9.30-12 ύπνος

2.00/2.30-4.00/4.30 ύπνος

7.00/7.30 αρχιζει να νυστάζει αλλα προσπαθώ να την κρατήσω μεχρι τις 8.30 για να μην ξυπνήσει πολύ νωρίς το πρωί

Αν γνωρίζετε καποια παρόμοια περίπτωση απαντήστε μου όσο κι αν σας εκνευρίζει η ανησυχία μου, εσας που εχετε να κοιμηθείτε πολύ καιρό

Οχι, οχι μην βαράτε!Μπηκα εδω γιατί στο σχετικο θεμα που εκανα ερωτηση δεν ελαβα καμία απάντηση.Το πρόβημα μας είναι .......οτι κοιμάται πολύ, κατα την γνώμη μουΕιναι 7 μηνών το κοριτσάκι μας.Απο νεογέννητο κοιμόταν παρα πολύ σε σημείο που δεν ξυπνούσε για να φαει.Της καναμε ολες τις εξετάσεις και βγη΄καν μια χαρά.ΑΠο νεογεννητο όμως ειναι αρκετά κινητική.Δηλ, ποτέ δεν φοβόμασταν πως θα την κρατήσουμε γιατί φαινόταν να εχει εναν ελάχιστο έλεγχο σο σώμα της.Τρισημιση μηνών γυρισε μπρούμητα, απο 6 μηνων ξεκινησε προσπάθειες να μπουσουλήει και τωρα πλεον μπουσουλάει κανονικά κι επίσης πιανεται και σηκωνεται μονη της όρθια.Η παιδιατρος με καθησυχάζει.Ομως ειναι φυσιολογικο να κοιμάται τόσο πολύ σ αυτή την ηλικία?Μηπως κουράζεται πολύ και δεν αντέχει απραπάνω?Α, εχει αλλεργία στο αγελαδινό γαλα, δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρολο.Συγκεκριμένα το προγραμμα της εχει ως εξής:

7-8 ξύπνημα

9.30-12 ύπνος

2.00/2.30-4.00/4.30 ύπνος

7.00/7.30 αρχιζει να νυστάζει αλλα προσπαθώ να την κρατήσω μεχρι τις 8.30 για να μην ξυπνήσει πολύ νωρίς το πρωί

Αν γνωρίζετε καποια παρόμοια περίπτωση απαντήστε μου όσο κι αν σας εκνευρίζει η ανησυχία μου, εσας που εχετε να κοιμηθείτε πολύ καιρό

Δεν έχω να σου πω κάτι ως προς την ανησυχία σου,(αν και δεν νομίζω πως συντρέχει λόγος) έχω να σου πω συγχαρητήρια και ότι σε ζηλεύω τρελλά!

Και τώρα πάω να κλάψω τον πόνο μου.....(έλα αστειεύομαι...)

Δεν έχω να σου πω κάτι ως προς την ανησυχία σου,(αν και δεν νομίζω πως συντρέχει λόγος) έχω να σου πω συγχαρητήρια και ότι σε ζηλεύω τρελλά!

Και τώρα πάω να κλάψω τον πόνο μου.....(έλα αστειεύομαι...)

Ναι, ξέρω πως οι περισσότερες μανούλες θα χοροπηδούσαν αν τα απιδάκια τους κοιμόταν εστω κι ενα τεταρο παραπάνω, αλλα φαντάσου να εισαι πρωτη φορά μαμά, το νεογέννητο να μην λεει να ξυπνήσει για να φάει κι εσυ να εισαι σαν θηρί στο κλουβί γιατί κάποιοι σου λένε΄ότι απαγοαρεύεται να μενει νηστικό πανω απο 4 ωρες....

Καθε φορἀ που ανοιγω την κουβέντα για αυτό το θέμα, ειναι σα να το γρουσουζευω.Ορίστε, ξύπνησε απο τώρα ενω κανονικά ξυπνάει μετά τις 12!!!

......oυτε του παπα μην το πεις και απο την στιγμη που εχετε κανει ολες τις εξετασεις ολα καλα εγω με τον γιο μου μεχρι 18 μηνων ξυπναγε καθε 3-4 ωρες τωρα ειναι 29 μηνων και κοιμαται σερι γιατι κοιμομαστε μαζι .....η κορουλα μου ειναι 40 ημερων και μαλλον με λυπηθηκε ο θεος και ειναι σχετικα καλη οχι τιποτα φοβερο αλλα 4 ωρουλες τις κοιμαται σερι οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενη και εχω χρονο να κυνηγαω τον ΑΝΤΑΡΤΗ μου....κλεινω τωρα γιατι κλαιει η πριγκιπισα μου πολλα φιλακια!

ειχαμέ και εμείς το ίδιο πρόβλημα με τη μικρή.....δεν καθόταν πουθενά...μετά το φαγητό ήθελες 30λεπτά με 1 ώρα περπάτημα.....ξυπνούσε έντρομη και έψαχνε θηλή....ύπνος άστατος.....δεν είχε κολικούς αλλά έκλεγε αρκετά για πολύ μικρά διαστήματα......τελικά είχε ΓΟΠ.......το οποίο ανακλύψαμε όταν έγινε 2 μηνών γιατί τότε άρχισε να βγάζει γουλιές.ο γιατρός τι σας έχει πει;

Το παιδί ΄δεν είναι αντιδραστικό......το κλάμα είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσει μαζίσας.......ειχαμέ και εμείς το ίδιο πρόβλημα με τη μικρή.....δεν καθόταν πουθενά...μετά το φαγητό ήθελες 30λεπτά με 1 ώρα περπάτημα.....ξυπνούσε έντρομη και έψαχνε θηλή....ύπνος άστατος max 2 ώρες.....δεν είχε κολικούς αλλά έκλεγε για πολύ μικρά διαστήματα και διπλωνόταν......τελικά είχε ΓΟΠ.......το οποίο ανακλύψαμε όταν έγινε 2 μηνών γιατί τότε άρχισε να βγάζει γουλιές.ο γιατρός τι σας έχει πει;

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!

Η μικρή μου είναι τώρα 16 μηνών και έχουμε θεματάκια με τον ύπνο της. Τώρα τελευταία και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο κοιμάται γύρω στις 12 με 1 το βράδυ. Αυτό έχει σαν συνέπεια να ξυπνάει κατά τις 9 το πρωί. Έπειτα το μεσημέρι 2-4 κοιμάται ξανά και έπειτα πάλι βράδυ στις 12! Τι μπορώ να κάνω για να κοιμάται νωρίτερα σαν όλα τα παιδιά του κόσμου? Ακούω άλλους που τα παιδάκια τους κοιμούνται στις 9 και στις 10 και με πιάνει τρέλα. Αρχίζω διαδικασία ύπνου (μπανιο-γάλα από τις 9) και αυτή στις 11 χοροπηδάει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...