Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χάνεται συνέχεια η βιντεοκλήση στο skype

gimnasio

Recommended Posts

εγκατέστησα το skype για πρώτη φορά και η κάμερα δούλεψε κανονικά. Μετά από ώρες το κουμπί της βιντεοκλήσης χάνεται. Με τα πολλά από usb την έκανα web camera αλλά πάλι συμβαίνει το ίδιο.

Ξέρετε κάνα κόλπο να μη χάνεται;

Διαφημίσεις

... Με τα πολλά από usb την έκανα web camera αλλά πάλι συμβαίνει το ίδιο ...

Μας εξηγείς τι εννοείς εδώ, γιατί οι περισσότερες κάμερες είναι USB.

Απο ότι κατάλαβα, χάνεις το κουμπί για video-κλήση, γιατί για κάποιο λόγο ο υπολογιστής σου "χάνει" την κάμερα.

Το Skype καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη κάμερα και δεν εμφανίζει το σχετικό κουμπί.

Τώρα το γιατί ο υπολογιστής "χάνει" τη κάμερα δεν το γνωρίζω.

Μήπως η κάμερα έχει κάποιο είδους "power save" - εξοικονόμησης ενέργειας και "κλείνει" μετά απο λίγο;

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

ο υπολογιστής μου είναι φορητός και η κάμερα ενσωματωμένη. Μου φαίνεται τόσο περίεργο που συμβαίνει αυτό. Μου'χει σπάσει τα νεύρα. Το ίδιο κάνει και σε συγγενή μου που έχει κάμερα εξωτερική.

Rasta καλά έχεις καταλάβει. Τώρα τι εννοώ με το usb. Στα χαρακτηριστικά φαίνεται να είναι συνδεδεμένη ως usb. Μετά το skype όταν χάνεται η βιντεοκλήση λέει πως δεν έχουμε web camera. Η λύση σε αυτό ήταν μέσω του windows live messenger να την web. Το έκανα και νόμιζα ότι όλα θα δουλεύουν αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια...... δε ξέρω.... για διαφωτίστε μας αν μπορείτε όσοι δεν έχετε πρόβλημα!

και να συμπληρώσω ότι όταν χάνεται η βιντεοκλήση είναι ανενεργή η επιλογή του βίντεο στο μενού. Αλλα στην κάμερα μπορώ να δω τον εαυτό μου!!!

Διαφημίσεις

Μήπως έχεις και τα δύο προγράμματα (Skype και Windows Live Messenger) ανοιχτά την ίδια χρονική στιγμή;

Εάν ναι, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, μιάς και τα δύο προγράμματα χρησημοποιούν τη κάμερα.

... Η λύση σε αυτό ήταν μέσω του windows live messenger να την web. Το έκανα και νόμιζα ότι όλα θα δουλεύουν αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια...

Δεν κατάλαβα τίποτα, sorry.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

• 3 εβδομάδες μετά...

μετά από μέρες χρήσης του skype και επειδή δε χρησιμοποιούσα το win.live messenger μου έβγαλε μήνυμα να επιβεβαιώσω τη δ/νση του email του win.live mes. και από τότε δε μου άνοιγε πάλι η βιντεοκλήση.

Τελικά rasta έχοντας υπόψιν αυτό που έγραψες να μην είναι ανοικτά και τα 2 προγράμματα είχες δίκιο. Σ'ευχαριστώ.

ουφ! Σήμερα πάλι χάθηκε η βιντεοκλήση και δεν ασχολήθηκα καθόλου με το win.mes. Το έκλεισα και πάλι τίποτα.

Βαρέθηκα. Οπότε όποτε θα εμφανίζεται θα τη χρησιμοποιώ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...