Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να κανω;;Καμια συμβουλη;; (2 μικρα παιδια και καροτσι)

Recommended Posts

εγω θα σου προτεινα να παρεις να συνδεσεις τα δυο καροτσια με συνδεσμου θα ειναι πιο ευκολο και θα σου στοιχισει λιγοτερα.

Antu ξέρεις μήπως που μπορώ να βρω τέτοιους συνδέσμους;

Aso4p2.pngplWtp2.png

Διαφημίσεις

αν εχει το πλικο 3 της πεγκ περεγκο παιρνει εξτρα σκαλοπατακι δικο του για το μεγαλο παιδάκι!!!

Αυτο το καροτσι έχουμε, και με ενδιαφερει αυτο το σκαλοπατακι!

πρεπει να το παραγγειλουμε? ξερει κανεις που μπορω να το βρω?

Σε λίγο καιρό θα αντιμετώπίσω το ίδιο θέμα... Η μικρή μου θα είναι, πιστεύω (20 μηνών), λίγο μικρή για σκαλοπατάκι. Οπότε προσανατολίζομαι στο Phil and Ted's, αν και με προβληματίζει η τιμή του. Και βέβαια, έχω 2 μαρσίπους ήδη, οπότε θα δοκιμάσω αρχικά αυτή τη λύση.

Διαφημίσεις

Σε λίγο καιρό θα αντιμετώπίσω το ίδιο θέμα... Η μικρή μου θα είναι, πιστεύω (20 μηνών), λίγο μικρή για σκαλοπατάκι. Οπότε προσανατολίζομαι στο Phil and Ted's, αν και με προβληματίζει η τιμή του. Και βέβαια, έχω 2 μαρσίπους ήδη, οπότε θα δοκιμάσω αρχικά αυτή τη λύση.

Φοβερο καροτσακι και δεν πιανει και πολυ χωρο και γω αυτο θα επαιρνα σιγουρα!!Οσο για την τιμη ψαξε σε κανενα αγγλικο σαιτ,εχουν πολυ καλυτερες τιμες!

Εγω εχω της baby jogger και το παρηγγειλα απο αγγλια 150 εβρω φθηνοτερο!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Eπισης μια καλη λυση για δυο παιδα κια ειναι και το buggypod το οποιο ειναι καθισματακι που κολλαει με το καροτσι.Αν σε ενδιαφερει μπες στην http://www.pramworld.co.uk και δες το.Εχω παραγειλει καροτσι απο το σαιτ αυτο κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Ασε που μου το φερανε με κουριερ στο σπιτι μου και τα εξοδα αποστολης μονο 20 λιρες!Το ιδιο σαιτ εχει και το phil and teds αν ενδιαφερει καποια.

Μολις πριν απο λιγο χαζευα στο amazon.de και ειδα επισης κατι πολυ καλο,ενα σκαλοπατακι για το δευτερο παιδακι στο οποιο ομως το παιδακι καθεται!!Δεν ξερω πως να μεταφερω τη φωτογραφια για να το δειτε....με την ευκαιρια ξερει καμμια πως γινεται επικολληση στο φορουμ,προσπαθησα αλλα δε μου βγαινει...

LETO267538.jpg

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1262&ct=1040102&itmid=1388432

αυτο λες?

το χαζευα γιατι μιας φιλης το καροτσι ειχε ενσωματωμενο και ηταν πολυ βολικο. Σαν πρόσθετο δεν ξερω. Δοκιμασε το πριν το παρεις γιατι μια κοπελα λεει οτι χτυπας τα ποδια σου . Το εχει δοκιμασει καποια αλλη να πει γνωμη? Δεν ειναι και φθηνο για να παει αχρηστο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγω το ειχα παρει κ το αγορασα 70 ευρω...ειχα το διπλο καροτσι γιατι η μεγαλη ηταν 2 χρονων οταν γεννησα τον μικρο.το καροτσι ηταν διπλο μπρος πισω.δε με βολεψε καθολου γιατι ηταν πολυ βαρυ για μενα.ειμαι κ 48 κιλα κ που να κυλαω τετοιο βαρος.σταματησα να το χρησημοποιω 6 μηνες μετα αφου το καροτσι ζυγιζε απο μονο του 17 κιλα η κορη μου 15 κ ο γιος μου 8,5.δηλαδη παρα 8 κιλα το βαρος μου!!!κ οταν ειχα κ ψωνια μη σου πω οτι το ξεπερνουσε κιολας!υδρωνα κ αγκωμαχουσα καθε φορα που εβγαινα εξω!!ασε που για να το στριψω με τοσο βαρος επανω επρεπε να ειμαι ο σταλονε!!!τελικα πηρα αυτο που εχεις στη φωτο κ με βοηθησε παρα πολυ.στην αρχη μπορει να χτυπαν τα ποδια σου αλλα μετα το συνηθιζεις.τζαμπα τα 500 ευρω που εδωσα για το καροτσι μονο για 6 μηνες :?

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Μια και το είχαμε συζητήσει πριν από λίγο καιρό, το ποστάρω και εδώ :D

Έχω μια κόρη 21 μηνών και μια 17 ημερών...

Σήμερα λοιπόν παραγγείλαμε το phil and ted's, το tandem καρότσι από το εγχώριο mothercare (το οποίο σε αυτή την περίπτωση είχε το διπλό μοντέλο στην καλύτερη τιμή: 300 ευρώ, αντί πχ για 400 λίρες χωρίς μεταφορικά που έχει στο pramworld.co.uk). Δεν τους έχουν απομείνει όμως πολλά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, οπότε αρκεστήκαμε στο πορτοκαλί (ενώ ήθελα κόκκινο).

Ανυπομονώ να τις βγάλουμε βόλτα! Θα σας πω εντυπώσεις σε καμιά δυό βδομάδες!!

• 10 months later...

θα μπορουσε να μου πει καποια μαμα που εχει 2 παιδια, περιπου στην ηλικια των δικων μου, το ενα 3.5 χρονων(σχεδον)και το αλλο 8.5 μηνων, εαν την βολεψε το σκαλοπατακι ,θελω να μαθω εαν το μεγαλτερο παιδακι εχει την υπομονη να καθεται ορθιο για αρκετη ωρα και εαν ειναι βαρυ το καροτσι και το παιδι μαζι?

εμας παντως η μεγαλη 22 μηνων ηταν οταν γεννηθηκε η μικρη και δεν ηθελε το καροτσι απο τους 18 ,μηνες, απο τοτε εδω και 1μισι χρονο εχει κατσει σε αυτο 3 φορες και μαλιστα η μικρη θελει να ειναι εκεινες τις ωρες εκτος καροτσιου, οποτε δε χρειαστηκαμε καν σκαλοπατακι!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

β & α

δηλ.πως ακριβως κυκλοφορειται?

εγω αποφευγω να βγαινω με τα 2 παιδια εξω, το ενα στο καροτσι και το αλλο διπλα ,αφου μετα απο λιγο και οι 2 αρχιζουν και γκρινιαζουν

εμένα οι μάγκες μου είναι 22 και 4,5 μηνών....

ζούμε σε χωριό άρα είναι πιο βολικές οι βόλτες μας....

στην αρχή το μωρό το έβαζα στο sling και τον μεγάλο ή στο καρότσι ή από το χέρι... δε γουστάρει ιδιαίτερα το καρότσι, του αρέσει το περπάτημα...

πρόσφατα πήρα το σκαλοπατάκι κι ο μεγάλος το χαίρεται πολύ... είναι σαν να σπρώχνει αυτός το καρότσι και νομίζει ότι αυτός το πάει βόλτα το μωρό!!!!

γενικότερα φαίνεται να του αρέσει πολύ το θέμα... περπατάει μόνος του στο πλάι του καροτσιού κι όταν κουραστεί ανεβαίνει και συνεχίζουμε!!!!!

Διαφημίσεις

bounitsa ,ακριβως ειναι μια εναλλακτικη λυση ,οταν κουραστει να ανεβει

με τον μαρσιπο δεν βολευομαι καθολου,ουτε με τον μαλακο ,ουτε με κανεναν

ποιο σκαλοπατακι πηρες ,εχει σημασια ,η ολοι ιδιοι ειναι?

http://cgi.ebay.com/lascal-Maxi-Buggy-Board-Brand-New-Box-/320643403516?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa7d60efc#ht_500wt_1156

αυτό περίπου πήρα....

εμένα με βολεύει για την ώρα....

πρέπει να πάρεις κάποιο που να κάνει σε όλα τα καρότσια....

εμένα μου το πήραν δώρο από το prenatal 55 ευρώ... αλλού είναι πιο ακριβό, γι αυτό κάνε έρευνα αγοράς....

β & α

δηλ.πως ακριβως κυκλοφορειται?

κυκλοφορουμε το ενα στο καροτσι κ ταλλο ερχεται με τα ποδια!

δηλ. ξεκιναμε με το μικρο στο καροτσι.

Μετα απο λιγο το μικρο αρχιζει και τσιναει και θελει να περπατησει...ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΤΡΑΜΠΑ! κι αν η μικρη μας καθυστερει επειδη παει αργα και ολο εξερευναει, αν ειναι μαζι την παιρνει ο πατερας της στους ωμους! Αν δεν ειναι μαζι, απλουστατα δε τη βγαζω απο το καροτσι. προτιμω να κραταω απο το χερι το παιδι που συνενοουμαι καλυτερα

Η μεγαλη βεβαια αμα της πεις "κατσε στο καροτσι", καθεται, αν και απο μονη της δε το ζηταει...

Πιο παλια που το μωρο ηταν βρεφος απλα η μεγαλη ηταν παντα με τα ποδια.

Γιαυτο τηΝ ειχαμε ξεκινησει να τη βγαζουμε χωρις καροτσι βολτα απο 18 περιπου μηνων,

να μαθαινει.και μια χαρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

κοιτα ο μεγαλος μου το καροτσι(συνηθως) το χρησιμοποιει ξερεις ποτε μονο ?οταν πηγαινυμε στην λαικη ,για αντιβαρο,κατα τα αλλα με τα ποδια ,γιατι απλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου να κυκλοφορω με καροτσι,συχνοτερα πηγαινω με το ποδηλατο παρα με το καροτσι.Απλα τωρα που εχω και το δευτερο μωρο που δεν περπαταει ειναι ζορικα ,δεν εχω υπομονη να σερνομαστε ,για αυτο λεω μηπως εαν τον βαλω τον μεγαλο στο σκαλοπατι θα κινουμαστε πιο γρηγορα

• 4 εβδομάδες μετά...

επανερχομαι να σας πω για την πλατφορμα για μεγαλυτερο παιδι

καταπληκτικη εφευρεση

επιτελους κανω βολτες με τα δυο παιδια χωρις γκρινιες :lol::lol::lol:

ειναι αυτο http://www.babyinn.gr/v1/products/view/201/ deite kai to vinteaki

το πηρα απο το mathercare στην ιδια τιμη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...