Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι να κανω;;Καμια συμβουλη;; (2 μικρα παιδια και καροτσι)

Recommended Posts

Εχω ανε θεμα και δεν ξερω τι να κανω.Εχω ενα κοριτσακι 13 μηνων και ειμαι εγκυος στον 5 μηνα.Οταν θα γεννησω η μικρη θα ειναι 18 μηνων .Με το θεμα καροτσι τι κανουμε;;;Οταν θα θελω να τα βγαζω βολτα τι θα κανω;;Σκεφτηκα να παρω ενα καροτσι για διδυμα.Εσεις τι λετε;; Τι κανατε σε αναλογη περιπτωση;;

Διαφημίσεις

Γεια σου zoegeo. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό το καινούριο μέλος. Εγώ έχω ένα παιδάκι αλλά οσους έχω δει με παιδάκια παρόμοιας ηλικίας με τα δικά σου έχουν αυτό το καροτσάκι για τα δίδυμα. Η άλλη λύση για να μην προχωρήσεις σε αγορά καινούριου καροτσιού είναι να έχεις το μωρό σε μάρσιπο τώρα βέβαια δεν ξέρω πόσο θα σε εξυπηρετει το ένα στο καρότσι, το άλλο στον μάρσιπο και εσύ να πρέπει να ψωνίζεις κιόλας???

Το σκεφτηκα αυτο με το μαρσιπο αλλα θα ειναι βολικο για καποιους μηνες μετα θα ειναι πιο αβολο φανταζομαι.Οποτε μαλλον θα αγορασω ενα καροτσι για διδυμα .Νομιζω οτι σαν λυση αυτη ειναι η καλυτερη.σε ευχαριστω πολυ.

Οταν γεννησα την μικρη μου ο Δημητρακης ηταν 17 μηνων.Επειδη ο συζυγος μου εργαζεται πολλες ωρες και θα τα εβγαζα μονη μου βολτα πηραμε διπλο απλα πηραμε αυτο που ειναι το ενα πισω απο το αλλο γιατι υπηρχε μεγαλη διαφορα κιλων,επειδη τα αλλα που κοιτουσαμε (διπλα-διπλα)δεν ξαπλωναν τελειως για την Ηρακλεία και τελος ο δρομος που εχουμε εδω δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα διπλα διπλα.Δεν ξερω μου φαινονται δυσχρηστα.Για τα χερια ειναι σαν να εχεις δυο μονα διπλα-διπλα.

Θα παθεις αγκυλωση.Εμενα ο μαρσιπος δεν με βολεψε καθολου.Αν αποφασισεις να παρεις διπλο,κανε μια ερευνα αγορας και παρε αυτο που θα σε βολεψει καλυτερα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα αν και εχω ακόμη ένα παιδάκι.Αλλα επειδή βάλαμε μροστά για το 2ο αυτό ειχα στο μυαλό μου.Τα καρότσια εκτός των άλλων (ογκωδη κτλ) κοστίζουν και αρκετά.Και η μεγάλη σου δε θα κάτσει για πολύ καιρό στο καρότσι!!!!!

Με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Αυτό που εχω δει στο δρόμο είναι ένα καρότσι η μαμα κ ένα ο μπαμπάς.όταν θα γεννήσεις θα είναι 18 αλλά μην ξεχνάς πως κ 40 μέρες θα τις φας μέσα.οπότε θα είναι σχεδόν 20 μηνών κ τότε θα περπατάει τέλεια.εχω δει επίσης σε καρότσι ένα εξάρτημα που το βάζουν πίσω,κάτω στο καρότσι σαν παταρακι κ ενώ κινήσε με το καρότσι είναι το άλλο παιδί όρθιο.εμένα ο μαρσιποσ με βόλεψε πολύ πάντως.για αρχή πιστεύω θα σου λύσει τα χέρια.κορίτσια κ εμένα στην αρχή νόμιζα ότι δεν με βόλευε κ είχα λάθος ρύθμιση στα ζωνάκια.

Και σκέψου το βάρος του καροτσιού διδύμων... Και πάλι δηλαδή θα μπορείς να βγείς μόνη με τα παιδιά? Δύσκολο. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου έδωσαν τα κορίτσια

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

zoegeo,με το καλο να δεχθεις το παιδακι σου.για το μαρσιππο δε ξερω,εγω δε θα επαιρνα γιατι δε ξερω πως θα αντιδρουσε το μεγαλο παιδακι.εμενα ο γιος μου γινεται 2 μεθαυριο.το καροτσι το κοψαμε στους 20 μηνες και πολυ λεω.Υπαρχουν ομως καροτσια που περνουν σα σκαλακι πισω και καθεται εκει το μεγαλο ορθιο.το εχω δει και στο δρομο,παντως μη πολυαγχωνεσαι γιατι θα περπαταει ανετα μονο του.

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

α τωρα το ειδα σαν αυτο της φωτο ηταν,και φαινοταν πολυ βολικο

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Γεια σου και απο μενα , προσφατα ο κουνιαδος μου απκτησε και αλλο παιδακι το πρωτο ειναι 3 ετων οποτε δεν ηθελαν να το βαζουν στο καροτσι και πηραν αυτο το σκαλακι http://www.comparestoreprices.co.uk/images/3g/3g-buggyboard-black.jpg τετοιο η ενα καροτσι τετοιο http://www.mothercare.com/Phil-Ted-Sport-doubles-kit/dp/B000OY4Q98/sr=1-7/qid=1256568260/ref=sr_1_7/275-9216773-6104311?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core η περνεις ενα ring sling που βολευει καλυτερα απο εναν μαρσιπο δες εδω http://www.babywearing.gr και το ενα το εχεις εκει και το αλλο στο καροτσι!!!

Μιας κι εχω γιο σχεδον 28 μηνων θα σου πω πως οταν δεν θελει να μπει στο καροτσι για βολτα (πραγμα που ξεκινησε τελευταια) θελει πολυ προσοχη.......πρεπει να το κρατας συνεχεια, ειναι πολυ ευκολο να πεσει η να σου ξεφυγει.........δεν ξερω αν θα θελει να ανεβει πανω στο σκαλακι οταν φθασει η ωρα να γεννηθει το αδερφακι του......το ευχομαι......

Γιατι δεν ειναι δυνατον να βγεις εξω μονη με δυο παιδια , το ενα στο καροτσι και το αλλο πεζο.........ποιο θα πρωτοπροσεξεις? Αν σου φυγει το μεγαλο τι θα κανεις?

Ο δικος μου θα ναι 3 ετων και παλι προβληματιζομαι.......εσενα που θα ειναι μικροτερο, μηπως θα επρεπε να προσανατολιστεις στο διπλο καροτσι (το ενα πανω στο αλλο οπως στη φωτο)? Αν αυτο λυνεται καποια στιγμη θα ειναι πολυ χρησιμο.........νομιζω οτι ειναι μικρο το μεγαλυτερο παιδι για να καθισει στο σκαλακι.......σε αυτη την ηλικια θελουν την ανεξαρτησια τους αν δεν τα περιορισεις σε καροτσι (οταν ειναι απαραιτητο) την εχεις βαψει............το διαπιστωνω απο προσωπικη εμπειρια τελευταια.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Εμας εχουνε 19 μηνες διαφορα , πηραμε το διπλο της chicco και ξενιασαμε χωρις αυτο θα υποφεραμε πολυ και χωρις τον αντρα μου θα ηταν αδυνατον να βγω εξω , το συνιστω ανεπυφυλακτα .

και εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα το σκαλάκι...δύσκολα το προσέχεις το παιδί εκεί. Ενώ στο διπλό είναι περιορισμένο το μεγάλο...μπορέις να σταματήσεις και σε ένα περίπτερο και να μην αγχώνεσαι που θα πάει....!

Τελικα το αποφασισα θα παρω ενα διπλο και βλεπουμε στην πορεια.Τωρα βεβαια εχω την ηλιθια απορια για το αν θα χωραει στο ασανσερ.Μενω και στον 4ο τρομαρα μου.Μην γελατε,κοριτσια!!

Οντως θα εχεις προβλημα με αυτο, δεν χωραει σε τραπεζες ασανσερ κλπ.......αυτο που ειναι το ενα πανω στο αλλο το αποκλειεις? Ετσι οταν ξεπεταχτει το μεγαλο θα αφαιρεσεις το ενα κομματι και εισαι οκ!

Μη το παρεις αν δεν χωραει στο ασανσερ σου.....μετρα πρωτα διαστασεις.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω.Θα το μετρησω και θα δουμε.Αλλα και αυτο το καροτσι που λες σαν καλη ιδεα μου ακουγεται.Θα ψαξω να το βρω..

• 3 weeks later...
Μιας κι εχω γιο σχεδον 28 μηνων θα σου πω πως οταν δεν θελει να μπει στο καροτσι για βολτα (πραγμα που ξεκινησε τελευταια) θελει πολυ προσοχη.......πρεπει να το κρατας συνεχεια, ειναι πολυ ευκολο να πεσει η να σου ξεφυγει.........δεν ξερω αν θα θελει να ανεβει πανω στο σκαλακι οταν φθασει η ωρα να γεννηθει το αδερφακι του......το ευχομαι......

Γιατι δεν ειναι δυνατον να βγεις εξω μονη με δυο παιδια , το ενα στο καροτσι και το αλλο πεζο.........ποιο θα πρωτοπροσεξεις? Αν σου φυγει το μεγαλο τι θα κανεις?

Ο δικος μου θα ναι 3 ετων και παλι προβληματιζομαι.......εσενα που θα ειναι μικροτερο, μηπως θα επρεπε να προσανατολιστεις στο διπλο καροτσι (το ενα πανω στο αλλο οπως στη φωτο)? Αν αυτο λυνεται καποια στιγμη θα ειναι πολυ χρησιμο.........νομιζω οτι ειναι μικρο το μεγαλυτερο παιδι για να καθισει στο σκαλακι.......σε αυτη την ηλικια θελουν την ανεξαρτησια τους αν δεν τα περιορισεις σε καροτσι (οταν ειναι απαραιτητο) την εχεις βαψει............το διαπιστωνω απο προσωπικη εμπειρια τελευταια.....

Εγω συμφωνω με την Βερα!!Δν ξερεις ποσο θα καθισει η μεγαλη σου στο καροτσι,εμενα η κορη μου το θελε μεχρι 4 χρονων και επιπλεον τοσο μικρα παιδια κουραζονται στο σκαλοπατι ασε που πρεπει να χεις το νου σου συνεχως.....Τη δε ζηλεια που τη βαζεις.....Σκεψου το λιγο...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Εχω ανε θεμα και δεν ξερω τι να κανω.Εχω ενα κοριτσακι 13 μηνων και ειμαι εγκυος στον 5 μηνα.Οταν θα γεννησω η μικρη θα ειναι 18 μηνων .Με το θεμα καροτσι τι κανουμε;;;Οταν θα θελω να τα βγαζω βολτα τι θα κανω;;Σκεφτηκα να παρω ενα καροτσι για διδυμα.Εσεις τι λετε;; Τι κανατε σε αναλογη περιπτωση;;

Mε το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!Ζω και εγω μια ιδια περιπτωση με αγορακια!!!20 μηνων το πρωτο και 3 μηνων το δευτερο!!!Αρχικα μου ειχαν πει για σκαλοπατακι αλλα δεν μου φανηκε βολικο γιατο μωρο,γιατι μωρο ειναι 20 μηνων, ορθιο,ασε που το πιο φθηνο εκανε 80 ευρω..Μια μερα ειδα στην παιδικη χαρα την ΛΥΣΗ στο προβλημα μου!!!!!:eek::eek::eek:Λεγεται baby trend galaxy LX και το βρισκεις μονο μεσω ιντερνετ www.babytrend.com Movo απο το www.amazon.com το στελνουν Ελλαδα ομως θα βρεις ακρη και θα δεις πολλα μοντελα..Τιμες που ειχε:απο 120 δολαρια μεχρι 140 δολαρια.Μπροστα ειναι καροτσακι κανονικο και πισω καθισματακι για το μεγαλυτερο παιδι με το προσωπο προς τα εσενα.Πολυ ωραιο εγω θα το παραγγειλω αμεσα,ψαχνω να δωσω το καροτσακι του μπεμπη να μην γεμισω και καροτσια και θα το παρω.:P:p:p