Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Recommended Posts

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Σκεψου απο πριν τι εχεις να του πεις..κανε κ στην αναγκη προβες μην χασεις τα λογια σου!!:D

να του μιλησεις ηρεμα..μα πανω απο ολα με αυτοπεποιθηση και με σιγουρια για την αποφαση σου!!

δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο που πας να κανεις.

προσεξε ομως!!οσο κ αν τον αγαπας ΜΗΝ τον αφησεις να σου αλλαξει γνωμη!να εισαι σταθερη στην αποψη σου..

και να ξερεις εκ των προτερων πως δεν θα το δεχτει με τη μια!

να το βαλεις καλα αυτο στο μυαλο σου για να καταλαβεις πως πρεπει να επιμεινεις..

ειμαι σιγουρη πως θα ειναι αρνητικος,πως μπορει κ να σου μιλησει σκληρα..

πες τι εχεις να πεις,,και κλεισε το τηλεφωνο!!!

θα τον παρεις για να του πεις την αποφαση σου.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΕΤΕ!!!!

και απο εκει κ επειτα ασε τον να σκεφτει..και να ξερεις πως μπορει να του παρει κ αρκετο διαστημα...

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 18.

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΕΙ.

ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ..

ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ!!

Και εγω εδω μολις 19 και με ενα υπεροχο γιο !!!

Αγαπω τον γιο μου οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!!!

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!

ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ? ΕΧΕΙΣΣΥΝΤΡΟΦΟ?

Ευχαριστω!!!

Καλα νιωθω απλα για μενα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και οικονομικα και τα παντα , σπουδαζω και ολας οποτε βραστα , ναι εχω συντροφο μενουμε μαζι !!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χαρηκα παρα πολυ με την αποφαση σου,αλλα νομιζω οτι δικαιολογημενα το νεαρο της ηλικιας σου σου δινει αυτην την υπεροχη παρορμητικοτητα.η ουσια δεν ειναι τωρα αν δεχτει ο φιλος σου το παιδακι του γιατι δεν ξερει τι του γινετε και εχει και αυτος το καθε δικαιωμα λογο ηλικιας.ο αντρας μου ηταν 24 οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου γιο και εκανε πολλες βλακιες χωρις να τις σκεφτετε.θελω να πω οτι πρωτα εσυ πρεπει να δεις τα θεματα που ερχονται μονο και μονο για να στρωσεις το εδαφος και να εισαι δυνατη για τον εαυτο σου και για το μωρακι σου.δεν ειναι ευκολη η ζωη με ενα νεογεννητο και κυριος οταν δεν εισαι αποκατεστημενος επαγγελματικα συναισθηματικα,το θεμα αυτο δεν εχει μονο μια οψη,γιατι πολλες ειμασταν αυτες που καναμε παιδια στην ηλικια σου και μετα απο χρονια βλεπεις οτι δεν το μετανιωσαμε αλλα σου λεω καποια πραγματα που εγω δεν ειχα κανενα να μου τα πει!θα πρεπει να βαλεις το χειροτερο σεναριο στο μυαλο σου για να εισε προετοιμασμενη και σιγουρη εαν δεν θελει την αυτη σχεση τωρα,γιατι μπορει να νιωσει οτι εγκλοβιζετε.δωστου να καταλαβει οτι ναι μεν ειναι δικη σου η αποφαση να κρατησης το μωρο σας αλλα φερει και αυτος την αναλογη ευθυνη-δεν το εκανες μονη σου-και οτι πρεπει να αναλαβει της ευθυνες που του αναλογουν μην τον πιεσεις να ξανα βρεθειτε σαν ζευγαρι τωρα αστο θα δεις αν θα ερθει απο μονο του αυτο.σκεψου οτι το ζητουμενο τωρα κοριτσι μου ειναι να εισαι εσυ καλα και το μωρο σου να στρωσεις την δικη σου ζωη για να αναθρεψεις το νινακι σου και φυσικα να συμμετεχει υγιες και ο πατερας στου στο μεγαλωμα.αυτα για την ωρα να μην σε κουρασω αλλο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Πραγματικά πήρες την καλύτερη απόφαση. Να πεις σε αυτόν τον ΚΥΡΙΟΥΛΗ με ποιο κεφάλι πρέπει να σκέφτεται και να είσαι σίγουρη πως κάποτε θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα γ....... και ο φτωχός! Όταν θα έχεις νέα πες μας και ό,τι χρειαστείς πες το και που ξερείς...;;)

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ.

ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!

Καλημέρα και απο εμένα, η αποφασή σου είναι σωστή, δεν πρέπει να ρισκάριες με αυτά τα θέματα. Αφορούν μια καινούργια ζωούλα αλλα και τι δική σου υγεία. Ειναι δώρο θεού και κανείς δεν πρέπει να το επιστρέφει. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, αλλα αν σου τύχει μια φορά, είναι αμαρτια να σου τύχει και δευτερη. Είναι κρίμα.

Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά, και μη διστάσεις στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ:|

Διαφημίσεις

Τι να πώ κι εγώ?απο ένα σημείο και μετά πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας!

η απόφαση είναι καθαρά δική σου!αλλά το να σου σπάσει το προφυλακτικό μαι φορά και να μείνεις έγκυος είναι ατύχημα και εν μέρει μπορεί και να δικαιολογεί μια έκτρωση!το να μένεις έγκυος όμως αμέσως μετ'α από μια έκτρωση επειδή δεν χρησιμοποιησες τα μέσα αντισύλληψης που υπάρχουν το 2009 (αντισυλληπτικά, προφυλακτικά,......) και να ξανακάνεις δεύτερη φορά έκτωση, ε όχι είναι '' έγκλημα''!

συγνώμη για την επιθετικότητα, αλλά έτσι αισθάνομαι!και ειλικρινά το ίδιο θα έλεγα και στο παιδί μου!

αν δεν έχεις κάποιον να σε στηρίξει, υπάρχει και η λύση της υιοθεσίας!

Και ναι η έκτρωση μπορεί να αποβεί μοιραία στη μετέπειτα γονιμότητα σου!

φιλικά!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφτεί αλλα έχω πιάσει νομίζω το κεντιρκό νόημα...:?

Στη θέση σου κι εγώ θα το κρατούσα. Ήταν κάτι που πάντα σκεφτόμουν αλλα πρόσεχα κιόλας... Παρόλα αυτά χαίρομαι πολύ με την απόφασή σου.

Σκέφτομαι όμως μήπως θα ήταν καλύτερα να ενημέρωνες και τους γονείς του. Ίσως εκείνοι να είναι σε θέση και να έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν στο μεγάλωμα του παιδιού σου σε συνεργασία με τους γονείς σας μέχρι να είστε εσείς σε θέση να το φροντίσετε. Το λέω αυτό επειδή εχω αγόρι (κι αν και πολύυυυυυ νωρίς...) έχω σκεφτεί αυτη την πιθανότητα. Το ίδιο κι η αδερφή μου που ο γιός της είναι στην ηλικία του φίλου σου, τον έχει ενημερώσει πως αν ποτέ τύχει κάτι τέτοιο να ξέρει πως θα το αναλάβει η ίδια το παιδί μέχρι να είναι εκείνος σε θέση.

Στην τελική δεν το έκανες μονη σου και είναι άδικο για σένα να πάρεις όοοολη την ευθύνη πάνω σου, γιατί ένα παιδί μπορεί να είναι χαρά αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη....ίσως η μεγαλύτερη που θα αναλάβεις στη ζωή σου.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

ρε κοριτσια ηρεμια δεν ξερουμε το αγορι της κοπελας!δεν θελει πιεση τωρα θελει να δει τα γεγονοτα να φαει το χαστουκι του να ηρεμηση και μετα θα δουμε αν ειναι μ@@@@ας.εγω νομιζω οτι πρεπει να του πεις τα νεα απο κοντα ειναι αλλιως γιατι απο το τηλ. μπορει να φας και πορτα σκεψου λιγο ηρεμα και πραξε!

Παρακολουθώ από χτες το θέμα σου με ανάμικτα συναισθήματα. Η απόφαση είναι μόνο δική σου μιας και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση. Και δυστυχώς δεν είναι μία εύκολη απόφαση!

Να δήλωσω ότι είμαι κατά των εκτρώσεων, δεν έχω κάνει ποτέ και ούτε είμαι διατεθειμένη να κάνω και για αυτόν τον λόγο προσέχω! Εγώ προσέχω, δεν περιμένω από κανέναν να προσέξει για μένα. Τις δύο φορές που έμεινα έγκυος ήταν πολύ συνειδητές και προγραμματισμένες και τα παιδάκια μου δεν τα αλλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Όμως, αν ήμουν 20 χρονών και μου τύχαινε αυτό που σου έτυχε και τις δύο φορές δεν ξέρω τι θα έκανα. Λάβε υπόψη σου τα παρακάτω:

1. Μην περιμένεις ότι ο σύντροφός σου θα γυρίσει ή ότι θα τον κρατήσεις με το μωρό! Τώρα μπορεί να είσαι ερωτευμένη μαζί σου αλλά μην αποφασίσεις βάσει αυτού. Είσαι πολύ μικρή, είναι υπερβολικά μικρός, θα ερωτευτείς ξανά στο μέλλον κάποιον άλλον.
  2. Τα μωρά είναι "άγγελοι", σε ξετρελαίνουν, σου αλλάζουν τη ζωή. Έχουν όμως και μεγάλα ζόρια που κανείς μας δεν ξέρει πριν "μπει στον χορό". Το μεγάλωμά τους δε, απαιτεί μια μανούλα που θα είναι καλά με τον εαυτό της, χαρούμενη, ήρεμη, για να μπορεί να είναι καλή μανούλα και να διαχειριστεί μια ψυχούλα. Προσωπικά δεν τα καταφέρνω πάντα αν και δεν έχω να αντιμετωπίσω όλες αυτές τις δυσκολίες που εσύ έχεις μπροστά σου (σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση σε δύσκολα χρόνια κτλ).
  3. Φοβάσαι για την δική σου σωματική υγεία, κάτι που εσύ έβαλες σε ρίσκο. Σκέψου όμως την ψυχική υγεία ενός παιδιού..... Τι είναι σημαντικότερο?
  4. Αν απαιτήσεις από αυτόν να αναλάβει τις ευθύνες του ενώ δεν θέλει το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσεις δικαστική διαμάχη. Σε αυτήν την περίπτωση, πόσο έτοιμη είσαι να πληγωθείς από την αδιαφορία του (δεν μπορείς να πείσεις κανέναν να νοιαστεί και να γίνει γονιός με το στανιό) και να μπεις σε μια τέτοια κατάσταση που θα σου στοιχίσει ψυχικά και οικονομικά?

Θα μπορούσα να σου γράφω ώρες (ξέρω ότι πολλές θα αντιδράσετε) αλλά το μόνο που θέλω να σκεφτείς σοβαρά είναι το ότι να κάνεις ένα παιδί δεν είναι παιχνίδι.... Είναι το σοβαρότερο πράγμα που θα κάνεις ποτέ, μην παίρνεις "εύκολα" μια απόφαση. Το να το κρατήσεις είναι το δύσκολο και το υπεύθυνο στην περίπτωσή σου, όμως η δυσκολία και η υπευθυνότητα δεν θα κρατήσει για λίγο, θα πρέπει να κρατήσει για την υπόλοιπή σου ζωή. Πόσο έτοιμη είσαι για αυτό?

Αν είχες μια δουλειά, ήσουν μεγαλύτερη και πόνταρες μόνο στον εαυτό σου, θα σου έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη να το κάνεις! Τώρα σου λέω να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να το σκεφτείς πολύ πολύ καλά!

Τελευταίο, σε παρακαλώ πάρε σοβαρά το θέμα της αντισύλληψης... Θεωρώ ότι το 2009 είναι γελοίο να γίνονται εκτρώσεις.....

Συγγνώμη για το μεγάλο post, σου γράφω τα παραπάνω φιλικότατα με μόνο μου μέλημα το μωρό!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

δεν ειμαι καλη στο γραπτο λογο και ολη την ουσια που νιωθω για την κατασταση της b@bymama πραγματικα eleni_k ,με καλυψες με την μονη διαφορα που ξεχνας και τους γονεις των παιδιων μπορει οι ανθρωποι να βοηθησουν τα πρωτα χρονια και μολις ειναι ετοιμα τα παιδια(γιατι περι παιδιων προκειται)εαν ειναι ή δεν ειναι μαζι να συνεχεισουν απο κοινου τελος παντον το μεγαλωμα του μωρου τους.ξερω καποιες περιπτωσεις ανυπατρων μητερων ειναι πολυυυ δυσκολα αλλα οχι αδυνατα τα πραγματα

Πολυ καλη μου φιλη, εμεινε εγκυος, ο δικος της "εκοψε λασπη"..

Εκεινη ευτυχως ειχε τους γονεις της διπλα της, γιατι δεν μπορουσε να δουλεψει.

Δυσκολα? πολυ!!

Αλλα οχι ακαταρθωτα!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...