Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικονομικό αδιέξοδο!ίσως κάποια ιδέα σας βοηθήσει.

mariantinos

Recommended Posts

Ρε φιλενάδα θεσσ να μείνουμε στους γονείς του δεν παίζει.αν γράψω εγώ στις πεθερόπληκτες θα σας πάρω τα σώβρακα.κρατούσαμε κρυφό το μωρό απ τους γονείς του για να μην το μάθει η πρώην του κ σταματήσει πάλι τις διαδικασίες του διαζυγίου.το έμαθαν από ρουφ όταν ο μικρός ήταν 7 μηνών.κ το μοναδικό που του είπε η μάνα του ήταν ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΌΤΗΤΑΣ.πριν λίγο καιρό τηΣ λέει ο μικρός έχει τα μάτια μου κ η μάνα του του λέει ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΙ ΈΧΕΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΉΣΩ!

Άντε πες τώρα!

κατάλαβα σε τρελή έπεσες!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αυτό με την πεθερά μ'εστειλε.......... έλα Χριστέ κι Απόστολε!!!

Και κάτι άλλο κουφό......... αν ξεμείνεις από λεφτά για πάνες, κάνε ότι κάνανε οι γιαγιάδες μας............. πανάκια βαμβακερά............ αρκεί να αντέχεις να πλένεις βέβαια.

Μην με παρεξηγήσεις αλλά εγώ όποτε τραβάω ζόρια αρχίζω και διακωμωδώ τις καταστάσεις για να την βγάλω καθαρή γιατί αλλιώς δεν.............

Στην τελική το πολύ πολύ να κηρύξεις μια πτώχευση, να γραφτείς και στην πρόνοια σαν άπορη για να παίρνεις τις ελεημοσύνες που δίνει το κράτος............... αρκεί το ξαναλέω να έχετε την υγεία σας.

Ρε συ δεν εχω πλυντήριο κ όλα μα όλα τα πλένω στο χέρι.Δεν θα το αντέξω KAI αυτό!το τι σκα..ο έπλυνα σήμερα ΔΕΝ ΛΈΓΕΤΕ!θα βρω που το έγραψα κ θα βάλω λινκ.

βρε πουλάκι μου αφήστε τα όλα πίσω και κάντε μια νέα αρχή, βρες μια δουλειά ό,τι να ναι! και σερβις να πας μια χαρά μεροκάματο έχει. μη δανειστείς άλλο! δεν έχει τελειωμό αυτή η διαδικασία! σιγά σιγά ξεχρεώνεις!

κι εγώ θα έπαιρνα μια εφημερίδα με αγγελίες για να βρω δουλειά όμως κι όχι για εκ νέου δάνειο! και ό,τι δουλειά να ναι!

σου πα ξέρω τη φάση με τα πεθερικά, αλλά με το έτσι θέλω πάτε και καταλάβετε ένα δωμάτιο για κανα 6μηνο μέχρι να ηρεμήσετε. και μην έχεις σχέσεις. τίποτα! εγώ έτσι θα κανα.

όλοι τα ευρώ μετράμε κι εμείς στεγαστικό 170 χιλιάρικα χρωστάμε.

οι γονείς βοηθάνε σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο!

φορτωθείτε τους! ας κάνει ο Ντίνος μια κουβέντα τελεσίδικη! μη μιλάς για ακραίες λυσεις, εγώ για χάρη του παιδιού μου θα πήγαινα κι ας μου κλείνανε τη πόρτα.

δε ξέρω την αγορά στις Σέρρες κι εκεί να μείνεις ενεργοποιήσου για δουλειά, μια χαρά κοπέλα είσαι

Συμφωνω κι εγω πως οι συνεχεις δανειοδοτησεις δεν ειναι ωφελιμες αλλα το προτεινα γιατι εχει αναγκη απο αμεσο ρευστο. Οποια δουλεια κι αν πιασει τωρα, δεν θα εχει αυριο αλλα ουτε και σε δυο εβδομαδες τοσα λεφτα στα χερια της. Γι' αυτο το προτεινα. Φυσικα κι εγω ειμαι της αποψης να βρει καπου δουλεια, αυτο μονο καλο θα της κανει!

Κι απ' ο,τι διαβασα κι εσεις χρωστατε πολλα! Κουραγιο.. Εγω παιρνω δυναμη απο εσας γιατι κι εμεις ειμαστε σε ασχημη κατασταση με τα οικονομικα κι εγω δεν γινεται να δουλεψω! Υπομονη κι εσυ Αννα! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Ρε φιλεναδα ελεος! Τι λογια ειναι αυτα? Ουτε η δικια μου η στριντζω δεν τα λεει αυτα! Πωπω...τα πηρα τωρα!

Θα πάρω κεφάλια σας λέω αν γράψω στις πεθερόπληκτες.ο Ντίνος έχει 2 παιδιά από προηγ γάμο.ήρθαν το πάσχα στην γιαγιά τους.υποτίθετε δεν ήξεραν για τον μικρό κ θα το έλεγε ο Ντίνος με τρόπο...πριν τους το πει τον πρόλαβαν αυτα όμως..,Η ΓΙΑΓΙΆ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ Κ ΆΛΛΟ ΠΑΙΔΊ Κ ΌΤΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ AΓAΠAΣ ΕΜΆΣ Κ ΘΈΛΕΙΣ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΑΛΛΆ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΑΣ!

Άλλο...

ΜΠΑΜΠΆ Η ΓΙΑΓΙΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ.ΜΑΣ ΡΩΤΆΕΙ ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΆΜΕ.ΤΙΣ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΥΤΉ ΕΠΙΜΈΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΎΜΕ ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΛΈΜΕ ΠΑΤΆΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΈΣ.ΤΙΣ ΚΆΝΕΙ Κ ΜΕΤΆ ΜΑΣ ΒΡΊΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΣΠΊΤΙ Κ ΓΈΜΙΣΕ Η KOYZINA ΛΆΔΙΑ!

Θέλω το τρόπαιο μου ΤΏΡΑ!

Δεν μου λες? Έστω αυτές τις 3 ώρες που πάει το παιδί στο σταθμό δεν μπορείς να βρεις να κάνεις σε καμιά "μεγαλοκυρία" σίδερο- καθάρισμα κλπ?

Εδώ στην Αθήνα παρακαλάς να βρεις κοπέλα για δουλειές και πάλι πρέπει να τους κλείσεις ραντεβού 1 βδομάδα πριν.

Αχ! ρε Μαρία σε καταλαβαίνω........ μια φορά με πήρε ο αγαπημένος μου ξάδερφος από Πάτρα Παρασκευή απόγευμα και μου είπε ότι μια βδομάδα ολόκληρη το παιδί του έτρωγε μόνο χυλοπίτες κι αυτές τις είχε γιατί του τις είχανε στείλει από το χωριό, και έφυγα του σκοτωμού για το ταχυδρομείο να του στείλω επειγόντως ότι λεφτά είχα εκείνη την ώρα σπίτι.

Ο Θεός είναι μεγάλος γιατί κι αυτός ανέκαμψε κάποια στιγμή.

Πήγαινε μια βόλτα από την εκκλησία πάντως.

Διαφημίσεις

σπαω το κεφαλι μου κουμπαρα θα βρουμε μια λυση κατι πρεπει να γινει δεν μπορω να σε βλεπω ετσι σφιγγεται η καρδια μου

Σκέψου κουμπάρα σκέψου.τους λογαριασμούς τους είδες...

αστο το καθαρίστρια δεν έχει ρευστό.

καφέ και μπαρ ζητάνε όλη την ώρα! δουλεύει ο ένας πρωί ο άλλος βράδυ. με βάρδιες κρατάτε και τον μικρό. νομίζω επίσης βασικό είναι να μείνετε και στην ίδια πόλη!!!λιγότερα και τα εξοδα! σε τέτοιες δουλειές πληρώνουν καλά.

δούλευα κι εγω σα φοιτήτρια και το χιλιάρικο και πάνω το μήνα έβγαινε σίγουρα και με χαλαρή δουλειά. είναι και δουλειές που σε πληρώνουν και κάθε μέρα σε κάποια μαγαζιά.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

βρε πουλάκι μου αφήστε τα όλα πίσω και κάντε μια νέα αρχή, βρες μια δουλειά ό,τι να ναι! και σερβις να πας μια χαρά μεροκάματο έχει. μη δανειστείς άλλο! δεν έχει τελειωμό αυτή η διαδικασία! σιγά σιγά ξεχρεώνεις!

κι εγώ θα έπαιρνα μια εφημερίδα με αγγελίες για να βρω δουλειά όμως κι όχι για εκ νέου δάνειο! και ό,τι δουλειά να ναι!

σου πα ξέρω τη φάση με τα πεθερικά, αλλά με το έτσι θέλω πάτε και καταλάβετε ένα δωμάτιο για κανα 6μηνο μέχρι να ηρεμήσετε. και μην έχεις σχέσεις. τίποτα! εγώ έτσι θα κανα.

όλοι τα ευρώ μετράμε κι εμείς στεγαστικό 170 χιλιάρικα χρωστάμε.

οι γονείς βοηθάνε σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο!

φορτωθείτε τους! ας κάνει ο Ντίνος μια κουβέντα τελεσίδικη! μη μιλάς για ακραίες λυσεις, εγώ για χάρη του παιδιού μου θα πήγαινα κι ας μου κλείνανε τη πόρτα.

δε ξέρω την αγορά στις Σέρρες κι εκεί να μείνεις ενεργοποιήσου για δουλειά, μια χαρά κοπέλα είσαι

Δεν γίνετε να πάμε εκεί κούκλα μου.ο Ντίνος το παίζει μαμακας κ μένει εκεί τώρα!κ πάλι χτες του είπε η μάνα του να βρει σπίτι να φύγει. Δεν παίζει με τίποτα σου λέω.σέρρες παίζουν 400 ευρώ τον μήνα σε πωλήτριες κ ααααν έχεις προϋπηρεσία θα σε πάρουν.

Άποψή μου να κατέβεις Θεσσαλονίκη. Να στε μαζί και θα τα καταφέρετε. Θεσσαλονίκη επίσης μπορείς πολύ πιο εύκολα να καθαρίζεις σπίτια ή να πηγαίνεις να σιδερώνεις. Χωρίς ασφάλεια μεν αλλά μπορείς ΑΝΕΤΑ να βγάζεις 40 ευρώ την ημέρα. Η κοπέλα που παίρνω για τις δουλειές στο σπίτι, παίρνει 7 ευρώ την ώρα και έρχεται 9.30-3.30. Βάλτα κάτω να δεις λεφτά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μαρω σκεψου το αυτο που λεει η ζανα

Πτώχευση δεν γίνετε.το έψαξε ο Ντίνος κ δεν γίνετε.κατι πήγε να μου εξηγήσει κ άρχισε να κλαίει το μικρό κ κλείσαμε.θα ξανάρωτήσω κ θα σας πω

Διαφημίσεις

Σκέψου κουμπάρα σκέψου.τους λογαριασμούς τους είδες...

αν τους ειδα λεει?ο μιμης τα παιξε δεν μπορουσε να το πιστεψει.δεν θελω να στεναχωριεσαι και να μου παθεις κατι θα τρελαθω μετα αν ηταν μονο δανεια κ πιστωτικες θα μπορουσαμε να τα βαλουμε ολα σε μια καρτα αλλα ειναι τοσα πολλα γ....ο,και το θεμα ειναι μην πανε τα χρεη εφορια.με εναν προχειρο υπολογισμο για να κανεις διακανονισμους κτλ κτλ θελεις παγεια 2700 το μηνα μαριω και δεν εχω βαλει τοκους μεσα.θα σκεφτουμε κατι δεν μπορει θα βρουμε κατι αλλα δεν πρεπει να χρεωθεις αλλο

Nrdkp3.png

Συμφωνω κι εγω πως οι συνεχεις δανειοδοτησεις δεν ειναι ωφελιμες αλλα το προτεινα γιατι εχει αναγκη απο αμεσο ρευστο. Οποια δουλεια κι αν πιασει τωρα, δεν θα εχει αυριο αλλα ουτε και σε δυο εβδομαδες τοσα λεφτα στα χερια της. Γι' αυτο το προτεινα. Φυσικα κι εγω ειμαι της αποψης να βρει καπου δουλεια, αυτο μονο καλο θα της κανει!

Κι απ' ο,τι διαβασα κι εσεις χρωστατε πολλα! Κουραγιο.. Εγω παιρνω δυναμη απο εσας γιατι κι εμεις ειμαστε σε ασχημη κατασταση με τα οικονομικα κι εγω δεν γινεται να δουλεψω! Υπομονη κι εσυ Αννα! :)

Δείτε καιρό που βρήκαν να κλείσουν τα καφέ.θα ανοίγαμε ένα ωραιότατο καφέ με τίτλο κλάψε με μάνα κλάψε με κ όλη μέρα θα ήμασταν εκεί στα αχ κ βαχ :-) :-)

Τι θα πεις δεν γίνεται πτώχευση? Για εξήγησέ μου γιατί όλοι οι μεγαλο-απατέωνες βαράνε μια πτώχευση και μην τον είδατε τον Παναή.

Μήπως γιατί έχεις δικό σου σπίτι?

Μα εγώ αναφέρομαι στην extreme περίπτωση που χάσεις και το σπίτι.

Μα καλά δεν έχετε κανένα φίλο να βοηθήσε ρε παιδί μου? Να σας φιλοξενήσει για λίγο καιρό κάτι τεσπα.

Δείτε καιρό που βρήκαν να κλείσουν τα καφέ.θα ανοίγαμε ένα ωραιότατο καφέ με τίτλο κλάψε με μάνα κλάψε με κ όλη μέρα θα ήμασταν εκεί στα αχ κ βαχ :-) :-)

Λύσσαξες μαρή με τα καφέ πια lol-031.gif

Αν ήτανε να ξεχρεώσεις θα εισηγούμασταν όλες στην διαχείρηση να τα ξανανοίξουν!!!!!

Δεν μου λες? Έστω αυτές τις 3 ώρες που πάει το παιδί στο σταθμό δεν μπορείς να βρεις να κάνεις σε καμιά "μεγαλοκυρία" σίδερο- καθάρισμα κλπ?

Εδώ στην Αθήνα παρακαλάς να βρεις κοπέλα για δουλειές και πάλι πρέπει να τους κλείσεις ραντεβού 1 βδομάδα πριν.

Αχ! ρε Μαρία σε καταλαβαίνω........ μια φορά με πήρε ο αγαπημένος μου ξάδερφος από Πάτρα Παρασκευή απόγευμα και μου είπε ότι μια βδομάδα ολόκληρη το παιδί του έτρωγε μόνο χυλοπίτες κι αυτές τις είχε γιατί του τις είχανε στείλει από το χωριό, και έφυγα του σκοτωμού για το ταχυδρομείο να του στείλω επειγόντως ότι λεφτά είχα εκείνη την ώρα σπίτι.

Κάπου 10 μηνών αν θυμάμαι καλά ο μικρόςμου για 2 μέρες έπινε έβαπορε από λιντλ κ επειδή δεν είχα μωρόμαντ τον καθαρίζα με χαρτί υγείας.

Διαφημίσεις

Μαρια γεια σου κ απο εμενα..απλα ηθελα να σου πω να σκεφτεις αυτο που σου ειπανε κ οι αλλες κοπελες..τη δουλεια σε μια καφετερια..Δινουν 30-40 ευρω + τα τιπς και θα εχεις και ΙΚΑ!!εγω μεχρι πριν λιγους μηνες δουλευα βραδυ..επαιρνα 50-60 ευρω μεροκαματο + τα τιπς.εβγαζα 2000-3000 χιλιαρικα το μηνα!καθολου ασχημα αν βγαλεις βεβαια τη σωματικη κουραση.να ξερεις πως σε τετοιες δουλειες πληρωνεσαι στο τελος της καθε βδομαδας.το καλυτερο βεβαια ειναι να ψαξεις σε τετοιες περιπτωσεις δουλεια σε ξενοδοχειο.εχω δουλεψει κ εκει κ ειναι πολλα τα +...

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Δεν το έψαξα είναι η αλήθεια.μια φιλη μου έκανε αυτή την δουλειά κ τώρα ξέρω ότι δεν βρίσκει δουλειά.σε εφημερίδα τηΣ πόλης υπάρχουν πάνω από 20αγγελίες από γυναίκες που ζητάνε δουλειά ως καθαρίστριες.κ όσοι προσφέρουν δουλειά είναι για μπαρ αμφιβόλου ποιότητας.....

Κι εγω οταν δουλευα ως πωλητρια σε μαγαζι με παιδικα παπουτσακια, καποια στιγμη που τακτοποιουσα το γραφειο επεσε στα χερια μου ενα χαρτι που ελεγε πως οι απολαβες μου θα επρεπε να ειναι 612 ευρω και κατι ΜΙΚΤΑ. Να σημειωσω πως δουλευα 12ωρα (09:00 - 21:00), εκανα τα ΠΑΝΤΑ (απο το να εξυπηρετω πελατες, να καθαριζω το μαγαζι, να φερνω καφεδες για τους φιλους της αφεντικινας, να σημειωνω παραγγελιες, να εχω το ταμειο που σημαινει πως τυχον ελειμμα θα κρατιεται απο το μισθο μου) και επαιρνα 350 καθε τελος του μηνα... Οταν λοιπον ζητησα τα ρεστα, η κυρια φωναξε τον αντρα της και εκεινος με τη σειρα του αρχισε να κλαιγεται. Μου ειπε μαλιστα πως απο εδω και μπρος θα επαιρνα κανονικα ο,τι μου αναλογουσε αρκει να μην εκανα καμμια καταγγελια στην επιθεωρηση. Χα! Μετα απο 1,5 μηνα κυρηξε πτωχευση και δεν πηρα τι-πο-τα! Οπως επισης δεν μπορουσα να αποδειξω πως μου εδινε μονο τοσο λιγα, αφου χαρτι μισθοσδοσιας ή οποιοδηποτε αλλο εγγραφο που να αποδυκνειε τις απολαβες μου δεν υπηρχε!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Άποψή μου να κατέβεις Θεσσαλονίκη. Να στε μαζί και θα τα καταφέρετε. Θεσσαλονίκη επίσης μπορείς πολύ πιο εύκολα να καθαρίζεις σπίτια ή να πηγαίνεις να σιδερώνεις. Χωρίς ασφάλεια μεν αλλά μπορείς ΑΝΕΤΑ να βγάζεις 40 ευρώ την ημέρα. Η κοπέλα που παίρνω για τις δουλειές στο σπίτι, παίρνει 7 ευρώ την ώρα και έρχεται 9.30-3.30. Βάλτα κάτω να δεις λεφτά...

Ναι θέλω να φύγω θεσσ.εδώ αν δεν εχω το περίπτερο δεν υπάρχει μέλλον.

Τώρα κατά κάποιο τρόπο με βολεύει από οικονομικής άποψης που δεν είναι εδώ ο Ντίνος γιατί εγώ την βγάζω κ με 2 φέτες μερεντα όλη μέρα ή 2 κούπες κορνφλειξ.αυτός όμως θέλει ποσότητες για να χορτάσει.κ εγώ εχω πολύ λίγα πράγματα αυτή την στιγμή εδώ.

Ναι θέλω να φύγω θεσσ.εδώ αν δεν εχω το περίπτερο δεν υπάρχει μέλλον.

Τώρα κατά κάποιο τρόπο με βολεύει από οικονομικής άποψης που δεν είναι εδώ ο Ντίνος γιατί εγώ την βγάζω κ με 2 φέτες μερεντα όλη μέρα ή 2 κούπες κορνφλειξ.αυτός όμως θέλει ποσότητες για να χορτάσει.κ εγώ εχω πολύ λίγα πράγματα αυτή την στιγμή εδώ.

Και μετα παραπονιεμαι κι εγω που τρωμε συνεχεια αυγα... Τι να πεις ρε γαμωτο...:roll::roll:

nDtZp2.png

αν τους ειδα λεει?ο μιμης τα παιξε δεν μπορουσε να το πιστεψει.δεν θελω να στεναχωριεσαι και να μου παθεις κατι θα τρελαθω μετα αν ηταν μονο δανεια κ πιστωτικες θα μπορουσαμε να τα βαλουμε ολα σε μια καρτα αλλα ειναι τοσα πολλα γ....ο,και το θεμα ειναι μην πανε τα χρεη εφορια.με εναν προχειρο υπολογισμο για να κανεις διακανονισμους κτλ κτλ θελεις παγεια 2700 το μηνα μαριω και δεν εχω βαλει τοκους μεσα.θα σκεφτουμε κατι δεν μπορει θα βρουμε κατι αλλα δεν πρεπει να χρεωθεις αλλο

Το περίπτερο ρε Μαρία,το περίπτερο...έβγαζε τα 600 του ενοικίου,τα 1370 τήΣ συναλλαγματικής,τα έξοδα του σπιτιού.οι συναλλαγματικές μας τελείωναν ιανουάριο κ ΜΕΤΆ αυτα τα 1370 θα μπαλώναν όλες τις τρύπες.το δάνειο είναι η λύση για να κρατηθεί το περίπτερο.υπολόγισε αυτα που έγραψα εδώ κ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!χρειαζόμαστε μια ανάσα τώρα κ όλα διορθώνονται!είναι κότα με χρυσά αυγά το περίπτερο.ΥΠΟΛΌΓΙΣΕ ΤΑ!

Και επαναλαμβάνω γιατί δεν ξέρω. Κανένα φίλο/η δεν έχετε να βοηθήσει? Να σου κρατήσει το παιδί, να σας δώσει κα'να θαλασσοδάνειο για το φαγητό του παιδιού κλπ?

Το περίπτερο ρε Μαρία,το περίπτερο...έβγαζε τα 600 του ενοικίου,τα 1370 τήΣ συναλλαγματικής,τα έξοδα του σπιτιού.οι συναλλαγματικές μας τελείωναν ιανουάριο κ ΜΕΤΆ αυτα τα 1370 θα μπαλώναν όλες τις τρύπες.το δάνειο είναι η λύση για να κρατηθεί το περίπτερο.υπολόγισε αυτα που έγραψα εδώ κ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!χρειαζόμαστε μια ανάσα τώρα κ όλα διορθώνονται!είναι κότα με χρυσά αυγά το περίπτερο.ΥΠΟΛΌΓΙΣΕ ΤΑ!

απο την μερα που εφυγα απο σερρες ειναι το μοναδικο πραγμα που κουβεντιαζω με τον κουμπαρο σου τι και πως και πιθανες λυσεις αλλα δυσκολευομαι και γω υπερβολικα να βρω εστω μια.μακαρι να εμενα σερρες θα ταν λιγο διαφορετικα τα πραγματα(τα χουμε πει)θα ρωτησω καποια πραγματα που χω στο μυαλο μου την δευτερα και θα σου πω

Nrdkp3.png

Μαρια γεια σου κ απο εμενα..απλα ηθελα να σου πω να σκεφτεις αυτο που σου ειπανε κ οι αλλες κοπελες..τη δουλεια σε μια καφετερια..Δινουν 30-40 ευρω + τα τιπς και θα εχεις και ΙΚΑ!!εγω μεχρι πριν λιγους μηνες δουλευα βραδυ..επαιρνα 50-60 ευρω μεροκαματο + τα τιπς.εβγαζα 2000-3000 χιλιαρικα το μηνα!καθολου ασχημα αν βγαλεις βεβαια τη σωματικη κουραση.να ξερεις πως σε τετοιες δουλειες πληρωνεσαι στο τελος της καθε βδομαδας.το καλυτερο βεβαια ειναι να ψαξεις σε τετοιες περιπτωσεις δουλεια σε ξενοδοχειο.εχω δουλεψει κ εκει κ ειναι πολλα τα +...

7χρόνια νύχτα δούλευα.σε χωρια όμως!εκεί είχε λεφτά 30-40-50.μέσα στην πόλη κάπου 25 δίνουν.τρελή άνεργεία κ πολλοί φοιτητές που κάνουν κρα για ένα 20ευρώ!αλλά έτσι κ πω στον Ντίνο ότι θα δουλέψω νύχτα πάλι...θα με πάει αυτός στο μπαλκόνι.φτάσαμε να χωρίσουμε μια φορά γιατί δεν σταματούσα την νύχτα κ μου έβαλε τελεσίγραφο.

Ζανα στα καφέ του φόρουμ παω ευχαρίστως σερβιτόρα χι χι.

Στεναχωρεθηκα που αντιμετωπιζετε μια τετοια κατασταση. Μην απελπιζεσαι, κατι θα γινει. Για μπαλκονια και αλλα τετοια ξεχασε τα,μη λες χαζα ουτε γι' αστειο, δε θα λυθει ετσι το οικονομικο αδιεξοδο,ποτε δε λυθηκε κατα αυτο τον τροπο, απλα θα μεταφερθει στο παιδι σας, περα του τι θα κανει το παιδι χωρις μανα.

Την υγεια σας να εχετε και κατι θα γινει... Προσπαθω να σκεφτω καποια λυση, θα ρωτησω αυριο και δικηγορο που συνεργαζεται με τραπεζα, ειναι συγγενης μου. Να μη γραψω τωρα κατι ανευθυνα ως λυση, θελω μονο να σου πω να κρατησεις ψυχραιμια και θα δουμε, δεν μπορει, μια λυση θα υπαρχει...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...