Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Aχ τι μου κανες μεσημεριατικα!!! Τρελαινομαι για αυτο το άσμα!!

Και φυσικα για τον Χαρουλη! Ειναι ο μονος ποτε στη ζωη μου που πηγα στα παρασκηνια στην σκηνη του θεάτρου βράχων πριν 2 χρονια να του πω συγχαρητήρια και κοκκίνησα σαν κοριτσόπουλο κοτζαμαν γαιδούρα! Και φυσικα με έσπρωχνε ο καλός μου να πάω να του το πω γιατι με έβλεπε πως έκανα σαν χαζό αλλά ντρεπόμουν πολύ...αχ!:oops::oops::oops:

Χα χααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol:

Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Αν το ηξερα θα σου έλεγα να έρθεις στη συναυλια στο άλσος

ν. Σμυρνης που ήταν δωρεαν κ είχες κ αμεση επαφη με το ''Σακη'':lol::lol:

Αχ τι ωραία που βρηκα κ άλλον να του αρεσει!!!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Α! Δηλωσα κ εγώ συμμετοχη!!

Αν δεν με έχετε διωξει ως τοτε με την πολυλογία μου, θα γνωριστουμε!!

(κοιμαται η ντουντου γιαυτο η πολυλογια:wink:)

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Εγώ στο σύγκαμα έβαζα ταλκ και πέρναγε αμέσως...δεν έιναι όμως για κάθε μέρα γιατί ξεραίνει το δερματάκι.....

Πάω να φτιάξω τον κόκορα σουπίτσα......

Σκέτη πούδρα?

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Διαφημίσεις

Ναι.Δεν τον πείραζε καθόλου.αλλά όχι συνέχεια.για κάθε μέρα του έβαζα υγρή πούδρα .

Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό.

Σε ευχαριστώ.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Απ'τα πολύ αγαπημένα τραγούδια του Θαναση Παπακωνσταντίνου που το τραγουδάει ο Χαρούλης http://www.youtube.com/watch?v=IxN08hDY_EE

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λεγκω. στοπ. ρεβυθιου αποκαληψις. στοπ.

Παίρνετε 2 κουταλες ρεβυθια απο την κατσαρολα οταν βραζουν αρκετα και δεν χυλώνουν και εχετε νευριασει...και δεν τα πετατε στον τοιχο. οχι.

τα βαζετε στο μουλτι τα κανετε νιανια, βγαζουν ολο το αμυλο τους και τα ξαναριχνετε...ετσι δενει και χυλωνει η σουπα...ειναι σαν να ριξεις κορν φλαουερ αλλα χωρις να το ριξεις μπουαχαχαχα...το κολπο επιασε και αντι να βραζουν 2 ωρες και να σωνεται και το ζουμι εγιναν ωραιοτατα. το κολπο το ακουσα στην τιβι βεβαιως βεβαιως.

eNeap2.pngNziDp2.png

λεω να φτιαξω καμια φακη σημερα για μας, τι λετε???

βραζει η φακη και ειπα να κανω ενα "ντου" στο καφε να δω τι κανετε.....

που ειστε οι πιο "εμπειρες" του καφε εξαφανισμενες????οεο???

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Απ'τα πολύ αγαπημένα τραγούδια του Θαναση Παπακωνσταντίνου που το τραγουδάει ο Χαρούλης http://www.youtube.com/watch?v=IxN08hDY_EE

καλα χτυπα και εσυ, μην με λυπάσαι!!...:D

αυτος ειναι απωθημενο μου τόοοοοσα χρόνια όλο τον κυνηγάω και όλο δεν τυχαινει να μπορώ να τον δω...:(

gwggp2.png ISWTp2.png

ρε κοριτσια τι κανεις οταν φτιαχνεις φακες και δεν εχεις φετουλα???:confused::confused:

πολυ μεγαλο πληγμα ηταν αυτο τωρα που το συνειδητοποιησα.......:(:(:(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ρε κοριτσια τι κανεις οταν φτιαχνεις φακες και δεν εχεις φετουλα???:confused::confused:

πολυ μεγαλο πληγμα ηταν αυτο τωρα που το συνειδητοποιησα.......:(:(:(

Τι να πω κ εγω που δεν τρωω γακλακτοκομικα σχεδόν 8 μηνες???

D9kvp2.png?3X2batCM

καλημερα μετα απο το μακραν χειροτερο μεχρι στιγμης βραδυ του Αγγελου. Πρεπει να ξυπνησε χωρις υπερβολες πανω απο 30 φορες. εχει βηχα, μυξες αερια γκρινια κ ολα τα σχετικα και δεν καθοταν στο βζ. Ουφ.... Πηγαμε να ξανακοιμηθουμε το πρωι μια απο τα ιδια...

μεσα σε ολα αρχιζει ο δευτρεος γυρος "κοκκινα ματια" αυτη τη φορα συνοδευομενος απο πονο, δακρυα κ δυσκολια στην οραση. Μα τι εχουμε παθει?

Μόλις τελειώσαμε το φαγάκι μας.

Κορίτσια με το σύγκαμα τί κάνετε? Είχε αρρωστήσει πριν 2 εβδομάδες και τότε το έπαθε - όχι πολύ έντονο, αλλά δε λέει να φύγει. Μου σύστησαν τη SUDOCREAM αλλά δε βλέπω να κάνει και καμία τρομερή δουλειά.

Καταρχας καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

δε κανει τιποτα η σουντοκρεμ. πολυ καλη ειναι η βελεντα απο βιολογικαδικα κ η φρεζιντερμ απο φαρμακειο. Ο φυσιολογικος ορος ειναι αρκετα καλος, αλλα το πιο σημαντικο απο ολα ειναι το καλο στεγνωμα στον αερα, να αφηνεις το παιδι χωρις πανα. Περαστικα... στους μεγαλους βοηθα κ το κρυο νερο, αλλα κριμα το παιδακι χειμωνιατικα...

Επίσης σήμερα γυρνουσαμε για ψώνια και εχω να σας προτείνω μια πολύ value for money αγορά από...τα τζάμπο! Απιστευτο μεσα στη σαβουρα τι βρισκεις. Λοιπον με ΜΟΝΟ με 5 ευρώ πηρα ενα σετ κουζινικα για τη μικρη , το οποιο ειναι ολα ινοξ μεταλλικά εχει τηγανακι, κατσαρολα με καπακι , μικρο κατσαρολάκι, ξυλινη κουταλα, σύρμα ανακατέματος (υπαρχει αυτη η λέξη???) , γαντακι και (!) πιάστρα και...5 μεζούρες κουταλάκια που ειναι πραγματικής κλίμακας!!! Φυσικά αυτο με χαροποίησε περισσότερο απο όλα γιατι τις εψαχνα καιρο

και μεις το εχουμε (ντου σε ευχαριστουμε) αλλα η δαναη δεν πολυπαιζει. ο αγγελος ομως εχει ψυχωση με την κατσαρολα, την τρωει ολη την ωρα!

Παλλαντιν, μαζι τα εβαλες τα λαχανικα η ενα ενα? Εντονο το συγκαμα?

Τατι, 1ον) ποιο ειναι το καλο??? κ 2ον) σματς!!!

GwASp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ δήλωσα συμμετοχή, αλλά οι ώρες είναι αλλού γι'αλλου... Θα κοιμήσω τη Μαρίνα νωρίς το μεσημέρι, θα τη σηκώσω κατά τις 3 και κάτι, ώστε στις 4, 4+ να είμαστε εκεί.

Nαι αλλά θα χάσεις έτσι την κοκκινη κλωστή που είνια 2.30 με 3.30

Επίσης τα καλά νέα δεν σας τα λέω (δεν είναι και σίγουρα...) γιατί συνήθως βρέεεεχει :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλά ελπίζω να σας κανω ανακοίνωση στις 26/11 :-)

WLn5p2.png

Ελίτσες??

Σαρδελες παστες??

τιποτα δυστυχως...:(:(

Τι να πω κ εγω που δεν τρωω γακλακτοκομικα σχεδόν 8 μηνες???

και εγω για ενα διαστημα, οποτε σε καταλαβαινω..... (υπομονη)

βεβαια και εγω δεν τρωω γαλακτοκομικα οπως ετρωγα,συνηθιζα να πινω ενα λιτρο γαλα τη μερα αλλα τωρα δεν πινω και εγω,όποτε πιω η μικρη κανει αμεσως βλεννα στα κακα της:(:( μου λειπει πολυ παντως:(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ποιος είναι καλέ ο Χαρούλης??

(δεν βλέπω γιουτούμπια στη δουλειά και με έχει φάει η περιέργεια!)

Γιαννης Χαρουλης (και εγω δεν τον ηξερα.....:oops::oops::oops:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Nαι αλλά θα χάσεις έτσι την κοκκινη κλωστή που είνια 2.30 με 3.30

αυτό με πονάει περισσότερο από όλα...τι να κάνω όμως???? μπορώ να κάνω διαφορετικά???

η Μαρίνα έχει δώσει δείγματα τρελής υπερέντασης μια άλλη φορά που τόλμησα να μην την έχω στο κρεβάτι κατά τις 1-2....

Επίσης τα καλά νέα δεν σας τα λέω (δεν είναι και σίγουρα...) γιατί συνήθως βρέεεεχει :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλά ελπίζω να σας κανω ανακοίνωση στις 26/11 :-)

ασε βρε! θα το μαντέψουμε εμείς!!! :P:P

καλησπέρα!!

λοιπόν λαχανικά της δίνω από την Παρασκευή, και τρώει περίπου 6 κουταλάκια γεμάτα. Τα έδωσα όλα μαζί, όχι ένα ένα, και της άρεσαν!!!!

Από την επόμενη μέρα άρχισε να κάνει κακά 3-4 φορές τη μέρα ενώ πιο πρίν έκανε 1 (μπορεί η κοκινίλα να οφείλεται και σε αυτό, δηλαδή την περισσότερη "δραστηριότητα" του πωπού). Πάντως δεν μυρίζουν, ούτε ζορίζεται να τα κάνει, αφού συχνά δεν την παίρνω χαμπάρι. Το χρώμα είναι κιτρινοπράσινο. Υπερπαραγωγή δεν είχα ποτέ, δεν νομίζω να είναι τέτοια σύμπτωση.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...