Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!!

Λέγκω να χαίρεσαι το μεγάλο σου μωρό!

Τζενούλα, χαίρομαι που τα δύσκολα περάσανε και τώρα θα μπαίνετε πάλι σε ρυθμό και είστε στο σπιτάκι σας! Πολλά φιλάκια στο κουκλί σου.

Μυρτούλι, περαστικά στο Ληδάκι!

Αφροδίτη, τι όμορφες στιγμές αυτές στα λιοστάσια! Θέλω κι εγώ!

Εγώ πριν μια ωρίτσα γύρισα από το γιατρό.

Η μικρή μεγαλώνει μια χαρά! Και μου είπε ότι είναι 2κιλά.

Εντοπίσαμε και την πατούσα που με κλωτσάει συνέχεια. Όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Mπράβο, Εύη!! Με το καλό η πιτσιρίκα σου να έρθει στον κόσμο μας!!

Σοφούκα, και εσύ γενεθλιάζεσαι αύριο?

Ο Γιάννης δεν ξέρω αν είναι φαινόμενο, ή αν θα πάει στη ΝΑΣΑ, αλλά μας έχει σπάσει τα νεύρα με την επιμονή του, την τελειομανεία του και με τα επαναλαμβανόμενα πράγματα που κάνει συνέχεια!! Τώρα με την τράπεζα αυτή θέλει να περνάμε συνέχεια από μπροστά από τότε που μετακόμισε, παίρνει τον μαγνητικό του πίνακα και στην αρχή μας ρωτούσε συνέχεια ένα ένα τα γράμματα(τώρα τα έμαθε από την πολύ επανάληψη...), φτιάχνει την τράπεζα με τα λέγκο του και όταν δεν κάνει όλα αυτά παίζει τον Γιώργο Πυρπασόπουλο στο "Μια τρύπα στο νερό" ή το βλέπει στο youtube που έχει μάθει να το λέει κιόλας... (και να το ανοιγοκλείνει κιόλας μόνος του...)

Γενικά ζούμε μια πρωτοτυπία κάθε μέρα... Τη "μέρα της Μαρμότας" την έχετε δει? Ε, αυτό...!!

Αλλά ας μην παραπονιέμαι! Φαντάζομαι ότι θα του βγει σε καλό στη ζωή του αυτό, αρκεί να μην ερωτευτεί παράφορα χωρίς ανταπόκριση, γιατί προβλέπεται να τον μαζεύουμε από τους γκρεμούς!!

5Aqjp3.png

αρκεί να μην ερωτευτεί παράφορα χωρίς ανταπόκριση, γιατί προβλέπεται να τον μαζεύουμε από τους γκρεμούς!!

Μπα δε νομίζω...μια "τρύπα στο νερό" θα είναι κι αυτή, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια :lol:

καλημέρα (αν και το πάει για βροχή).

Σοφάκι έχεις γενέθλια σήμερα??? χρόνια σου πολλά!!! ευτυχισμένη να είσαι ατομικώς και οικογενειακώς!!!

Καλημέρααααα!

Για να δφουμε πως θα εξελιχθει η μερα σημερα!

Ο μικρος εκει που πριν την αρρωστια του ειχε αρχισει να φτιαχνει τον υπνο του τωρα εχουμε γινει αυτοκολλητοι! Εχει εφιαλτες κ αν τον βαλω κοιμισμενο στην κουνια στα 5' ξυπναει κ φωναζει τρομαγμενος με αποτελεσμα να τον εχω σχεδον ολη την νυχτα στο κρεββατι μας! Αχ τι θα κανω πρεπει να μαθει ξανα στο κρεββατακι του ρε γμτ .

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

Καλημέρα...κι εμείς μια απο τα ιδια πισωγυρισματα και σε υπνο και σε θηλασμο...

Τζενάκο να τον βαζεις και το μεσημερι, η σε ασχετες φασεις με παιχνιδια? Τι να πω...κι εμενα χθες κοιμηθηκε στο κρεβατακι της, αλλα κατα τισ 1 την παιρνω στο δικο μας...(μου λειπει ναι ειμαι μαζο)

Βασω, και η πορτοκαλαδα βοηθαει νομιζω...αλλα τωρα ειναι ξυνα...

eNeap2.pngNziDp2.png

Καλημέρα! Τζενάκο υπομονή κορίτσι μου... Το έχει ανάγκη τώρα ο Μητσάκος και νομίζω ότι δεν πρέπει να τον πιέζεις πολύ... Να προσπαθείς να τον βάζεις στο κρεβάτι του αλλά μην του αρνείσαι το δικό σου... Θα του περάσει λογικά. Ποιος ξέρει το έχει μέσα στο μυαλουδάκι του κι αυτός...

Να ρωτήσω κάτι? Ο Αλέκος έχει πολλές στιγμές γκρίνιας. Δλδ όταν ζητάει κάτι το πιο πιθανό είναι να το κάνει γκρινιάζοντας. Επίσης λέει σχεδόν συνέχεια όχι, πετάει πράγματα και έχει μια συμπεριφορά που δεν συνήθιζε... Μερικές δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω. Αν φωνάξω είναι χειρότερα... Πρέπει να του αποσπώ το ενδιαφέρον? Μήπως πρέπει όμως να τον "μαλώνω" και λίγο για να μαθαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή? Ελιζα, Αφρο, Αναστασί ,Ρόζα είχατε τέτοια συμπεριφορά? Είναι η τσουλουφίτσα λέτε?

Και βέβαια να πω ότι περισσότερο όταν είμαι εγώ τα κάνει αυτα...

kalhmera!!

Γλυκια Σοφουκα να εισαι πολυχρονη και να χαιρεσαι την μεγαλη και ομορφη οικογενεια σου!

τζενουλα ειναι φοβισμενο ακομα το πουλακι μου, μην του αρνεισαι σε αυτη τη φαση τιποτα, θα επανελθει

Ροζι θα ερωτευθει χωρις ανταποκριση ο Γιάννης?? καλε θα τρεχουν ολες σαν παλαβες απο πισω του !

εμεις παλι ξενυχτι ειχαμε ποτε θα ταβλιαστω μεσα σε κανενα τραινο απο την αυπνια δεν ξερω

Και εμείς :lol:

εμεις να δεις !:lol:

ο Δ. εχει και μια προδιαθεση στο αυτοκινητο (οχι πως εκτος δεν εχει :lol:)

γιατι τον πιανει μια τρομερη υπερενταση με την οδηγηση

Στον γαμο που πηγαμε τις προαλλες φυγαμε απο πατρα αργα 12.30 και

τον ρωτησαν οι κουμπαροι μηπως ειναι αργα να φυγετε και σε παρει κανενας υπνος στο τιμονι και απανταει

"δεν υπαρχει προβλημα θα ριξουμε εναν καυγα με την βασω και θα με κρατησει ξαγρυπνο":lol:

Διαφημίσεις

Μπονζούρ, τί κάνετε; εγώ τώρα θα καθαρίσω πατάτες! Θα κάνω πατάτες με πορτοκάλι, έχω φτιάξει και μία υπέροχη χορτόσουπα (βάσω βοηθάει αν θες να σου στείλω, πρέπει να ελέγχω τις ποσότητες κορίτσια μαγειρεύω συνήθως για έναν λόχο) μμμμμμ

Καλά με βλέπω να πηγαίνω σαν φαλαινόπτερο για την γέννα (τίτλος: ο μόμπυ ντικ γεννάει!) Ο μπέμπης θα χρειαστεί γερανό για να βγει έξω....

Χτες ήρθε η κουμπαρούλα μου και ανοίξαμε ένα κρασί και ήπια 2 ποτήρια έγινα τύφλα και μάλλον και ο μπέμπης...

Σοφούκα χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

((((Τζενάκο))))) Πολύ αγκαλιά θέλει, θηλασμό και σιγά σιγά θα συνέλθει ο Ταρζανάκος... Και μην του προσθετεις καθόλου συγκινήσεις αυτήν την περίοδο... Οσο μπορείς πιο ήρεμα, ήσυχα και αρμονικά τα πράγματα .... Να μου τον φιλήσεις...

Ελενάκι είναι η τσουλουφίτσα, τώρα συνηδειτοποιεί ότι το μωρό ήρθε για να μείνει και είναι τα πιο δύσκολα... Θυμάμαι από την Άφρο ότι και η Δανάη πέρασε αυτήν την φάση. Περίπου νομίζω ότι στους 3 μήνες θα ηρεμήσουν τα πράγματα, θυμάμαι η Δαναίτσα το καλοκαίρι ήταν πολύ καλή... Φυσικά τα κάνει σε εσένα, την αγκαλιά σου και την αποκλειστικότητα έχασε! Υπομονή, σε λίγο θα σας ρωτώ και εγώ...

Πρωην συμπεθέρες που είστε και οι 2;;;;; ΟΕΟ;;;;;

WLn5p2.png

Καλημέρα! Τζενάκο υπομονή κορίτσι μου... Το έχει ανάγκη τώρα ο Μητσάκος και νομίζω ότι δεν πρέπει να τον πιέζεις πολύ... Να προσπαθείς να τον βάζεις στο κρεβάτι του αλλά μην του αρνείσαι το δικό σου... Θα του περάσει λογικά. Ποιος ξέρει το έχει μέσα στο μυαλουδάκι του κι αυτός...

Να ρωτήσω κάτι? Ο Αλέκος έχει πολλές στιγμές γκρίνιας. Δλδ όταν ζητάει κάτι το πιο πιθανό είναι να το κάνει γκρινιάζοντας. Επίσης λέει σχεδόν συνέχεια όχι, πετάει πράγματα και έχει μια συμπεριφορά που δεν συνήθιζε... Μερικές δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω. Αν φωνάξω είναι χειρότερα... Πρέπει να του αποσπώ το ενδιαφέρον? Μήπως πρέπει όμως να τον "μαλώνω" και λίγο για να μαθαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή? Ελιζα, Αφρο, Αναστασί ,Ρόζα είχατε τέτοια συμπεριφορά? Είναι η τσουλουφίτσα λέτε?

Και βέβαια να πω ότι περισσότερο όταν είμαι εγώ τα κάνει αυτα...

και σε μας συμβαινει αυτο που περιγραφεις και μαλιστα ακομα δεν εχει σταματησει....λες να ειναι η αφιξη των μωρων?ή ισως τα τεριμπλ του? επισης ενω δεν χτυπουσε ποτε τωρα μολις θυμωσει για κατι σηκωνει χερι.... αυτα σε μας γινονται απεναντι σε ολους και τελευταια και απεναντι στα μωρα....μηπως φταιει και ο παιδικος σταθμος?δηλαδη αντιγραφουν απο αλλα παιδακια?

δεν ξερω....και γω ειμαι σε απογνωση και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.....

τα παιδια ειναι παλι με μυξουλες και η μια μπουμπου εχει και φλεματακια-βηχα......ο συζηγος περναει μια ελαφρια γαστρεντεριτιδα... εγω μεχρι στιγμης ευτυχως καλα αν εξαιρεσουμε την αυπνια....αν αρρωστησω και γω καηκαμε.....

σοφουκα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.... λεγκω να χαιρεσε και εσυ το αμορε σου!

τζενη ευχομαι γρηγορα να επανελθει ο μητσακος...φιλακια και πολλα χαδακια να του δωσεις!

tqj2p3.png vvtJp3.png

και σε μας συμβαινει αυτο που περιγραφεις και μαλιστα ακομα δεν εχει σταματησει....λες να ειναι η αφιξη των μωρων?ή ισως τα τεριμπλ του? επισης ενω δεν χτυπουσε ποτε τωρα μολις θυμωσει για κατι σηκωνει χερι.... αυτα σε μας γινονται απεναντι σε ολους και τελευταια και απεναντι στα μωρα....μηπως φταιει και ο παιδικος σταθμος?δηλαδη αντιγραφουν απο αλλα παιδακια?

δεν ξερω....και γω ειμαι σε απογνωση και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.....

τα παιδια ειναι παλι με μυξουλες και η μια μπουμπου εχει και φλεματακια-βηχα......ο συζηγος περναει μια ελαφρια γαστρεντεριτιδα... εγω μεχρι στιγμης ευτυχως καλα αν εξαιρεσουμε την αυπνια....αν αρρωστησω και γω καηκαμε.....

σοφουκα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.... λεγκω να χαιρεσε και εσυ το αμορε σου!

τζενη ευχομαι γρηγορα να επανελθει ο μητσακος...φιλακια και πολλα χαδακια να του δωσεις!

Ο Παιδικός σίγουρα επηρεάζει γιατί το βλέπω κι εγώ στο πάρκο... Εκεί που δεν κλώτσαγε ποτέ, είδε ένα παιδάκι να κλωτσάει την τσουλήθρα και άρχισε να κλωτσάει...

Η λύση ξέρω ποια είναι να έχεις άπλετα αποθέματα φαντασίας και υπομονής και να αποσπάς την προσοχή... Όποτε τον πιάνω αγκαλιά και του λέω ότι δεν μπορώ να τον καταλάβω όταν γκρινιάζει και να μου μιλήσει ήρεμα να μου πει τι θέλει, το κάνει. Και σταματάει... Αλλά μετά τα ίδια... Και να μην πω για την τουαλέτα, το αφήσαμε το θέμα εντελώς. Φοράμε πάνα και κάνουμε τα κακά μόνο στην τουαλέτα...

Τι να πεις υπομονή αλλά καμιά φορά εξαντλείται και τα βάζω με τον εαυτό μου.

Πάντως Ελενη και η Άννα έχει απίστευτες ώρες γκρίνιας και ας μην έχει αδερφάκι ακόμα. Το σωστό είναι αυτό που έγραψες να του εξηγείς ότι δεν τον καταλαβαίνεις και να σου το πει ήρεμα για να τον βοηθήσεις...

Υπομονή μάνα, μπόρα είναι θα περάσει...

Και έλα καμιά μέρα για καφέ με την τσουλουφίτσα αν θες το σπίτι είναι ορθάνοιχτο, μόνη είμαι, και μαγειρεύω για να σκοτώνω την ώρα μου...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Πρωην συμπεθέρες που είστε και οι 2;;;;; ΟΕΟ;;;;;
Εδώωωωω...Καλημέρα τσούπρες μου! Που βόσκει η πολυαγαπημένη πρώην συμπεθέρα μου;

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΑ στο Σοφάκι και τον Έκτορα!!!

Άσε να μιλάνε και να αναζοπυρώνεται η σχέση τους γιατί αλλιώς θα πρέπει να κοιμίζουν 3 παιδιά στο αυτοκίνητο...

Άσε που θα πρέπει να αλλάξουν και αυτοκίνητο!

:lol::lol::lol: Είναι νούμερο!

Λέγκω, να χαίρεσαι τον Γιώργο σου!!!(ακούς εκείς να έχεις κολλητό το Μήτσο και να μην το ξέρω τόσο καιρό...!!!
Εμα έλα μου ντε... Θα ξέρεις φαντάζομαι και τον Τασούλη εεε;

Η μικρή μεγαλώνει μια χαρά! Και μου είπε ότι είναι 2κιλά.

Εντοπίσαμε και την πατούσα που με κλωτσάει συνέχεια. Όλα καλά!!!

Ω ρε μάνα μου κορίτσαρος!

Τάτι ο δικός σου ο παίδαρος πόσο είπαμε ότι έχει φτάσει;

Βασούλη πάντως κι ο μικρός από κει που πήγαινε 3-4 φορές τουαλέτα για κακά του τον τελευταίο καιρό έχει στουμπώσει... εχθές και σήμερα το πρωί έριξε πολύ κλάμα στο χ..... Και ο έρμος τρώει άπειρη πρασινάδα, όσπρια και λαδερα, ζυμαρικά ολικής. Μάλλον φάση θα περνάνε, τι να πω!

Τζενάκο μου, εμάς μας πήρε κανα μήνα στανταρ να περάσουν οι εφιάλτες και οι φοβίες οι χοντρές.

Έφτιαξα και το κέικ σου και βγήκε σούπερ... τα κεράκια τα έσβησε ο Θοδωράκης και επίσης μπήκε μέσα στο τουρτοκέικ και μία πατούσα που όπως καταλαβαίνεται δεν ήταν η δική μου:mrgreen:

Το βράδυ κατα τις δύο μας επισκέφτηκε στο κρεββάτι, έριξε ένα δίωρο ύπνο και μετά απαίτησε να τον επιστρέψουμε στη βάση του... θρασής έτσι;:lol:

Πωπω σταματάω γιατί έγραψα ολοκληρο κατεβατό αλλά δεν σας προλαβαίνω τι να κάνω...

Ααα πήρα και τις εξετάσεις ζαχάρου... στην τελευταία λήψη είχε φτάσει 59 γιαυτό είχα γίνει αλοιφή!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

καλημερα!!!!!!

και εμεις ζησαμε το θεατρο του παραλογου εχτες....:)

κολλησαμε βαμπιριαση απο το DaFακι μαλλον...:lol::lol:

η μικρη ενω συνηθως τη βαζω στο στηθος γυρω 22,00 και την παω στο κρεβατι γυρω στις 23,00, εχτες αφου εφαγε μια χαρα και μπηκα στη διαδικασια να τη μεταφερω, ξυπνησε :shock: λεω ενταξει θα την ξαναβαλω και θα κοιμηθει αμεσως(εχει ξανατυχει) αμ δε, μας επεφύλασσε μια φοβερη εκπληξη.....;). καθησε ξυπνια μεχρι τη 01,30 μες την τρελλη χαρα, ολο κεφια γελια και αγκαλιτσες:lol::shock::lol::shock: ανακαλυψε και μια καινουρια λεξη την οποια ακουγαμε συνεχως αυτο το διαστημα "τικα""τικα""τικα""τικα":lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σας πω, μεσα στην κουραση και την απιστευτη επιθυμια για υπνο, ειχαμε σκασει και στα γελια!!!:lol:;)

μετα αφου την εβαλα στη 01,30 και κοιμοταν ,μεχρι να κανω καμια δουλεια ξυπνησε παλι, τελικα κοιμηθηκαμε τελειωτικα στις 02,30.

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Έφτιαξα και το κέικ σου και βγήκε σούπερ... τα κεράκια τα έσβησε ο Θοδωράκης και επίσης μπήκε μέσα στο τουρτοκέικ και μία πατούσα που όπως καταλαβαίνεται δεν ήταν η δική μου:mrgreen:

ο γλυκουλης Θελησε να βαλει και την δικη του πινελια στην τουρτα του μπαμπα:lol:

Κ ο Μητσος τωρα τελευταια εχει απιστευτες κρισεις γκρινιας ετσι χωρις λογο κ οτι κ να του κανεις δεν ευχαριστιεται με τιποτα! Εκει που ειναι ολα καλα πεταει το κλαμα κ την τσιριδα κ δεν ξερεις τι θελει αλλα ουτε τι εφταιξε κ εβαλε τα κλαματα! Χτες πχ νευριασε γιατι σε ενα ποδηλατο δεν μπορουσε να βγαλει τις βιδες.... ολη μερα θελει να εχει ενα κατσαβιδακι στο χερι κ να κανεει ουλειες (δουλειες)! Αχ τον βλεπω μπομπ ο μαστορας θα μου γινει! Οπου παει παιρνει κ την εργαλειοθηκη του μαζι την ψευτικη αλλα δεν θελει τα ψευτικα εργαλεια αλλα τα αληθινα του μπαμπα... Λετε να εχω ελπιδα να φτιαχτει επιτελους η βρυση του νυπτηρα ? Γιατι απο τον μπαμπα το περιμενω ενα 6μηνο κ δεν βλεπω φως....

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

η στεφανια σε λιγο θα βελαξει απο τη πρασιναδα που της εχω δωσει

αλλα χθες 4 μερα η κοιλια της ηταν τυμπανιασμενη και της εβαλα υποθετο γλυκερινης για να κανει ελαχιστα

λαδι βαζουμε πλεον αρκετο και πορτοκαλαδα αν και ξυνη οπως λες γαλατουλα την πινει σημερα λεω να της κανω παντζαρια γιατι μου ειπαν βοηθαει κανει να φαει λετε?δεν της εχω ξαναδωσει

για να αλλαξω θεμα σημερα το πρωι πηγα στο γραφειο μιας κοπελιας εδω στην δουλεια και ειχε 4 φωτογραφιες απο παιδια

να τα πω συνοπτικα εχει 3 παιδια ηλικιας 16-20 χρονων(και ειναι δεν ειναι 40) και μεγαλωνει ενα μικρο κοριτσακι 3 χρονων που η μαμα του ειναι ναρκωμανης και ο μπαμπας περα βρεχει ,το εχει παρει απο 2 μηνων αυτη γνωριζει για μαμα

χωρις χαρτια ομως με κινδυνο καποια στιγμη να εχει προβλημα

αλλα δεν την πειραζει που παιρνει αυτο το ρισκο

τι να πω για αυτη την κοπελα ,με συγκινησε πολυ τα εμπηξα μπροστα της οταν μου τα εξιστορουσε και την θαυμαζα βγαζει μια απιστευτη γλυκα και δυναμη και ζωντανια .. τοση που ντραπηκα που γκρινιαζω με το παραμικρο

λεω να της κανω παντζαρια γιατι μου ειπαν βοηθαει κανει να φαει λετε?δεν της εχω ξαναδωσει

η συμβουλος θηλασμου μου εχει πει πως μπορω να δωσω στη μικρη παντζαρια, η παιδιατρος οχι, δεν εχει τυχει να της βαλω ακομα αλλα νομιζω πως δε θα εχεις προβλημα, ειστε αρκετα μεγαλοι πια!;)

για να αλλαξω θεμα σημερα το πρωι πηγα στο γραφειο μιας κοπελιας εδω στην δουλεια και ειχε 4 φωτογραφιες απο παιδια

να τα πω συνοπτικα εχει 3 παιδια ηλικιας 16-20 χρονων(και ειναι δεν ειναι 40) και μεγαλωνει ενα μικρο κοριτσακι 3 χρονων που η μαμα του ειναι ναρκωμανης και ο μπαμπας περα βρεχει ,το εχει παρει απο 2 μηνων αυτη γνωριζει για μαμα

χωρις χαρτια ομως με κινδυνο καποια στιγμη να εχει προβλημα

αλλα δεν την πειραζει που παιρνει αυτο το ρισκο

τι να πω για αυτη την κοπελα ,με συγκινησε πολυ τα εμπηξα μπροστα της οταν μου τα εξιστορουσε και την θαυμαζα βγαζει μια απιστευτη γλυκα και δυναμη και ζωντανια .. τοση που ντραπηκα που γκρινιαζω με το παραμικρο

πωπω!! μπραβο της τι να πω!!!??

τουλαχιστον βρηκε το μικρουλι λιγη αγαπη!!!!:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Βασούλα, Λέγκω επειγόντως βοήθειααααα! Πώς να στουπώσω και το Γώγο μου? δεν τον προλαβαίνω με τη διάρροια! Η διάγνωση γαστρεντερίτιδα και πάλι! Δε θα τη βγάλω καθαρή το νιώθω! Δε μπορώ άλλο να τον βλέπω να ταλαιπωρείται! Σταματάω για να μη σας μαυρίσω!

Σοφούκα χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...