Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Kαλημερούδια!

Χθες περάσαμε πολύ ωραία στο γιατρό με την Τατιάνα, τόσο που μάλλον το εκμεταλλεύτηκαν οι γραμματείς του, μας έβλεπαν να περνάμε καλά και περνούσαν στη ζούλα τις επόμενες, :)

Μεγάλωσε ο μπόμπιρας, και όλα καλά! Ουφ!!!

Ds, να σου πω, ηρέμησε με το θήλαστρο όσο περνάει ο καιρός θα βγάζεις όλο και λιγότερο, και εμένα μου συνέβει αυτό που αντλούσα μέχρι τον δέκατο...Από κει και πέρα αν χρειαζόμουν γάλα, έκανα πααααααρα πολύ ώρα για να βγάλω όσο ήταν απαραίτητο, για την ακρίβεια, χρειαζόμουν δύο αντλήσεις για γάλα που παλιοτερα έβγαζα αμέσως...Απ'ότι είχε εξηγήσει και η Αγλαία είναι κάτι φυσιολογικό.

Πρωην συμπεθέρα, κακώς δε με πήρες, σήμερα ήμουν πρωινή!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σήμερα κάναμε κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10:15! Στο διπλό όλοι μαζί! Εγώ βέβαια λίγο πιάστηκα γιατί το ένα παιδί ήθελε βυζί και το άλλο χέρι ή αγκαλιά οπότε κοιμήθηκα σαν σίγμα!

Αλλά κοιμηθήκαμε!

Απίστευτος ο μεγάλος της Σοφούκας και ναι ίσως έπιασε μια χαρά ο τρόπος διαπαιδαγώγησης! Και ο Θοδωρής τέλειος! Νοικοκύρης! από μικρός! Λες να συνεχίσει?

Τάτι τι σου είπε? πήρε θέση? Εμπεδώθηκε?

Εσένα Μυρτούλι?

Θα βγούμε για ψώνια κάποια στιγμή!

Καλημέρα!

Σήμερα κάναμε κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10:15! Στο διπλό όλοι μαζί! Εγώ βέβαια λίγο πιάστηκα γιατί το ένα παιδί ήθελε βυζί και το άλλο χέρι ή αγκαλιά οπότε κοιμήθηκα σαν σίγμα!

Αλλά κοιμηθήκαμε!

Χαχα για φωτογραφία είστε!!!:D

Πρώην συμπεθέρα, θα απευθυνθώ στη συνείδησή σου και θα πω επιπλάκι γραφείου:mrgreen:

Θα πάμε σινεμά αύριο;;;

Και ναι λοιπόν έπιασε η μέθοδος Κίμωνα!!! Πολύ καλός!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

τελικά οσο και να διαβασουμε για το θηλασμο...παντα ανησυχουμε μηπως κοβεται ή μηπως δεν ειναι αρκετο..αχ το εχω κ εγω αυτο τις τελευταιες μερες...δεν αντλω, αλλα δεν νιωθω να 'πρηζομαι' οπως μεχρι προσφατα. νομιζω λογικο ειναι, ρυθμιζεται η παραγωγη με τα νεα δεδομενα (εισαγωγη στερεων και απουσια για δουλεια, για μενα.)

η μικρη σου πως δειχνει;χορταινει;δυσανασχετει;

εσυ πίνεις αρκετο νερό;

δε δειχνει να δυσανασχετει ή κατι τετοιο αλλα γενικα ειναι και απο τα μωρα που δεν μου γκρινιαζε ποτε για να φαει, παντα εγω της προσεφερα, ουτε και το βραδυ ειναι απο τα μωρα μου θα μου ξυπνησει 3-4 φορες για να φαει.(εγω την ξυπναω συνηθως)

για αυτο και συνεχιζω να κανω και θηλαστρο(...κυριως το βραδυ)

γενικως δεν εχει αλλαξει τιποτα ουτε στη συμπεριφορα της μικρης.

Ds, νομίζω ότι 8 μηνών είναι ένα κρίσιμο σημείο... αλλά αν δεν έχεις μειώσει τους θηλασμούς και δίνεις στήθος πριν το φαγητό δεν θα έχεις πρόβλημα. Καμιά φορά το στήθος σταματάει να ανταποκρίνεται στο θήλαστρο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχεις γάλα. Και όσο για το πρήξιμο, το στήθος μου σπάνια το ένιωθα πρησμένο μετά το 6μηνο... Και στο κάτω κάτω πιστεύω ότι αν το γάλα σου μειώνεται το μωρό σου θα το είχε αντιληφθεί και θα είχε αρχίσει τη "δουλειά" για να επανέλθει...!

μακαρι να εχεις δικιο!

ds, μην αγχώνεσαι καλέ! Δεν κόβεται έτσι εύκολα το γάλα μετά από 8 μήνες! Δεν γράφεις πουθενά ότι η μικρή είναι ανήσυχη και δείχνει να μη βρίσκει γάλα! Απλά μάλλον τρώει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από παλιά κι εσύ νομίζεις ότι τρώει λίγο! Χαλάρωσε και κοίτα να το ευχαριστηθείς!:wink: Αν οι βρεγμένες πάνες είναι αρκετές, το βάρος της καλό, η διάθεσή της καλή τότε γιατί να ανησυχείς;

ολα normal μου φαινονται, για το βαρος δεν ξερω αν την εχουν επηρεασει αυτες οι 3 μερες που εγω δε βλεπω πολυ γαλα στο θηλαστρο, θα τη ζυγισω την τριτη, αν δεν εχει παρει τιποτα θα δω τι θα κανω!

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!

ευχομαι να φτιαξει συντομα αυτο το πραγμα γιατι αγχωνομαι ευκολα!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ds, να σου πω, ηρέμησε με το θήλαστρο όσο περνάει ο καιρός θα βγάζεις όλο και λιγότερο, και εμένα μου συνέβει αυτό που αντλούσα μέχρι τον δέκατο...Από κει και πέρα αν χρειαζόμουν γάλα, έκανα πααααααρα πολύ ώρα για να βγάλω όσο ήταν απαραίτητο, για την ακρίβεια, χρειαζόμουν δύο αντλήσεις για γάλα που παλιοτερα έβγαζα αμέσως...Απ'ότι είχε εξηγήσει και η Αγλαία είναι κάτι φυσιολογικό.

αληθεια??!!

σε ευχαριστω!

αν εχεις δικιο παντως, απο οτι καταλαβα δε θα αποκατασταθει η μειωμενη παραγωγη στο θηλαστρο, και τι κανουμε που χρησιμοποιω γαλα στις τροφες της μικρης??:confused:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

ή μάλλον καλησπέρα!!!

Λέγκω μου πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Θοδωρής τα μαζεύει!!

Εμένα ο δικός μου είναι με τα φεγγάρια του αλλά συνήθως τον ενοχλεί όταν με βλέπει να τα μαζεύω και μου λέει

"Μη τα καθαρίσεις!!!"

Μυρτούλι και Τατιάνα, τι υπέροχο να πηγαίνετε μαζί στο γιατρό!!

Ωρά και τα νέα σας από τους μπόμπιρες!

Ελένη μου αρέσει πολύ η εικόνα και με τους 4 στο διπλό κρεβάτι και ανυπομονώ κι εγώ!

Σοφούκα, εγώ σήμερα έφτιαξα φακές κατ' επιθυμία του καλού μου,

μετά από μια βδομάδα νερόβραστων (λόγω γαστρεντερίτιδας του ίδιου και του μικρού)

Ο Γιώργος προτίμησε ένα μπουτάκι κοτόπουλο και τραχανά!

Εγώ τσάκισα τη σαλατούλα!

(Έφερε η μαμά μου φρέσκα μαρουλάκια και 2 τελευταία αγγουράκια από τον κήπο και δεν έδειξα κανένα έλεος!!!)

Εμείς (εγώ και ο Γιώργος) σήμερα πήγαμε βολτούλα το πρωί καθώς ο καιρός ήταν υπέροχος,

ήπιαμε το τσαγάκι μας στα Starbucks και μετά περάσαμε από "το δρόμο του τσαγιού"

να πάρουμε "προμήθειες"!!!

Περάσαμε υπέροχα!!

Τώρα ζωγραφίζουμε!!!

Ευάκι καλοπεράσατε σήμερα ε?Για πες εσύ πήγες καθόλου στο γιατρό?Πόσο περίπου είναι η μπεμπούλα? Λες να είναι πιο βιαστική από το μικρό της Φελίνι?

Ds κι εγώ χρησιμοποιούσα γάλα που αντλούσα με το θήλαστρο στο φαγητό αλλά όσο περνούσε ο καιρός δυσκολευόμουν απίστευτα να αντλήσω κι έτσι σταμάτησα να χρησιμοποιώ έξτρα γάλα στα φαγητά, νομίζω και κάποια κοπέλα από εδώ ή ίσως η Αγλαία μου είχε πει ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ παίδεμα και καλύτερα το γάλα που χρειάζεται να το παίρνει απευθείας από το στήθος. Πιστεύω πάντως ότι αφού η μικρή σου δεν διαμαρτύρεται μια χαρά χορταίνει, απλά εμείς οι μαμάδες αγχωνόμαστε λιγαααακι εύκολα!

Και κοίτα ποιά μιλάει, εγώ που πάλι έκλαιγα όλο το πρωί (δε φταίω εγώ, οι ορμόνες!) γιατί ο Γώγος εδώ και 3 μέρες έχει το στόμα ερμητικά κλειστό, στο σπίτι γιατί στο σταθμό από ό,τι μου λένε κάτι τρώει και μάλλον λένε αλήθεια γιατί έκανε και κάμποσα κακά! Ε, σήμερα ενώ ο καυμένος ήθελε να φάει τα φτουτάκια του ξαφνικά καταξέρασε και πάλι!Πήραμε και την παιδίατρο είναι λέει άλλο στέλεχος γαστρεντερίτιδας, αφού πριν μία εβδομάδα είχαμε πάλι μία από τα ίδια! Πόσο να αντέξω κι εγώ η δόλια μάνα!Μου είπε να δίνουμε στο παιδί ό,τι θέλει και όσο θέλει και ναι τον πήγα μέχρι και στα goodys μπας και ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και φάει έστω και λίγες πατάτες! (Ποιά εγώ που μέχρι πρόσφατα δεν έβαζα καθόλου αλάτι στο φαγητό και θύμωσα που στο σταθμό 1 φορά την εβδομάδα δίνουν κέικ!). Παρεπιμπτόντως, ούτε τις πατάτες, ούτε το club ζήλεψε ο μικρός, ενώ στο σταθμό την Παρασκευή πριν διασταυρώσουμε ότι έχει γαστρεντερίτιδα, έφαγε φασολάδα!!! Μ¨ηπως, λέω μήπως, παίζει με τα νεύρα μου?

Τόυλάχιστον διαβάζω τα κατορθώματα του Θοδωρή της Λέγκως και παίρνω λίγο τα πάνω μου!:lol:

Μαρινάκι μου!

Κι εμένα με τη γαστρεντερίτιδα δεν έτρωγε τίποτα, και ότι έβαζε στο στόμα το έβγαζε!

Το πήρα όμως απόφαση!

Ότι φάει, όποτε φάει και όσο θέλει.

Βέβαια με το ότι φάει δεν εννοώ τίποτα παρακμιακό!

Εννοώ από τις επιλογές που του δίνω.

Στο γιατρό θα πάω την Δευτέρα το απόγευμα.

Θα κάνω και υπέρηχο γιατί έχω να κάνω υπέρηχο από τις 27 Αυγούστου.

Έχω κάτι πονάκια! Λέω να συμμαζευτώ και να κάτσω να "κλώσω" το αυγό μου

γιατί θέλω να φτάσω στην 38εβδομάδα...

Πάντως εγώ νομίζω ότι αν είναι να βγει το παιδί πιο νωρίς θα βγει όπως και να χει... Καλό είναι βέβαια να μην το παρακάνετε στην κούραση...

Πήγαμε στο Γκόλντεν Χολ να πάρει κουστούμι για το συνέδριο ο Χαβιέ, για την επόμενη βδομάδα... Έχει δώσει όλα τα ρούχα του γιατί του ήταν όλα τεράστια! Κι εμένα δεν μου μπαίνει κανένα παντελόνι και είμαι με τις φόρμες!

Ο Αλέκος σήμερα έδωσε ρεσιτάλ γκρίνιας! Πήραμε πάντως ωραία σύνεργα για την πλαστελίνη... Τώρα κοιμούνται κι εγώ χαζολογάω...

Λέω να φτιάξω μηλόπιτα που έχει εδώ στο σάιτ για τα πρώτα μηνογενέθλια της τσουλουφίτσας αύριο...

Διαφημίσεις

αχ η τσουλουφιτσα εκλεισε τον πρωτο μηνα ζωης, τι καλά!

Η Ειρηνη σημερα παλι ειναι υποδειγμα παιδιου...ουτε καν μεσα στο σπιτι δεν μετακινειται μας κανει παρεούλα...ακουει τα παραμυθακια της, μαγειρευει παιζει μονη της...αναψαμε και το τζακι και αραζουμε!(το πεθεριξ το εχω διωξει μενει αλλου το σκ χαχαχαχα) κρυυυυο ωραια για χουχουλιασματα!

α! (((μαρινούλα))) Κανε λιγο υπομονη ακομα...κανα 2 εβδομαδες πιστευω οτι κρατανε αυτα, βεβαια δεν μου εχει τυχει...

eNeap2.pngNziDp2.png

Μαρίνα, μην τον πιέζεις, αλλά μην του δίνεις και junk δεν κάνει καλό και ούτε θα έχει περισσότερο όρεξη να τα φάει... Να του προτείνεις ρύζι, και άλλα τέτοια νερόβραστα και αν θελήσει να φάει θα φάει...

Και βάρος να χάσει το ανακτά σε λίγο καιρό, μην αγχώνεσαι... Αλλά τα γοοδυς δεν είνα καλή επιλογή για την γαστρεντερίτιδα....

Φιλούρες στον Γώγο!

Ελενάκι πέρασε κιόλας ένας μήνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σματσ σε σένα και όλη την οικογένεια...

Ευάκι εγώ λέω να κάτσουμε φρόνιμα και οι 2 γιατί τώρα θα ήταν πολύ πολύ νωρίς....

WLn5p2.png

Γειά σας!!!! Τι κάνετε?

Και ο Μάνος από εκεί που έτρωγε τα πάντα, εδώ και 10 μέρες τρώει ελάχιστα! Ζητάει μόνο γάλα! Αλλά τώρα που τρώει ο Γιάννης ένα μπισκοτάκι που έχει λίγη σοκολάτα πάνω, ζήλεψε ο μικρός, και ενώ τα γλυκά δεν τα θέλει καθόλου, τώρα το μπισκοτάκι το τρώει... Αβυσσος η ψυχή! Πάντως έχω συνηθίσει γιατί να πω την αλήθεια ο Γιάννη ζούσε για πολύ καιρό μόνο με γάλα... Και ακόμα τώρα είναι απίστευτα κακόφαγος... Μετά από κάποια στιγμή παύεις να ασχολείσαι τόσο πολύ και αν αγχώνεσαι...

Κατα τ'άλλα τι κάνετε? Οι εγκυούλες καλά είστε?

5Aqjp3.png

Καλησπέρα! Κρύο σήμερα μπρρρρρ!

Καλημέρα!

Όποια θέλει τον μεγάλο μου δανεικό για διαπαιδαγώγηση να κάνει αίτηση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!:cool:

Πλάκα πλάκα, εχθές η δασκάλα της Ευτυχίας μου είπε ότι δεν βαράει πια στο σταθμό και είναι πολύ καλή και συνεργάσιμη! Λέτε να έπιασε τελικά η φοβερή παιδαγωγική μέθοδος του Κίμωνα;:rolleyes:

Να μην ξεχνιόμαστε, εγώ τον ζήτησα πρώτη:P

ουτε και το βραδυ ειναι απο τα μωρα μου θα μου ξυπνησει 3-4 φορες για να φαει.(εγω την ξυπναω συνηθως)

Α, καλάαααααα....εμείς κοιτάμε πως θα τα κάνουμε να κοιμουνται και εσύ την ξυπνάς? Τρελλή είσαι?:shock:

Μάλλον το στήθος σου ξέρει καλύτερα ότι δεν χρειάζεται γάλα το βράδυ και είπε να κόψει την εξτρα παραγωγή:rolleyes:

και τι κανουμε που χρησιμοποιω γαλα στις τροφες της μικρης??:confused:

Η Αγλαΐα έχει πει επανειλλημένως ΔΕΝ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ!!! Αρα χρησιμοποιείς όσο έχεις και σταματάς;)

Στο διπλό όλοι μαζί! Εγώ βέβαια λίγο πιάστηκα γιατί το ένα παιδί ήθελε βυζί και το άλλο χέρι ή αγκαλιά οπότε κοιμήθηκα σαν σίγμα!

αυτό είναι το νυχτερινό μου σχήμα των τελευταίων ημερών....:?

Που θα παει θα αρχίσει να ξανακοιμάται ο Κωστής το βράδυ ανθρωπινά

....εε?:confused:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Ds κι εγώ χρησιμοποιούσα γάλα που αντλούσα με το θήλαστρο στο φαγητό αλλά όσο περνούσε ο καιρός δυσκολευόμουν απίστευτα να αντλήσω κι έτσι σταμάτησα να χρησιμοποιώ έξτρα γάλα στα φαγητά, νομίζω και κάποια κοπέλα από εδώ ή ίσως η Αγλαία μου είχε πει ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ παίδεμα και καλύτερα το γάλα που χρειάζεται να το παίρνει απευθείας από το στήθος. Πιστεύω πάντως ότι αφού η μικρή σου δεν διαμαρτύρεται μια χαρά χορταίνει, απλά εμείς οι μαμάδες αγχωνόμαστε λιγαααακι εύκολα!

απο τη μια θελω να εχεις δικιο και να ειναι φυσιολογικο απο την αλλη θα ηθελα να ειναι κατι περιστασιακο και να φτιαξει (πχ στην επομενη αντληση;):D), γιατι απο οτι καταλαβαινω με τα τελευταια που μου εχετε πει και τις εμπειριες σας, μαλλον δε θα ξαναντλησω ποτε οσο πριν!:(

οπως καταλαβαινετε αυτο μου δημιουργει μια ανασφαλεια, μεχρι τουλαχιστον να πειστω πως η μικρη μου εξακολουθει να τρεφεται επαρκως(γιατι και με τις στρεες δεν τα παμε και τελεια οπως σας εχω πει:()

θα σας πω τα νεα μας!

Και κοίτα ποιά μιλάει, εγώ που πάλι έκλαιγα όλο το πρωί (δε φταίω εγώ, οι ορμόνες!) γιατί ο Γώγος εδώ και 3 μέρες έχει το στόμα ερμητικά κλειστό, στο σπίτι γιατί στο σταθμό από ό,τι μου λένε κάτι τρώει και μάλλον λένε αλήθεια γιατί έκανε και κάμποσα κακά! Ε, σήμερα ενώ ο καυμένος ήθελε να φάει τα φτουτάκια του ξαφνικά καταξέρασε και πάλι!Πήραμε και την παιδίατρο είναι λέει άλλο στέλεχος γαστρεντερίτιδας, αφού πριν μία εβδομάδα είχαμε πάλι μία από τα ίδια! Πόσο να αντέξω κι εγώ η δόλια μάνα!Μου είπε να δίνουμε στο παιδί ό,τι θέλει και όσο θέλει και ναι τον πήγα μέχρι και στα goodys μπας και ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και φάει έστω και λίγες πατάτες! (Ποιά εγώ που μέχρι πρόσφατα δεν έβαζα καθόλου αλάτι στο φαγητό και θύμωσα που στο σταθμό 1 φορά την εβδομάδα δίνουν κέικ!). Παρεπιμπτόντως, ούτε τις πατάτες, ούτε το club ζήλεψε ο μικρός, ενώ στο σταθμό την Παρασκευή πριν διασταυρώσουμε ότι έχει γαστρεντερίτιδα, έφαγε φασολάδα!!! Μ¨ηπως, λέω μήπως, παίζει με τα νεύρα μου?

απο οτι καταλαβαινω ο μικρος σου δεν ειναι οτι δεν τρωει γενικα απλα τον τελευταιο καιρο που ταλαιπωρειται και ειναι αρρωστουλης....:(:(:(

περαστικα του και ευχομαι να σου ανοιξει και παλι το στοματακι του....;):D

thx!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Α, καλάαααααα....εμείς κοιτάμε πως θα τα κάνουμε να κοιμουνται και εσύ την ξυπνάς? Τρελλή είσαι?:shock:

το ξερω!!!:(:(:(

αυτο το εκανα απο την αρχη (μετα απο συμβουλη στης συμβουλου θηλασμου) που δεν παιρναμε πολυ βαρος και απλα δεν το εκοψα οταν ηρθαμε στα φυσιολογικα, απο ανασφαλεια....:(:(:(

γιατι και τοτε που δεν παιρναμε πολυ παλι δεν ξυπναγε το ζουζουνι μου ακομα και αν πινουσε, επρεπε να φτασει στα τελευταια σταδια της πεινας για να παραπονεθει!οποτε ακομη και μεχρι σημερα φοβαμαι μηπως πιναει το βραδυ και δεν ξυπναει.....:(:( μπορει να ειναι λαθος μου αλλα τι να κανω....???

δεν την ξυππναω και παντα, μονο οταν εχω την αισθηση πως δεν εφαγε καλα στον τελευταιο θηλασμο.

Μάλλον το στήθος σου ξέρει καλύτερα ότι δεν χρειάζεται γάλα το βράδυ και είπε να κόψει την εξτρα παραγωγή:rolleyes:

μακαρι αλλα δεν το εμπιστευομαι και πολυ....:lol::lol::lol:;););)

Η Αγλαΐα έχει πει επανειλλημένως ΔΕΝ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ!!! Αρα χρησιμοποιείς όσο έχεις και σταματάς;)

δεν το συνεχιζα για τις κρεμες απλα απο ανασφαλεια, αφου πιστευα πως επειδη το θηλαστρο με βοηθησε να αυξησω την παραγωγη οταν το ειχα αναγκη, αμα το σταματησω θα μειωθει παλι.

οι κρεμες ηρθαν σα φυσικο επακολουθο αφου ειχα το γαλα στο ψυγειο ή την καταψυξη;)

αυτό είναι το νυχτερινό μου σχήμα των τελευταίων ημερών....:?

Που θα παει θα αρχίσει να ξανακοιμάται ο Κωστής το βράδυ ανθρωπινά

....εε?:confused:

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κι εμένα δεν μου μπαίνει κανένα παντελόνι και είμαι με τις φόρμες!

Λέω να φτιάξω μηλόπιτα που έχει εδώ στο σάιτ για τα πρώτα μηνογενέθλια της τσουλουφίτσας αύριο...

Πλάκα μου κάνεις????Εμένα δεν μου κάνουν ακόμα τα παντελόνια μου:(:(:(:(και συ λες για ένα μήνα μετά????Ακόμα δεν σαραντήσατε!!!!Εξάλλου οι παλιοί έλεγαν 'εννιά μήνες ανοίγεις,σε εννιά μήνες κλείνεις'...Λέμε τώρα,γιατί εγώ ούτε 19 μήνες μετά δε βλέπω να έχω κλείσει,αφού δε μπορώ να το ράψω..απλά,αρνούμαι....

Έκλεισε μήνα το τσουλουφάκι???Και γω είχα φτιάξει μια μικρή τουρτίτσα για τον Κων/νο,στους έξι μήνες όμως.Δεν το είχα σκεφτεί όμως έτσι.Ευκαιρία για τούρτα κάθε μήνα!!!!!;););)Καληνύχτα!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

βρε dsουλα μου, γιατι κανεις αντληση αφου πατε μια χαρα;μηπως να την αφηνες καλυτερα, αφου το παιρνει το γαλατακι η μικρη απο την πηγη!

;)

εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα....:(:(φοβαμαι μηπως μειωθει η παραγωγη....

τι ειναι το let down (διαβασα μια απαντηση σου σε ενα αλλο θεμα..:)) ?? (καπου το ειχα διαβασει παλιοτερα αλλα δε μου ερχεται τωρα)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλα ντε, τι στενοχωριεσαι;;εδω αλλες κανουν αμαν να αποχωριστουν το θηλαστρο!:P let down ειναι το γαργαλητο που νιωθεις οταν κατεβαινει το γαλα, σαν μυρμηγκακια ενα πραγμα..δεν εχω πιο επιστημονικη εξηγηση:lol:

καλα ντε, τι στενοχωριεσαι;;εδω αλλες κανουν αμαν να αποχωριστουν το θηλαστρο!:P let down ειναι το γαργαλητο που νιωθεις οταν κατεβαινει το γαλα, σαν μυρμηγκακια ενα πραγμα..δεν εχω πιο επιστημονικη εξηγηση:lol:

ααα καταλαβα!!!!

τωρα που το λες αυτο συνεχιζω να το αισθανομαι και με το θηλαστρο οσο το αισθανομαουν χωρις ομως να βγαινει το γαλα...αφου παντα σκεφτομαι "να τωρα θα ερθει...."

....αλλα ακομα το περιμενω......:lol:

ο admin θα μας στειλει στο chat.....:-)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!!

ds, η γνώμη μου είναι να αφήσεις το θήλαστρο, τουλάχιστον αν δεν θες μόνιμα, αστο για λίγες μέρες... Βάζε τη μικρή συχνά στο στήθος και είμαι σίγουρη οτι δεν θα έχεις πρόβλημα!

Εμείς όπως βλέπεται ξυπνήσαμε πάλι αχάραγα σήμερα... Τι να κάνω όμως.. του τραγουδάω..

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...