Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Οφείλω να ομολογήσω ότι οι κολικοί της τσουλυοφίτσας μειώνονται... Χθες ίσα ίσα που πρόλαβα κι έγραψα το μήνυμα... Μετά ύπνο και από τις 12.30 ξύπνησε 4.30... Πα μαλ εεε?

Πρέπει να κατεβάσω τα χειμερινά του Αλέκου. Και τα δικά μου αλλά σιγά μη μου μπαίνει τίποτα ακόμα...

Αφροδιτάκι, τι έχει ο γίγαντας και βήχει πάλι? Το γλυκούλι μου! Να τον πας να τον ακούσουν...

Καλά βρε Ντου πότε μαγειρεύεις? Πρωί πρωί εεε? Μπραβό κοριτσάκι μου! Η Μαρίνα πώς τα πάει με την πάνα? Την έκοψε?

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλά βρε Ντου πότε μαγειρεύεις? Πρωί πρωί εεε? Μπραβό κοριτσάκι μου! Η Μαρίνα πώς τα πάει με την πάνα? Την έκοψε?

Βάζω να μαγειρέψω αφού θηλάσει η Μαρίνα (όταν γυρνώ από τη δουλειά), ή αν έχω εξωτερικές δουλειές, μαγειρεύω στις 9.30, αφού κοιμηθεί η Μαρίνα. Το πρωί δε μαγειρεύω ποτέ ποτέ ποτέ!! Ξυπνάω 7 και 7.40 είμαι στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το γραφείο!

Η Μαρίνα έχει 10 μέρες που έχει κόψει και τη βραδυνή πάνα!!!! (φόραγε πάνα μόνο στον ύπνο, την ημέρα κυκλοφορεί με το βρακί από την αρχή του καλοκαιριού).

Μας έχουν μείνει ενθύμιο 4-5 πάνες-βρακάκι νούμερο 6 :D:D:D

κλημέρα!

Ελένη μπράβο που πάει καλύτερα το τσουλουφάκι μας! Το Ντουντούκι μαγειρεύει το βράδυ, γιατί η Μαρινούλα είναι παιδί σούπερ, και κοιμάται νωρίς!! Και ναι, έβγαλε και τις πάνες!!!

(((Λέγκω μου))) Κουράγιο κοριτσάκι. Σε νιώθω. 4 φορές ξύπνησε χτες η Νεφέλη. Πάνω που έλεγα οτι έκοψε τα βραδινά ξυπνήματα. Νταξ 4 φορές δεν είναι πάρα πολλές, αλλά δεν ξέρω δεν έχω τις ίδιες αντοχές αυτον τον καιρό. Δεν αντέχω και να θηλάζω το βράδυ γιατί πονάω αφόρητα, και μετά με πιάνει υπερένταση και δε μπορώ να κοιμηθώ.

Αφροδίτη περαστικα στον Αγγελίνο.

Μαριλενάκι μας έλειψες στη συνάντηση!

να πω οτι ζηλευω πολυ πολυυυυυ??????????

να πω οτι ειστε τοσο υπεροχες ολες???

μαμαδες με μωρακια,με κοιλιτσες....

επισης να πω οτι θελω και εγω μια τετοια βιβλιοθηκη(ασχετο αλλα ειναι ονειρο ζωης να φτιαξω μια μεγαλη βιβλιοθηκη...)

Διαφημίσεις

καλημερα!ξετρελαθηκα με την Νεφελη που θηλαζει την κουκλα της !φοβερη!

η ευτυχιτσα γιατι ξεγυμνωθηκε??

ολα τα παιδακια εχουν μεγαλωσει και ομορφυνει!και οι μαμαδες επισης !

Αφροδιτη η Στεφανια ξυπνουσε με κλαματα και αερια αλλα οταν την εβαζα στο στηθος ηρεμουσε ο μικρος με τιποτα?

και μη λετε για ξυπνηματα ,αληθεια ποτε επιτελους κοβονται αυτα ?

Αχ,τί ωραία!!!!!!!Μπορώ και μπαίνω και από τη δουλειά!!!!!!!Μπορώ να σας 'βλέπω 'και το πρωί!!!!Αλλά μη το παραχ@#$#με , ε Μαρινάκι?????!!!!!

Χρόνια Πολλά στο Μητσάκο μας,περαστικά και αγύριστα!!!!!!

Βασούλι να χαίρεσαι τον έρωτα, Χρόνια καλά και σε σας!!!!!Πώς περάσατε στην Πάτρα????Ωραίος ο γάμος??????Άξιοι,άξιοι!!!!!!!!!!

Ντουντούκι,άσε τις φωτό μέχρι το βραδάκι να τις δω και γω,ε??????????

Φιλάκια!!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Διαφημίσεις

ο μητσακος χθες πηγε σπιτι του:D

μπραβο το πουλακι μου!:)οι ευχες μας πιασαν τοπο!

λενακι η μικρουλα σε παιδευει?που θα παει θα στρωσουν τα πραγματα :)

εμενα τα κοριτσακια μου μπορει να μου βγαζουν το λαδι μεχρι να κοιμηθουν αλλα τουλαχιστον μετα κοιμουνται κανα 5ωρο...μπορει και 6ωρο...μεγαλη υποθεση...ελπιζω να το συνεχισουν..

αφροδιτη περαστικα σας βρε! και ο στρατος χθες το πρωι εκανε εμετο το γαλα του και εβγαλε κατι μυξουλες κιτρινες....αλλο πραγμα..... και οι μικρες σαν να ρουθουνιζουν λιγο αλλα δεν βγαζουν τπτ....ας ελπισουμε να την γλιτωσουν.....

ντουυυ συγχαρητηρια στο μαρινακι!μεγααλο επιτευγμα να τα κανει στο γιογιο απο τοση μικρη ηλικια

και αφου σας μιλησα για ολα τα αηδιαστικα πραγματα που συμβαινουν στην ζωη μας(βλεπε μυξες και κακα.....:lol:) μου επιτρεπετε να παω να σιδερωσω τπτ οσο προλαβαινω....

καλημερα!!!!

επισης να πω οτι ολα τα παιδακια μεγαλωσαν τοσο πολυ....βλεπω και ξαναβλεπω τις φωτο και ζηλευω...ποσο θα θελα να ειμασταν και εμεις εκει και να παιζει και το δικο μου ζουζουνακι με τα δικα σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα είμαστε στο πόδι από τις 6.30. Αχ αυτή η αλλαγή της ώρας:mad:

Και φυσικά πως μπορούμε να αντισταθούμε σ'αυτή την κολασμένη πρόταση για το όμορφο Σοφάκι με λέτε;:cool:

Φτου σου άκαρδη συμπεθέρα!!! Ποτέ δεν ήσουν σύμφωνη με το συνοικέσιο, το ξέεεεερω γω...

Κι εμένα ο Θοδωράκης δεν κοιμήθηκε στο ταξί χθες... ηταν απασχολημένος να κλωτσάει την Ευτυχία της Σοφούκας και να μην την αφήνει να φάει. Αναρωτιέμαι πως δεν του σπασε τα μουτράκια!!!:mrgreen:

Εδώ ΚΑΤΙ παίζει...

το ξέρετε ότι τα μικρά παιδάκια όταν συμπαθούν ένα άλλο παιδάκι του αντίθετου φύλου πολύ, το αρχίζουν στις γρήγορες? :lol:

όσο πιο βαριά η κλωτσιά, τόσο πιο ερωτευμένο είναι :lol:

Τι να πω...δεν μπορώ να του κόψω την 'Ευτυχία' του παιδιού. Αφού υπάρχει έρως...παραιτούμαι:lol:

Οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! Ντου έχεις βγάλει μερικά φανταστικά πορτρετα!

Εχθές πήγαμε στο γιατρό. Ο βήχας μας είναι ακίνδυνος:) αλλά δεν βλέπω να απαλλασόμαστε σύντομα.

Σήμερα λέω να δοκιμάσω να δώσω κάτι σε λαχανικό στη Σοφία. Βαρέθηκα να μου φτύνει τα φρούτα στα μούτρα και να κλαίει. Για να δούμε...

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;

dooo μπράβω σας!!!εμένα ο μικρός μου λέει "γιογιο,γιογιο.." και μετά γίνεται καπνός για να τον κυνηγάω απο πίσω και πάρ τα σκατούλια μαμά στα μούτρα....που να τον βγάλω πέρα με την κοιλιά τούρλα;;;

Εντομεταξύ όλη την ημέρα θέλει τραγουδάκια να χορεύει...ευτυχώς έχουμε ένα mp3 με υποδοχή usb και περνάνε κάποιες ώρες χωρίς να ασχολούμαστε..μετά άντε πάλι απ την αρχή..μας το έχει κάνει το κεφάλι πατσά,τα έχουμε μάθει όλα τα παιδικά τραγούδια απ έξω.

Σιδερένιος ο Μιτσος!!!

Λοιπόν έχω να πω ότι η Μαρίνα μας έβαλε τα γυαλιά!

Ένα μεγάλο μπράβο!

Λοιπόν λέμε να πάμε τα Χριστούγεννα στη Βιλγαρία για σκι...

Δλδ οι άλλοι θα κάνουν σκι... Εγώ θα κάθομαι στο σαλέ με τα παιδιά! Εντάξει μπορεί να κάνω και λίγο...

Ααα και μένω στα Βριλήσσια... Κάποια ρώτησε αλλά δεν θυμάμαι ποια...

Ελενη την βουλγαρια εννοεις? Τι ειναι η βιλγαρια? σουπερ σουπερ. εμεις λεμε λιγο πριν τα χριστουγεννα να παμε στο ελατοχωρι πιεριας κ στη πειρια γενικοτερα. εχει παει καμια? Θα καταφερουμε να κανουμε τιποτα ή θα μας βγαλουν την πιστη τα δυο πιτσιρικια?

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο v@sso viewpost.gif

Αφροδιτη η Στεφανια ξυπνουσε με κλαματα και αερια αλλα οταν την εβαζα στο στηθος ηρεμουσε ο μικρος με τιποτα?

αυτο το παιδι, αν δεν ηταν γιγαντας, θα ανησυχουσα. το βζ το θυμαται μονο αν το εχει πραγματικη αναγκη δλδ αν πεινασει παρα πολυ. και τοτε βεβαια μεσα σε πεντε λεπτα εχει τελειωσει... Εγω του προσφερω απειρες φορες αλλα τιποτα. ασε που θελει και ΚΣ για να θηλάσει, δλη στο κρεβατι μας ξαπλα, με ησυχια κτλ. Καλα χτες που ειχε και καποιο ζορι κ εκλαιγε, πως δε με εδειρε που εγω προσπαθουσα να τον συνδεσω.

μιλησα με τη γιατρο (τη δικια σου ντου) κ απο οτι της ειπα, ειπε οτι δεν χρηζει να τον δει αν δεν χειροτερευσει. Απο φλεμματα ειναι, ασχετως το ποσο εντονα βηχει:roll:. Η αληθεια ειναι οτι καθως ξυπνησε εριξε 2-3 γερα κ απο τοτε τιποτα. Νομιζω τι υπαρχει ενα φυτικο σιροπακι για τα φλεμματα γιατι δεν μας το προτεινει κανεις? μυρτω εσεις που το ειχατε παρει, εκανε τιποτα?

Καλα η μαρινα ειναι πολυυυυ μπροστα στο θεμα της τουαλετας (κ οχι μονο). Αλλα μπορω αν δηλωσω και γω με υπερηφανια, μετα απο πολλα πισωγυρισματα, οτι η δαναη εχει δυο βδομαδες να φορεσει πανα την ημερα. Με τα κακα βεβαια εχω ενα αγχος ακομα γιατι ειναι αργα οταν το καταλαβαινει, αλλα ευτυχως, ξέρω τις ωρες της! και φυσικα ολα πηγαν καλυτερα οταν αποφασισαν κ στο σχολειο οτι δεν πρεπει να φορα πανα.

GwASp3.png

μιλησα με τη γιατρο (τη δικια σου ντου) κ απο οτι της ειπα, ειπε οτι δεν χρηζει να τον δει αν δεν χειροτερευσει. Απο φλεμματα ειναι, ασχετως το ποσο εντονα βηχει:roll:. Η αληθεια ειναι οτι καθως ξυπνησε εριξε 2-3 γερα κ απο τοτε τιποτα. Νομιζω τι υπαρχει ενα φυτικο σιροπακι για τα φλεμματα γιατι δεν μας το προτεινει κανεις? μυρτω εσεις που το ειχατε παρει, εκανε τιποτα?

σε ρώτησε για το είδος του βήχα? αν ακούς βράσιμο δηλ?

Κοίτα, δε θα σου πω με σιγουριά ότι είναι αλάνθαστη, ότι είναι τέλεια, ότι, ότι, ότι.. απλά, επειδή κι εμένα μου τη σύστησαν πριν γεννήσω, μου είπαν χαρακτηριστικά ότι 'δεν δίνει εύκολα φάρμακα, έχει εμπειρία λόγω ΙΚΑ και δεν είχαν ποτέ κάποια υποψία ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της'. Γι'αυτό και τη συστήνω, με τα ίδια ακριβώς λόγια. Τώρα αν είναι απότομη, αν δε ξέρει και πολλά από θηλασμό (σε σχέση με κάποιους άλλους όμως είναι πολύ μπροστά!), αν, αν, αν, αυτά είναι προσωπικές γνώμες του καθενός και τα αντιμετωπίζει όπως εκείνος θέλει.

Η ουσία είναι να προλαβαίνει ΟΣΟ γίνεται άσχημες καταστάσεις.

Μπράβο και για τη Δανάη που επανήλθε στο θέμα της πάνας!!!

(παντως εγώ για καλό και για κακό, έχω ένα μεγάλο σελτέ κάτω από το σεντόνι στον καναπέ-κρεβάτι που κοιμόμαστε με τη Μαρίνα. Και μένα δηλ. να μου φύγουν, δε τρέχει και τίποτα :lol: )

Γειά σας κορίτσια!

Αφροδίτη, και όποια άλλη ενδιαφέρεται, αυτή είναι η συνταγή για τα μαφιν με το γλάσσο.

http://hungryforhungry.blogspot.com/...post_4020.html

Είναι συνταγή για κέηκ, αλλά εμένα μ'αρέσουν καλύτερα τα μάφιν. Απλά θέλουν πιό λίγη ώρα στο ψήσιμο. 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας σε κάθε θήκη φτιάχνουν περίπου 12 μάφιν.

Μου την έστειλε η Λαμπρινούλα!!

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!

Πολύ ωραίες η φωτογραφίες των πιτσιρικίων, αντιπροσωπευτικές της ατμόσφαιρας που επικρατούσε!

Χάρηκα για τον Δημητράκη, επιτέλους!!!

Αφροδίτη, έκανε δουλειά το σιροπάκι, δεν θυμάμαι πως το λένε, νομίζω προσπάν, δεν ξέρω θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα σου πω...Μάλλον είχε και ωραία γεύση γιατί η Λήδα κάθε φορά που βήχει μου λέει ''θέλω σιλόπι''...

Για τις πάνες τι να πω...Εγώ είμαι πολύ απογοητευμένη....

Άντε σας φιλώ....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

σε ρώτησε για το είδος του βήχα? αν ακούς βράσιμο δηλ?

Κοίτα, δε θα σου πω με σιγουριά ότι είναι αλάνθαστη, ότι είναι τέλεια, ότι, ότι, ότι.. απλά, επειδή κι εμένα μου τη σύστησαν πριν γεννήσω, μου είπαν χαρακτηριστικά ότι 'δεν δίνει εύκολα φάρμακα, έχει εμπειρία λόγω ΙΚΑ και δεν είχαν ποτέ κάποια υποψία ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της'. Γι'αυτό και τη συστήνω, με τα ίδια ακριβώς λόγια. Τώρα αν είναι απότομη, αν δε ξέρει και πολλά από θηλασμό (σε σχέση με κάποιους άλλους όμως είναι πολύ μπροστά!), αν, αν, αν, αυτά είναι προσωπικές γνώμες του καθενός και τα αντιμετωπίζει όπως εκείνος θέλει.

Η ουσία είναι να προλαβαίνει ΟΣΟ γίνεται άσχημες καταστάσεις.

Μπράβο και για τη Δανάη που επανήλθε στο θέμα της πάνας!!!

(παντως εγώ για καλό και για κακό, έχω ένα μεγάλο σελτέ κάτω από το σεντόνι στον καναπέ-κρεβάτι που κοιμόμαστε με τη Μαρίνα. Και μένα δηλ. να μου φύγουν, δε τρέχει και τίποτα :lol: )

καλα λεω οτι εισαι νουμερο,..

λοιπον η γιατρεσα, μια χαρα ευγενεστατη και φιλικη μου φανηκε. απλα ειπε οτι δεν μπορουσε να με δει σημερα γιατι εχει πολυ κοσμο. γιαυτο που την ηθελα εγω δεν χρειαζεται να εισαι καμια διανοια, απλα να δει αν εχει ακροαστικα το παιδι ηθελα. αλλα με ρωτησε για το ειδος του βηχα, για το αν ειναι βραχνος και ολα τα σχετικα κ καταλαβε οτι ειναι απο φλεμματα. Και μαλλον εχει δικιο γιατι οσο ειναι ορθιος δεν βηχει. βεβαια αν τον πιαζει νομιζεις οτι ειναι κανας βρωμογερος...

Μακαρι να ειναι καλη γιατι θελω να εχω μια ακρη κοντα στο σπιτι γιατι ο δικος μου ειναι πολυ "ταξιδιαρης". καμια γκομενα θα εχει μου φαινεται....

χλοη δεν μπορω να τη δω την συνταγη....

GwASp3.png

Εγώ από γιατρό χρειάζομαι κάποιον ομοιοπαθητικό...

Λέω να πάω για τα παιδιά για να μου δίνει κανένα ενισχυτικό όταν χρειάζεται...

Έχει καμιά σας κανέναν καλό? Πού να είναι και έυκολα προσβάσιμος? Ελίζα ο δικός σου πού είναι?

Άφρο μου ναι για Βουλγαρία λέμε.. Δεν ξέρεις το ανέκδοτο με την πίτσα στη Βιλγαρία και τη Ριμανία?

Πάντως και η Πιερία ωραία ακούγεται... Και μια χαρά θα τα καταφέρετε με τα 2 μωρά! Άσε που η Δανάη δεν είναι πια μωρό! Έβγαλε και τις πάνες...

Καλημέρες!

Έκανα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και φακοσαλάτα!

Εντάξει το νεστινγκ είναι ασχημο πράγμα... όπως και η άδεια τοκετού....ελπίζω να περάσει γρήγορα...

Νομιζω τι υπαρχει ενα φυτικο σιροπακι για τα φλεμματα γιατι δεν μας το προτεινει κανεις? μυρτω εσεις που το ειχατε παρει, εκανε τιποτα?

To σιρόπι λέγεται Prospan

Μας το σύστησε και η δικιά μου, αλλά η Άννα δεν το δοκίμασε, το έστειλα στο μπαμπά μου που βήχει και αυτός...

Η φωτο σούπερ, έχω και εγώ μερικες θα τις βάλω το απόγευμα!

Καλά η Μαρίνα μας έβαλε τα γυαλιά στο θέμα πάνας δεν το συζητάω...

Εγώ ρε γμτ την φοβάμαι που και που αμολάει κακά στο βρακί, πρέπει να της το υπενθυμίζω εγώ να πάει να τα κάνει...:roll:

Την νύχτα φοράμε πάνα, δεν την βρέχουμε αλλά την φοράμε... περιμένοντας τον αδερφούλη!

εντιτ: και φυσικά χαίρομαι που περάσατε καλά θα το επαναλαβουμε ουκ ολίγες φορές...

WLn5p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...