Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Ελένη αστέρι ο Αλεκούκος. Και μιά που ρώτησε μόνο για το S αυτό σημαίνει οτι τα υπόλοιπα γράμματα τα ξέρει!!

ds με το καλό να βαφτίσετε το μωράκι σας χωρίς καθόλου κλάμμα!!

Και μιά που λέτε για παπ, ούτε κι εγώ έχω κάνει. :oops: Βασικά, ούτε γυναικολόγο δεν έχω εδώ στην Ελλάδα... :shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Άντε ρε συμπεθέρα, πες κανένα νέο...

Λαμπρινούλα, μια μεγάααααλη αγκαλιά!!!

Ο σούπερμαν έχει πάει γυμναστήριο! Να ανησυχήσω ή να περιμένω μέχρι να με φωνάξει με άλλο όνομα;;;

Χθες πήγαμε στο Εθνικό να δούμε Παπαιωάννου...Λέγαμε να πάμε και για ποτάκι (τρόπος του λέγειν....) αλλά τελικά πήγαμε βουουουρ στο κρεββατάκι μας.....Πάει πια έχουμε ξεχάσει να βγαίνουμε!!!

Σοφάκι, περαστικά στην κούκλα!

Λενιώ, θα σου το πάρει κι εσένα η Νάσα το παιδί;;;Τουλάχιστον θα κάνουν παρέα τα καμάρια μας,χα,χα!

Χλόη, έλα κι εσύ, άντε, μαύρα μάτια!

Και η Τάτι να έρθει παρακαλώ! Ακούουουουους;;;;;

Ρε παιδιά βλέπω κάτι όνειρα, βράστα....Απ'την εγκυμοσύνη είναι;;;

Κουμπαρα που είσαι;;;;;

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Καλώς το Μυρτούλι!

Δε μου λες κοριτσάκι, κάνεις μακέτες? Ένα πουλάκι μου είπε οτι κάτι ξέρεις! :mrgreen:

Φτιάχνω μιά μακέτα και δεν έχω ιδέα πόσο πρέπει να χρεώσω. Πρώτη φορά κάνω τέτοια δουλειά.

Κάνω μακέτες, αλλά δεν τις χρεώνω χωριστά, πάνε πακέτο με το σκηνικό.Για τις αρχιτεκτονικές δουλειές δεν κάνω, κανω μόνο τρισδιάστατα σχέδια....Πρέπει να ρωτήσω τους φίλους που αναλαμβάνουν αρχιτεκτονικές μακέτες...Τι είδους είναι, βαθμός δυσκολίας, μέγεθος, κλίμακα;;;;

eδω ειμαι κομπάρα!!! Ηθελα να σε παρω τηλ το πρωι, αλλα εμαθα οτι καποιος ειχε βαλει τηλεφωνητη λέει, για να μην τον ξυπνησουν στις 10.00!! γυμναστηριο ο σουπερμαν? αμα αρχισει κ αρωματιζεται κιολας να αρχισεις κ συ να σκυβεις στις πορτες!:mrgreen:

Τι κανετε? Εμας μας εκλεισε μεσα η βροχη!

Αστερι ο αλεκος ετσι!!! Στη ΝΑΣΑ παιδια μου, στη ΝΑΣΑ!!!

Εγω ανυπομονουσα να αλλαξει η ωρα μπας και κοιμηθουν νωριτερα τα βλασταρια μου, αλλα μετα σκεφτηκα την συμπεθερα μου.....

παιδια δεν ειναι ενα ισον κανενα σε καμια περιπτωση, αλλα αμα δεις τα παραπανω απο ενα ντρεπεσαι που οταν ειχες ενα και ελεγες "κουραζομαι". Τουλαχιστον εγω μετανιωνω. και βαραω κ το κεφαλι μου στον τοιχο, που δεν εκανα πολλα πραματα γιατι "δεν μπορουσα" λογω του παιδιου...:oops::oops::oops:. ειναι αυτο που λεγαν και τα κοριτσια; δινεις βαση σε λεπτομεριες "περριτες". οσο γιαυτο που ειπε η Χλοη, σχετικα με γυναικες που καταφερνουν να κανουν μονο ενα παιδι, τοτε το ενα ειναι ο κοσμος όλος!

Λαμπρινουλα, ακομη ταλαιπωριεται μωρε η μανουλα σου? Περαστικα κοριτσακι κ συντομα!

Βροχερη μερα για βαφτιση. Ελπιζω τουλαχιστον να μην ταλαιπωρηθει η μικρη!

Λεγκω αν εχεις νεοτερα απο μητσο, πες,ε?

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Αφροδιτάκι έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ τώρα που θα'ρθει το δεύτερο πιστεύω τα ίδια θα λέω. Αλλά... στερνή μου γνώση, να σ'είχα πρώτα!

Μυρτώ, είναι αρκετά απλό. Μιά αφίσα είναι 180Χ90, με φωτογραφίες και μιά απλή γραμματοσειρά. (Βέβαια εμένα μου έβγαλε την ψυχή γιατί κάτι έχει πάθει ο υπολογιστής μου και αργεί πολύ. 3 λεπτά κάθε φορά που έσωζα έπρεπε να περιμένω!!! :roll:)

Αλλά εντάξει, αυτό δε θα το χρεώσω στον πελάτη :lol:

Γεια σας κοριτσάκια...κανά νέο είχαμε από το Μητσάκο?Και πάλι γρήγορα περαστικά στο αγοράκι μας...

Και πάλι βρέχει εδώ...ωραία η βροχή,δε λέω,αλλά σε κλείνει.Μάλλον θα αφήσω το μικρό στη μάνα μου και θα βγω για καφέ με το έτερον,για να τονώσουμε/αναθερμάνουμε/επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας...Αχ,ρημάδες πολυεθνικές με τα γ@#@ωράριά σας...

Ds, τώρα θα έχετε τελειώσει...Πώς πήγε το μεγάλο μπλουμ???Καλοφώτιστη η μικρούλα σου!!!Και το όνομα αυτής?????

Λαμπρούκω,πού είσαι εσύ,πού χάθηκες???Όλα καλά να πάνε με τη μανούλα σου...

Κανονίζετε λεγκοσυνάντηση αύριο,εε???Αχ,καλά να περάσετε....

Ρόουζ,και γω στις 10 του Νοέμβρη έκλεισα με γυναικολόγο μετά από πολύυυυυ καιρό..Καλώς,κακώς δεν ξέρω...Θα δείξει..

φιλάκια,πάω μήπως και προλάβω να κλείσω λίγο τα βλέφαρά μου....

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Εγω ανυπομονουσα να αλλαξει η ωρα μπας και κοιμηθουν νωριτερα τα βλασταρια μου, αλλα μετα σκεφτηκα την συμπεθερα μου.....

μακάρι να μην άλλαζε ποτέ η ώρα...με βλέπω μες στην μαύρη νύχτα να κοιτάζω Μίκυ...

Τουλαχιστον εγω μετανιωνω. και βαραω κ το κεφαλι μου στον τοιχο, που δεν εκανα πολλα πραματα γιατι "δεν μπορουσα" λογω του παιδιου...:oops::oops::oops:. ειναι αυτο που λεγαν και τα κοριτσια; δινεις βαση σε λεπτομεριες "περιττες". .....

Αυτό πόσες φορέςε το έχω σκεφτεί!!!!!!!

5Aqjp3.png

για τεστ παπ... που να ήξερε ο κακομοιρης ότι θα περνούσε 1,5 χρόνος...

εμενα μου ειχε πει να παω για παπ ειτε αδιαθετησω ειτε οχι........και δεν εχω παει.....:oops::oops::oops: (αδιαθετησα μια φορα τον προηγουμενο μηνα και εχω ξεσκιστει στα θηλαστρα 12.00-03.00 το βραδυ να αυξησουμε την προλακτινη....;)μηπως και δεν ξαναερθει:))

Τώρα βαφτίζεται το ντιεσουλίνι! Καλοφώτιστο να είναι!

Με το καλό η βάφτιση της Ντου σούλας!!!!

Ντιεσακι να έχετε μια ωραία χωρίς κλάμματα βάφτιση ;)

ds με το καλό να βαφτίσετε το μωράκι σας χωρίς καθόλου κλάμμα!!

Βροχερη μερα για βαφτιση. Ελπιζω τουλαχιστον να μην ταλαιπωρηθει η μικρη!

Ds, τώρα θα έχετε τελειώσει...Πώς πήγε το μεγάλο μπλουμ???Καλοφώτιστη η μικρούλα σου!!!Και το όνομα αυτής?????

κοριτσια σας ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!

η μικρη ηταν super δεν εκλαψε μεχρι που την πηρα να την ντυσω ...και μαλλον κρυωνε...:(

ο παπας ηταν πολυ καλος, αφου της εκανε γλυκες και γελαγε μαζι της!!!:D

ταλαιπωρηθηκαμε λιγο μετα στις χαιρετουρες γιατι η μικρη ειχε κουραστει , πειναγε και νυσταζε πολυ!!αλλα οκ!

εγινε ενας τσακωμος με την πεθερα μου ......:evil::evil::evil::evil: θα σας τα πω πιο μετα!!!

ΝΕΦΕΛΗ μας λενε!!!!:D:D

και ο παπας μας ειπε πως δεν γιορταζει της αναληψεως οπως νομιζα αλλα της Παναγιας, γιατι η Παναγια ειναι η Νεφελη των ουρανων!

μας προτεινε ως καλυτερη ημερομηνια για το συγκεκριμενο ονομα την 28 Οκτωβριου, αλλα και οποιαδηποτε αλλη γιορτη της Παναγιας ειναι οκ.(το λεω γιατι νομιζω πως κυκλοφορει και αλλη μια νεφελιτσα στο καφε!!! ;):D)

σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

θα βαλω photos οταν τις τακτοποιησω!!:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Να σας ζήσει το Νεφελάκι Ds!!!!!!!!!Πολύ όμορφο όνομα.Έτσι λένε και το κοριτσάκι της χλόης μας,καλά θυμάσαι!!!!Περιμένουμε φωτό και πεθεροϊστορία!!!!!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη ντιεσάκι μου!! Για το όνομα τι να πω?, έχετε υπέροχο γούστο!! :lol:

Πολύ ωραίο κι αυτό που είπε ο παπάς για την Παναγία. Μ'αρέσει βέβαια ιδιαίτερα η γιορτή της αναλήψεως, και η ιδέα οτι ο Χριστός αναλήφτκε μέσα σε μιά Νεφέλη! Και μιά που γιορτάζω κι εγώ της Παναγίας, ας μη μου κλέψει τη δόξα! Ήδη τραβάει όλη την προσοχή!! :lol:

Αφιερωμένο στη πιό μικρή Νεφέλη του καφέ!

να ζήσει η Νεφέλη... Αλήθεια Χλόη εσύ πότε την γιορτάζεις?

Μυρτώ καλό το πουθενά? Άρχισε και ο σούπερ μαν? Να δεις το Χαβιέ που έχει χάσει 20 κιλά!

Και όλοι δεν τον αναγνωρίζουν...Τι να πεις. Στη 2η εγκυνμοσύνη το μαθαίνουν το μάθημά τους και σου λέει πατέρας 2 παιδιών δε λέει να φουσκώνω μαζί με τις γυναίκες κάθε φορά...

Τρώω κέηκ, πίνω καφέ και κοιμήθηκαν καμιά ωρίτσα...

Θα δω Παρλιάρο τώρα!

Κανένα νέο από Τζένη?

Να σας ζήσει το Νεφελάκι Ds!!!!!!!!!Πολύ όμορφο όνομα.Έτσι λένε και το κοριτσάκι της χλόης μας,καλά θυμάσαι!!!!Περιμένουμε φωτό και πεθεροϊστορία!!!!!!!!!!

thx!!!!:) πεθεροϊστορία οταν εχω χρονο!!!;) επιφυλασσομαι...

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη ντιεσάκι μου!! Για το όνομα τι να πω?, έχετε υπέροχο γούστο!! :lol:

Πολύ ωραίο κι αυτό που είπε ο παπάς για την Παναγία. Μ'αρέσει βέβαια ιδιαίτερα η γιορτή της αναλήψεως, και η ιδέα οτι ο Χριστός αναλήφτκε μέσα σε μιά Νεφέλη! Και μιά που γιορτάζω κι εγώ της Παναγίας, ας μη μου κλέψει τη δόξα! Ήδη τραβάει όλη την προσοχή!! :lol:

Αφιερωμένο στη πιό μικρή Νεφέλη του καφέ!

thx!!!:D

και εγω Δεσποινα ειμαι αλλα δεν εχω αποφασισει ποτε να τη γιορταζω....:roll:

να ζήσει η Νεφέλη...

thx!!!!!:D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χθες πήγαμε στο Εθνικό να δούμε Παπαιωάννου...Λέγαμε να πάμε και για ποτάκι (τρόπος του λέγειν....) αλλά τελικά πήγαμε βουουουρ στο κρεββατάκι μας.....Πάει πια έχουμε ξεχάσει να βγαίνουμε!!!

Λέγαμε και εμείς να πάμε σε αυτή την παράσταση (ο καλός μου δηλαδή)...πως σας φάνηκε? για πες εντυπώσεις γιατι επειδη μυρίζομαι οτι δεν θα αξίζει εχω πείσει τον καλό μου να πάμε στο slouth...:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΕΦΕΛΗ. Υπεροχο ονομα κ υπεροχα νεα που δεν ταλαιπωρηθηκατε! μπραβο, μπραβο! Και στα δικα μας! αχ που ειναι αυτος ο καλος παπας?

GwASp3.png

Καλησπέρα και πάλι!!

Βλέπω ετοιμάζεται συνάντηση... Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα κι εγώ.

ds να σας ζήσει η νέοφώτιστη

Χλόη,προφανώς δεν κατάλαβα για τι μακέτα μιλούσες...Εγώ κάνω μακέτες τρισδιάστατες, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω...:(

Το ''πουθενά'' καλό ήταν, κλασική ποιότητα Παπαιωάννου αλλά δεν τρελλάθηκα. Βασικά αναφέρεται στο ''backstage'' και τον κόσμο ''πίσω από το θέαμα'',όπου βλέπεις τη σκηνή του Εθνικού τελείως γυμνή και όλους τους μηχανισμούς στη φόρα...Έχει ενδιαφέρον πως μπορεί να βγάζει ποίηση από όλες αυτές τις μηχανές...Παρόλα αυτά ένοιωσα λίγο ''μια απ'τα ίδια''....

Ds να σου ζήσει το Νεφελάκι!

Λοιπόν, τα νέα από το μέτωπο σούπερμαν...Κοιμάται από τις 8.00 παρακαλώ!!! Σε καταστολή ο αθλητής, ουαχαχαχα!!!Έχει να φάει δούλεμα για κάνα χρόνο, τουλάχιστον!!!!

Υ.Γ. Oποια κακόβουλη προσπαθεί να μου στερήσει τον πολύτιμο ύπνο μου, εκτός που θα της καεί το βίντεο (το πικ-απ στη συγκεκριμένη περίπτωση), θα διαπιστώσει σύντομα το μάταιο της αποστολής της!!!!

Να δεις το Χαβιέ που έχει χάσει 20 κιλά!

Και όλοι δεν τον αναγνωρίζουν...

Eλένη πραγματικά ο Χαβιέ εγινε στιλάκι!!!!Του παει πολυ!

Και με αφορμη το 5 του Αλεκου (πως λεμε το 2 του παπαιωαννου) να κουουβαιστώ κι εγώ λιγάκι?

Η μικρή εδώ και αρκετο καιρο εχει καταλαβει την εννοια του πληθους και συγκεκριμενα καλυτερα εως το 3!! Αρχικά μετρουσε "εα, γίο, τια" αλλά δεν εδωσα σημασία λεω οτι μιμείται αυτα που λεμε πχ λιγο πριν τσουλησει στην τσουληθρα...

Ομως αργοτερα οταν εβλεπε 2-3 ιδια αντικειμνα-ζωακια τσιριζε "γίο γίο παπάπα!! (2 παπακια) το ιδιο με αρκουδακια κλπ... χθες εβλεπε κατι στην τηλεόραση και εδειχνε τρια παιδακια το ενα πανω στο αλλο, αμέσως "γίο νινι, τιια νινί!!!" :-D

Μετα αρχισε να απανταει και στην ερωτηση πόσα...

και το πιο αστειο...τη ρωταω κι εγώ λοιπόν να μου δείξει κατι αλογακια πανω στο ποτηράκι της...ηταν 4.

Οποτε λέει "άλολιο άλολιο, τια άλολιο, τ'άλλο άλολιο" :shock::shock:

μεταφραση αλογο, αλογο 3 αλογα κι αλλο αλογο =4 κουλο?????

eNeap2.pngNziDp2.png

Μόλις συνειδητοποίησα ότι είστε όλες offline.Τι κάνετε πουλάκια μου Σάββατο βράδυ;;;Να ζηλέψω ή όχι;;;;

εδώ είμαι εγώ...ο δικός μου σουπερμαν βγηκε περικαλώ!!!!!

Ε καλά είχε αιωνες η αληθεια ειναι, και η μικρη κοιμηθηκε πολύ νωρις σημερα περιεργως....πάω κι εγώ να απο λαυσω την ελευθερια μου!!!:mrgreen::mrgreen:

eNeap2.pngNziDp2.png

galat, ηταν τρια τα άλογα κ περισσευε και ενα! Τι καλη αναπαρασταση που εκανες! δωσε ενα φιλακι στη μικρη απο μενα για τα κατορθωματά της.

Λοιπον κουμπαρα, εγω ξερεις οτι δεν τηλεφωνω ακαταλληλες ωρες!!! αλλα οταν εμαθα οτι 10.20 ειχες ακομα τηλεφωνητη δε μπορω να πω, πρασινισα λιγο!!! Εμενα γιατι εχουν καταπιει το μπιγκ-μπεν τα παιδια μου κ ξυπνανε απο τις 7.00?

GwASp3.png

Χα,χα, μα δεν το είχα εγώ το παιδί μου καλή μου!!!Μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Γαλατουλι πολύ γέλιο η Ρηνιω!!! Πάντως είναι φοβερό, όλα τα παιδιά αποφεύγουν το νούμερο ''τέσσερα'' σαν το διάολο!!!

galat μπράβο στη μικρή σου! ωραία η περιγραφή που έκανες!

Μυρτώ εγώ ήμουν οφφ γιατί θήλαζα τη Σοφία, ο καλός μου είναι στο πάρτυ ενός φίλου του που μονιμοποιήθηκε, ζηλεύω ελαφρώς να πω την αλήθεια που έμεινα μέσα αλλά ένιγουέι

jv42p3.png

DfUyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...