Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

καλημερα!

χρονια πολλα στον ερωτα σου βασουλα Να τον χαιρεστε! Και χρονια πολα σε ολους τους δημητρηδες (κ το αδερφι μου μεσα), δημητρες!

Χρονια πολλα και στον μητσακο μας, να γυρισει σπιτακι του πιο γερος απο πριν! Δεν ειναι το καλυτερο περιβαλλον για γιορτη το νοσοκομειο, αλλα οταν θα αναρρωσει πληρως θα του κανουμε ενα παρτυ σουπερ!

χτες στην Τατι περασαμε σουπερ! απο τις καλυτερες συναντησεις εχω να δηλωσω!!! Τα πιτσιρικια τρεχαν κ παιζαν μεσα σε ενα υπεροχο σπιτι, φαγητα υπηρχαν αφθονα και γω χαρη στη Χλοη κοντεψα να σκασω απο το φαι! χλοη θελω τη συνταγη απο τα χαρουπομαφινα άμεσα παρακαλώ!!! Εννοειται οτι οσα εμειναν, τα πηρα μαζι μου κ τσακισα ενα για πρωινο κ ζαχαρωνω κ το άλλο! Χαρηκα πολυ που καταφερα και μιλησα κ λιγο με τις μαμαδες και με τα πιστιρικια. ειναι ολα γλυκες, δεν ξερω ποιο να πρωτοαναφερω? τον κωστη, την ερατω, την ευτυχια, την φωτεινουλα, την Ειρηνη??? Λεω μονο αυτα που ειχα καιρο να δω! Βρε αθηνα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως ελεγε η Ειρηνη την καρεκλα... Καλα η αννα με τα κοτσιδακια κ το ραπ παντελονι! ΘΕΑ! Η Δαναη γυρισε επισης ευτυχισμενη, περασε πολυ ομορφα κ αυτη. βεβαια οι ελπιδες που ειχα οτι θα κοιμηθει πιο νωρις λογω του τοσου παιχνιδιου κ της αλλαγης της ωρας απδειχτηκαν για μια ακομη φορα φρουδες, αλλα χαλαλι!

α, Ελιζα, και ο αγγελος κ απο οτι καταλαβα κ η σοφια, φοβοταν με τον πολυ κοσμο! ειναι μικρουλικα μωλε...

Ελενη, δεν καταφεραμε να σε δουμε, αλλα θα στρωσει ο καιρος κ θα τα πουμε σε κανα παρκο, ε? Αν παρεις την "καροτσα" περιμενω μου εντυπωσεις!

GwASp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Μια πολύ πολύ νυσταλέα καλημέρα... Ο θοδωρής ήπιε έξι μπιμπερό γάλα όλο το βράδυ... ο γιώργος ροχάλιζε και κατέληξα στον καναπέ και πέρασα ένα δίωρο κατά τις 3 να σκέφτομαι το πολύ χλωμό έως νεφελώδες επαγγελματικό μου μέλλον.

Δεν ανοίγουν τα μάτια μου λέμε και πρέπει να φορτζάρω να τελειώσω έναν μουσαμά πάλι.

Εχθές ήταν πολύ πολύ ωραία αλλά πέρασε γρηγορα η ώρα και πάλι δεν πρόλαβα να μιλήσω με τους περισσότερους! Είδα και το Ελιζάκι, τη Σοφούκα και το Κατάκι που είχα να τις δω απο πριν το καλοκαίρι καθώς και τα υπερτέκνα τους!!! Το γκαλάτιο το είχα πετύχει στο μαιευτήριο, τη Ρηνιώ δεν είχα δει καιρό... Πολύυυυ όμορφα ήταν!

Επίσης έχω να δηλώσω ότι χάλασε η Τάτι... μέχρι και καροτοκέικ με τυρένιο γλάσσο (όλο το βράδυ που έκοβα δρομολόγια φασκελωνόμουνα που δεν πήρα το κομμάτι που μου έλεγες!!!)

Η απόλυτη μαγία ήταν η φακοσαλάτα της συμπεθέρας!!!! Συνταγήηηηηηηηηηηηηηη!

Ο Θοδωράκης εξασκήθηκε στις κωλοτούμπες στους υπερκαναπές και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Το Λενάκι μας έληψε πάααααααααρα πολύ :)

Πολύ όμορφο απόγευμα με το αποκορύφωμα τις ομαδικές τσιρίδες λίγο πριν φύγουμε... Για πολλά ντεπόν μιλάμε!!!:mrgreen:

Επίσης η νέα φουρνιά θα κάψει καρδιές... βλέπε Σοφάκι, Ερατώ και Άγγελο!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

ενταξει μην μιλατε αλλο για την συναντηση εχω κατασκασει που δεν ηρθα

την τεταρτη ισχυει για κεντρο??

εχετε μοναδικη επιλογη να απαντηστε :Ν :rolleyes:

ευχαριστω για τις ευχες

χρονια πολλα στον μητσακο μας , στο αδερφι της αφροδιτης κια σε οσους γιορταζουν

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΖΕΝΟΥΛΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

Μυρτώ την συνταγή για φακοσαλάτα άμεσα, θέλω να την κάνω αύριο (έβαλα στοίχημα με τον Μικ) αν καταφέρουμε να φάμε ότι περίσσεψε σήμερις.... (λοιπόν δεν είναι κατάσταση αυτή κάθε συνάντηση τρώμε σαν γουρούνια...)

Πάντως είναι ωραίο τσούρμο τα παιδάκια μας, ομολογώ!\

Λέγκω, δεν είναι αργά σε περιμένει ακόμα, να συνατηθούμε να σου φέρω...

Η συνταγή είναι εδώ πάντως...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-karotou-me-glaso-kremas-tiriou.html

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Α, ξέχασα να σας πω, κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό το καροτσοτέτοιο....Να σας πω...Δίνει μια γνωστή μου ένα maclaren xlr σε πολύ καλή τιμή, τι λέτε, να το πάρω;

Όσο για τον ύπνο Αφροδιτούλι, κι εγώ νόμιζα ότι θα ξεραθεί, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη, ενώ έλεγε συνέχεια ''νυστάζω, θέλω κάνω νάνι'', δεν τα'κλεινε τα μάτια! Αφήστε που τραγούδαγε κιόλας! Περιτό να σας πω ότι και οι δυο χαζογονείς είχαμε χαζέψει!!!

Μισό λεπτό....τραγουδάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=Tuy1LwJWv_c

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Ααα είμαι απαράδεχτη... όλο έλεγα να μπω να σας πω νέα της Τζενούλας. Λοιπόν θα βγουν την Τρίτη για να ολοκληρωθεί ο κύκλος της ενδοφλέβειας αντιβίωσης και να κοπούν και τα ράμματα. Είναι μια χαρά ευτυχώς ο μικρός και φυσικα τα παιδιά θα χρειαστούν πολύ καιρό για να ισιώσει το κορμάκι τους!!! Χρόνια πολλά στον Μητσάκο και καλή ανάρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και του χρόνου να γιορτάσει σπιτάκι του τη γιορτή του!

Μουλιάζετε τις φακές από την προηγούμενη

Τις βράζετε μαζί με ένα κρεμμύδι με καρφωμένα γαρύφαλλα, μια φλούδα πορτοκάλι και σκόρδο. Μετά τις σουρώνετε και πετάτε τα υπόλοιπα.

Ανακατεύετε με μαιντανό,σέλινο, κρεμμυδάκια φρέσκα και 6-7 λωρίδες μπέικον.Βράζετε 3 αυγά τα κόβετε κομματάκια και τα προσθέτετε, και τέλος, βάζετε σε ένα βαζάκι λάδι, ξύδι, 1 κουταλιά μουστάρδα, χυμό ενός λεμονιού και πιπέρι, το χτυπάτε και το προσθέτετε (γιατί που φαίνεται πολύ γελοία αυτή η λέξη, μήπως τη γράφω λάθος;)

Κι εγω θέλω συνταγή για καροτοκέικ παρακαλώ!!!Τατιάνα, ήρθε η στιγμή που όλες περιμέναμε!!!! :)

Το θέμα του συμπεθεριού δεν πάει πολύ καλά όμως....Ορίστε διαβάστε και τις μαρτυρίες :

Δεν θα κάνω σχόλιο, αλλά είμαι προβληματισμένη!!! ( τι προβληματισμένη δηλαδή, έκλεισα ήδη τον νέο γαμπρό, χεχε!!!)

Έτσι απλά;;; Χωρίς ούτε ένα αντίο; Ούτε ένα γράμμα; Έτσι απλά θα μας αφήσετε δύο μέτρα παλικάρι;;;

Διαφημίσεις

Κι εγω θέλω συνταγή για καροτοκέικ παρακαλώ!!!Τατιάνα, ήρθε η στιγμή που όλες περιμέναμε!!!! :)

Σκάνδαλο!!! Πάει χαθήκαν οι αξίες!:lol:

Ααα και τη συνταγή με τις πένες πες στον Μικ; !

Είσαστε άπιστοι αγαπητή μου, τι να κάνουμε! Α-πι-στοί!!!!!! :)

Δεν είμαστε άπιστοι απλά όμορφοι... και πανύψηλοι... και θα έχουμε και σε λίγο καιρό πουλί του κουτιού:mrgreen:

Βρε αθηνα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως ελεγε η Ειρηνη την καρεκλα... Καλα η αννα με τα κοτσιδακια κ το ραπ παντελονι! ΘΕΑ! Η Δαναη γυρισε επισης ευτυχισμενη, περασε πολυ ομορφα κ αυτη. βεβαια οι ελπιδες που ειχα οτι θα κοιμηθει πιο νωρις λογω του τοσου παιχνιδιου κ της αλλαγης της ωρας απδειχτηκαν για μια ακομη φορα φρουδες, αλλα χαλαλι!

!

Αφροδίτη είναι απο τις λίγες λέξεις που λεει στη δική της γλώσσα χαχαχα τη λέει τατάλια!!! χαχαχαχα επισης τον γκουφυ τον λεει πούπου. Ασχετο.

Η μικρη ομοίως δεν κοιμηθηκε νωρις 11.30 παρακαλώ δηλ 12.30 με την παλια ωρα! αλλά, ξεραθηκε και δεν ξυπνησε παρα μετα 4 ωρες!

Βασούλα Χρονια πολλά στον Ερωτα και να χαιρόμαστε τον Μητσάκο μας με το καλό να βγει το ζουζούνι...

eNeap2.pngNziDp2.png

πόσο χαίρομαι που έχασα τις ομαδικές τσιρίδες, δε ζηλεύω καθόλου :D:D:D:D

μυρτώ να το πάρεις το xlr. Καλό, ελαφρύ και κάνει και για μωρό μωρό (πέφτει τελείως η πλάτη). Το κακό είναι ότι δε βλέπεις το μωρό, οπότε ΙΣΩΣ έχεις ένα πρόβλημα εκεί γύρω στους 3-4-5 μήνες (η Μαρίνα έκλαιγε που δε με έβλεπε).

Δεν είμαστε άπιστοι απλά όμορφοι... και πανύψηλοι... και θα έχουμε και σε λίγο καιρό πουλί του κουτιού:mrgreen:

Και όπως σε συμβούλεψαν εσύ να τον παινάς τον γιόκα σου μην του δημιουργήσεις ψυχολογικό....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λέγκω να του μακραίνεις το μαλλί του πάει του Τοντορή...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

μυρτώ να το πάρεις το xlr. Καλό, ελαφρύ και κάνει και για μωρό μωρό (πέφτει τελείως η πλάτη). Το κακό είναι ότι δε βλέπεις το μωρό, οπότε ΙΣΩΣ έχεις ένα πρόβλημα εκεί γύρω στους 3-4-5 μήνες (η Μαρίνα έκλαιγε που δε με έβλεπε).

Γμτ,αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει...Κανενας άλλος δεν το είχε, να κάνω γκάλοπ;;;;

πόσο χαίρομαι που έχασα τις ομαδικές τσιρίδες, δε ζηλεύω καθόλου :D:D:D:D

Ναι, νομίζω ότι και σε αυτό το σπίτι θα μας λατρέψουν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευτυχως αποκάτω δεν μένει κανένας προς το παρόν...

Για το xlr λοιπόν εμείς το εχουμε όπως ξέρεις το πήρα όταν η Άννα ήτανε 4ων και το κικο δεν χώραγε καλά στο ασανσέρ μας...

Η Άννα γενικά δυσανασχετούσε στα καρότσια αλλά σε αυτή την ηλικία ήθελε να κοιτάει τους άλλους όχι την μαμά απότι θυμάμαι... Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό, και τέλος πάντων δεν είναι για πάντα, ούτε είναι απόφαση ζωής, αν στο δίνει φτηνά πάρτο και μην το συζητάς... είναι πολύ βολικό καρότσι γενικά...

WLn5p2.png

είσαι μεγάλο νουμερο λεμεεεεεεεεεεε

Και για μια ακόμα φορά συμπασχω αγαπημένη, ενω το σπόρι κοιμόταν εγώ εκανα διανοητικές ασκήσεις...κοινώς ολο σκεφτομουνα διαφορα και δεν εκλεισα ματι...

eNeap2.pngNziDp2.png

:lol: :lol: :lol:!!!

Eμ τι να κάνουμε Μυρτούλα, δε μπορείς να έχεις την απαίτηση τέτοιον άντρα να τον έχεις όλο δικό σου! Δεν είναι δίκαιο για τις υπόλοιπες γυναίκες!!

Πάντως είναι φοβερός ο Θοδωρίκος! Έτρεχε, γλύστραγε πάνω στα τουβλάκια, έπεφτε σηκωνόταν, ξαναέτρεχε ξαναέπεφτε... χαμπάρι δεν έπαιρνε!! Φτου φτου!!

Θέλω κι εγώ συνταγή για πέννες παρακαλώ!!

Βασούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Αφροδίτη να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!

Τζενάκι να χαίρεσαι τον Μητσάκο. Να'ναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος! Με το καλό να πάτε και σπιτάκι σας, και να'ναι περαστικά κι αγύριστα αυτά που περάσατε!

Διώξτε με! Πρέπει να πάω να μαγειρέψω!

εμένα πάντως η Μαρίνα, με το που έπιασε το μεμέ στο στόμα (εκεί γύρω στις 9.30), έκλεισε μάτια, πήρε τον Νανή (ένα πιθήκι) αγκαλιά και τη πήρε ο ύπνος.

Καλά Τάτη, γύρισα σπίτι μέσα σε 10 λεπτά!!! Πόσο χαίρομαι που είσαι τώρα πιο κοντά!!!!

Γμτ,αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει...Κανενας άλλος δεν το είχε, να κάνω γκάλοπ;;;;

Τάτηηηηηηηηηηηηηηη μίλα κι εσύ παιδί μου!!!!

(έχουμε το ίδιο, με τα ίδια χρώματα κιόλας).

έντιτ: μίλησες ε?:D

:lol: :lol: :lol:!!!

Eμ τι να κάνουμε Μυρτούλα, δε μπορείς να έχεις την απαίτηση τέτοιον άντρα να τον έχεις όλο δικό σου! Δεν είναι δίκαιο για τις υπόλοιπες γυναίκες!!

Γιαυτό τον απαλλάσουμε από τα δεσμά του γάμου!!!

Λοιπόν, έχω σχεδόν πειστεί για το Maclaren....

Λες να το 'χει τ'όνομα? Κι η δική μου Νεφέλη τα ίδια έκανε!!

Εμείς μόλις γυρίσαμε από Φελινοσυνάντηση. Περάσαμε πάρα πολυ ωραία!!

Φελινάκι ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!!

Αφήσαμε και μιά στίβα πιάτα για πλύσιμο :oops: (Και ήθελε να μου πλύνει και τα τάπερ η Τάτι πριν φύγουμε :lol:). Τα παιδάκια παίζανε όλα μαζί, κι ήταν πολύ ωραία! Είδα και τη Γκαλατούλα που είχα πολύ καιρό να τη δω, και την Ειρηνούλα που έγινε ολόκληρο παιδάκι, και είχε κι ένα υπέροχο κοτσιδάκι!!

Μου έχει λείψει πολύ κι η Ελενιγατούλα, αλλά κάνω υπομονή να μεγαλώσει λίγο η τσουλουφίτσα.

Αυτά για σήμερα! Καληνύχτα κοριτσάκια!

....λες??? :rolleyes::rolleyes:τι να πω, μπορει!!!:):)

τι ωραια που περασατε καλα!!! σας ζηλευω!!!;):)

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και πρωτα απο ολους στο μητσακο που ειναι ακομα στο νοσοκομειο!!:(:(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γιαυτό τον απαλλάσουμε από τα δεσμά του γάμου!!!

Λοιπόν, έχω σχεδόν πειστεί για το Maclaren....

Και δε μας είπες Μυρτούλι, ποιός είναι ο καινούργιος γαμπρός? Γιατί αν δεν είναι σίγουρο, να σας ετοιμάσω έναν! :lol:

Σόρυ Λέγκω μου, αλλά τη λιγουρεύω για νύφη τη Λήδα!! Μόνο που θα σας πέφτουμε λίγο μικροί! Α, κι αν είναι και Κριός όπως προβλέπεται, δύσκολο το κόβω να 'ναι μονογαμικός! :roll::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...