Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε κοπελιες?

ντι ες τα δυο μας ειμαστε?

...μαλλον...

την κοπανησανε μου φενεται για εξω...;):D

κοιμαται η δικια μου και ειπα αφου μαγειρεψα τρια φαγητα, να κατσω λιγο στο pc....;)

τα μικρα σου κοιμουνται??? και τα τρια???:shock::)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Marle μηπως ήρθε η ώρα για καινούγιο μωρό στην παρέα σας;;;

λες βρε Φέλια μου να είναι αυτό η λύση; :roll:

γενικά πάντως πολύ θα το ήθελα αλλά ο Μ. δεν θέλει με την καμμία.....είναι και το οικονομικό στη μέση....:|

Μπράβο Παλλαντινάκι για την πρόοδό σας! σίγουρα τα πράγματα τώρα θα είναι πιο εύκολα;)

:shock::shock: ντι ες συγγνώμη γιατί μαγείρεψες τρία φαγητά καλέ;

μπραβο παλαντινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ντι ες που τετοια τυχη....αν γινοταν αυτο θα κοιμομουν και εγω.... :)

ο μικρος κοιμηθηκε στις 2... η μικρη-μικρη κοιμαται και η μικρη-μεγαλη τρωει.... επισης μολις χεθτηκε....παω να την αλλαξω....

ωχ!κατι ακουω απο μεσα..ξυπνησε και η αλλη μαλλον...

tqj2p3.png vvtJp3.png

1)της μικρης το μεσημεριανο (δεν το τρωει ποτε:-()

2)της μικρης το απογευματινο (το τρωει παντα;))

3)το δικο μας (ειπα να φαμε κατι σπιτικο σημερα....lol:lol:)

καλα μη φανταστειτε οτι εκανα και τρομερα πραγματα αλλα οπως και να το κανεις τρεις κατσαρολες ειναι αυτες....;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ντι ες που τετοια τυχη....αν γινοταν αυτο θα κοιμομουν και εγω.... :)

ο μικρος κοιμηθηκε στις 2... η μικρη-μικρη κοιμαται και η μικρη-μεγαλη τρωει.... επισης μολις χεθτηκε....παω να την αλλαξω....

ωχ!κατι ακουω απο μεσα..ξυπνησε και η αλλη μαλλον...

....κουραγιο (ΑΞΙΑ!!! :))

καλη συνεχεια!!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

λες βρε Φέλια μου να είναι αυτό η λύση; :roll:

γενικά πάντως πολύ θα το ήθελα αλλά ο Μ. δεν θέλει με την καμμία.....είναι και το οικονομικό στη μέση....:|

Μπράβο Παλλαντινάκι για την πρόοδό σας! σίγουρα τα πράγματα τώρα θα είναι πιο εύκολα;)

Τα έχω περάσει και ξέρω...και ο άντρας μου είναι άνθρωπος που σκάει γάιδαρο....:lol:

Παλάντιν μπράβο!!!

Περνώντας μια κρίση πόνων, να ρωτήσω Αθηνούλα κάτι?

Πως λέγεται αυτό το γερμανικό σάιτ με τα καρότσια?

Θέλω να δω τιμή για foot board για τον Αλέκο...

καλημέρα!

μάλλον εννοείς αυτό http://www.kindersitze-shop.de/

ή αυτό http://www.mytoys.de/

jv42p3.png

DfUyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παλαντίν συγχαρητήρια!!! Τώρα θα γίνουν πιό εύκολα τα πράγματα!

Γκαλατάκι που είσαι??? Μου λείπεις!

Ελένη πονάει το ζουζουνάκι? Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα της. Και τον Αλεκούκο μου, που έχω τοοοοοσο καιρό να τον δώ!

Αναστασία μου, μπράβο σου που τα καταφέρνεις τόσο καλά, και βρίσκεις και χρόνο να γράψεις!

Πάω να μαγειρέψω κοριτσάκια!

Καλημέραααα!

Εδώ κι εμείς μετά από ένα πολύ δύσκολο βράδυ.

Ο Γιώργος έφαγε μάλλον κάτι που τον πείραξε και από τις 12:30 το βράδυ κάνει συνέχεια εμετούς.

Είμαστε φυσικά άυπνοι όλοι και τούτος εδώ πεινάει και ότι και να βάλει στο στόμα του το βγάζει...

καλημερα

σημερα δε θα μπορουσε παρα να βρεχει, ε τατι? Σματσ!!!!

Μπραβο στη Σοφια που εκοψε τις ψευδοθηλες! Ειδες μεγαλωνει κ σκεφτεται τη μανουλα το κοριτσακι!

και γω ψαχνω για τετοιο πραμα ελενη. Νομιζω οτι το λενε και buggy board.Λες αν τα παραγγειλουμε μαζι να γλιτωσουμε κανα μεταφορικο (ξυπνησε ο σκρουτζ μέσα μου)?

Δυστυχως ο μικρος μοτ παει απο το κακο στο χειροτερο με την αλλεργια... και μου τη σπαει που δε μπορω να βρω τι φταιει κ δεν ραβω και το στομα μου να τελειωνουμε...

GwASp3.png

Περνώντας μια κρίση πόνων, να ρωτήσω Αθηνούλα κάτι?

Πως λέγεται αυτό το γερμανικό σάιτ με τα καρότσια?

Θέλω να δω τιμή για foot board για τον Αλέκο...

δείτε και εδώ http://www.kidsroom.de

εκεί βρήκα την καλύτερη τιμή αλλά τελικα δεν το παρήγγειλα γιατί όταν πήρα το καθισματάκι δεν υπήρχε διαθέσιμο. Οπότε ακόμα το θέλω, βάλτε κι εμένα στην παραγγελία

Για σήμερα τι λέει το πρόγραμμα? Τατιάνα?

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ναι η Τσουλουφίτσα έχει πιο έντονους κολικούς χθες κοιμηθήκαμε στις 2.30! Αλλά ευτυχώς μετά ξύπνησε στις 6. Την τάισα ξαπλωμένη, την άλλαξα και ξανακοιμήθηκε αμέσως...

Αν γλιτώσουμε και το βραδυνό άλλαγμα τότε θα είναι πιο έυκολη η κατάσταση...

Λοιπόν για το φοοτ μπόρντι, πήγαμε σε ένα μαγαζί χθες και το είχε 90 Ευρώ... Και είπα αρκετά με την αισχροκέρδειά τους.

Θα το ψάξω και θα σας πω. Και βέβαια να τα παραγγείλουμε όλοι μαζί και μη σας πω να πάρουμε και δώρα στις γκαστρούλες γιατί είναι πολύ χρήσιμο πράγμα (ελπίζω να βολεύει...)

Άφρο βλέπεις αίμα ακόμα στα κακά του? Μα τι είναι αυτό? Να περάσετε καλά σήμερα.. Και μη στεναχωριέστε που δεν θα ρθούμε.... Ακούτε?

βρηκατε τιποτα? βαλτε λινκ να δω τι εννοειτε...για να παταει απο πισω το παιδακι?

εγώ νευριασα πρωινιατικα, εμαθα εντελως τυχαια οτι ερχεται η πεθερα απο καρδιτσα σε κανα 2ωρο...παρε ενα τηλεφωνο χριστιανη μου πριν!!!!! τωρα φασινεϊρο, φασινεϊρα...

Αληθεια το απογευμα τι ώρα? μετα τις 6 να υποθεσω,ε? Επισης λεω να σας φερω τσουρεκι, αλλα οχι καστανο, ηταν τελειο αλλα πολυ γλυκο νομιζω...αν θετε καστανο παλι πειτε!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

ευχαριστώ πολύ, μου δίνετε κουράγιο!

κλεισαμε 2 μέρες χωρίς, οπότε τολμώ να δηλώσω επίσημα ότι τις κόψαμε!

Σήμερα ένιωσα στη μία θηλή λίγο πόνο, οπότε έβαλα purelan και είδα βελτίωση.

Elenikat, αν και δεν θέλω να γίνομαι κουραστική, γιατί το έχω ξανααναφέρει, θέλω να σου πω ότι εμείς με ομοιοπαθητική είδαμε πολύ μεγάλη βελτίωση στους κολικούς.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Παλαντίν, καταρχήν συγχαρητήρια για τις ψευδοθηλές! Μπράβο το Σοφάκι!

Κατά δεύτερον, για πες περισσότερες πληροφορίες για την ομοιοπαθητική. Εσύ έκανες? Πήγες σε γιατρό? Πρέπει να βρω κάποιον... Για πες μου όμως γιατί ενδιαφέρομαι πολύ! Μου τη δίνουν οι κολικοί! Με τον Αλέκο τα είχαμε δει όλα!

Λοιπόν βρήκα αυτό, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε στο μαγαζί και σίγουρα ταιριάζει στο καρότσι μας

http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4ae415050151d308273f4debae1605e2/Product/View/1751

το οποίο όμως έχει 81 ευρώ κι εγώ το βρήκα 89...

Θα δω και τα άλλα αν ταιριάζουν σε όλα τα καρότσια...

καλημερα και απο μενα!!

πηγαμε το πρωι να κοινωνησει η μικρη, και τωρα επεσε σε ληθαργο!!!

νυσταξε το ζουζουνι μου!!!

καλα να περασετε σημερα!!!!!:D:D:D

ελπιζω τα ζουζουνια σας να εχουν πιο πολλα κεφια απο την προηγουμενη κυριακη....;););)

palladin τελος οι ψευδοθηλες οριστικα!!!(δυο 24ωρα ειναι σιγουρα πολυ!!!;););))

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ελένη ωραίο,αρκεί να ταιριάζει με τα χρώματα του καροτσιού......

και γω θα το ήθελα για του χρόνου αλλά δν ξερω αν προσαρμόζεται στο δικό μας...έχουμε αυτό το καρότσι.:?

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41b1EYOgCqL._SL500_AA280_.jpg

Λοιπόν μάλλον θα πάρω αυτό.

http://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.12/1678334

Είναι πολύ πιο φθηνό, αλλά δεν είναι μάρκα... Απότι μου μετέφρασε το καλό μπάμπελφις κάνει για όλα τα καρότσια και σηκώνει μέχρι 30 κιλά! Και προσαρμόζεται και στο μήκος και στην απόσταση από το καρότσι... και 40 γιουρια και όχι 80!

Για δείτε το και οι υπόλοιπες. Και αν ξέρετε γερμανικά οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτον!

κλεισαμε 2 μέρες χωρίς, οπότε τολμώ να δηλώσω επίσημα ότι τις κόψαμε!

Σήμερα ένιωσα στη μία θηλή λίγο πόνο, οπότε έβαλα purelan και είδα βελτίωση.

Elenikat, αν και δεν θέλω να γίνομαι κουραστική, γιατί το έχω ξανααναφέρει, θέλω να σου πω ότι εμείς με ομοιοπαθητική είδαμε πολύ μεγάλη βελτίωση στους κολικούς.

palladin μπράβο σας!:D

Ελένη κι εγώ είχα βελτίωση με τα ομοιοπαθητικά στν Κωστή. Η μικρή δεν πολυέκανε κολικούς

Παλαντίν, καταρχήν συγχαρητήρια για τις ψευδοθηλές! Μπράβο το Σοφάκι!

Κατά δεύτερον, για πες περισσότερες πληροφορίες για την ομοιοπαθητική. Εσύ έκανες? Πήγες σε γιατρό? Πρέπει να βρω κάποιον... Για πες μου όμως γιατί ενδιαφέρομαι πολύ! Μου τη δίνουν οι κολικοί! Με τον Αλέκο τα είχαμε δει όλα!

Λοιπόν βρήκα αυτό, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε στο μαγαζί και σίγουρα ταιριάζει στο καρότσι μας

http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4ae415050151d308273f4debae1605e2/Product/View/1751

το οποίο όμως έχει 81 ευρώ κι εγώ το βρήκα 89...

Θα δω και τα άλλα αν ταιριάζουν σε όλα τα καρότσια...

Εμάς μας κάνει και αυτό

http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4ae415050151d308273f4debae1605e2/Product/View/2320

αλλά πάλι δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο γκρουμφ:evil: Εχουμε μακλαρεν καρότσι. H διαφορά είναι στο πως πιάνει. Κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ, κάπου το έχουμε συζητησει

KbCJp2.pngEYukp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...