Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

Και εγω arial twin pegperego εχω

Οσο για τη διαφορα στο μεγεθος των 2 θεσεων μου ηρθε κουτι τελικα!!!

Ο βασιλης ειναι 11 κιλα και η Αναστασια 8! Δεν χρειαζεται να σας εξηγησω πιο καθεται που εεεε?

Μειωνεκτημα οι μικρες ροδες που κολλανε στο χαλικι στις κουνιες και η πορπη της ζωνης απο πισω φευγει με τον βασιλη, αλλα χωρις να κινδινευει .

Πλεονεκτημα το απιστευτα μικροτερο βαρος του καροτσιου. Επειδη παντα μονη ειμαι ηταν και ο βασικος λογος επιλογης.

Οσο για τα 1300+ να αποφευγουμε λιγο τα εμφραγματα στις μελλουσες μανουλες καλε.....και τα 320 του καροτσιου δεν ειναι λιγα

(πλακα κανω εεεεε)

Οσο για τα μονα, κρινω οτι και αυτα ειναι απαραιτητα στα διδυμα. Εγω ευτυχως μου εδωσε αλλη διδυμομανουλα τα μονα τα δικα της και τα εχω για το σπιτι η οπου αλλου χρειαστουν

kKZUp2.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Πρόκειται να γίνω μπαμπάς διδύμων και είμαστε με τη γυναίκα μου στη φάση αναζήτησης κατάλληλου καροτσιού. Επειδή στην επαρχία που μένουμε, δεν υπάρχει καρότσι για δίδυμα σε κανένα μαγαζί, αλλά έρχονται μόνο κατόπιν παραγγελίας και επειδή τα λάθη στοιχίζουν, θα ήθελα να μου σχολιάσουν οι έχουσες το Maclaren Τwin Techno πως το βλέπουν. Βολεύει στις μετακινήσεις, είναι όντως ελαφρύ και εύχρηστο, περίπου τι διαστάσεις έχει όταν είναι κλειστό, για να δούμε αν βολεύει στο πορτ-μπαγκαζ κατά τη μεταφορά. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα!Πρόκειται να γίνω μπαμπάς διδύμων και είμαστε με τη γυναίκα μου στη φάση αναζήτησης κατάλληλου καροτσιού. Επειδή στην επαρχία που μένουμε, δεν υπάρχει καρότσι για δίδυμα σε κανένα μαγαζί, αλλά έρχονται μόνο κατόπιν παραγγελίας και επειδή τα λάθη στοιχίζουν, θα ήθελα να μου σχολιάσουν οι έχουσες το Maclaren Τwin Techno πως το βλέπουν. Βολεύει στις μετακινήσεις, είναι όντως ελαφρύ και εύχρηστο, περίπου τι διαστάσεις έχει όταν είναι κλειστό, για να δούμε αν βολεύει στο πορτ-μπαγκαζ κατά τη μεταφορά. Ευχαριστώ.
Εγώ το είδα χθες από κοντά αλλά δεν πιστεύω ότι θα χωράει στο πορτ μπαγκαζ του αμαξιού μου (fiat punto), πιστεύω ότι εξαρτάται από τι αμάξι έχεις... Από τιμή στο λητώ μου είπαν 400 μόνο το καρότσι και τα απαραίτητα αξεσουάρ όχι καθισματάκια και τέτοια

Το maclaren το ειχα δοκιμασει σε toyota corolla οριακα χωρεσε το μπαστουνια απο ακρη σε ακρη.

Το aria twin 60/40 pegperego εχω σηκωσει την πισω εταζιερα και χωραει σηκωμενο ορθιο. Βεβαια και τα 2 κλεινουν ολο το χωρο σε μικρο αυτοκινητο.

Καλο ειναι να τσεκαριστουν τα διδυμοκαροτσα πριν αγοραστουν αν μπαινουν στο αυτοκινητο.

Απο εκει και περα θα το ξαναλεω , αν θελετε μεγαλες αγορες σε καροτσια καθισματα, τσεκαρετε και τα ξενα σαιτ

αγορα καθισματος maxi cosi tobi 170 απο γερμανια (σε 3 μερες ηρθε στο σπιτι) αντι 320 στο mothercare. Ελεος, μας τον εχουν καταπιασει πια :twisted::lol:

kKZUp2.png

Το maclaren το ειχα δοκιμασει σε toyota corolla οριακα χωρεσε το μπαστουνια απο ακρη σε ακρη.

Το aria twin 60/40 pegperego εχω σηκωσει την πισω εταζιερα και χωραει σηκωμενο ορθιο. Βεβαια και τα 2 κλεινουν ολο το χωρο σε μικρο αυτοκινητο.

Καλο ειναι να τσεκαριστουν τα διδυμοκαροτσα πριν αγοραστουν αν μπαινουν στο αυτοκινητο.

Απο εκει και περα θα το ξαναλεω , αν θελετε μεγαλες αγορες σε καροτσια καθισματα, τσεκαρετε και τα ξενα σαιτ

αγορα καθισματος maxi cosi tobi 170 απο γερμανια (σε 3 μερες ηρθε στο σπιτι) αντι 320 στο mothercare. Ελεος, μας τον εχουν καταπιασει πια :twisted::lol:

Ωραία... και εγώ Corolla έχω, οπότε θα χωράει οριακά δηλαδή. Θα χωράει τίποτα άλλο να μπει ή θα'ναι μόνο το καρότσι, πιστεύεις;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό να έρθουν τα μωρά σας!

και εγώ το corolla hatchback έχω. Το MacLaren χωράει ίσα ίσα διαγώνια. Μπορείς να βάλεις κάποια τσάντα κ.τ.λ, αλλά όχι πολλά πράγματα. Και βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν χωράει κλειστό παρκοκρέβατο κ.τ.λ. Στις κοντινές βόλτες έχεις αυτονομία, καρότσι πίσω και τα δύο καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα και είμαστε εντάξει. Για ταξίδι δεν το συζητώ, γιατί είσαι τόσο τίγκα στο συμπράγκαλο που θέλεις 2 αυτοκίνητα sedan.

Εμάς αυτό το καρότσι μας βόλεψε πολύ, είναι ελαφρύ, σχετικό μικρό και εύχρηστο. Στον κανονικό δρόμο, γιατί στα χαλίκια δεν κουνιέται. Χωράει στα ανσανσέρ (μικρά), σε πόρτες, κ.τ.λ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Eleftheria, μάλλον προς το Maclaren κλίνουμε για αγορά, καθότι - αν δεν κάνω λάθος - είναι και το μόνο που είναι κατάλληλο για νεογέννητα, κάποια άλλα είναι για μωρά μετά από 3-6 μηνών.

Ωραία... και εγώ Corolla έχω, οπότε θα χωράει οριακά δηλαδή. Θα χωράει τίποτα άλλο να μπει ή θα'ναι μόνο το καρότσι, πιστεύεις;

ετσι οπως το ειχα δει, αλλα με πιεση εμπαινε ισα ισα, εκει στα σημεια που ηταν για τον πυροσβεστηρα, τα αφαιρουσα και στις 2 εσοχες χωραγε ισα ισα. Ημουν ακια γυναικα οποτε δεν ηταν το καλυτερο ηταν και βαρυ το ατιμο. Στο πισω κοματι ορθια χωραγε καμια μικρη βαλιτσουλα

Στην αναγκ μωρε βαζεις και σχαρα, τι να κανεις?

kKZUp2.png

Οντως το 60/40 pegperego δε πεφτει τελειως, αλλα επειδη ειμασταν χειμωνιατικοι δε χρειαστηκε να τα βγαλω τοσο νωρις

Ηταν το πιο ελεφρυ της αγορας τοτε και για αυτο τοπροτιμησα

Με ενοιζαν οι πολλοι περισσοτεροι μηνες! Στο χαλικι εχουμε και εμεις θεμα :roll:

kKZUp2.png

Με ενοιζαν οι πολλοι περισσοτεροι μηνες! :roll:

Πάντως, εδώ πρέπει να υπάρχει ένα θέμα. Πράγματι, το MacLaren είναι για νεογέννητα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει για μεγαλύτερα παιδιά. Εμείς, σταματήσαμε την καροτσάδα στους 17 μήνες, από τότε είμαστε αυτοκίνητο και πόδια. Δεν ξέρω αν βολεύει για μεγαλύτερα παιδιά (20, 24 μηνών), γιατί είναι πολύ στενά τα καθίσματα.

Διαφημίσεις

Βολεύει και για μεγαλύτερα παιδιά. Κι εμείς το έχουμε αλλά δεν το χρησιμοποιούμε από τους 18 μήνες και μετά γιατί δεν το θέλουν. Έχω δει φωτογραφία να παιδιά Pitt-Jolie (!) ηλικίας 2 και 4 ετών σε αυτό το καρότσι. Μπορεί αργότερα να το ξαναχρησιμοποιήσουμε αν δεν το βαριούνται.

.png

και εγω δε πιστευω οτι θα ειναι για πολυ, ελπιζω να αρχισουμε την περπατουρα

τωρα αν παρω και λουρακια...μη βαρατε :lol:

το 60/40 μου εκατσε κουτι, ο παχουλος στη μεγαλη θεση και το σαμιαμιδι στη μικρη

χωρανε τελεια!

kKZUp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Kαλημέρα σας!

Εμείς έχουμε το Αria Twin της Peg Perego. Δεν το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθόλου σαν μωρά. Έχει περίπου 1 χρόνο που το χρησιμοποιούμε (τώρα είμαστε 33 μηνών), και μας βολεύει αφάνταστα.

:D:D

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Kαλημέρα σας!

Εμείς έχουμε το Αria Twin της Peg Perego. Δεν το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθόλου σαν μωρά. Έχει περίπου 1 χρόνο που το χρησιμοποιούμε (τώρα είμαστε 33 μηνών), και μας βολεύει αφάνταστα.

:D:D

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

εγω 33 μηνων δηλαδη, 9,5 κιλα το καροτσι κανα 20αρι ο Βασιλης και κανα 12 κιλο η αναστασια και ανηφορα, ΔΕΝ θα το χρησιμοποιω :lol::lol::lol:

περπατουρα τεμπελικα χαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλά πόσα κιλά είστε τώρα και υποθέτεις ότι ο Βασίλης θα ναι 20? Μακάρι κιόλας. Εμένα με βολεύει πάντως, τους βάζω στο καρότσι και πάμε και για ψώνια στο Σούπερ Μάρκετ.

Καλά πόσα κιλά είστε τώρα και υποθέτεις ότι ο Βασίλης θα ναι 20? Μακάρι κιόλας. Εμένα με βολεύει πάντως, τους βάζω στο καρότσι και πάμε και για ψώνια στο Σούπερ Μάρκετ.

χεχε τωρα 13 ειναι 11,5 και 8,5 αντιστοιχα

του εβαλα πολλα λεςςςςςςςςς :lol::lol::lol:

πρπει να κανω πολυ μπρατσο χεχεχε για να αντεχω

το εχω επιχειρησει στην ανηφορα 2 φορες μονη μου και ειναι σα να κανω τεστ κοπωσεως!!!!!!

kKZUp2.png

ααααα για ΣΜ εχω λυση! της προαλλες πηγα carefurr το ενα καθοτανε και το αλλο ορθιο μεσα!!!!!! Μονο που δε μπορουσα να παρω πολλα πραγματα για δε χωραγε αλλο η μικρη χαχαχαχα. της ειχα αφησει μια γωνιτσα

Με το καροτσι μονο ενα παμπερ να βαλω γεμισε απο κατω! αντε να βαλω και κατι στη σκεπη, δε λεει. Το χαρηκε στο καροτσι του ΣΜ :lol:

kKZUp2.png

Απλά έχε υπόψη σου ότι απο δω και πέρα δεν θα βάζουν τόσο εύκολα βάρος. Λόγω του ότι θα είναι σε κίνηση συνέχεια, μειώνονται αισθητά οι ώρες της ηρεμίας. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μας. Εμείς στο χρόνο περίπου ήμασταν 10 και 9 κιλά. Τώρα είναι 12,5 και 14,5 αντίστοιχα! Τα συμπεράσματα δικά σου!

Εμένα ο Δημήτρης απο 10 -> 12,5 και η Δέσποινα απο το 9->14,5 !!!!

Ναι ναι ναι!

το εχω επιχειρησει στην ανηφορα 2 φορες μονη μου και ειναι σα να κανω τεστ κοπωσεως!!!!!!

Εγώ σπρώχνω 11.7 κιλά το καρότσι,10 κιλά η μεγάλη και 8500* η μικρή,δηλαδή 30 κιλά περίπου;

Μπράβο μου :D:D:D:D

*Γατούλα πήραμε βάρος :D

Εμένα ο Δημήτρης απο 10 -> 12,5 και η Δέσποινα απο το 9->14,5 !!!!

Ναι ναι ναι!

μπραβο σας αλλα τετοιο πραγμα να το πετυχει το σαμιαμιδι μου ειναι απιαστο ονειρο!

Ελλη 9,5+11,5+8,5 = 29,5

φτου στο τσακ με περασες!

kKZUp2.png

κι εμείς το aria της pegperrego έχουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. καταρχήν το επιλέξαμε επειδή ήταν το πιο στενό,για να χωράει στο ασανσέρ μας και στην πόρτα μας. Το Maclaren είναι βολικό, αλλά δεν στρίβει εύκολα γιατί έχει ένα επιπλεόν ζευγάρι ρόδες μπρος-πίσω στη μέση... Καλύτερη σταθερότητα αλλά πιο δυσκίνητο (αυτό από γνωστούς διδυμογονείς που το έχουν). Το πιο ευκολοκίνητο όμως είναι το τρίκυκλο από τα mothercare (δεν θυμάμαι μαρκά ακριβώς) αλλά είναι πολύ φαρδύ 84 εκ ανοιχτό και δύσκολα χωράει στο πορτ μπαγκαζ...

Αυτό το σύστημα των δύο ανεξάρτητων που τα ενώνεις, είναι πολύ άβολο. Δεν χωράει πουθενά, ούτε καν στα πεζοδρόμια και δύσκολα το σπρώχνεις, είχε συνάδελφος και το μετάνιωσε. Βολεύει μόνο αν υπάρχουν πάντα 2 ενηλίκες οπότε παίρνουν από 1 ο καθένας.

Il, οι βόλτες στην αρχή θα είναι ξεχασμένες, γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος, αν δεν τρώνε ταυτόχρονα.

όσο για το βάρος, εμείς σπρώχνουμε: 11 το καρότσι+15,5 ο μικρός+13,5 η μικρή=40 κιλά!!!

να μην προσθέσω τι το φορτώνουμε όταν πάμε για ψώνια!!! και μένουμε σε ανηφόρα παρεπιμπόντος...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...