Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ θα με τρελάνετε! που το ανακάλυψες theni.... ιδέα δεν είχα ότι υπάρχουν τέτοια καταπληκτικά πραγματάκια! ΤΕΛΕΙΑ!!! θα κάνω σίγουρα ένα για μένα! θα ξετρελαθούν οι μεγάλες μου κόρες, ένα για την κουμπαρούλα μου που γεννά μετά από μένα, και ένα για τον μπεμπίτο της αδερφούλας μου, χιχι, τέλεια, δεν έχω λόγια!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

πολυ χαιρομαι!!!! τι καλα που σας αρεσει!!!!!!!!... να πω την αληθεια ουτε και θυμαμαι ποτε το ειχα δει... και μολις μου ειπε η αδερφη του νεου μπαμπα οτι θα στολισουν το σπιτι μου ηρθε φλας και ειπα θα της φτιαξω diaper cake να το βαλετε κι αυτο στο στολισμο και θα ειναι το δωρο μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

http://www.youtube.com/watch?v=-bKwE9POjnE

Εδώ βρήκα το στήσιμο και μετά ζήλεψα... κι έτσι... :lol:

έφτιαξα κι εγώ μια για τη γυναίκα ενός φίλου μου που γεννάει σε λίγες μέρες. Τρομερή ιδέα, ανυπομονώ να φτιάξω μια τεράστια και σούπερ ενισχυμένη για την κολλητή μου!!!

Θα βαλω φώτο μόλις τις περάσει ο άντρας μου στον υπολογιστή.

Τheni πλάσαρες νέα μόδα! Θα γεμίσουν τα μαιευτήρια diaper cakes!!!!!!!

Διαφημίσεις

831586xrn62880x2.png

http://www.youtube.com/watch?v=-bKwE9POjnE

Εδώ βρήκα το στήσιμο και μετά ζήλεψα... κι έτσι... :lol:

έφτιαξα κι εγώ μια για τη γυναίκα ενός φίλου μου που γεννάει σε λίγες μέρες. Τρομερή ιδέα, ανυπομονώ να φτιάξω μια τεράστια και σούπερ ενισχυμένη για την κολλητή μου!!!

Θα βαλω φώτο μόλις τις περάσει ο άντρας μου στον υπολογιστή.

Τheni πλάσαρες νέα μόδα! Θα γεμίσουν τα μαιευτήρια diaper cakes!!!!!!!

ελπιζω να γεμισουν και χαμογελαστες λεχωνες ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Καλέ τι τέεεεεεεεεελεια πραγματακια!!!!Πω πω τρελαθηκα!!!Μπράβο σε ολα τα κοριτσακια!!!

Για πειτε καμμια ιδεά και για μενα τωρα.Μπορω να το κανω και να το στολισω με Barbie???:roll::roll:

Η βαφτιστηρα μου σχεδον 2.5 παρα κάτι κάθε μέρα που μιλάμε στο τηλ μου λεει:ΝΟΝΑ ΜΠΑΜΠΙ,ΝΟΝΑ ΠΑΤΑΚΙ,όπου ΜΠΑΜΠΙ = Barbie και ΠΑΤΑΚΙ=Πατατακι!!!:mrgreen:

για μία ακόμη φορά έχω υποχρέωση να σου πω ένα μεγάλο

μπράβο

δεν παίζεσε κοπέλα μου

είναι απλά ....... ΤΕΛΕΙΟ

ευχαριστω κοπελα μου!! παντα εχεις ενα καλο λογο!! να σαι καλα!!

Καλέ τι τέεεεεεεεεελεια πραγματακια!!!!Πω πω τρελαθηκα!!!Μπράβο σε ολα τα κοριτσακια!!!

Για πειτε καμμια ιδεά και για μενα τωρα.Μπορω να το κανω και να το στολισω με Barbie???:roll::roll:

Η βαφτιστηρα μου σχεδον 2.5 παρα κάτι κάθε μέρα που μιλάμε στο τηλ μου λεει:ΝΟΝΑ ΜΠΑΜΠΙ,ΝΟΝΑ ΠΑΤΑΚΙ,όπου ΜΠΑΜΠΙ = Barbie και ΠΑΤΑΚΙ=Πατατακι!!!:mrgreen:

παρε μια barbie με με φουστανι πριγκιπισσας βαλτην στην κορυφη να ποδια της μεσα δλδ και το φουστανι φουντωτο να πεφτει πανω στην πρωτη στρωση... και μετα γυρω γυρω βαλε φουστανακια παπουτσακι διαφορα αξεσουαρ της barbie και τα παιδακια της ... και βεβαια κορδελες ... εγω καπως ετσι θα την εφτιαχνα:-D

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

παρε μια barbie με με φουστανι πριγκιπισσας βαλτην στην κορυφη να ποδια της μεσα δλδ και το φουστανι φουντωτο να πεφτει πανω στην πρωτη στρωση... και μετα γυρω γυρω βαλε φουστανακια παπουτσακι διαφορα αξεσουαρ της barbie και τα παιδακια της ... και βεβαια κορδελες ... εγω καπως ετσι θα την εφτιαχνα:-D

κοπελια εισαι ΘΕΑ!!!!!Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Theni γιατι δεν το κανεις επαγγελμα????Αφου το έχεις το θέμα!!!!!

Αν σκεφτείς και κατι αλλο για το diaper cake Barbie (γιατι εισαι ζουζουνα μεγαλη εσυ και κατι θα σου ερθει εκει που μαγειρευεις!!!!πες το μου!!!!)

36_2_35.gif

Αν σκεφτείς και κατι αλλο για το diaper cake Barbie (γιατι εισαι ζουζουνα μεγαλη εσυ και κατι θα σου ερθει εκει που μαγειρευεις!!!!πες το μου!!!!)

36_2_35.gif

σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου !!! να σαι καλα μου δινεις θαρρος!! το σκεφτομαι.. αλλα ειναι κι ο φοβος του καινουριου σε δυσκολες εποχες παντως πολυ χαιρομαι για τα καλα σου λογια!...μου δινουν δυναμη!.. θα ριξω μια ματια για το τι εχει η Barbie γιατι η κορουλα μου ειναι μικρη ακομα και δεν εχουμε φτασει να παιζουμε με κουκλες... και δεν ξερω τι αξεσουαρ μπορεις να βρεις... θα κοιταξω και θα σου πω... :-D:grin: και παλι ευχαριστω:P:p

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

καλησπερα.ακομα δεν βρηκα χρονο να δω αλλα αγορασα!

μια πιπιλα νουκ

μια πιπιλα κικο

ενα κλιπ πιπιλας κικο

ενα μασητικο ιποκαμπο φισεπ πραις

ενα σετ βουρτσα χτενα νουκ.

τι αλλο πρεπει να παω εκτος απο πανες?

Διαφημίσεις

τιποτα αλλο?και εχω και αλλη απορια..τα πραγματα τα ανοιγεις η τα αφηνεις συσκευασμενα?αν παρω ζιπουνακια πρεπει να τα ανοιξω η πρεπει να ειναι πακεταρισμενα?η ερωτηση ισχυει και για τις πιπιλες και τα υπολοιπα

36_2_35.gif

βρηκα τον καταλογο της barbie και σου γραφω οσα μου αρεσουν οπως ακριβως τα λεει για να μπορεσεις οταν πας για τα ψωνια να τα βρεις και να τα δεις

1. Θαμπελινα (ειναι μικρες νεραιδουλες)

2. σταλιτσες μπιζουδακια για ολα τα κοριτσια

3. κοσμηματακια (πιο πολυ μου αρεσουν τα παστακια αλλα εχει καρδουλες κ.α)

4.shelly και χαρουμενη παρεα (τα παιδακια)

4. φορεματα

ριξε μια ματια κι εσυ ;)

edit admin

Επεξεργάστηκαν by Theni
ξεχασα να βαλω την σελιδα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

τιποτα αλλο?και εχω και αλλη απορια..τα πραγματα τα ανοιγεις η τα αφηνεις συσκευασμενα?αν παρω ζιπουνακια πρεπει να τα ανοιξω η πρεπει να ειναι πακεταρισμενα?η ερωτηση ισχυει και για τις πιπιλες και τα υπολοιπα

τ ανοιγεις... εγω ετσι τα ειδα κι ετσι τα εκανα... η μαμα οπωσδηποτε θα τα πλεινει και θα αποστειρωσει ... οποτε δεν εχουν φοβο ανοιχτα

ααα ναι και λαστιχα για να δεσεις τα παμπερς θα τα δεις στα βιντεο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Οι δύο μεσαίες φώτος σαν να έχουν παχύνει λιγουλάκι! :lol: Κάτι έκανα λάθος... ελπίζω να διακρίνετε την τούρτα. Δεν είναι τόσο κοντόχοντρη... Στην 1η και την 4η φαίνεται το σωστό μέγεθος.

Πολύ όμορφη η τουρτούλα σου δασκάλα!!!

Τελικά όπως είπε και η Theni , το κάθε γούστο βγάζει και κάτι διαφορετικό!!!

Ελπίζω να το χαρεί η φίλη σου που θα το πάρει!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πολύ όμορφη η τουρτούλα σου δασκάλα!!!

Τελικά όπως είπε και η Theni , το κάθε γούστο βγάζει και κάτι διαφορετικό!!!

Ελπίζω να το χαρεί η φίλη σου που θα το πάρει!

Kαλά και η δικιά σου δεν παίζεται! Μοντέρνα, παιχνιδιάρικη και μίνιμαλ! Εγώ ρε παιδί μου δεν μπορώ να απαλλαγώ από το ρομαντικό και φορτωμένο. Ευτυχώς δλδ που στο σπίτι μου έβαλα διακοσμήτρια! :lol:

Μπραβο daskala!! πολυ ομορφη!!!... ο καθενας εχει το γουστο κι αυτο βγαινει!! πολυ καλη!!

Να είσαι καλά κοπέλα μου για την ιδέα που μας έδωσες! Πάσχιζα τόσο καιρό να σκεφτώ τι δώρο θα κάνω σε νέα μανούλα με το μωράκι της και τώρα βγήκα από τη δύσκολη θέση! Και ακολουθούν και πολλές γέννες! Εκτός από πρωτότυπο είναι και δώρο που επειδή είναι χειροποίητο αποκτά αμέσως άλλη αξία! Πραγματικά ανυπομονώ να φτιάξω ένα τέτοιο σε πολύ καλή μου φίλη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...