Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος-ανατολική Θεσσαλονίκη

okarabi

Recommended Posts

σιγουρα και οι αλλοι ειναι παρα πολυ καλοι αλλα καιγω θα πω για τον Γ.Βασιλειου που ειπε το kalamaraki! ειναι απλα τελειος! ειχα γραψει γιαυτον πιο πολλα στα ευχαριστηρια για μια περιπετεια που ειχα με τον μικρο μου και στο ποσο μου συμπαρασταθηκε... Δυστηχως μετα καναμε τεβε και πηγαινα αλλου για κατι απλο..(καθαρα λογος οικονομικος) δεν τον αλλαζω με κανεναν ομως

Και εσυ στον Γιώργο χε χε

Και εγω ακριβως το ιδιο εχω κανει, γραψαμε την μικρη στο ΤΕΒΕ του συζήγου και την Τεβετζου μας την εχουμε για τα εμβολια αλλα μολις η μικρη αρρωστήσει και θελω κατευθυντήριες εντολες ως προς τι να κανω ή για τα σοβαρα σοβαρα παιρνω παντα τον Βασιλειου τηλέφωνο, γιατι το κυριοτερο το σηκώνει παντα, επικοινωνει παντα μαζι σου αν εχει εφημερια στην κλινική δεν κανει δυο μερες να σε παρει....σαν κατι αλλες γνωστες προαναφέρθήκαν!! Και δεν σε υποχρεώνει να πας απο εκει....σου δινει οδηγιες για τα απλα απο το τηλέφωνο...οχι ελα απο εδώ και βλέπουμε...σαν κατι αλλες....

Και το σημαντικότερο ειναι κατά της αντιβίωσης απο την άποψη να μην καταφευγουμε εκει σαν πρωτη λυση...παντα μα παντα ενω εγω ήμουν ετοιμη στις 3μερες να δωσω αντιβίωση παντα μα παντα μου ελεγε κανε υπομονη....αστο δυο μερες ακομα και βλεπουμε!

Με κλειστά ματια τον συνιστώ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

supermama ο γιατρός που λες πού βρίσκετε; Σε ποιά περιοχή;

zouzoun Αγ. Ιωάννης με βολεύει θα έλεγα...που ακριβώς; Είναι με δικό της ιατρεία ή είναι και στο ΙΚΑ; Πόσο παίρνει την επίσκεψη;

Εγώ πάντως από νεογέννητο είχα γιατρό του ΙΚΑ στην γειτονιά μου και πηγαίναμε εκεί και ερχόταν και στο σπίτι. 30 ? η επίσκεψη κατ΄οίκον. Απλά το μανάρι μου πέρασε λοιμώδη μονοπυρήνωση και δεν την διέγνωσε ο παιδίατρος, αλλά διέγνωσε αμυγδαλίτιδα με αποτέλεσμα να πάθουμε ζημιά και να νοσηλευτούμε 8 μέρες. Φυσικά δεν χρειάζεται να πω οτι ξενέρωσα με τον παιδίατρο γιαυτό ψάχνω άλλον σωστά;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

zouzoun Αγ. Ιωάννης με βολεύει θα έλεγα...που ακριβώς; Είναι με δικό της ιατρεία ή είναι και στο ΙΚΑ; Πόσο παίρνει την επίσκεψη;

Εγώ πάντως από νεογέννητο είχα γιατρό του ΙΚΑ στην γειτονιά μου και πηγαίναμε εκεί και ερχόταν και στο σπίτι. 30 ? η επίσκεψη κατ΄οίκον. Απλά το μανάρι μου πέρασε λοιμώδη μονοπυρήνωση και δεν την διέγνωσε ο παιδίατρος, αλλά διέγνωσε αμυγδαλίτιδα με αποτέλεσμα να πάθουμε ζημιά και να νοσηλευτούμε 8 μέρες. Φυσικά δεν χρειάζεται να πω οτι ξενέρωσα με τον παιδίατρο γιαυτό ψάχνω άλλον σωστά;

καλημερα κοπελα μου ! ειναι με δικο της ιατρειο και κανει και επισκεψεις φυσικα στα σπιτια.... δουλευε χρονια στο ιπποκρατειο ως νεογνολογος στη μοναδα νεογνων και εχει τεραστια εμπειρια !!! 40 ευρω η επισκεψη...... το ιατρειο ειναι στην παπανδρεου και λεγεται παιδιατρικη αγκαλια...... ειλικρινα αξιζει ! τα μωρα μου την λατρευουν !!

;

Επειδη εχουμε τον ιδιο γιατρο με την σουπερμαμα σου απαντάω εγω

Ειναι ο Γιώργος Βασιλειου με ιατρεια στην Λαμπράκη(η εισοδος ειναι εκει) με Κατσιμίδη το τηλεφωνο του αν θες πες μου να στο στειλω με πμ.

• 2 εβδομάδες μετά...
Επειδη εχουμε τον ιδιο γιατρο με την σουπερμαμα σου απαντάω εγω

Ειναι ο Γιώργος Βασιλειου με ιατρεια στην Λαμπράκη(η εισοδος ειναι εκει) με Κατσιμίδη το τηλεφωνο του αν θες πες μου να στο στειλω με πμ.

Που είναι η Λαμπράκη με Κατσιμίδη;;; :confused::rolleyes:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Ελα σαρδελάκι μου, η κατσιμίδι ειναι ο δρομος που ανεβαίνει απο την εγνατια-καραμανλή και ανεβαινοντας εχεις στα αριστερα σου το ορφανοτροφειο το παπάφειο, τωρα στο πρωτο μεγάλο φανάρι συναντάει την Λαμπράκη

Ελα σαρδελάκι μου, η κατσιμίδι ειναι ο δρομος που ανεβαίνει απο την εγνατια-καραμανλή και ανεβαινοντας εχεις στα αριστερα σου το ορφανοτροφειο το παπάφειο, τωρα στο πρωτο μεγάλο φανάρι συναντάει την Λαμπράκη

ευχαριστώ γλυκιά μου...λίγο μακρυά μου πέφτει αν υπολογίσεις ότι δεν οδηγώ κιόλας! :rolleyes:

Σαρδελάκι που ακριβώς σε βολεύει; Εγώ έχω να σου προτείνω τον Διδάγγελο, στη Β. Γεωργίου. Είναι πολύ καλός παιδίατρος, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

• 1 month later...

εχω και εγω την πιρετζη.ειναι οντως φοβερη.εκτος απο την εμπειρια της στο ιπποκρατειο εχει εμπειρια και απο την αγγλια.με βοηθησε παρα πολυ με την προωρη μπεμπουλα μου και απο τοτε την εχουμε σαν θεο μας με τον αντρα μου.το ιατρειο φοβερο και η μπεμπα την λατρευει.σηκωνει παντα τα τηλεφωνα και κανει και επισκεψη κατ οικον αν χρειαστει.το ιατρειο βρισκεται ανδρεα παπανδρεου 7 και λεγεται παιδιατρικη αγκαλια.6945979900.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ έχω παιδίατρο τον Γιώργο Κιοσσέ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ σωστός άνρωπος, έμπειρος επιστήμονας, κάνει επισκέψεις και στο σπίτι και τα μωρά μου τον αγαπούν πολύ ! Δεν δίνει φάρμακα με το παραμικρό και εκτός από το ιατρείο του στη Ν. εγνατία με Βούλγαρη τα πρωινά βρίσκεται στο ΙΚΑ Χαριλάου όπου γράφει όλα τα ακριβά εμβόλια και φάρμακα δωρεάν το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις μέρες που ζούμε !

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημέρα κορίτσια...και ξαναέρχομαι τώρα να το ξανασυζητήσουμε. Αλλάζω από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ και θα πάρω τον γιο μου επάνω μου σαν προστατευόμενο μέλος. Πήγα σήμερα απλά να δω ποιους γιατρούς έχει στην καλαμαριά για να είναι κοντά μου και ναι είναι και στο ΤΕΒΕ. Έχω 3 επιλογές

1. Αβραμίδου Κωνσταντίνα

2. Καρυοφιλλίδου Πανδώρα

3. Ματσιώρη Ιωάννα

Γνωρίζει καμία σας κάποια από τις 3;

Κι εγώ σου προτείνω τον Διδάγγελο. Είναι πάρα πολύ καλός γιατρός.

εδώ και 1,5 μήνα αλλάξαμε παιδίατρο, κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε!

Ο Διδάγγελος είναι ένας παιδίατρος που έψαχνα... απόλυτα φιλικός με τα παιδιά και από τι μας είπε η κουμπάρα μου μας σύστησε δίνει πολύ πολύ δύσκολα φαρμακα! άλλαξα και τον κουνιάδο και τον έστειλα εκεί για τα παιδιά του και φυσικά και αυτός δεν θα τον αλλάξει τώρα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

τελικά δεν απάντησε κανείς στην ερώτησή μου , αλλά δεν πειράζει.

Έκανα σήμερα την εγγραφή στο ΤΕΒΕ και επέλεξα σαν παιδίατρο την Ματσιώρη Ιωάννα γιατι είναι δυο λεπτά από το σπίτι μας. Τώρα θα πάμε να την γνωρίσουμε και βλέπουμε!

• 5 months later...

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
Γεια σας εγώ προτείνω την Κ Πετρίδου είναι διευθήντρια στο Γεννεσης κ είναι κ νεογνολόγος.τέλεια!θα μου πειτε ο καθένας για τον δικο του θα πει καλά λόγια,ετσι λεώ κ εγώ αλλα η εμπειρια στο Ιποκράτειο στην εντατικη νεογνων νομίζω λέει κατι!Βουλγαρη έχει ιατρείο!

Και εγώ αυτήν την παιδίατρο έχω, εξαιρετική, και δεν φοβάσαι να κάνεις ερώτηση... πολύ καλή

Καλησπέρα! Ψάχνουμε και εμείς παιδίατρο μια και μετακομίσαμε πρόσφατα στην Αν. Θεσσαλονίκη. Θέλω να είναι συμβεβλημένος με το ταμείο του στρατού. Μετά από μια σύντομη αναζήτηση είμαι ανάμεσα στον Βασιλείου και την Πιρετζή, η δεύτερη μας βολεύει μάλλον καλύτερα σε σχέση με την πρόσβαση αλλά δεν ξέρω αν δίνει εύκολα αντιβιώσεις ή όχι; Κάθε πληροροφορία θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

• 1 month later...

Έκανα σήμερα την εγγραφή στο ΤΕΒΕ και επέλεξα σαν παιδίατρο την Ματσιώρη Ιωάννα γιατι είναι δυο λεπτά από το σπίτι μας. Τώρα θα πάμε να την γνωρίσουμε και βλέπουμε!

Δεν ξερω αν θα δεις το ποστ γιατι περασε καιρος αλλα και εγω ενδιαφερομαι για γιατρο του τεβε. Πως σου φανηκε η συγκεκριμενη?

Και οποιος αλλος γνωριζει σας παρακαλω θα με βοηθουσε πολυ για ανατολικη Θεσσαλονικη γενικως:)

q1kup2.pngza5op2.png

• 1 month later...

Έκανα σήμερα την εγγραφή στο ΤΕΒΕ και επέλεξα σαν παιδίατρο την Ματσιώρη Ιωάννα γιατι είναι δυο λεπτά από το σπίτι μας. Τώρα θα πάμε να την γνωρίσουμε και βλέπουμε![/QU

Καλησπέρα sardelaki!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένη από την κα Ματσιώρη Ιωαννα αν είναι συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ και που είναι το ιατρείο της !!! Ευχαριστώ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Καλησπέρα sardelaki!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένη από την κα Ματσιώρη Ιωαννα αν είναι συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ και που είναι το ιατρείο της !!! Ευχαριστώ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

http://www.xo.gr/profile/profile-906886167/el/

• 1 month later...

Κορίτσια, όπως ήδη γνωρίζετε οι γιατροί του ΟΑΕΕ ενώθηκαν με αυτούς του Δημοσίου και του ΙΚΑ και έγινε ένας ενιαίος φορέας ΕΟΠΥΥ. Δεν παρέμειναν όμως όλοι οι παλιοί γιατροί του ΟΑΕΕ. Έτσι λοιπόν και η προηγούμενη παιδίατρος μας δεν έχει πλέον σύμβαση. Η μικρή μου πρέπει να κάνει ένα εμβόλιο και ψάχνομαι να δω που θα πάμε προκειμένου να συνταγογραφηθεί το εμβόλιο. Βρήκα λοιπόν τη νέα λίστα των παιδιάτρων στην Αν. Θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι εάν γνωρίζετε κάποιον απ' τους συμβεβλημένους παιδιάτρους προκειμένου να τον προτιμήσω και να μην πάω στα τυφλά. Η λίστα είναι η εξής:

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Όποια άποψη (θετική ή αρνητική) θα μου φανεί εκαιρετικά χρήσιμη!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

• 3 εβδομάδες μετά...

αν γνωρίζεται πείτε καμία γνώμη για ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

στο ΠΛΑΓΙΑΡΙ είναι και οι δύο.....η παιδίατρος μας δεν ανανέωσε την σύμβαση της και δεν έχω πλέον πολλές επιλογές.... ευχαριστώ :P

13e2p2.png

Εγώ μένω Καλαμαριά. Από μερικά τηλέφωνα που πήρα, κατάλαβα πως οι περισσότεροι, δεν είναι διατεθιμένοι να μου γράφουν φάρμακα χωρίς να εξετάσουν το παιδί. Εγώ όμως θέλω μόνο φάρμακα, χωρίς εξέταση. Η περσινή μας παιδίατρος μας εξυπηρετούσε. Ξέρετε κάποιον που να γράφει μόνο φάρμακα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...