Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο pingpong-online.de

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

OΛυμπια, ακομα το βλεπεις,μπροστα πισω οπου να ναι, αρκει το μωρο να ειναι αγκαλια γιατι.....κλαιει.:twisted:

Υοga δεν ξερω σαιτ να σε βοηθησω,αλλα να δεις να μπαινει κ στο καροτσι σου, βολευει πολυ.Εμενα εχει τυχει πολλες φορες να κοιμοντουσαν και τα κουμπωνα στο καροτσι κ πηγαινα βολτα χωρις να τα ξεβολεψω.

Α ευχαριστω 2αγορακια μου!γιατι οι γνωμες διησθανται.Ναι ναι το εχω υπολογισει αν και διαβαζω καποιες που λενε δεν γινοταν να κουβαλανε το καθισματακι αυτοκινητου ειναι βαρυ!!!. Καλα στο δευτερο μηνα θα εχω μονιμα το quinny μεσα στ'αμαξι και θα παει η βολτα συννεφο!

Ευχαριστω κοριτσια δεν εχω αποφασισει ποιο maxicosi να παρω. Δεχομαι προτασεις. Ο μπουμπουκος μου νιωθω οτι ειναι ατακτος απο κοιλια

JBePp2.png?qDX8aAa3

δεν ξερω αν αυτο ειναι το καθισματακι που θελεις παντως αν ειναι αυτο ναι μεν το εχει πιο φθηνο αλλα το ping-pong ισως εχει πιο φθηνα μεταφορικα και δεν σου βγει μεγαλη διαφορα.(δυστηχως δεν ξερω ποσα ειναι τα μεταφορικα για καθισμα αυτοκινητου)

http://www.pramworld.co.uk/category/133/Maxi_Cosi_Car_Seats

Thanks Sofaki κοντευεις και συ ε? Me to kalo!

Ναι προσφατα πηρα καροτσοπορτμπεμπε απο το σαιτ αυτο και τα μεταφορικα ηταν τσουχτερα. Βεβαια 3 κουτες τεραστιες γυρω στα 15 κιλα. Το pingpong μου φαινεται πως αξιζει πολυ για τα μεταφορικα του!!

JBePp2.png?qDX8aAa3

Ευχαριστω κοριτσια δεν εχω αποφασισει ποιο maxicosi να παρω. Δεχομαι προτασεις. Ο μπουμπουκος μου νιωθω οτι ειναι ατακτος απο κοιλια

Λοιπον θα παρεις ενα απο αυτα

http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30465_Maxi-Cosi-Cabriofix.html

η ενα απο αυτα

http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30594_Maxi-Cosi-Pebble.html

Αλλα οχι απο αυτο το site, δεν μπορεις, απλα τα εβαλα για να τα δεις.

Thanks Sofaki κοντευεις και συ ε? Me to kalo!

Ναι προσφατα πηρα καροτσοπορτμπεμπε απο το σαιτ αυτο και τα μεταφορικα ηταν τσουχτερα. Βεβαια 3 κουτες τεραστιες γυρω στα 15 κιλα. Το pingpong μου φαινεται πως αξιζει πολυ για τα μεταφορικα του!!

ναι κοντευω!!!!αλλα και εσυ δεν εισαι μακρια!!!με το καλο!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

η ενα απο αυτα

Πολυ καλες επιλογες.Εγω εχω το maxi cosi και το εχουμε καταχαρει, μεγαλωσαν 2 παιδια σε αυτο και δεν εχει παθει τιποτα τοσο το υφασμα οσο και το καθισματακι.Αν δεν κανω λαθος ειναι 5,5 κιλα αλλα πρεπει να συνυπολογισεις και το βαρος του μωρου οταν το μεταφερεις στα χερια(εγω πχ απο το σπιτι ως την πυλωτη για το αυτοκινητο), αν το βαλεις σε quinny kαροτσι ειναι πολυ ευκινητο και θα σε βολεψει πολυ.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Εμεις παραγγειλαμε το καροτσι μας απο εκει (quinny,maxi cosi & πορτμπεμπε) και ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι απο την εξυπηρέτηση.

Μεταφορικά δεν πληρώσαμε.

Στην παραγγελία μας ελειπε η ομπρέλλα αλλά μας την εστειλαν αργοτερα γιατι ηταν σε ελλειψη.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Εχει καμμια σας το Britax evolva γιατι σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το pramworld εχω παρει απο κει το καροτσι μου και ειμαι ευχαριστημενη.Περιμενω να μου στειλουν μνμ για τα μεταφορικα.

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

το έχω εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! Είναι στιβαρό και ωραίο και έχει καλή ποιότητα υφάσματος είναι μόνο λίγο μανίκι η τοποθέτησή του!

Εχεις ελεγξει αν η britax το συστήνει αυτο το κάθισμα για το αμάξι σου?

Γιατι δεν ταιριάζει σε όλα τα αμάξια και έχουν κανει crash tests και για κάθε αμάξι σου προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση Πχ στο δικό μου αμάξι κάνει στου άντρα μου δεν κάνει, δεν το συστήνει!

για δες εδώ πριν το πάρεις

http://www.britax.co.uk/car-seats/fit-finder

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!Τωρα προβληματιζομαι ομως!!Το βρηκα στο ιντερνετ 140 περπου εβρω,μαζι με τα μεταφορικα αλλα δεν ταιριαζει με το αυτοκινητο που εχουμε,το δε δικο μου ,μαρκας λαντσια, δεν υπαρχει μεσα στη λιστα και επιπλεον δεν ξερω τι αυτοκινητο θα εχουμε οταν επιστρεψουμε Ελλαδα!!!Στην Ελλαδα το βρισκω με 260 εβρω,τεραστια διαφορα!!Δεν ξερω τι θα κανω....θα το σκεφτω λιγακι,σ ευχαριστω και παλι!!

Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!Τωρα προβληματιζομαι ομως!!Το βρηκα στο ιντερνετ 140 περπου εβρω,μαζι με τα μεταφορικα αλλα δεν ταιριαζει με το αυτοκινητο που εχουμε,το δε δικο μου ,μαρκας λαντσια, δεν υπαρχει μεσα στη λιστα και επιπλεον δεν ξερω τι αυτοκινητο θα εχουμε οταν επιστρεψουμε Ελλαδα!!!Στην Ελλαδα το βρισκω με 260 εβρω,τεραστια διαφορα!!Δεν ξερω τι θα κανω....θα το σκεφτω λιγακι,σ ευχαριστω και παλι!!

Λεω και εγω...στραβη ειμαι??Εχω και εγω lancia και εψαχνα , εψαχνα...

Λες για το evolva 1-2-3?

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

η ενα απο αυτα

Σ ευχαριστω συμβουλε! Εκει εχει ομως τελεια χρωματα που δεν εχει το πινκπονκ

Σορυ που αλλαζω λιγο θεμα αλλα μιας και εχετε ολες καθισματακι ηδη...

Αν ειναι ανοιχτοχρωμο τι λετε? Θα λερωνει?

JBePp2.png?qDX8aAa3

Λεω και εγω...στραβη ειμαι??Εχω και εγω lancia και εψαχνα , εψαχνα...

Λες για το evolva 1-2-3?

Ναι για το evolva 1-2-3 ελεγα....τωρα δεν ξερω!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυστυχώς είχαμε κι εμείς παρόμοια εμπειρία με της lchristou. Μας χρωστάνε 149? από το πορτ-μπεμπέ της Quinny που δεν στάλθηκε ποτέ. Είχαμε πληρώσει με πιστωτική της Alpha Bank. Δεν μας απαντούν στα email για να γίνει refund του ποσού στην κάρτα μας. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, προκειμένου να μη χάσουμε τα χρήματά μας;

tt6ff9d.aspx

Διαφημίσεις

18/8/2009: Έγινε η παραγγελία του Quinny Buzz με κάποια αξεσουάρ και του Quinny Dreami.

19/8/2009: μας ενημέρωσαν ότι η παραγγελία μας θα αποστελλόταν την 36η εβδομάδα.

16/9/2009: η παραγγελία μας έγινε partially shipped καθώς δεν είχαν διαθέσιμο το Dreami. Όμως τράβηξαν το ποσό της συνολικής παραγγελίας από την πιστωτική κάρτα, παρά την πολιτική τους. To Dreami θεωρήθηκε backorderd προϊόν.

14/10/2009: ακυρώσαμε το Dreami καθώς είχε περάσει εύλογος χρόνος και δεν μας ενημέρωναν στα email για το πότε ανέμεναν να μας το στείλουν. Αποδέχθηκαν την ακύρωση, αλλά δεν επέστρεψαν το ποσό που είχαν κρατήσει για το ακυρωθέν προϊόν. Ακόμα περιμένουμε.

Μπορείς να διαβάσεις την εμπειρία μας στο μήνυμα 260 του http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40569&page=9.

tt6ff9d.aspx

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα.μολις ελαβα αυτα ή για να το πω πιο σωστα τα μισα απο αυτα που ειχα παραγγειλει στις 12/11 απο το pingpong.ειχα παραγγειλει 1 καροτσι και 1 καθισμα αυτοκινητου και ηρθε μονο το καροτσι!!!!τους εστειλα mail και τους ρωταω τι εγινε.ελπιζω να μου απαντησουν!!!!τι αλλο μπορω να κανω???εχει κανεις καμια ιδεα????πρωτη φορα παραγγελνω απο το internet και ελπιζω να μην το μετανοιωσω.......

Αν στο δελτίο αποστολής αναφέρεται ότι το κάθισμα αυτοκινήτου είναι backordered item, σημαίνει ότι δεν ήταν διαθέσιμο κατά την αποστολή της παραγγελίας και θα το στείλουν μόλις το έχουν. Είναι πιθανό, όμως, να μη μπορέσουν να βρουν το συγκεκριμένο κάθισμα λόγω αλλαγής των χρωματισμών στα νέα μοντέλα του 2010. Ρώτησέ τους για διευκρινίσεις. Μήπως και στη δική σου περίπτωση, χρέωσαν το σύνολο της παραγγελίας αν και σου έστειλαν μόνο μέρος της;

tt6ff9d.aspx

καλημερα Οlympia μηπως πηρες το μηνυμα μου?τους στελνω συνεχεια mail και τους ρωταω για το καθισματακι αυτοκινητου αλλα δεν μου απαντανε!!!!τι αλλο να κανω????

Χιλια ευχαριστω!!!!μολις μαθεις κατι πες μου σε παρακαλω.εσυ τι λες γιατι εστειλαν μονο το ενα???λες να τα εχασα το λεφτα για το καθισματακι???αλλα σκεφτομαι οτι αν ηταν απατεωνες δεν θα εστελναν ουτε το καροτσι!!!τι να πω???

Στη δική μας περίπτωση όλα εξελίχθηκαν καλά. Μόλις μας επέστρεψαν τα χρήματα για το port-bebe που δεν μας έστειλαν μαζί με το καρότσι, καθώς δεν ήταν διαθέσιμο.Εφούμπα αν θες επικοινώνησε μαζί τους στο email:[email protected].

tt6ff9d.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...