Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εντυπώσεις απο pingpong-online.de

Recommended Posts

Καλημερα!

Σκεφτομαι να αγορασω απο το συγκεκριμενο site το καροτσακι maclaren techno xlr, στην φωτο δειχνει το μοντελο και τα χρωματα του 2007, εστειλα e-mail και μου ειπαν πως εχουν μονο του 2009 και πως αν θελω καποιο απο τα χρωματα που δεν παρουσιαζοντααι στην σελιδα να το αναφερω και θα μου το στειλουνε.Εχω αγχωθει μιας και η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη σε σχεση με την Ελλαδα 420 με 260. Αν εχει αγορασει καποιος το maclaren απο το site θα με βοηθουσε πολυ, λετε αν το παραγγειλω να μου στειλουν του 2007?:?

oDCcp2.png?ZJtXT2x0

Διαφημίσεις

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημερα!

Σκεφτομαι να αγορασω απο το συγκεκριμενο site το καροτσακι maclaren techno xlr, στην φωτο δειχνει το μοντελο και τα χρωματα του 2007, εστειλα e-mail και μου ειπαν πως εχουν μονο του 2009 και πως αν θελω καποιο απο τα χρωματα που δεν παρουσιαζοντααι στην σελιδα να το αναφερω και θα μου το στειλουνε.Εχω αγχωθει μιας και η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη σε σχεση με την Ελλαδα 420 με 260. Αν εχει αγορασει καποιος το maclaren απο το site θα με βοηθουσε πολυ, λετε αν το παραγγειλω να μου στειλουν του 2007?:?

Λοιπον Κωνσταντινια επειδη ζω στη Γερμανια και μιλαω γερμανικα μου ειναι πολυ ευκολο να τους παιρνω τηλεφωνο και να ρωταω.

Μου ειπαν να παραγγειλεις καποιο απο αυτα που βλεπεις στο site αλλα ταυτοχρονα μαζι με την παραγγελια να στειλεις και ενα μηνυμα που θα τους γραφεις πιο ακριβως χρωμα θελεις του 2009.

πραγματικα σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ!! Με γλιτωσες απο μεγαλο αγχος

Ειμαι ετοιμη να κανω την παραγγελια γιατι να μας εκμεταλευονται διαφοροι εδω στην Ελλαδα και να μην ξερουν τι ζητανε.

Οντως κουκλα η ανιψια να την χαιρεσαι!

oDCcp2.png?ZJtXT2x0

πραγματικα σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ!! Με γλιτωσες απο μεγαλο αγχος

Ειμαι ετοιμη να κανω την παραγγελια γιατι να μας εκμεταλευονται διαφοροι εδω στην Ελλαδα και να μην ξερουν τι ζητανε.

Οντως κουκλα η ανιψια να την χαιρεσαι!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Και οτι αλλο προκυψει στειλε μου ενα πμ να τους ξαναπαρω τηλεφωνο.

Σου ευχομαι καλες αγορες!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι.Μηπως ξερετε με ποιον τροπο τα στελνουν?Με κουριερ ή με ταχυδρομειο?το ping pong εννοω

Με την DPD η οποια συνεργαζεται με την Ιnterattica.

ευχαριστω πολυ!Μηπως ξερεις ποια ειναι τα καινουργια χρωματα του xlr?Και επειδη ειμαι λιγο δυσπιστη ακομα λογω της μεγαλης διαφορας στις τιμες παρακαλω οποια κοπελα εχει παρει κατι απο εκει ας μου γραψει.

ευχαριστω πολυ!Μηπως ξερεις ποια ειναι τα καινουργια χρωματα του xlr?Και επειδη ειμαι λιγο δυσπιστη ακομα λογω της μεγαλης διαφορας στις τιμες παρακαλω οποια κοπελα εχει παρει κατι απο εκει ας μου γραψει.

Αυτα ειναι τα καινουρια χρωματα:

XLR-black-champagne.jpg

XLR-coffee-marsh-green.jpg

XLR-coffee-pink.jpg

XLR-coffe-soft-blue.jpg

ειναι αξιοπιστο δηλαδη σαν σάιτ; παρήγγειλε τελικά καμία απο εκει; σε σχεση παντως με το ολιβερς εχει πολυ καλυτερες τιμες!

Διαφημίσεις

ειναι αξιοπιστο δηλαδη σαν σάιτ; παρήγγειλε τελικά καμία απο εκει; σε σχεση παντως με το ολιβερς εχει πολυ καλυτερες τιμες!

Το site είναι γερμανικό.

Είναι αξιόπιστο, υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα που έχουν παραγγείλει.

Εγώ προσωπικά ζω στην Γερμανία και γνωρίζω καλά αυτό το site, τους έχω πολλές φορές τηλέφωνο για να λύσω κάποιες απορίες που είχαν τα κορίτσια εδώ στο Forum.

σε ευχαριστω παρα πολυ Ολυμπια εισαι φοβερη!!!!ωραια διαλλεξα και χρωμα!τωρα μενει να σιγουρευτω για το site!αχ!ας μας διαφωτισει καποια μανουλα που εχει ψωνισει απο εκει οχι τιποτα αλλο αλλα μην χασουμε τα λεφτα μας....

Φίλη μου έχει γραφτεί άπειρες φορές το συγκεκριμένο site ΄(όπως και άλλα) και στο γράφει και η Ολυμπία για την φερεγγυότητά τους. Και μη σε παραξενεύουν οι πολυ χαμηλές τιμές. Απλά εμείς είμαστε πολυ Ελληνάρες και βάζουμε μεγααααααλο καπέλο. Τι καπέλο...σομπρέρο τουλάχιστον...

Υ.Γ. DAF δεν νομίζω πως ισχύει απόλυτα αυτό για το olivers γιατί το κάθισμα που θέλω είναι φθηνότερο στο olivers

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Και μη σε παραξενεύουν οι πολυ χαμηλές τιμές. Απλά εμείς είμαστε πολυ Ελληνάρες και βάζουμε μεγααααααλο καπέλο. Τι καπέλο...σομπρέρο τουλάχιστον...

Αυτό είναι αλήθεια…..για παράδειγμα έχω παραγγείλει ένα Chicco For Me για την πεθερά της αδερφής μου. Το θέλει να το έχει σαν δεύτερο καρότσι. Στην Ελλάδα μου είπαν ότι κάνει 350? εγώ από εδώ (Γερμανία) το πήρα 179?……

απίστευτο ε;;;;

Έχω πάρει το καρότσι και το καθισματάκι του αυτοκινήτου απο το ping pong μια χαρά ήταν όλα!!!!!

Olympia please βοηθησε με σε κάτι..........................

θέλω να πάρω το maclaren quest sport αλλά δεν το αποφάσιζα να το πάρω απο το ping γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα χρώματα που έχει σε φώτο...

θέλω το χρώμα black champange αυτό δηλαδή http://www.olivers-baby-care.co.uk/prams-pushchairs/maclaren-quest-sport-buggy.html, είναι το μαύρο-μπέζ!!!!

Μπορείς σε παρακαλώ να τους ρωτήσεις γι αυτό το συγκεκριμένο χρώμα??????

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά σε λέω εγώ Βασίλισσα των καροτσιών στο parents!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Φίλη μου έχει γραφτεί άπειρες φορές το συγκεκριμένο site ΄(όπως και άλλα) και στο γράφει και η Ολυμπία για την φερεγγυότητά τους. Και μη σε παραξενεύουν οι πολυ χαμηλές τιμές. Απλά εμείς είμαστε πολυ Ελληνάρες και βάζουμε μεγααααααλο καπέλο. Τι καπέλο...σομπρέρο τουλάχιστον...

Υ.Γ. DAF δεν νομίζω πως ισχύει απόλυτα αυτό για το olivers γιατί το κάθισμα που θέλω είναι φθηνότερο στο olivers

ωχ από τον ενθουσιασμό μου ειπα τη μιση μου σκεψη:Pεννοω οτι το συγκεκριμενο καροτσι που ειδα με τα μεταφορικα του βγαινει φτηνοτερο απο ό,τι στο ολιβερς!

Ολυμπία υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση!:-D

Έχω πάρει το καρότσι και το καθισματάκι του αυτοκινήτου απο το ping pong μια χαρά ήταν όλα!!!!!

Olympia please βοηθησε με σε κάτι..........................

θέλω να πάρω το maclaren quest sport αλλά δεν το αποφάσιζα να το πάρω απο το ping γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα χρώματα που έχει σε φώτο...

θέλω το χρώμα black champange αυτό δηλαδή http://www.olivers-baby-care.co.uk/prams-pushchairs/maclaren-quest-sport-buggy.html, είναι το μαύρο-μπέζ!!!!

Μπορείς σε παρακαλώ να τους ρωτήσεις γι αυτό το συγκεκριμένο χρώμα??????

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά σε λέω εγώ Βασίλισσα των καροτσιών στο parents!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου αυριο θα τους παρω τηλεφωνο και θα σου στειλω πμ.

Φιλακια πολλα!!!

• 3 weeks later...

καλησπερα σε ολες!εγω την εκανα τελικα την παραγγελια απο το pingpong στις 12/11 αλλα απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση....ουτε 1 mail να μου πουν που βρισκεται η παραγγελια!!!να αρχισω να αγχωνομαι??????παρηγγειλα και καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου!τι να κανω????εχει κανεις καμια ιδεα?????ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

καλησπερα σε ολες!εγω την εκανα τελικα την παραγγελια απο το pingpong στις 12/11 αλλα απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση....ουτε 1 mail να μου πουν που βρισκεται η παραγγελια!!!να αρχισω να αγχωνομαι??????παρηγγειλα και καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου!τι να κανω????εχει κανεις καμια ιδεα?????ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

Τα εχεις πληρωσει κανονικα;

Μετα την παραγγελια δεν σου ηρθε κανενα mail;

μου ηρθε εκεινη την ωρα που εκανα την παραγγελια και μετα τιποτα.εχω χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα.και για να γελασεις τους εστελα και μηνυμα οταν εκανα την παραγγελια για το χρωμα που θελω γιατι δεν το ειδα στο site τους!!!τωρα πια δεν ανησυχω για το χρωμα ανησυχω για το αν θα ερθει τιποτα.ααααααααααχ!!!τι τα θελω εγω τα internet?????αφου δεν το χω.....

μου ηρθε εκεινη την ωρα που εκανα την παραγγελια και μετα τιποτα.εχω χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα.και για να γελασεις τους εστελα και μηνυμα οταν εκανα την παραγγελια για το χρωμα που θελω γιατι δεν το ειδα στο site τους!!!τωρα πια δεν ανησυχω για το χρωμα ανησυχω για το αν θα ερθει τιποτα.ααααααααααχ!!!τι τα θελω εγω τα internet?????αφου δεν το χω.....

Μπορεις να μου στηλεις με πμ το e-mail που σου εστηλαν να το διαβασω;;

Μα ειναι λογικό...αφού δεν το είχαν στο σαιτ τους το χρώμα σημαίνει ότι δεν το έχουν!

Να τους γράψεις ρωτώντας αν έφυγε η παραγγελία σου και αν ναι τελικά ποιο χρώμα σου έστειλαν ειδάλως να τους πεις να σου βάλουν άλλο χρώμα!(έρχονται με φορτηγό για αυτό και κάνουν μόνο 6? τα μεταφορικά τους) και συνήθως κάνουν 3-4βδομάδες,,,,,!