Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απογευματινες Δραστηριοτητες για 2χρονο


Recommended Posts

Γιναμε δυο ετων κ σκεφτομουν μηπως θα μπορουσαμε να πηγαιναμε καπου την μικρη μας τα απογευματα για να κανει κατι. Τα πρωινα την κραταει μια κυρια σπιτι, οποτε σκεφτομουν οτι θα της εκανε καλο αν την πηγαινα καπου μια-δυο φορες την εβδομαδα με αλλα παιδακια. Στην αρχη σκεφτομουν το ωδειο Νακας που εχει ειδικα τμηματα για νηπια, αλλα δυστυχως ειναι στο κεντρο κ δεν μας βολευουν οι ωρες. Μηπως ξερει κανεις κατι αναλογο στα νοτια προαστια, Γλυφαδα, Βουλα, μεχρι κ Βαρκιζα? Σκεφτομουν για μουσικοκινητικη ή δε ξερω τι αλλη δημιουργικη απασχοληση υπαρχει για αυτες τις ηλικιες....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


τηλεφώνησα στον Νάκα και εμαθα πληροφορίες για τα τμήματα robbie & teddy

αυτά τα βρήκα στο site.

 

Σύστημα Robbie για ηλικίες από 10 έως 22 μηνών

Η μικρή φώκια με το όνομα 'Robbie' συνοδεύει μουσικά, με απλές ιστορίες, τις διάφορες βαθμίδες ανάπτυξης των παιδιών από τεσσάρων έως δεκαοκτώ μηνών. Παρακολουθεί εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής, όπως το μπάνιο, ο ύπνος, το φαγητό, το ντύσιμο, τα γενέθλια κ.λπ. Πυρήνας του συστήματος είναι η αρχή της 'ελεύθερης ανακάλυψης', που επιτρέπει στα παιδιά να προχωρούν σε μικρές ανακαλύψεις ανάλογα με το δικό τους επίπεδο μάθησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικό τραγούδι, παιχνίδι, μουσικές ακροάσεις και κίνηση.

Οι γονείς που θα προσφέρουν στα παιδιά τους το προνόμιο να συμμετέχουν στο σύστημα αυτό θα δουν θετικότατα 'απτά' αποτελέσματα, όπως, μεταξύ άλλων, πιο ήρεμο ύπνο και αλματώδη ανάπτυξη της συναισθηματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του βρέφους.

 

Σύστημα Teddy για ηλικίες από 22 μηνών έως 4 ετών

Σίγουρα χαίρεστε με κάθε του καινούριο βήμα, κάθε του καινούρια λέξη. Καιρός να ενθουσιαστείτε ανακαλύπτοντας κι άλλα 'κρυφά' ταλέντα του παιδιού σας.

Ένα μικρό αρκουδάκι, με πολύ σημαντική παρουσία σε όλα τα μαθήματά μας στο Ωδείο, χαρίζει το όνομά του στο σύστημα αυτό, το οποίο απευθύνεται σε νήπια από δεκαοχτώ μηνών έως τεσσάρων ετών.

Όλοι οι γονείς ξέρουμε καλά πόση χαρά και ενθουσιασμό μας προσφέρει κάθε νέο βήμα που κάνουν τα παιδιά μας, κάθε καινούριος ήχος, κάθε λεξούλα τους... Φανταστείτε λοιπόν, τα παιδιά σας να τραγουδούν, να χορεύουν, να 'αφουγκράζονται' τη μουσική.

Είναι κάτι που τους προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση, ηρεμία. Και κάτι παραπάνω: είναι ένα σημαντικότατο ερέθισμα που τα βοηθά να προχωρήσουν με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα από το ένα στάδιο ανάπτυξης στο επόμενο.

 

 

 

Πού και πώς γίνεται το μάθημα.

Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 45 λεπτά.

Oι τάξεις μας έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες των ευαίσθητων αυτών ηλικιών, με χαρούμενα και ζωηρά χρώματα. Με τα κρουστά όργανα ως απαραίτητο 'μουσικό' εξοπλισμό, τα υλικά και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι μαλακά, υποαλλεργικά και στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία και να επιστρατεύσουν όλες τις αισθήσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας.

 

 

ρώτησα για το teddy. κοστίζει €522 ετησίως (ΟΚΤ-ΙΟΥΝ) με €35 εγγραφή

εχει τμήμα τα απογέυματα καθημερινά εκτός τετάρτης και το σαββατο πρωινό.

σκέφτομαι να πάω για ενα δομικάστικό (μου το προτείνανε από το ωδείο) και να τη γράψω. πρεπει να είναι πολύ ενδιαφέρον. κι επειδή η δική μου μετά το πάσχα θα ξεκινήσει και μπαλετο, πιστεύω θα τη βοηθήσει.

 

age.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...