Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωρίς συμπτώματα......??????

Recommended Posts

• 4 months later...

Διαφημίσεις

καλησπερα,

εχω δυο μέρες καθυστέρηση, δεν ειναι πρησμένο το στήθος μου ενώ όταν περιμένω περίοδο πρήζεται μια βδομάδα πρίν,ενώ έχω συχνοουρία. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος??

καλησπερα,

εχω δυο μέρες καθυστέρηση, δεν ειναι πρησμένο το στήθος μου ενώ όταν περιμένω περίοδο πρήζεται μια βδομάδα πρίν,ενώ έχω συχνοουρία. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος??

ο,τι και να σου πούμε εμείς, δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα. Πήγαινε αύριο το πρωί σε έναν μικροβιολόγο και κάνε μια εξέταση χοριακής (θα δείξει, εμένα έδειξε και πριν την καθυστέρηση). Όσον αφορά τα συμπτώματα, μπορώ να σου πω τι συνέβη σε μένα. Η συχνοουρία δεν υπήρχε από τόσο νωρίς, ούτε είχα καμία διαφορά στο στήθος. Το μόνο που είχα ήταν πόνοι περιόδου που ξεκίνησαν πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο (που δεν ήρθε ποτέ). Εύχομαι καλά αποτελέσματα:)

• 2 εβδομάδες μετά...

Ουφ! Ήθελα κάπου να τα πω.... Κυριακάτικα σήμερα δε νομίζω να βρω κάποιον να μου απαντήσει αλλά και μόνο που θα τα γράψω μπορεί να ηρεμήσω κάπως....

Έχουμε και λέμε ΤΕΡ: 21 Ιανουαρίου. Κύκλος άστατος και δη μετά τον τοκετό όπου και με το θηλασμό (τώρα έχουμε αποθηλάσει) έκανα 4 μήνες να αδιαθετήσω.

Περίμενα λοιπόν 19 Φεβρουαρίου και καλά...

28 Φεβρουαρίου κάνω τεστ ωορρηξίας ληγμένο (που δείχνει και εγκυμοσύνη) και μου χαμογελάει.

Κάνω και εγκυμοσύνης ληγμένο βγαίνει αχνά θετικό.

Την επόμενη 1η Μαρτίου δλδ, παίρνω διπλό τεστ από φαρμακείο το κάνω θετικό πάλι αχνά. Ωστόσο τα τεστ ωορρηξίας συνεχίζουν να χαμογελούν και στις 2 του μήνα και στις 3.

Την περασμένη Πέμπτη 4 του μήνα κάνω και το 2ο τεστ και βγαίνει θετικό οπότε δεν το καθυστερώ άλλο και πάω για χοριακή.

Βγαίνει 2.382 μονάδες! Αύριο πάω για υπέρηχο.

Τι με προβληματίζει???? Δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα!!! Απολύτως τίποτα!!!!

Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πονάκια μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και λευκά υγρά. Νεύρα, αυξημένη θερμοκρασία (37-37,2) ατονία και μια-δυο φορές ζαλάδες. Στη συνέχεια ελαφρές ανακατωσούρες και κόπωση, υπνηλία...

Τώρα τπτ!!! Ούτε ένα τόσο δα πονάκι... θερμοκρασία (36,4-36,5) και νιώθω σα να μην είμαι έγκυος!

Φοβάμαι ότι θα πάω στο γιατρό αύριο και δε θα υπάρχει σποράκι... ή ότι ακόμα κι αν υπήρχε σποράκι ότι θα έχει σταματήσει να αναπτύσσεται... Πώς θα περάσουν οι ώρες....? Έχω σκάσει από αγωνία!!!

Διαφημίσεις

Χαίρεται! Εγώ νομίζω ότι και τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης θα τους περάσω....κοιμισμένη!!!! όλο κοιμάμαι... Τουλάχιστον... στρώνει το δερματάκι...Τί να πω?

Κορίτσια, γειά σας.

Και εγώ το ίδιο. Πολύ ύπνο μιλάμε....Τώρα ως προς τα άλλα, εγώ δεν είχα τίποτα τον πρώτο ενάμιση μήνα. Λίγο στο τέλος του πρώτου κάτι σαν ανακατέματα αλλά για λίγο... Ποτέ δεν΄ξέρεις...Καλά αποτελέσματα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Είμαι στην 6η βδομάδα κύησης (το ξέρω 9 ημέρες) και ακόμα δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ούτε ανακατωσούρες, υπνηλία, συνχοουρία... Το μόνο που έχει αρχίσει είναι η δυσκοιλιότητα. Στο πρώτο μωράκι είχα όλα τα παραπάνω συμπτώματα πολύ έντονα αλλά δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησαν. Μήπως είναι λίγο νωρίς?

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Kαλημέρα! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική οπότε μπορεί να μην έχεις τπτ από όλα αυτά στη 2η. Κι εγώ στην 1η από πριν την καθυστέρηση είχα συμπτώματα. Τώρα δεν έχω τπτ από την αρχή. Και όλο παραπονιόμουν που δεν έχω κι ανησυχούσα και ξαναπαραπονιόμουν μέχρι που με γλωσσόφαγα κι έχω τώρα μια ωραιότατη αποκόλληση να μου υπενθυμίζει ότι είμαι έγκυος! Φτύνε σε μη σε ματιάσεις! :lol: Kαλή συνέχεια σου εύχομαι και να σου ζήσει το παιδάκι σου! ;)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΝΗΘΕΣ.....ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

ο μαριουλης μου ειναι 7 και ο δευτερος αντρουλης μου ειναι στο δρομο!!

Διαφημίσεις

Ίσως είναι νωρίς, ίσως και να μην έχω τα ίδια συμπτώματα αυτή τη φορά. Στην μικρή είχα κι εγώ αποκόλληση, ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρξει. Προσοχή και σε εσάς κορίτσια. Με το καλό!!!

Και εγώ όταν ήμουν έγκυος, μέχρι την 6η εβδομάδα δεν είχα κανένα σύμπτωμα απολύτως! και απορούσα...

Μόλις μπήκα στην 7η μαρτύρησα η γυναίκα! 7 φορές την ημέρα εμετούς, λιπιθυμίες, ζαλάδες, αποκόλληση και άλλο σοβαρό πρόβλημα που με ανάγκασε να μείνω 9 μήνες στο κρεβάτι!

Με το καλό σου εύχομαι! μπορεί και να μην έχεις τίποτα σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Αχ, έλεγα ότι δεν είχα συμπτώματα.....μάλλον ήταν κάπως νωρίς.....ξεκίνησαν. αναγούλες προς το παρόν και βλέπουμε. ελπίζω να είναι καλύτερα από την πρώτη φορά...

Και εγώ τα ίδια δεν έχω τίποτα ακόμα αλλά και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησε ένα ξίνισμα και ανακάτεμα στον στομάχι από την 8η βδομάδα και μετά οπόταν δεν ξέρω θα δείξει νομίζω ότι σε λίγες βδομάδες θα ξεκινήσουν κάποιες ενοχλήσεις αλλά να παρακαλάς να μην έχεις τίποτα !!!

Γεννάμε κοντά πάντως !!! Αντε να λέμε τα νέα μας

Φιλιά

[/url]

koullam ποτε ειχες ΤΕΡ? εγω 4/2/10 αλλα συλληψη μαλλον 19η ημερα, γι αυτο ειμαι λιγο πιο πισω. εχεις κανει υπερρηχο να ακουσεις καρδουλα?

Διαφημίσεις

4/2 Ειχα ΤΕΠ αλλά δεν πήγα ακόμα γιατρό για αυτό υπολογίζω μόνη μου ότι είμαι 6 βδομάδες και κάτι. Στις 29 έχω ραντεβού με τον γιατρό οπόταν εκεί θα δείξει σιγουρα και θα σας πω :-D

[/url]

Θα συμφωνήσω με την G.STONE και εγώ μέχρι την 6η εβδομάδα δεν είχα καταλάβει τίποτα!Απο την 7η εώς και την 12η άστα να πάνε!Ανακατοσούρες - εμετούς - ζαλάδες ... απ΄όλα είχε ο μπαξές ...και όλα αυτά μέχρι την 12η εβεδομάδα , απο τότε πολύ σπανια να είμαι χάλια!

Πάντως η συχνοουρία δεν νομίζω ότι είναι κάτι που σου εμφανίζεται στην αρχή της εγκυμοσύνης...εγώ τώρα άρχισα να πηγαίνω συχνα στην τουαλέτα επειδή τώρα μεγάλωσε ο μπέμπης μου , κουνίεται και συνέχεια...και με πιέζει..Anyway με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια, εγώ είχα καούρα κάθε μέρα έντονη, τραβηγματάκια χαμηλά και πρησμένο στήθος με πόνο μαζί μέχρι προχθές. Από χθες που είδα λίγο αίμα και είμαι ξάπλα με utrogestan, τα συμπτώματα έχουν μειωθεί το μόνο που έχω είναι πόνος στο στήθος και αυτός όχι έντονος. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, αν και σήμερα μπήκα στην 6η εβδομάδα, και σκέφτομαι ότι πολύ νωρίς ήρθαν όλα μαζί...

Κορίτσια γεια σας

είμαι καινούρια στο forum και για να πω την αληθεια δεν είμαι και 100% σιγουρη ότι είμαι έγκυος.

Είχα πάντα άστατο κύκλο.Όχι πολυ αλλά πότε ερχόταν η περίοδος στις 28, πότε στισ 30 πότε στις 35 μέρες.

Τελευταία περ.είχα στις 27/2/10. Λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω για τον Μάρτιο άρχισαν κάτι πόνοι χαμηλά στην κοιλιά και πρήξιμο στο στήθος.Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που για άλλη μια φορά δεν έμεινα έγκυος που πήρα και μια φίλη μου και βγήκαμε έξω να τα πιούμε.Που να φανταστώ ότι οι ίδιοι πόνοι σημαίνουν εγκυμοσύνη.Νόμιζα ότι θα είναι διαφορετικοί.

Μετά φύγαμε με τον άντρα μου εξωτερικό για Πάσχα και κάπου εκεί κατάλαβα ότι εχουν περάσει 10 μέρες αλλά περίοδος τίποτα.

Μόλις γυρίσαμε πήρα τεστ αλλά η γραμμή πολύ αχνή.Σήμερα θα πάω για χοριακή και μάλλον θα με δείξει πολύ έγκυο.

Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι και καπνίστρια και δεν το πήρα εγκαίρως χαμπάρι για να το κόψω.

Μην πέσετε πάνω μου να με φάτε έχω ήδη αρκετές τύψεις

Δεν κάπνιζα πολύ (5 τη μέρα) , αλλά όταν έβγαινα έξω.....

Έχω αγχωθεί

Μαρουλίτα σου εύχομαι να είσαι πολύ έγκυος τελικά και να προσπαθήσεις να το κόψεις το κάπνισμα, κι εγώ στην προσπάθεια είμαι, 1 τσιγάρο τη μέρα το κάνω. θα μου πεις τι ένα τι κανένα.Έλα που το ζητάει ο οργανισμος μου...

Κοριτσάκια μου,

Κι εγώ είμαι έγκυος 6,5 βδομάδων περίπου και από συμπτώματα nada (τίποτε) που λένε και οι φίλοι μας οι Ισπανοί.. Έχω απορήσει τόσο πολύ που ρώτησα το γιατρό μου χθες αν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο... Και η απάντησή του "άλλες έχουν του κόσμου τα συμπτώματα και γκρινιάζουν, κι εσύ που δεν έχεις τίποτε..."..

Άρα ευχαριστώ το Θεό που όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω να συνεχιστεί όλη η εγκυμοσύνη μέχρι τέλους έτσι ανώδυνα...

Φιλιά σε όλες!

• 1 month later...

Καλημέρα

είμαι στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης μου (στην πολύ αρχή) και εύχομαι όλα να πάνε καλά....σε μένα και σε όλες τις εγκυούλες. Η μάλλον αφελής ερώτησή μου είναι η εξής: Με τελευταία περίοδο 27.04, σε ποια εβδομάδα είμαι? δεν θα έπρεπε να έχουν αρχίσει οι αναγούλες, ή έστω μια δυσφορία-κάτι? πέραν του άπειρα πρησμένου στήθους, της πρησμένης κοιλίτσας και της ψιλοκούρασης κάποιες στιγμές (που δεν ξέρω αν προέρχεται από την εγκυμοσύνη ή από τους nonstop δύο γιούς, δεν έχω τίποτε άλλο. Και λίγο αυτό με αγχώνει. Αύριο πάω στο γυναικολόγο πρώτη φορά. αυτά......

Anniw καλημέρα, είσαι 6 εβδομάδων ακριβώς...εμένα πάντως τα συμπτώματα μου άρχισαν την 7η εβδδομάδα και μη φανταστείς τίποτα συγκλονιστικό, αφου κι εγω αναρωτιόμουν:).....επίσης μου κράτησαν και πολύ λίγο, 3 εβδομάδες.

gNrhp2.png

Καλημέρα anniw!!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Σου εύχομαι τα καλύτερα και με ένα γερό μωρό!!

Λοιπόν, σύμφωνα με κάποια sites που βρήκα, είσαι ακριβώς 6 εβδομάδων...

Αναγούλες δεν είναι απαραίτητο να έχεις, εγώ πχ δεν είχα. Όχι μόνο σε αυτή, αλλά και στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που δεν είχαν θετική έκβαση.

Τα συμπτώματα που μου περιγράφεις είναι υπεραρκετά (πρησμένο στήθος-κοιλίτσα, κούραση). Θες και αναγούλες?? Δεν θες!!

Όλα καλά θα πάνε!! Πότε θα πας στον γιατρό να ακούσετε καρδούλα? Σε περίπου μία εβδομάδα, λογικά?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...