Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χωρίς συμπτώματα......??????

Recommended Posts

Κοπελιές μου καλημέρα!!!

Σήμερα έχω το πρώτο μου ραντεβού στη γυναικολ. για να δούμε το σποράκι μας. Ήθελα να ρωτήσω για τα συμπτώματα, εγώ παρόλο που έχω αναιμία λόγω στήγματος δεν έχω καμία υπόνια ζαλάδας και μου φαίνεται περίεργο.

Βέβαια εκτός από κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και πρησμένο στήθος δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα.

Επειδή διαβάζω εδώ διάφορα, με κάνει να αναρωτιέμαι το ότι νιώθω τόσο καλά ενώ θα περίμενε κανείς το αντίθετο. Φυσικά εδώ και 3 εβδομάδες παίρνω φολικό οξύ πριν ακόμα μάθω για την εγκυμοσύνη και εδώ και μία εβδομάδα από τότε που το έμαθα παίρνω 2 φορές την ημέρα.

Μήπως γνωρίζετε κάτι ή έχετε ανάλογη εμπειρία?

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Γλυκιά, γλυκιά εγκυμοσύνη σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!!!

Εκτός από τα στανταρ συμπτώματα (πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και πρησμένο στήθος ) που τα έχεις δεν είναι ανάγκη να ζαλιστείς οπωσδήπωτε (κι ας έχεις αναιμία π.χ. εγώ με αιματοκρίτη στο 31 δε ζαλιζόμουν), δεν είναι ανάγκη να κάνεις εμμετούς και άλλα που ακούς. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δε σημαίνει ότι επειδή δε ζαλίζεσαι κάτι δε πάει καλά. Αν και μεταξύ μας όπου να ναι θα αποκτήσεις και ΄συ τις ανακατωσούρες σου αλλά μπορεί να ΄ναι τόσο ελαφριές που να μη σ΄ενοχλούν καθόλου!

Χαλάρωσε και απολαυσε την καλύτερη (κατ΄εμέ ) περίοδο της ζωής σου! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!!!

Εκτός από τα στανταρ συμπτώματα (πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και πρησμένο στήθος ) που τα έχεις δεν είναι ανάγκη να ζαλιστείς οπωσδήπωτε (κι ας έχεις αναιμία π.χ. εγώ με αιματοκρίτη στο 31 δε ζαλιζόμουν), δεν είναι ανάγκη να κάνεις εμμετούς και άλλα που ακούς. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δε σημαίνει ότι επειδή δε ζαλίζεσαι κάτι δε πάει καλά. Αν και μεταξύ μας όπου να ναι θα αποκτήσεις και ΄συ τις ανακατωσούρες σου αλλά μπορεί να ΄ναι τόσο ελαφριές που να μη σ΄ενοχλούν καθόλου!

Χαλάρωσε και απολαυσε την καλύτερη (κατ΄εμέ ) περίοδο της ζωής σου! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, κάπως ηρέμησα.Το απόγευμα που θα πάω στη γιατρό θα μπω να σας πω για το μωράκι μου.

Φιλάκια πολλά!

καλε, ποια συμπτώματα;

εγώ δεν είχα ούτε τα κλασικά που περιγράφεις, δηλ., πονάκια χαμηλά και πρησμένο στήθος!

μόνο συχνοουρία είχα.

αφού μέχρι τον πέμπτο μήνα νόμιζα ότι δεν είμαι έγκυοσ.

σου εύχομαι να συνεχίασεις έτσι.

• Like 1

και εγω τα ίδια. ούτε πόνους ποτέ, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα σε όλη την εγκυμοσύνη. το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν τα 25 κιλα που πήρα...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια... να'μαι και γω!

Εγω εχω πονακια κατω αριστερα και δεξια... αλλα ειναι φυσιολογικο λεει ο γιατρος, ειναι που μεγαλώνει η μητρα.

Και ξυπναω πεινασμενη σαν λυκος καθε πρωι!

Αλλα η κουραση και η μεση μου που με σκοτωνει... χαλαλι για το μωρακι μου! Θα κανω οτιδηποτε για να το κρατησω στην αγκαλια μου! :)

Μαρία xxx

Μάϊος 2009 - το κοριτσάκι μου -άγγελος- 20 εβδομάδες κύησης - τραχηλική ανεπάρκεια:(

preg.png

καλημέρα κορίτσια πράγματι κάθε γυναίκα έχει τα δικά της συμπτώματα. Μην περιμένουμε να έχουμε όλες αυτά που έχει κάποια άλλη. Πάντως κι εγώ στα όρια της αναιμίας είμαι και δεν έχω ούτε ζαλάδες ούτε πονοκεφάλους. Κι εγώ μόνο πόνο στην κοιλιά και πρίξημο και ξεπρίξημο του στήθους κάθε λίγες μέρες. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας

Αχ κοριτσακια μου κι εγώ έτσι έλεγα..μέχρι που ανησυχούσα επειδή δεν καταλάβαινα τπτ...και μετα.................

ήρθαν τα καθημερινά πονάκια, οι ναυτίες, η εξάντληση, οι εμετοί κλπ...

Να το χαρείτε τώρα που μπορείτε!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Κι εγώ έτσι νόμιζα ότι θα ήμουν ήρεμη και χωρίς ναυτίες επειδή έτσι ξεκίνησα τις πρώτες μέρες... εώς την 6η εβδομάδα... γιατί από τότε νιώθω τέτοια αηδία και ανακατοσούρα στο στομάχι μου που δεν αντέχω ούτε νερό να πίνω!!

Με το ζόρι κατεβάζω γουλίτσες επειδή πρέπει!

Με ανακατεύουν τα υγρά και οι έντονες μυρωδιές!

Σήμερα πρωί είχα πρώτη φορά και αυτό μάλλλον που λένε ... πρωινή ναυτία ... αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ... (ήθελα να είμαι κομψή) :))

Τώρα για το ιστορικό υποπτεύτηκα ότι ήμουν έγκυος από τη συχνοουρία που δεν έχει περάσει ακόμη, σηκώνομαι σίγουρα 1, μπορεί και 2, φορές τη νύχτα για τουαλέτα...

Επίσης έχω πρησμένο στήθος που πονάει όταν ξαπλώνω και μύτη λαγωνικού... μυρίζω τα πάντα!

Αυτά! Την Πέμπτη θα δω την καρδούλα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Διαφημίσεις

Μην στενοχωριεσαι καθολου δεν εχουν ολες οι γυναικες τα ιδια συμπτωματα. Εγω μονο πρισμενο στηθος ειχα και τιποτα αλλο. Ειχα και αιματοκριτη 28 αλλα χωρις ζαλαδες.

Αχ κοριτσακια μου κι εγώ έτσι έλεγα..μέχρι που ανησυχούσα επειδή δεν καταλάβαινα τπτ...και μετα.................

ήρθαν τα καθημερινά πονάκια, οι ναυτίες, η εξάντληση, οι εμετοί κλπ...

Να το χαρείτε τώρα που μπορείτε!!!!!!!!!

Αυτο μου θυμιζει τοσο πολυ τα συμπτώματα μου στην προηγουμενη εγκυμοσύνη, μέχρι τον 4ο μήνα είχαν περασει οι εμετοι και οι αναγούλες... εχω την εντύπωση οτι παλι αρχιζουν ομως! Παμε καλα :) Αυτα είναι τα ωραία!

Μαρία xxx

Μάϊος 2009 - το κοριτσάκι μου -άγγελος- 20 εβδομάδες κύησης - τραχηλική ανεπάρκεια:(

preg.png

• 5 weeks later...

Κορίτσια γειά σας είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου!Είμαι στο πρώτο μήνα προσπαθιών.Είχα περίοδο στις 21 Σεπτέμβρη (κύκλο σταθερό 27 ημερών)περιμένω στις 19.Τις ημέρες τις ωοριξίας είχα ελεύθερες επαφές.Τα συμπτώματα που έχω είναι πρησμένο στήθος (αλλά κάθε μήνα μετά την ωορηξία έχω) και το μόνο ασυνήθιστο συμπτωμα που παρουσιάζω είναι πόνο στη μέση,ένα πραγμα σα να έσκαβα ολη μερα!Δε μπορώ λοιπόν να πώ οτι παρουσιάζω και κανένα τρανταχτό σύμπτωμα,αν και είναι νωρίς.Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής:τα πονάκια στη μέση είναι σύμπτωμα?Επίσης πότε μπορώ να κάνω τέστ κυήσεως φαρμακίου?Μπορώ και πριν απο την αναμενόμενη μέρα αδιαθεσίας να κάνω το τέστ?Ποιο τέστ ειναι το πιο έγκυρο?

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και ανεχτήκατε την αγωνία μου!!!:-P

Κορίτσια γειά σας είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου!Είμαι στο πρώτο μήνα προσπαθιών.Είχα περίοδο στις 21 Σεπτέμβρη (κύκλο σταθερό 27 ημερών)περιμένω στις 19.Τις ημέρες τις ωοριξίας είχα ελεύθερες επαφές.Τα συμπτώματα που έχω είναι πρησμένο στήθος (αλλά κάθε μήνα μετά την ωορηξία έχω) και το μόνο ασυνήθιστο συμπτωμα που παρουσιάζω είναι πόνο στη μέση,ένα πραγμα σα να έσκαβα ολη μερα!Δε μπορώ λοιπόν να πώ οτι παρουσιάζω και κανένα τρανταχτό σύμπτωμα,αν και είναι νωρίς.Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής:τα πονάκια στη μέση είναι σύμπτωμα?Επίσης πότε μπορώ να κάνω τέστ κυήσεως φαρμακίου?Μπορώ και πριν απο την αναμενόμενη μέρα αδιαθεσίας να κάνω το τέστ?Ποιο τέστ ειναι το πιο έγκυρο?

ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης ο πονος στη μεση. δε θα σου συνιστουσα ομως να κανεις τεστ αλλα χοριακη. εκανα 2 τεστ με υποτειθεμενη εγκυροτητα 99,98% και μου βγηκαν αρνητικα ενω ημουν εγκυος...σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Λοιπόν, ναι, τις πρώτες μέρες δηλ. κανα πεντάρι πριν την καθυστέριση, είχα κάτι ελαφρούς πόνους στη μέση. Μετά εξαφανίστηκαν.

Μην περιμένεις οπωσδήποτε συμπτώματα. Εγώ δεν είχα κανένα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ούτε καν πρησμένο στήθος. Μέχρι τον πέμπτο μήνα νόμιζα ότι δεν είμαι έγκυος.Το λεγα κιόλας: ρε παιδιά, είμαι έγκυος; αφού δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Τώρα για τα τεστ του φαρμακείου, πρώτα να περιμένεις να έχεις μια δυο μέρες καθυστέριση και μετά. Εννοείται ότι μιλάμε για αυτά που λένε ότι δείχνουν 5 μέρες μετά τη σύλληψη. Δυστυχώς δε δείχνουν τόσο νωρίς. Οπότε, υπομονή...και καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

καλημερα , εγω τις ημερες που ηταν να αδιαθετησω πεθανα στον πονο απο την μεση μου ...ε ελεγα θα αδιαθετησω ειχα δει και δυο τρεις κιλιδες αιματακι ,λεω ξεκινα η περιοδος αλλα τελικα τιποτα! Ειχα πολυ εντονους πονους στην μεση σου λεω υπεφερα .Πηρα τον γιατρο και μου ειχε πει οτι κανει συσπασεις η μητρα και χτυπαει στην μεση και ειναι καλο .

Ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα συντομα .

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

μιλαμε παντα για πονους στο στηθος,αλλα εγω νομιζω οτι ο πονος στο στηθος απο συμπτωμα περιοδου ειναι διαφορετικος απο οτι σε μια εγκυμοσυνη.δηλ. στην περιοδο ο πονος στο στηθος ξεκιναει απο την μασχαλη και πονας πιο πολυ στην κατω πλευρα του στηθους,σε μια εγκυμοσυνη ο πονος εχει καταρχην τσιμπηματακια και ειναι περισσοτερος γυρω απο την θηλη και αργοτερα εχεις και τις γνωστες σε οσες εχουν περασει μια εγκυμοσυνη σουβλιες calcat μου μην ανχωνεσε εισαι στην αρχη απολαυσε το μη safe sex και το μωρακι σου θα ερθει

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Και γω κ στις 2 εγκυμοσυνες δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα.. Ομως θεωρω πως καλυτερα να περιμενεις κ αν εχεις 2-3 μερες καθυστερηση τοτε να κανεις μια χοριακη..

Γιατι να μπαινεις στα εξοδα κ στη διαδικασια ενω μπορει να μην δειξει τιποτα.

Στο δευτερο δεν εκανα καν τεστ του φαρμακειου. Στο πρωτο εκανα με 4 μερες καθυστερηση κ βγηκε αρνητικο. (κ ημουν σιγουρα εγκυος γιατι το εχω γεννησει εδω κ τρια χρονια το παιδι)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

apo xthes ponaw kai sa na prokeitai na adiathethsw..opote mallon tsampa xairomai :confused:

min anxonese pane des ligo ta koritsia stin anevasmeni prolaktini apo to anxos sou mpori na anevasiw prolaktini kai meta ta pragmata tha einai diskola xalarose

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

apo xthes ponaw kai sa na prokeitai na adiathethsw..opote mallon tsampa xairomai :confused:

Δεν είναι απαραίτητο ότι χαίρεσαι άδικα.Και εγώ είχα πόνους τις μέρες της καθυστέρησης και όταν πήρα τηλ το γιατρό είπε ότι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι θα αδιαθετήσω είτε ότι είμαι έγκυος! και τελικά ήμουν! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αφού το θέλεις τόσο πολύ!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Αδιαθέτσα τελικά...και σαν να μην έφτανε αυτο 1 μέρα πριν εμφάνισα και μύκητες.Λέτε να έχω εγώ ή ο σύντροφός μου κάποιο πρόβλημα?Δε μπορώ να καταλάβω γιατί απέτυχε η πρώτη φορά... :-( Το τεστ παπ και ο υπέρηχος που έκανα παντως λιγοτερο απο χρονο ηταν ολα οκ.

Αδιαθέτσα τελικά...και σαν να μην έφτανε αυτο 1 μέρα πριν εμφάνισα και μύκητες.Λέτε να έχω εγώ ή ο σύντροφός μου κάποιο πρόβλημα?Δε μπορώ να καταλάβω γιατί απέτυχε η πρώτη φορά... :-( Το τεστ παπ και ο υπέρηχος που έκανα παντως λιγοτερο απο χρονο ηταν ολα οκ.

Μη στενοχωριέσαι! την επόμενη φορά θα είστε πιο τυχεροί! αφού το θέλετε τόσο πολύ θα είστε πιο τυχεροι!!! συνεχίστε τις προσπάθειες...

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Mην απογιητεύεσαι!

Είναι σπάνιο να τύχει από τον πρώτο μήνα.

Θυμάμαι στη βιολογία στο Πανεπιστήμιο, μας είχαν πει ότι για τη σύλληψη, αν όλοι οι παράγοντες είναι φυσιολογικοί, υπό ιδανικές συνθήκες που θα γίνει επαφή την κατάλληλη μέρα, έχει 30% πιθανότητα να γονιμοποιηθεί το ωάριο κι άλλες 30% να εμφυτευθεί στη μήτρα. Σύνολο πιθανότητας 9%. Γι' αυτό προτείνουν ότι περιμένεις 1 χρόνο και μετά πας στο γιατρό.

Είναι θέμα πιθανοτήτων, θα είστε πιο τυχερο'ί τον άλλο μήνα.