Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

xrysoulitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί ; Κι εγώ στεγνωτήριο έχω, αλλά παρόλα αυτά σιδερώνω....

αν βγαζεις τα ρουχα απο το στεγνωτηριο οσο ειναι ακομα ζεστα τα διπλωνεις και γλυτωνεις παρα πολυ σιδερο

668bab1939.png

και εγω τα σιδερωνω γιατι και μονο που σκεφτομαι τι μπορει να εκατσε οταν ηταν απλωμενα κατι παθαινω και δεν θεωρω και τον εαυτο μου σουπερ νοικοκυρα αλλα τον φοβο τον εχω

Eκπλήσσομαι...δε το γνώριζα!:|

βασικος λογος για να αγορασεις στεγνωτηριο ειναι το οτι δεν θα σιδερωνεις!!

ειμαι πωλητρια σε καταστημα ηλεκτρικων και γι'αυτο το γνωριζω..:D:D

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Εγώ το αγόρασα γιατί βαριέμαι το άπλωμα.....:oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ακριβώς!

Εγώ αποφάσισα να το αγοράσω όταν έμεινα έγκυος,

για να μην έχω να σιδερώνω τα μωρουδιακά!....:wink:

Κάτι σαν "αυτόματη" αποστείρωση ας πούμε! :lol: :lol:

Εγώ το αγόρασα γιατί βαριέμαι το άπλωμα.....:oops:

...και δεν βαριέσαι το σίδερο?? :roll: :roll:

και εγω τα σιδερωνω, επισης δεν τα απλωνω αναποδα για να μην κάθεται κανα ζουζούνι πάνω στην ευαίσθητη περιοχή.

δεν εχω πολυ χρονο αλλα φοβαμαι να τα φορεσω ασιδερωτα!

και εγω τα σιδερωνω γιατί και μόνο που σκέφτομαι τι μπορεί να έκατσε όταν ήταν απλωμένα κάτι παθαίνω και δεν θεωρω και τον εαυτο μου σουπερ νοικοκυρα αλλα τον φόβο τον έχω

Ουφ.....

...ευτυχώς δεν έχω μόνο εγώ φοβίες με το

εξωτερικό άπλωμα!!

Άρχιζα να ανησυχώ μήπως πρέπει να πάω για καμιά ψυχοθεραπεία!....:lol: :lol: :lol:

Της μικρής τα σιδρώνω πρώτα απο την ανάποδη και μετά απο την καλή του σύζυγου μόνο απο έξω και τα διπλώνω και τα δικά μου τα δείγματα (string-boxer)που λεεί και ο άντρας μου απλά τα πατάω μια με το πρεσσοσίδερο.:(Δυστύχως πάλι εγώ είμαι η ριγμένη γιατί δεν προλαβαίνω.Εδώ έχουν τύχει φορές που μαζεύω τα σεντόνια τα διπλώνω ωραία ωραία και τα βάζω στα συρτάρια.:?(Οχι του παιδιού εννοείτε)

...και δεν βαριέσαι το σίδερο?? :roll: :roll:

Μπα.....ιδιαίτερα τώρα το καλοκαιράκι καθόμαστε στον κήπο με το μωρό στο καρότσι και το άντρα μου, πίνουμε καφεδάκι κι εγώ σιδερώνω! ( καθιστή πάντα ):mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μπα.....ιδιαίτερα τώρα το καλοκαιράκι καθόμαστε στον κήπο με το μωρό στο καρότσι και το άντρα μου, πίνουμε καφεδάκι κι εγώ σιδερώνω! ( καθιστή πάντα ):mrgreen:

Όταν κατέβει το μωρό απ΄το καρότσι

και το σιδέρωμά σου θα πρέπει να γίνεται σε χρόνο dt...

...δεν θα είστε και τόσο "αραχτοί"!

Τότε έλα να μου πεις πάλι!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Παρόλο που το σιδέρωμα δε με ενοχλεί, το βρίσκω δηλαδή την πιο τεμπέλικη δουλειά και ως κλασσική τεμπέλα δε με πειράζει, όχι, δε σιδερώνω τα εσώρουχα ούτε τα δικά μου ούτε του άντρα μου και δεν έχουμε πάθει τίποτα ποτέ. Του μωρού όμως τα σιδερώνω όλα και τις ποδιές ακόμη.:shock:

Djccp2.png

67KIp2.png

Όταν κατέβει το μωρό απ΄το καρότσι

και το σιδέρωμά σου θα πρέπει να γίνεται σε χρόνο dt...

...δεν θα είστε και τόσο "αραχτοί"!

Τότε έλα να μου πεις πάλι!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::lol: :lol: :lol:

Γιατί μου το χαλάς τώρα ;;;;;:(:(:(

iyuNp3.png4hNCp3.png

Όχι. Απλώς δεν τα απλώνω έξω. Έχω ένα δωμάτιο μικρό με 2 μεγάλες απλώστρες και τα απλώνω εκεί δίπλα σε παράθυρο (μεγάλο). Ούτε ζουζούνια ούτε τίποτα. Άν τα πλώσω στο μπαλκόνι από τα έργα που γίνονται και από τη σκόνη σε μισή ώρα θα θέλουν πάλι πλύσιμο.

Εγω τα σιδερωνω ολα, εκτος βεβαια απο καλτσες και δανδελωτα εσωρουχα. Αν και για καθημερινη χρηση, προτιμω τα βαμβακερα.

Ζω σε επαρχια, οποτε μπορω και απλωνω τα ρουχα μας στην πυλωτη.

Ο παλιος κλασσικος τροπος δηλ. :D.

Τα εσωρουχα βεβαια, παντα απο την καλη τους πλευρα.

Να πω την αληθεια, το σιδερωμα ειναι απο τις δουλειες που μου "αρεσουν":!::?:

Σιδερωνω συνηθως το απογευματακι στην αυλη ή στο μπαλκονι για δροσια, τωρα το καλοκαιρι, ή το βραδυ, αφου κοιμηθει ο μικρος.

Δεν σιδερώνω κανένα εσώρουχο ούτε ενηλίκων ούτε ανηλίκων και απλώνω και στην ταράτσα. Δεν παθαίνουμε τίποτε.

Και των παιδιών ούτε τα ρούχα σιδερώνω εκτός από κανένα φορεματάκι.

Κάνουμε την ζωή μας απλή και μαθαίνουμε να ζούμε με τα μικρόβια/βρωμιές του περιβάλλοντός μας.

Διαφημίσεις

Γιατί μου το χαλάς τώρα ;;;;;:(:(:(

Mην "μασάς"....

...αφού έχεις στεγνωτήριο,

όλα καλά θα πάνε!!

θα με θυμηθείς!!!!!!

(Μεταξύ μας...

....εγώ προτιμώ να ασχολούμαι με την μικρή

-έστω και κυνηγώντας την :roll: - παρά να σιδερώνω!!!)

Μια γνωστη μου σιδερώνει ΚΑΙ τις καλτσες του αντρα της.. αθλητικες παρεπιπτοντως!

Μη με κοροΐδεύεις...:-(:sad::-( κι εγώ το κάνω αυτό! Μια ψυχή που 'ναι να βγει, ας βγεί....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μια γνωστη μου σιδερώνει ΚΑΙ τις καλτσες του αντρα της.. αθλητικες παρεπιπτοντως!

Καλά είναι!!Η γιαγιά μου σιδερώνει και τα ξεσκονόπανα.Κι εννοείται όλα με merito:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Djccp2.png

67KIp2.png

Καλά είναι!!Η γιαγιά μου σιδερώνει και τα ξεσκονόπανα.Κι εννοείται όλα με merito:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:shock::shock::shock:

Μπραβο η γιαγια :!::!::!:

Ειδες οι παλιες νοικοκυρες?

Αλοιμονο σε εμας τις νεωτερες :lol::lol::lol:

Έχει τύχει να σιδερώσει ρούζο μου, και μετά να αναρωτιέμαι αν είναι καινούριο...Δεν καταλάβαινα από την τσάκα!!

Καλά μιλάμε για σχιζοφρενική κατάσταση.Τα εσώρουχα όλα και του παππού πριν τα βάλει στο πλυντήριο, τα πλένει 1 φορά στο χέρι:lol::lol:

Και τα πιάτα πριν τα βάλει στο πλυντήριο πιάτων.Όχι να τα ξεπλύνει απλά, σαπουνάδα κανονικά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Djccp2.png

67KIp2.png

Μη με κοροΐδεύεις...:-(:sad::-( κι εγώ το κάνω αυτό! Μια ψυχή που 'ναι να βγει, ας βγεί....

Μήπως να αρχίζω να νιώθω άσχημα ??? :oops: :oops:

Σε λίγο θα μου πείτε οτι σιδερώνετε και τα

πάνινα παπούτσια!.....................

Λογικά δεν θα εργάζεται η γιαγιά

για να έχει χρόνο να σιδερώνει και τα ξεσκονόπανα!! :rolleyes: :rolleyes:

Έχει τύχει να σιδερώσει ρούζο μου, και μετά να αναρωτιέμαι αν είναι καινούριο...Δεν καταλάβαινα από την τσάκα!!

Καλά μιλάμε για σχιζοφρενική κατάσταση.Τα εσώρουχα όλα και του παππού πριν τα βάλει στο πλυντήριο, τα πλένει 1 φορά στο χέρι:lol::lol:

Και τα πιάτα πριν τα βάλει στο πλυντήριο πιάτων.Όχι να τα ξεπλύνει απλά, σαπουνάδα κανονικά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mπραβο βρε kikileuteris, με εκανες να γελασω :!::!::!: και βαριεμαι απιστευτα εδω στη δουλεια...

Πολλες φορες αναρωτιεμαι για το απιστευτο κουραγιο, ολων των ανθρωπων και κυριως των γυναικων αυτης και της μεταγενεστερης γενιας, των μαμαδων μας, δηλ.

Πως, που εβρισκαν την αντοχη να κανουν τοσα πολλα πραγματα στην διαρκεια της ημερας και εμεις με την δουλεια μας, τα παιδια και οσο μπορουμε και το σπιτι, να βγαινουμε off καθε βραδυ?

Πραγματικα απορω... (ασχετο βεβαια, αλλα ξερει μου ηρθε ως συνειρμος, με τα ανδραγαθηματα της γιαγιας)

Τα εσώρουχα όλα και του παππού πριν τα βάλει στο πλυντήριο, τα πλένει 1 φορά στο χέρι:lol::lol:

Eτσι κάνει η μητέρα μου και την κοροιδεύω!.....:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...