Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τα καθημερνά-βαμβακερά.. ναι

τα άλλα όχι.

Αλλά το σωστό από θέμα υγιεινής είναι το σιδέρωμα κι ας φθείρονται.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

καλησπερα xrysoulitsa!

εγω σιδερωνω παντα τα εσωρουχα.ειναι πολυ σημαντικο για την υγιεινη του σωματος και σκοτωνει οτι μικροοργανισμους υπαρχουν και μετα το πλυσιμο.καλό πλυσιμο των εσωρουχων και σιδερωμα οπωσδηποτε!!!

Η μαμά μου πάντα τα σιδέρωνε. Εγώ συνήθως όχι, γιατί έχω κοπελιά μια στις 15 που μου κάνει δουλειές και σιδέρωμα και ντρέπομαι να της δώσω εσώρουχα να σιδερώσει. Άμα με πιάσει όμως η προκοπή τα σιδερώνω, που είναι και το σωστό όπως λέει η drop πιο πάνω.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Τα σιδερώνω, όχι και τέλεια όμως, ίσα για την απολυμανση που λενε και τα κορίτσια..Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω αφήσεικανα δυο πλυντηρια και δεν τα εχω σιδερωσει λόγω χρόνου. Σε λίγο πιστευω ότι θα αυξηθουν..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

καλησπερα xrysoulitsa!

εγω σιδερωνω παντα τα εσωρουχα.ειναι πολυ σημαντικο για την υγιεινη του σωματος και σκοτωνει οτι μικροοργανισμους υπαρχουν και μετα το πλυσιμο.καλό πλυσιμο των εσωρουχων και σιδερωμα οπωσδηποτε!!!

συφωνώ. Νομίζω ότι έτσι αποφεύγονται και οι ουρολοιμώξεις.

Πρώτα τα σιδερώνω από τη μέσα πλευρά, εκεί που έρχεται σε επαφή η ευαίσθητη περιοχή και μετά τα γυρνάω από την καλή και τα ξανασιδερώνω (ίσα που τα πατάω) και τα καλοδιπλώνω.

Να σημειώσω ότι τα εσώρουχά μου είναι πλέον μόνο βαμβακερά. Τα στρινγκ απλώς τα έχω στο συρτάρι κι έχω να τα φορέσω χρόνια. Δαντελωτά και άλλα δεν έχω.

Του συζύγου τα εσώρουχα τα σιδερώνω κι αυτά μόνο από την απέξω πλευρά και τα καλοδιπλώνω.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Δεν τα σιδερώνω.:oops:

ούτε εγώ τα σιδερώνω...

όταν το είχα συζητήσει με τη γυναικολόγο μου, μου είχε πει ότι υπάρχει περίπτωση το σιδέρωμα κάποια στιγμή να αποτελέσει μέρος θεραπείας και αμα είναι συνιθισμένος ο οργανισμός θα είναι δώρο άδωρο..

σαν τις αντιβιώσεις ένα πράμα, αυτοί που πέρνουν συχνά μετά δεν τους πιάνουν...

αλλά και να μην μου το έλεγε αυτό και πάλι δεν θα τα σιδέρωνα...επειδή και εγώ πέρνω γυναίκα κάθε βδομάδα τα τακτοποιώ στα συρτάρια μην πιάσει και τα σιδερώσει...

rQGhp3.png

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΠΑΝΤΑ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εγω τα σιδερωνω ολα τα εσωρουχα γα λογους υγιεινης. καλτσες εσωρουχα ολα! εχω πρεσσα ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΟΛΑ!!!!:twisted:

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 3 weeks later...
Δεν τα σιδερώνω.:oops:

Δεν τα σιδερώνω ούτε εγώ και δεν έχω πάθει στα 32 μου χρόνια ποτέ ουρολοιμωξη!!!! Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο! Χρόνο δεν έχω να τα σιδερώσω εδώ καλά καλά δεν προλαβαίνω τα υπόλοιπα...

• 9 months later...

Τα σιδερώνω ναι, από άποψη αποστείρωσης. Μετά μιας και βλέπω τις καλτσούλες του άντρα μου τις πατάω κι αυτές ένα χεράκι κι αυτός με κοροΐδεύει και μου ζητάει και τσάκιση στην κάλτσα του.

iyuNp3.png4hNCp3.png

και εγω τα σιδερωνω, επισης δεν τα απλωνω αναποδα για να μην καθεται κανα ζουζουνι πανω στην ευαισθητη περιοχη.

δεν εχω πολυ χρονο αλλα φοβαμαι να τα φορεσω ασιδερωτα!

668bab1939.png