Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρουχαλάκια για τα βρέφη του μαιευτηρίου "Αλεξάνδρα"

Vitsi

Recommended Posts

Βικούλα,ίσως αν συζητάγατε με τους υπέυθυνους του ιδρύματος να οριστεί κάποιος που θα παραλαμβάνει τα δέματα απο το ταχυδρομείο?

Ίσως το πρόβλημε είναι στην παραλαβή?

Επειδη εγω κανω πρακτικη στο συγκεκριμενο μαιευτηριο,οπως καταλαβαινεις,δεν εχω τις περγαμηνες ετσι ωστε να "ριξω"στο τραπεζι μια τετοια συζητηση.

ΔΕν υπαρχει καν υπευθυνος και δεν ακουσα ποτε απο καποιον ανωτερο να αναφερει πως υπαρχουν δεματα στο ταχυδρομειο για το μαιευτηριο και να μην εχουν κοσμο να στειλει για να τα παραλαβουν.

Τοσες χαμαλοδουλειες αναθετουν σε μας που κανουμε πρακτικη καθημερινα,ας μας ελεγαν να παμε και στο ταχυδρομειο να παραλαβουμε τα ρουχαλακια,δεν θα ηταν δα και τοσο τρομερο και θα ηταν επιπλεον και για καλο σκοπο....

Τι να πω....:confused:

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικούλα, καταρχήν εσύ δε μας ταλαιπώρησες καθόλου! Ίσα ίσα που προσπαθεί ο καθένας μέσα από το πόστο του να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

Όμως, και με courier να τα στείλουμε πρέπει η αποστολή να είναι ονομαστική. Κάποιος πρέπει να υπογράψει ότι τα παρέλαβε.

Eπειδη και εγω θελω να στειλω ρουχακια και παιχνιδια πειτε μου που να τα στειλω, οσες κοπελες δουλευετε σε νοσοκομεια.

Να ξερετε οτι και στις γυναικιες φυλακες στον Ελαιωνα Θηβας εχουν μωρακια και μπορει να εχουν αναγκη για ρουχακια.

βικουλα μου τι φταις εσυ? μην ακουω χαζα!

εγω με courier δεν μπορω να τα στειλω..ειναι ενα δεμα μεγαλο και βαρυ και θα βγει πολλα χρηματα..

βικυ να τα στειλω στην δικια σου διευθυνση να τελειωνουμε? τα παραλαμβανεις και τα πας εσυ στο νοσοκομειο..αν γινεται βεβαια

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Βικούλα, καλησπερα. Είμαι νέο μέλος στο forum και ήθελα προσφέρω και εγώ ό,τι μπορώ για τα μικρά αγγελούδια. Η εκπομπή του Θεοδωράκη ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και από καιρό έψαχνα τρόπο για να βοηθησω. Σε ευχαριστούμε που μας έβγαλες από τον λήθαργο του ατομικισμού μας. Αν καταφέρω να στείλω ενα δέμα με κούριερ μπορώ να βάλω και μικρά παιχνίδια μέσα? Θα τα δώσουν στα μεγαλύτερα μωράκια?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

για να καταλάβω, είναι γυναίκες κρατούμενες και έχουν και τα μωρα μαζί τους στη φυλακή?????Σε τι χώρα ζουμε επιτέλους.....Έχουμε καθόλου στοιχεία για τις ηλικίες των παιδιών ώστε να δούμε τι έχουν ανάγκη?

Βικούλα, καταρχήν εσύ δε μας ταλαιπώρησες καθόλου! Ίσα ίσα που προσπαθεί ο καθένας μέσα από το πόστο του να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

Όμως, και με courier να τα στείλουμε πρέπει η αποστολή να είναι ονομαστική. Κάποιος πρέπει να υπογράψει ότι τα παρέλαβε.

Οταν θελησεις να τα στειλεις με κουριερ,στειλε μου πμ να σου πω το ονομα της προισταμενης του Νεογνολογικου τμηματος.

Eπειδη και εγω θελω να στειλω ρουχακια και παιχνιδια πειτε μου που να τα στειλω, οσες κοπελες δουλευετε σε νοσοκομεια.

Να ξερετε οτι και στις γυναικιες φυλακες στον Ελαιωνα Θηβας εχουν μωρακια και μπορει να εχουν αναγκη για ρουχακια.

Στις πρωτες σελιδες της συγκεκριμενης δημοσιευσης,αναφερονται ολες οι απαραιτητες πληροφοριες,σχετικα με το που να αποστειλλεις το δεμα σου.

βικουλα μου τι φταις εσυ? μην ακουω χαζα!

εγω με courier δεν μπορω να τα στειλω..ειναι ενα δεμα μεγαλο και βαρυ και θα βγει πολλα χρηματα..

βικυ να τα στειλω στην δικια σου διευθυνση να τελειωνουμε? τα παραλαμβανεις και τα πας εσυ στο νοσοκομειο..αν γινεται βεβαια

Εγω δεν εχω κανενα πρβλ να τα στειλεις στη δικη μου διευθυνση,αλλωστε το εχω ξανακανει με μια μαμα,απλα επειδη αναφερεις οτι το δεμα ειναι βαρυ,φοβαμαι πως θα το μεταφερω μεχρι εκει γιατι δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσον.

Στειλτο εσυ οποτε μπορεσεις,απλα πες τους να το φερουν σπιτι μου και θα βρω εγω τροπο.

Βικούλα, καλησπερα. Είμαι νέο μέλος στο forum και ήθελα προσφέρω και εγώ ό,τι μπορώ για τα μικρά αγγελούδια. Η εκπομπή του Θεοδωράκη ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και από καιρό έψαχνα τρόπο για να βοηθησω. Σε ευχαριστούμε που μας έβγαλες από τον λήθαργο του ατομικισμού μας. Αν καταφέρω να στείλω ενα δέμα με κούριερ μπορώ να βάλω και μικρά παιχνίδια μέσα? Θα τα δώσουν στα μεγαλύτερα μωράκια?

Τα παιχνιδακια δεν ειναι χρησιμα στα μωρουδελια μας,γιατι τα αποφευγουμε λογω εστιασης μικροβιων(βλεπεις ζουν για κακη τους τυχη σε ενα νσκ!)

Επισης,το μεγαλυτερο μας ειναι 8μηνων και πασχει απο Συνδρομο Down,οποτε καταλαβαινεις.

Υπαρχουν καποια λιγοστα αρκουδακια κτλ,αλλα μονο για να δινουν μια πολυχρωμη και ευχαριστη νοτα σ αυτο το ψυχρο και ασπρο δωματιο,που μεγαλωνουν....:(

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Θα περω τηλ στις φυλακες και θα ανοιξω θεμα σχετικο..

Περσυ ειχα στειλει ρουχακια εκει....

Σε προηγούμενη σελίδα του parents.gr, υπό τον τίτλο έγκλειστες μητέρες-παιδιά :-( έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορεί να βοηθήσει κανείς φυλακισμένες μητέρες με μωρά. Υπάρχει και μια ομάδα που προσπαθεί να βοηθησει εμπράκτως στελνοντας βρεφικα ειδη κτλ : http://xeblogarisma.blogsop.com

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ απο εμένα ειμαι απο Β.Ελλάδα κ συγκεκριμενα απο Γιαννιτσα επειδη μπερδευτηκα λιγο μπορει καποια να μου πει τι μπορουμε να στειλουμε εκτος απο ρουχα κ που.Θα με βοηθουσε αν καποια με απαντουσε ευχαριστω.

σκεφτομουν εδω και καιρο να δωσω ρουχα της κορης μου-αλλα και καινουργια-στα μωρα του αλεξανδρας.δεν ειχα δει αυτο το θεμα.βικουλα εκτος απο ρουχαλακια διαβασα οτι χρειαζονται κουβερτουλες πετσετες σαλιαρες πανες και τι αλλο?ειναι 11 παιδακια ετσι δεν ειναι?μεχρι 12 μηνων?διορθωσε με αν κανω λαθος.

εχω σκοπο να παω μετα τις 15 του μηνα.

κ κατι ακομα..σ αφηνουν να τα δεις?που παραδιδεις τα πραγματα?στη προισταμενη του νεογνολογικου?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

σκεφτομουν εδω και καιρο να δωσω ρουχα της κορης μου-αλλα και καινουργια-στα μωρα του αλεξανδρας.δεν ειχα δει αυτο το θεμα.βικουλα εκτος απο ρουχαλακια διαβασα οτι χρειαζονται κουβερτουλες πετσετες σαλιαρες πανες και τι αλλο?ειναι 11 παιδακια ετσι δεν ειναι?μεχρι 12 μηνων?διορθωσε με αν κανω λαθος.

εχω σκοπο να παω μετα τις 15 του μηνα.

κ κατι ακομα..σ αφηνουν να τα δεις?που παραδιδεις τα πραγματα?στη προισταμενη του νεογνολογικου?

Χρειαζονται κουβερτουλες και πετσετες.ΠΑνες δινει το μαιευτηριο και σαλιαρες απ οσο ξερω,δεν χρησιμοποιησαν ποτε,ουτε οσο ημουν εγω εκει και τα φροντιζα.

Τα παιδακια ειναι πλεον 6,ορισμενα εφυγαν και ζουν πλεον μαζι με τις μαμαδες τους στο Ιδρυμα Βρεφων Μητερα.

Πολυ προσφατα μεταφερθηκαν τα διδυμακια απο την ανηλικη μητερα που βιασαν, κοντα της στο Ιδρυμα.

Το μεγαλυτερο ειναι 9μηνων.

ΤΑ παιδακια βρισκονται στον 4ο οροφο και εκει θα παραδωσετε τα πραγματα.(στο θαλαμο δηλ που φιλοξενουνται).

Θα σας αφησουν να τα δειτε,αλλα να προτιμησετε απογευματινες ωρες,αν βεβαια μπορειτε και σεις,επειδη το πρωι επικρατει πανικος!

Χρειαζονται κουβερτουλες και πετσετες.ΠΑνες δινει το μαιευτηριο και σαλιαρες απ οσο ξερω,δεν χρησιμοποιησαν ποτε,ουτε οσο ημουν εγω εκει και τα φροντιζα.

Τα παιδακια ειναι πλεον 6,ορισμενα εφυγαν και ζουν πλεον μαζι με τις μαμαδες τους στο Ιδρυμα Βρεφων Μητερα.

Πολυ προσφατα μεταφερθηκαν τα διδυμακια απο την ανηλικη μητερα που βιασαν, κοντα της στο Ιδρυμα.

Το μεγαλυτερο ειναι 9μηνων.

ΤΑ παιδακια βρισκονται στον 4ο οροφο και εκει θα παραδωσετε τα πραγματα.(στο θαλαμο δηλ που φιλοξενουνται).

Θα σας αφησουν να τα δειτε,αλλα να προτιμησετε απογευματινες ωρες,αν βεβαια μπορειτε και σεις,επειδη το πρωι επικρατει πανικος!

σ ευχαριστω πολυ!ειχα διαβασει σ ενα blog sto troktiko νομιζω οτι χρειαζονταν και σαλιαρες κ οτι ειναι 8 παιδακια μεχρι 12μηνων.σ ευχαριστω για τις διευκρινησεις σου.ναι απογευμα θα παω καλυτερα.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ!ειχα διαβασει σ ενα blog sto troktiko νομιζω οτι χρειαζονταν και σαλιαρες κ οτι ειναι 8 παιδακια μεχρι 12μηνων.σ ευχαριστω για τις διευκρινησεις σου.ναι απογευμα θα παω καλυτερα.

Τα παιδια ειναι 6 απο 8 γτ τα δυο πηγαν στο ιδρυμα κ το μεγαλυτερο δν ειναι 9 μηνων ειναι 12,εχουμε δλδ 2 αγορακια 2 μηνων, 2 ακομα αγορακια 5 μηνων καθως κ 1 κοριτσακι 5 μηνων κ ενα αλλο κοριτσακι με συνδρομο down 12 μηνων.

Τα παιδια ειναι 6 απο 8 γτ τα δυο πηγαν στο ιδρυμα κ το μεγαλυτερο δν ειναι 9 μηνων ειναι 12,εχουμε δλδ 2 αγορακια 2 μηνων, 2 ακομα αγορακια 5 μηνων καθως κ 1 κοριτσακι 5 μηνων κ ενα αλλο κοριτσακι με συνδρομο down 12 μηνων.

ωραια αρα σωστα τα πηρα τα ρουχα.θα [παω την παρασκευη να τα δωσω.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

εχω κ ενα ριλαξ θα παω σημερα να το δωσω μαζι με τα ρουχαλακια.τι ωρα εχει λιγοτερο κοσμο?

Γενικως το απογευματα δν εχε τοσο κοσμο,ανεβα με το ασανσερ στο 4ο οροφο κ μολις βγει θα κανεις αριστερα κ θα μπεις στο γαλακτοκομειο ετσι λεγεται εκει που τα χουν.

δειτε αυτο το αρθρο

Προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» (φωτ. αρχείου) health.in.gr Αθήνα: Είδη πρώτης ανάγκης (γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών), έχει ανάγκη η Κοινωνική Υπηρεσία του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα».Η συγκεκριμένη υπηρεσία του νοσοκομείου, έχει την ευθύνη της φροντίδας βρεφών που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους, μετά την γέννηση τους και σήμερα μεγαλώνουν μέσα στο νοσοκομείο, χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού.

Ωστόσο, τα είδη πρώτης ανάγκης προσφέρονται και σε μητέρες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, στην ανατροφή των παιδιών τους.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα». Ας γίνουμε αρωγοί στον σκοπό αυτό και ας προσφέρουμε γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών.

Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου επί της οδού Λαοδικείας 13-15 στα Ιλίσια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-7706832, ημέρες και ώρες γραφείου.

η πηγη ειναι το in.gr και σας δινω το path αν θελετε να μπειτε να δειτε

http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=161170

Μετα απο θεμα που δημιουργηθηκε στο Αλεξανδρα,θα παρακαλουσα,οσοι και οσες,σκοπευαν να στειλουν στα μωρακια μας,ρουχαλακια και αλλα βρεφικα ειδη,να μην το επιχειρησουν!!

Ειλικρινα εχω απογοητευτει παρα πολυ απ την ανευθυνοτητα ορισμενων,που αντι να κοιταξουν το καλο των μωρων,δεν μπορουν να αφιερωσουν λιγο απ το χρονο τους,ωστε να απαντουν στα τηλεφωνηματα οσων προθυμοποιουντε να προσφερουν απ το υστερημα τους!!!

ΚΟντευουμε να βρουμε το μπελα μας,οσοι δημοσιευσαμε αυτο το προβλημα....

Με συγχωρειτε για την αναστατωση και θα ηθελα παρακαλω,οπως κλειδωθει το συγκεκριμενο θεμα,μετα λυπης μου.... :(

Είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει!!!!!!

Είχα σκοπό να στείλω τα ρούχα της κόρης μου και μόλις διάβασα αυτό το μήνυμα....έχω εξοργιστεί απίστευτα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει!!!!!!

Είχα σκοπό να στείλω τα ρούχα της κόρης μου και μόλις διάβασα αυτό το μήνυμα....έχω εξοργιστεί απίστευτα...

Εχεις δικιο Μπιζελακι....

Ειλικρινα και γω σημερα το εμαθα και εξοργιστηκα επισης!!!!

Παμε να κανουμε καλο και βρισκουμε το μπελα μας!!!!:twisted::twisted::twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...