Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελουδια μου, λοιπον απο το φραγκρανς και πηρα την D & G thn kokkinh 25 μλ, Bulgari 100ml tester,Noa Cacharel 30 μλ ολα 98 ευρω και επειδη ειχα ζητησει συσκευασια δωρου μου ηρθαν σε ενα πολυ ομορφο κουτι!!

Θελω μια βοηθεια εσεις οι παληές...

Πως μπορω να πληρωσω με οτιδηποτε άλλο εκτος απο πιστωτική...Ποιοι αλλοι τροποι υπάρχουν ;;;και ποιους εχετε χρησιμοποιήσει εσεις;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Αγγελουδια μου, λοιπον απο το φραγκρανς και πηρα την D & G thn kokkinh 25 μλ, Bulgari 100ml tester,Noa Cacharel 30 μλ ολα 98 ευρω και επειδη ειχα ζητησει συσκευασια δωρου μου ηρθαν σε ενα πολυ ομορφο κουτι!!

Ωρε μανουλα μου η κοκκινη ειναι ΑΠΙΙΙΙΙΘΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληρωσες μεταφορικα???

oaiqp2.pngm9YLp2.png

μπορεις να δεις αν εχει την κολωνια CINEMA και ποσο?ειναι η αγαπημενη μου!τα 90μλ

κοπελια το άρωμα σου το έχω δει στα beaty shop στη μυτιλήνη το έχουν και το μικρό μπουκάλι το έχουν 45 ευρώ και το μεγάλο γύρω στα 75.ποιός σου είπε ο΄τι δεν το έχουν :confused:

qUOTE=xuito;1310476]Μόλις επικοινώνησα κι εγώ με τα ΕΛΤΑ στην περιοχή μου.Μου έιπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση στα δέματα (δεν ξέουν για ποιό λόγο) , κι ενώ στο συγκεκριμένο γραφέιο

είχαν καθημερινά 15 περίπου δέματα , αυτές τις μέρες έρχονται 1-2 δέματα την ημέρα.

Μάλλον είναι λόγω των εκλογών.Αναμονή λοιπόν!

Και ηθελα να σε ρωτησω αλλα με προαβες.Αρα φανταζομαι κ εμενα αργει γι αυτο το λογο..

Ναι λογω εκλογων..μεχρι να μαθουν την δουλεια οι καινουργοι υπαληλοι:-P

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

Ωρε μανουλα μου η κοκκινη ειναι ΑΠΙΙΙΙΙΘΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναιιιιιιι!!τη φορουσα χρονια και μου ειχε λειψει ολο αυτο το διαστημα με την εγκυμοσυνη και τον πρωτο χρονο θηλασμου...απο χθες μυριζει ακομη παρολο που εκανα και ντουζ..δε νομιζω να παιζει ρολο αν ειναι περσινα...εξαλλου η επισημη επωνυμια αναφερει καθαρα οτι ειναι outlet..emena προσωπικα δε με πειραζει διολου!!!!

καλες αγορες!!αποψε παραγγελνω στη μαμα μου!!!

οχι τιποτα!εγραψα free στο πεδιο που ζηταει κουπονι η κατι τετοιο στην αριστερη πλευρα καθως συμπληρωνεις τη φορμουλα!

Τοτε ειναι σουπερ, δεν το συζητω! :P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

κορίτσια παρέλαβα και εγώ σήμερα από φραουλονέτ. τα ΕΛΤΑ δεν παίζονται!! είχε φτάσει από 15 Σεπτέμβρη και δεν έλαβα ποτέ ειδοποίηση.

στο θέμα μας... άψογα συσκευασμένα σε πλαστικό με φούσκες ένα ένα, το λιπγλος σε χαρτι περιτυλίγματος φούξια ιριδίζον και στην κανονική του συσκευασία, οι σκιές της bourjois με το προστατευτικό πλαστικό γύρω από το κουτάκι ...όλα άψογα!!!!!!

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

Και εγω τα καταφερα και το παρελαβα(απο fragrance).Μαλιστα ελειπα το πρωι και το βρηκα το κουτακι στην πυλωτη:confused:.Ολα τελεια κοριτσια, καλη συσκευασια σχεδον ατσαλακωτη.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

ναι δεν το συζητω!!!θα ανακηρυξουν την κασπερακι μετοχο τους!!!χι χι!!

εγω μετοχος της φραουλονετ και μια αλλη κοπελα(δεν θυμαμαι τωρα) της fragrance!!!

μα ειναι να μην το διαδωσεις???γλιτωνεις πολλα λεφτα!εγω δεν ξαναπαταω στα χοντος...καλα ισως για να δοκιμασω κανενα αρωμα αλλα για να το παραγγειλω απο το γνωστο!!!!!!!!!

Λοιπον ο Θεός βοηθός...εκανα παραγγελία...ελπίζω να μην εκανα πατατιά και γιαυτο τον λόγο εβγαλα πρι πειντ καρτ...

Το ποσο στο τελος ομως μου έβγαινε σε δολάρια και μεχρι τελους δεν αλλαξε...σημαινει τιποτα αυτό;;;

Μηπως νομιζουν οτι θα πληρωσω σε δολάρια;;;

Αλάζει κάτι στη παραγγελία αυτο;;;

εγω μετοχος της φραουλονετ και μια αλλη κοπελα(δεν θυμαμαι τωρα) της fragrance!!!

μα ειναι να μην το διαδωσεις???γλιτωνεις πολλα λεφτα!εγω δεν ξαναπαταω στα χοντος...καλα ισως για να δοκιμασω κανενα αρωμα αλλα για να το παραγγειλω απο το γνωστο!!!!!!!!!

casperaki εγω ειμαι η μετοχος της fragrance βλεπω να μας τραβαει καμια μηνυση το hondos στο τελος για διαφυγωντα κερδη αχαχα

λοιπον παρελαβα απο

http://www.cheapsmells.com/

και απο

http://www.halfpriceperfumes.co.uk/

επειδη γεμισα το σπιτι με καλυντικα παρειγγειλα για καποιες φιλες στο πρωτο site εχει Και Οικονομικα αρωματα αλλα κυριως φθηνες επωνυμες κρεμες

στο δευτερο εχει lotion της Roc με 4 λιρες και αν εισαι μελος στο club ( τους δινεις 10 λιρες και αν προτεινεις μια φιλη η συγγενη σου δεν τους ενδιαφερει σου δινουν μια επιταγη με 10 λιρες πισω και εχεις μονιμη εκπτωση 5% )

αντε καλες αγορες

πω πω θα με κυνηγουν οι αντρες σας στο τελος!

Να ρωτήσω;για παραγγελία απο το fragrancex γύρω στα 100 ευρώ υπάρχει περίπτωση να υπάρξει θέμα με τελωνείο;:confused:

απο την στιγμη που ισχυουν τα δωρεαν μεταφορικα καλυτερα να σπασεις την παραγγελεια σου στα δυο ετσι δεν θα υπαρξει προβλημα

καλες τιμες αλλα υπερβολικα πολλα μεταφορικα εξοδακοιταζα ενα αρωμα 26 δολαρια και αλλα τοσα ειναι τα μεταφορικα δεν αξιζει τον κοπο

http://www.thecosmetichouse.co.uk/

βρηκα και αυτο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...