Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

FragranceX παραλαβή σήμερα, τα 3 απο τα τέσσερα δεματάκια-παραγγελίες. Ολα για την σύζυγο. Τα πιο πολλά σε τέστερ συσκευασίες. Το μεσημέρι θα της τα παραδώσω για δοκιμή. Η αποστολή είχε γίνει στις 22/10/2009.

Επίσης ζητώ συμβουλή για κρέμα για τους μαύρους κύκλους στα μάτια. Της παίρνω μια του Κορρέ με τριαντάφυλλο και επίσης της πήρα απο Lavera (αν θυμάμαι καλά) μια με τριαντάφυλλο επίσης. Αλλα παραπονιέται οτι δεν κάνουν τίποτα. Παρακαλώ για σοβαρές-αποτελεσματικές προτάσεις.

Επίσης για μερικά βιολογικά προιόντα (σαμπουάν-κρέμες) απο Αγγλία, ειδικά σαμπουάν της nelson και με δωρεάν μεταφορικά (και γρήγοροι στις αποστολές τους) στην διεύθυνση www.eherbal.co.uk. Μου παρέδωσαν μέσα σε τρείς ημέρες.

Επίσης για καμιά πετρούλα για το λαιμό στο www.earthly-gems.co.uk

και αυτοί εντός τριών ημερών παράδοση!

Απο το halfpriceperfumes.co.uk ακόμη περιμένω μια παραγγελία απο τις 23/10/2009.

Τελευταίο. Το feelunique.com μου ξαναστέλνει δωρεάν μια παραγγελία που χάθηκε + ενα 5% έκπτωση για επόμενη αγορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,με έχει φάει η αγωνία..

Έχω παραγγείλει απο 12 /10 κάποια αρώματα απο fragrancex και δεν έχουν έρθει ακόμα!Μου εστειλαν και e-mail να γράψω review για αυτά τα προιόντα που παρέλαβα,και όταν τους απάντησα οτι δεν τα έλαβα ακόμα,μου έστειλαν αυτό:

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do

apologize that you have not received your order yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not

always timely in notifying the recipient.

Your package was sent by International air mail through the United States

Postal service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we

must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this

is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

H βλακεία ήταν οτι αντί να τα παραγγέλνω ένα ένα,πήρα προιόντα 100 ευρώ! Το βλέπω να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου,:shock: ή αλλιώς..τί γίνεται;Θα τα λάβω ποτέ;

Μην ανησυχείς! Και εγώ παρήγγειλα την πρώτη φορά 126€ αλλά ήρθαν χωρίς πρόβλημα. Την πρώτη φορά με tracking number, τώρα χωρίς trucking number. Απλά τώρα άργησαν πολύ να έρθουν. Είχα παραγγείλει στις 02/10, φορτώθηκαν στις 12/10 και ήρθαν σήμερα. Μάλιστα χτες που πέρασα από το ταχυδρομείο, με απογοήτευσαν λέγοντάς μου ότι δεν έχει έρθει κάτι και ότι λογικά θα έπρεπε γιατί είναι πολύς καιρός. Σήμερα όμως ήρθαν κανονικά και στο γραφείο μάλιστα! Χωρίς χαρτάκι να πάω να παραλάβω. Αυτό θα το έκανε η καλή κυρία στο ταχυδρομείο που πήγα χτες και είδε το ύφος μου όταν μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι. :P

Υπομονή...

Κατι μεσα μου μου λεει πως μεχρι την Παρακευή θα ...ψεκάζεσαι...:lol:

Είσαι φοβερή !! Όπως το είπες έγινε!! Παρασκευή ψεκάζομαι!! Διάβασε παραπάνω να δεις τελικά τί έγινε.

Τελευταίο. Το feelunique.com μου ξαναστέλνει δωρεάν μια παραγγελία που χάθηκε + ενα 5% έκπτωση για επόμενη αγορά.

Και εμένα!! Είχα παραγγείλει 2 βερνίκια και 1 κολώνια από feelunique. Το 1 βερνίκι ήρθε σπασμένο. Τους ρώτησα τί γίνεται και αμέσως μου είπαν θα μου το στείλουν πάλι. Δεν μπορώ να πω, άψογη εξυπηρέτηση.

Επίσης ζητώ συμβουλή για κρέμα για τους μαύρους κύκλους στα μάτια. Της παίρνω μια του Κορρέ με τριαντάφυλλο και επίσης της πήρα απο Lavera (αν θυμάμαι καλά) μια με τριαντάφυλλο επίσης. Αλλα παραπονιέται οτι δεν κάνουν τίποτα. Παρακαλώ για σοβαρές-αποτελεσματικές προτάσεις.

Ίσως είμαι εκτός θέματος , αλλά πρέπει να πω ότι η γυναίκα σου είναι ΠΟΛΥ τυχερή! Σκέφτομαι την πιθανότητα του να ερευνούσε ο δικός μου σύζυγος συμβουλή για κρέμα για τους μαύρους κύκλους στα μάτια μου και με πιάνουν τα γέλια........:mrgreen: . Τέλος πάντων επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα , κάθε συμβουλή δεκτή!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ίσως είμαι εκτός θέματος , αλλά πρέπει να πω ότι η γυναίκα σου είναι ΠΟΛΥ τυχερή! Σκέφτομαι την πιθανότητα του να ερευνούσε ο δικός μου σύζυγος συμβουλή για κρέμα για τους μαύρους κύκλους στα μάτια μου και με πιάνουν τα γέλια........:mrgreen: . Τέλος πάντων επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα , κάθε συμβουλή δεκτή!

Εχει ενα σύμμαχο, πολύ γνωστό στις γυναίκες και αποτελεσματικό στους άνδρες. Την γκρίνια! :lol: Αλλά πέρα απο την πλάκα, η γυναίκα μου δεν έχει την ευχέρεια χρήσης ούτε κι την μύγα του ψαξίματος που έχω εγω. Επίσης με λίγο ευχάριστω ψάξιμο και ειδικά σε γυναικρατούμενο φόρουμ μπορείς να βρείς χρήσιμα πράγματα. Κάθε συμβουλή δεκτή.

Διαφημίσεις

Μόλις τέλειωσα με τα χιστουγεννιάτικα δώρα της οικογένειας και των κουμπαρων...Από fragrancex κολώνιες με σχεδόν 180 ευρώ!Ελπίζω να παραλάβω πριν από τα Χριστούγεννα.

Επίσης ίσως πρέπει να ανοίξουμε topic για να προτείνουμε η μία στην άλλη κρέμες κ.λπ.Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποια καλή κρέμα και τώρα που ανακάλυψα αυτά τα site λέω να αλλάξω και περιποιηση δέρματος...

Στο ειπα ΚΑΡΔΙΑ...μου ερχοταν η υπέροχη μυρωδιά του αρωματός σου...

Αντε και καλά ψεκάσματα!!!!!!!!!!

Πάμε για την επομενη παραγγελία...!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Να από που μου'ρχονται αυτές οι ευωδιές... ΖΗΛΕΥΩ!!!!!! Θέλω και εγώ........ Σύντομα θα σας ενημερώσω για τα κατορθώματά μου... Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τις πληροφορίες, είναι άκρως κατατοπιστικές. Άντε, και καλά μας ψώνια...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΗΝΤΙΚΑ.TA ORIFLAME ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΝΤΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ,ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ,ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΛΑ ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΣΕΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗΝΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.( ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ORIFLAME ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ(ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΜ.

Διαφημίσεις

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ - *χειροκροτήματα έκστασης και ενθουσιασμού*

Παρέλαβα χθες την παραγγελία από το fragrance - με ημερομηνία παραγγελίας στις 23/10. Απίστευτη συσκευασία, όλα στην εντέλεια, αρώματα και κρέμες πέρα από κάθε αμφιβολία αυθεντικά.

Με 130 ευρώ 5 κομμάτια - στην Αθήνα έπαιρνα τα 2 (και σε μικρότερες συσκευασίες).

Μπράβο τους!

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

iro...οι κρέμες πως σου φάνηκαν;;;

Εχω μια μικρή ενσταση...για πες...για πες...!!!!!

Όχι κρέμες περιποίησης προσώπου - κρέμες σώματος ίδιες με τα αρώματα που αγόρασα.

Άσε, το έχω "κόλλημα": μαζί με το άρωμα φοράω πάντα και την ίδια κρέμα σώματος, για αποτέλεσμα διαρκείας. :)

Για πες όμως, τι σε έχει προβληματίσει με τις κρέμες;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

μολις παρελαβα απο fragrancedirect το αρωμα, μασκαρα και λιπ γλος ολα τελεια, η παραγγελια εγινε στις 6/11 και σε 4 μερες εδω!

καλα το αρωμα φανταστικο, εδω δεν υπαρχει, συλλεκτικο της chopard, τα αλλα εδω περιπου 50? και το πηρα 15?, μασκαρα ysl 10? και λιπ γκλος 2,5?!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κορίτσια,με έχει φάει η αγωνία..

Έχω παραγγείλει απο 12 /10 κάποια αρώματα απο fragrancex και δεν έχουν έρθει ακόμα!Μου εστειλαν και e-mail να γράψω review για αυτά τα προιόντα που παρέλαβα,και όταν τους απάντησα οτι δεν τα έλαβα ακόμα,μου έστειλαν αυτό:

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do

apologize that you have not received your order yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not

always timely in notifying the recipient.

Your package was sent by International air mail through the United States

Postal service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we

must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this

is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

H βλακεία ήταν οτι αντί να τα παραγγέλνω ένα ένα,πήρα προιόντα 100 ευρώ! Το βλέπω να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου,:shock: ή αλλιώς..τί γίνεται;Θα τα λάβω ποτέ;

τελικά κορίτσια μου φυγε ένα βάρος!!!ήρθαν σήμερα.Τα παρέλαβα ταχυδρομείο,όλα καλά,μια χαρά συσκευασμένα,και αυθεντικότατα!

Δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω τελωνεία κτλ.:D

Πήρα ένα dolce & gabbana κόκκινο τη μεγάαααλη συσκευασία,ένα μπλέ αντρικό κι αυτό μεγάλη συσκευασία,και το placticidy (κρέμα για αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα) του christian Dior).Όλα μαζί ΜΟΝΟ 98 ευρώ!!!

Καλωσήρθα στο club των εθισμένων στο fragrancex!!!!:P:D:D

Διαφημίσεις

Μόλις μου έστειλαν e-mail ό,τι οι παραγγελίες μου (την έσπασα σε 2) φορτώθηκε στις 9/11 και ταξιδεύει αλλά δεν έχει tracking number...Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χαθεί και δεν θα μπορώ να την αναζητήσω έτσι;

Για να δούμε τι θα δούμε...

Αγγελούδια γιατί θέλεις πληροφορίες για τις κρέμες;Δεν είσαι ικανοποιημένη;Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι κι εγώ να παραγγείλω όταν μου τελειώσουν.

Κορίτσια για προτείνετε καλή σειρά περιποιήσης προσώπου...

Γειά σας!!!

Χτες έτυχε να βρεθώ σε αεροδρόμιο και έριξα μια ματιά στα γρήγορα στην κολώνια που είχα πάρει του άντρα μου από fragrancex - Cool Water Davidof - 125 ml - περίπου ? 20. Η τιμή στο αεροδρόμιο ήταν ? 47 και ? 53 αναλόγως που ταξίδευες.

Για μία ακόμα φορά εννοείται χάρηκα για την επιλογή.

Επίσης, μου ήρθε μέσα σε 4 ημέρες η αντικατάσταση του βερνικιού που είχα παραλάβει από την feelunique. Όλα μια χαρά.

Μολις παρελαβα 2 αρωματα απο το fragrancex.

Το δικο μου μια χαρα, στην ζελατινα του, ολα οκ. Του αντρα μου ηταν χωρις ζελατινα και ανοιγμενο απο πανω. πως θα ξερω αν δεν ειναι ηδη χρησιμοποιημενο? σκεφτομαι να τους γραψω παραπονα...

Τι λετε? αν και δεν τα καταφερνω τοσο καλα στα αγγλικα.

sq3Zp2.png

Μήπως είχες κάνει λάθος και είχες ζητήσει tester για τον άνδρα σου? Κοίταξε το ιστορικό παραγγελιών ή την επιβεβαίωση παραγγελίας στο mail σου. Αν δεν έχεις ζητήσει κατα λάθος tester εννοείτε να στείλεις mail να παραπονεθείς.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μολις παρελαβα 2 αρωματα απο το fragrancex.

Το δικο μου μια χαρα, στην ζελατινα του, ολα οκ. Του αντρα μου ηταν χωρις ζελατινα και ανοιγμενο απο πανω. πως θα ξερω αν δεν ειναι ηδη χρησιμοποιημενο? σκεφτομαι να τους γραψω παραπονα...

Τι λετε? αν και δεν τα καταφερνω τοσο καλα στα αγγλικα.

Ναι, μάλλον τεστερ θα είναι, για δες την παραγγελία...

Ετσι οπως το περιγράφεις tester θα ειναι και φυσικά σε συμφέρει αν ειναι για μεσα στο σπιτι που λέμε...

Να σας πω τον προβληματισμό μου για τις κρέμες να μου πειται την αποψη σας...

Το εχω γράψει και πιο πάνω...

Τα αρωματα ειναι πιο σουπερ και απο σουπερ...και μαλιστα επειδη ειναι κάποια απ αυτά tester πλακωνομαι και βαζω αρκετό και δεν το τσιγκουνευομαι και χωρις υπερβολή στο δρομο με εχουν σταματισει πολλοι μεσα σαυτους μια γιαγιά που μου ανεπτιξε την θεωρει..."βαζε παιδάκι μου αρματα ...βάζε...πολύ ωραια μυριζει...ετσι να κρατάτε τους αντρες...μπράβο..."-ειχα βαλει αυτό http://www.fragrancex.com/products/_lid_W-am-pid_1349W-am-cid_Perfume__products.html σχετικά παλιοτερο ..γιαυτό της αρεσε...

Λοιπον σχετκά με το κρεμικό εχω να πω ...

Το κουτι μου φανικε Κινεζιά...εδω να πω πως εχω πολύ καιρό να πάρω Lancome και εχω "χασει" την εξελιξη των κουτιών της και της ποιοτητας...

Η ζελατίνα καλή αλλά αυτό που μου τράβιξε την προσοχή ειναι πως σε μια πλευρά του κουτιου οι οδηγίες ειναι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...Δεν σας κάνει εντυπωση;;;

Μεσα δεν ειχε το σπατουλάκι που εχουν ολες οι κρεμες σε βαζα...Αυτά πως σας ακουγονται;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ναι, μάλλον τεστερ θα είναι, για δες την παραγγελία...

Κορίτσια εγώ στην πρώτη παραγγελία , είχα ζητήσει tester και ήρθε σε κανονική συσκευασία , σε κουτί και μέσα σε ζελατίνα σφραγισμένη , απλά είχε την ένδειξη "demonstration" πάνω στο μπουκάλι. Μάλλον έχει γίνει κάοιο λάθος και σου έστειλαν ανοιχτό άρωμα,,

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ετσι οπως το περιγράφεις tester θα ειναι και φυσικά σε συμφέρει αν ειναι για μεσα στο σπιτι που λέμε...

Να σας πω τον προβληματισμό μου για τις κρέμες να μου πειται την αποψη σας...

Το εχω γράψει και πιο πάνω...

Τα αρωματα ειναι πιο σουπερ και απο σουπερ...και μαλιστα επειδη ειναι κάποια απ αυτά tester πλακωνομαι και βαζω αρκετό και δεν το τσιγκουνευομαι και χωρις υπερβολή στο δρομο με εχουν σταματισει πολλοι μεσα σαυτους μια γιαγιά που μου ανεπτιξε την θεωρει..."βαζε παιδάκι μου αρματα ...βάζε...πολύ ωραια μυριζει...ετσι να κρατάτε τους αντρες...μπράβο..."-ειχα βαλει αυτό http://www.fragrancex.com/products/_lid_W-am-pid_1349W-am-cid_Perfume__products.html σχετικά παλιοτερο ..γιαυτό της αρεσε...

Το κουτι μου φανικε Κινεζιά...εδω να πω πως εχω πολύ καιρό να πάρω Lancome και εχω "χασει" την εξελιξη των κουτιών της και της ποιοτητας...

Η ζελατίνα καλή αλλά αυτό που μου τράβιξε την προσοχή ειναι πως σε μια πλευρά του κουτιου οι οδηγίες ειναι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...Δεν σας κάνει εντυπωση;;;

Μεσα δεν ειχε το σπατουλάκι που εχουν ολες οι κρεμες σε βαζα...Αυτά πως σας ακουγονται;;;

Καλημερα, μπορεις να τους στειλεις ενα μαιλ με αυτα που μας λες?Ειμαι ετοιμη να αγορασω και με ζωνουν τα φιδια με αυτα που μας λες.

Ειμαι περιεργη τι θα σου απαντησουν

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Εγώ είχα πάρει κάποτε μάσκαρα λανκόμ από το ebay και μου φάνηκε ύποπτη η συσκευασία (είχε και αυτή μάλιστα ελληνικά) αλλά και η υφή της... Πήγα λοιπόν στον Χόντο δήθεν ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω μάσκαρα στο σταντ της λανκόμ και είδα ότι είχε κάποιες διαφορές η συκευασία και πείστηκα ότι δεν ήταν γνήσια! Την επέστρεψα λοιπόν και πήρα τα λεφτά μου πίσω! Το ίδιο να κάνεις κι εσύ, να πάς στον Χόντο και να στεκάρεις τη συσκευασία, αν γράφει ελληνικά, κλπ...

δεν ειχα παραγγειλει tester γιάυτο απορω που ηρθε ορθανοιχτο. χωρις ζελατινα και με ανοιχτο το πανω μερος. απορω γιατι. εστειλα μειλ με παραπονα. Αναμενω απαντηση

sq3Zp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...