Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρέλαβα σήμερα από fragrancex , έχοντας παραγγείλει 13/10, όλα σούπερ!!!

Τώρα σκέφτομαι να παραγγείλω τα δωράκια για τα Χριστούγεννα , μπας και προλάβουν να έρθουν!!!

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν πλήρωσες κάτι για εκτελωνισμό ή απλά ήρθαν με το ταχυδρομείο στο σπίτι σου;

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω, όσες από σας έχετε παραγγείλει πάνω από 1 φορά στο fragrancex, τον κωδικό με το εκπτωτικό κουπόνι πού τον βάλατε στη 2η παραγγελία σς για να έχετε την έκπτωση;

να ρωτησω κατι και εγω...αυτα που ερχονται απο αμερικη εχουν και εξτρα χρεωση λογω τελωνειου ή απλα καθυστερουνε;

εγω παρήγγειλα απο strawberrynet και ηρθαν σε μια βδομαδα ακριβως τελεια!και με εκπτωση και με δωρακι.

παντως οι τιμες στο fragrancex ηταν πιο χαμηλες απλα ηθελα να ρωτησω πριν κανω την παραγγελια αν εισαστε ΟΚ με τη χρεωση ή αν υπαρχει κατι εξτρα που δεν φαινεται λογω τελωνειου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι και εγω...αυτα που ερχονται απο αμερικη εχουν και εξτρα χρεωση λογω τελωνειου ή απλα καθυστερουνε;

εγω παρήγγειλα απο strawberrynet και ηρθαν σε μια βδομαδα ακριβως τελεια!και με εκπτωση και με δωρακι.

παντως οι τιμες στο fragrancex ηταν πιο χαμηλες απλα ηθελα να ρωτησω πριν κανω την παραγγελια αν εισαστε ΟΚ με τη χρεωση ή αν υπαρχει κατι εξτρα που δεν φαινεται λογω τελωνειου

Εγώ που πήρα ένα σετ άρωμα με κρέμες δεν είχα έξοδα τελωνείου ή κάτι άλλο...

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν πλήρωσες κάτι για εκτελωνισμό ή απλά ήρθαν με το ταχυδρομείο στο σπίτι σου;

όχι Αφροδιτάκι , δεν πλήρωσα τίποτα για εκτελωνισμό. Έχω παραγγείλει 4

φορές συνολικά από fragrancex , και πάντα ένα-ένα τα αρώματα γιατί φοβάμαι μήπως περάσει τελωνείο αν η αξία είναι μεγάλη. Πάντως αφού

έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής , μπορείς να παραγγέλνεις

ένα-ένα....:-P

Ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο στο κουτί και πάω ταχυδρομείο για παραλαβή, άψογη συσκευασία by the way...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω, όσες από σας έχετε παραγγείλει πάνω από 1 φορά στο fragrancex, τον κωδικό με το εκπτωτικό κουπόνι πού τον βάλατε στη 2η παραγγελία σς για να έχετε την έκπτωση;

Άστο , δυστυχώς δεν παίζει!!! Όταν πας να κάνεις apply κάποιο κουπόνι

σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις μόνο ΕΝΑ, δηλαδή ή θα βάλεις το κουπόνι που σου έστειλαν ή θα ΄βάλεις το κουπόνι FREE που είναι χωρίς έξοδα αποστολής . Ετσι όπως το είδα επειδή τα έξοδα αποστολής είναι γύρω στα 10 δολλάρια , και το κουπόνι ήταν αν θυμάμαι καλά ή 5 δολλάρια ή 5% έκπτωση , είδα ότι συμφέρει περισσσότερο να πατήσει FREE για να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής...

Και γω κορίτσια!

Αφήστε που εγώ πρόσεξα πως η έκπτωση 10% είναι μόνο για USA.

Τουλάχιστον έτσι έγραφε το e-mail μου.

Και κατάλαβα πως ή θα πάρεις το κουπόνι 10% ή θα γράψεις τη λέξη Free- που φυσικά συμφέρει πιο πολύ.

Εμένα μου καθυστερήσαν να μου πάρουν τα χρήματα από την κάρτα και τελικά μου τα έστειλαν από Αμερική στις 2/11 οπότε να υποθέσω πως κατά τις 20 του μηνός θα τα πάρω.

Η αλήθεια είναι πως με το ζόρι κρατιέμαι να μην κάνω και άλλη παραγγελία...

Αλλά περιμένω να δω αν είναι τα γνήσια αρώματα και το make-up της cliniqe που παρήγγειλα...Και αν όλα πάνε καλά, θα την αδειάσω όλη την αποθήκη!

Από frangrancex έκανα την παραγγελία.

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

όχι Αφροδιτάκι , δεν πλήρωσα τίποτα για εκτελωνισμό. Έχω παραγγείλει 4

φορές συνολικά από fragrancex , και πάντα ένα-ένα τα αρώματα γιατί φοβάμαι μήπως περάσει τελωνείο αν η αξία είναι μεγάλη. Πάντως αφού

έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής , μπορείς να παραγγέλνεις

ένα-ένα....:-P

Ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο στο κουτί και πάω ταχυδρομείο για παραλαβή, άψογη συσκευασία by the way...

τι εννοεις οτι δεν πληρωνεις μεταφορικα;;;

Τι να εννοεί καλέ? Ότι δεν πληρώνεις μεταφορικά. Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις και τι πρέπει να κάνεις για να μη χρεωθείς μεταφορικά. Η θυσία για αυτό όμως είναι να καθυστερουν να έρθουν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

τι εννοεις οτι δεν πληρωνεις μεταφορικα;;;

Στο Fragrancex , αν κάνεις apply το κουπόνι FREE έχεις δωρεάν μεταφορικά (για απλό ταχυδρομείο μιλάμε).

Τι να εννοεί καλέ? Ότι δεν πληρώνεις μεταφορικά. Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις και τι πρέπει να κάνεις για να μη χρεωθείς μεταφορικά. Η θυσία για αυτό όμως είναι να καθυστερουν να έρθουν.

καλα, ειμαι ερωτευμενη αλλα δεν το εχασα τοσο!!!

εννοω τι κανεις για να μη χρεωθεις γιατι ειναι πολλεεεεεες οι σελιδες ρε παιδια!!!!

αλλα τι να κανω, θα καθισω να δω!

γνωριζει κανενας μεχρι τι ποσο μπορω να παραγγείλω για να μην περασουν απο τελωνειο;

ποσο ειναι το μεγιστο ποσο που δωσατε ;

Στο Fragrancex , αν κάνεις apply το κουπόνι FREE έχεις δωρεάν μεταφορικά (για απλό ταχυδρομείο μιλάμε).

ποιο ειναι αυτο το κουπονι και που το βρισκεις; σου στελνουν κατι με email;

συγγνωμη για τα πολλα αλλα οι φιλες-αδερφη-μαμα με εχουν ζαλισει με παραγγελιες και δεν ξερω τι να κανω

Διαφημίσεις

Παρέλαβα σήμερα από fragrancex , έχοντας παραγγείλει 13/10, όλα σούπερ!!!

Τώρα σκέφτομαι να παραγγείλω τα δωράκια για τα Χριστούγεννα , μπας και προλάβουν να έρθουν!!!

τι ποσο ηταν; γιατι εγω αυτα που θελω βγαινουν περιπου 200? και μηπως ειναι πολλα σκεφτομαι και παιξει κατι απο τελωνειο

Βρε συ...Δεν είναι κουπόνι κουπονένιο. Λέει στο στάδιο της παραγγελίας κάπου "apply coupon" και γράφεις τη λέξη FREE. Έτσι γλιτώνεις τα μεταφορικά. Το γράφει κιόλας στα ποσά αναλυτικά. Σήμερα παρέλαβα και εγώ που παράγγειλα 20/10. Όλα τέλεια! Ζήλεψαν και οι υπόλοιποι και ετοιμάζομαι για νεα παραγγελία. Η δική μου παραγγελία ήταν 102 ευρώ, δε θέλω να υπερβώ κατά πολύ αυτό το ποσό. Επίσης ζήτησέ το ως gift ωστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τελωνείου αλλά και πάλι...

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις όλο το θέμα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ποιο ειναι αυτο το κουπονι και που το βρισκεις; σου στελνουν κατι με email;

συγγνωμη για τα πολλα αλλα οι φιλες-αδερφη-μαμα με εχουν ζαλισει με παραγγελιες και δεν ξερω τι να κανω

Όχι, δεν σου στέλνουν κάτι , απλά με το που μπάινεις στο site πάνω-πάνω γράφει :

FREE SHIPPING ANYWHERE IN THE WORLD :Use coupon code "FREE"

Έτσι , μόλις βάλεις την παραγγελία σου , αριστερά στην οθόνη που είναι

το σημείο για τα κουπόνια γράφεις τη λέξη FREE , πατάς το κουμπί "apply coupon" και αμέσως εξαφανίζεται το κόστος μεταφορικών!

Βρε συ...Δεν είναι κουπόνι κουπονένιο. Λέει στο στάδιο της παραγγελίας κάπου "apply coupon" και γράφεις τη λέξη FREE. Έτσι γλιτώνεις τα μεταφορικά. Το γράφει κιόλας στα ποσά αναλυτικά. Σήμερα παρέλαβα και εγώ που παράγγειλα 20/10. Όλα τέλεια! Ζήλεψαν και οι υπόλοιποι και ετοιμάζομαι για νεα παραγγελία. Η δική μου παραγγελία ήταν 102 ευρώ, δε θέλω να υπερβώ κατά πολύ αυτό το ποσό. Επίσης ζήτησέ το ως gift ωστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τελωνείου αλλά και πάλι...

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις όλο το θέμα.

ααααααααααααααααααααα!

μπραβο ρε κοριτσια!

θα κανω τον κοπο, μετα το σιδερο το μεσημερι γιατι με φαγανε και οι αλλες!

Κορίτσια,με έχει φάει η αγωνία..

Έχω παραγγείλει απο 12 /10 κάποια αρώματα απο fragrancex και δεν έχουν έρθει ακόμα!Μου εστειλαν και e-mail να γράψω review για αυτά τα προιόντα που παρέλαβα,και όταν τους απάντησα οτι δεν τα έλαβα ακόμα,μου έστειλαν αυτό:

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do

apologize that you have not received your order yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not

always timely in notifying the recipient.

Your package was sent by International air mail through the United States

Postal service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we

must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this

is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

H βλακεία ήταν οτι αντί να τα παραγγέλνω ένα ένα,πήρα προιόντα 100 ευρώ! Το βλέπω να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου,:shock: ή αλλιώς..τί γίνεται;Θα τα λάβω ποτέ;

Kανε υπομονη...και εγω 100 ευρω ειχα και τα πήρα μετά απο 20 μερες σχεδόν...

Την επομενη φορά σπάστην στα 2 ...

Με το καλο...το καλο πράμα αργει να ερθει...!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Kανε υπομονη...και εγω 100 ευρω ειχα και τα πήρα μετά απο 20 μερες σχεδόν...

Την επομενη φορά σπάστην στα 2 ...

Με το καλο...το καλο πράμα αργει να ερθει...!!!!

Δεν πλήρωσες τίποτα τελωνείο ε;:confused: Ήρθαν με ταχυδρομείο η με κουριερ;Αχ,κάνω υπομονή,τί άλλο;:(

Ελπίζω μονο να ρθει,κι ας αργήσει..

Την επομένη ένα ένα δεν το συζητώ..

μολις εδωσα παραγγελια απο fragrancex 90? και απο fragrancedirect 30?!

θα φρικαρει ο συζυγος αλλα για μενα ηταν μια κρεμα 26? για ματια shiseido που strawberry την ειχε 42?, ενα tester για την αδερφη μου (μπορει και για μενα...χι χι χι) ενα αρωμα για μαμα δωρο, μια μασκαρα ysl 9? απο fragrancedirect και ενα αρωμα που εδω δνε υπαρχει πια γιατι ειναι συλλεκτικο!

αντε να δουμε.

εγραψα free οπως ειπατε και gift

φιλακια

αχ, καπου στις δοκιμες στα ζωα κουραστηκα και τα παρατησα αλλα πιστευω να κρατησα το ζουμι και να τα καταφερα με τις παραγγελιες!

Δεν πλήρωσες τίποτα τελωνείο ε;:confused: Ήρθαν με ταχυδρομείο η με κουριερ;Αχ,κάνω υπομονή,τί άλλο;:(

Ελπίζω μονο να ρθει,κι ας αργήσει..

Την επομένη ένα ένα δεν το συζητώ..

Ηρθε ειδοποιηση με το ταχυδρομειο και πήγα και το πηρα...

Καποιες κοπελες πλήρωσαν 3 ευρω στο ταχυδρομειο...εγω δεν τα πλήρωσα..ποιος ξερει!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...