Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Φυσικά δεν θα με ενοχλούσε, αλλά έχει σημασία και ο τρόπος που το λες.

Για παράδειγμα, με έπαιρνε τηλέφωνο μια γνωστή και με ρώταγε συνέχεια εάν ήθελα κάτι (πριν γραφτώ) και ενώ είχα δουλειά, έπρεπε να ακούω κάθε φορά τις προσφορές και τί καλά προϊόντα είναι κτλ.

Εκείνη βέβαια είναι δημόσιος υπάλληλος και στην ουσία αυτό το έκανε από το γραφείο της.

Εάν είσαι απλά ενημερωτική όλα καλά πιστεύω. Και εφόσον θα απευθύνεσαι σε συγγενείς κτλ

Και παλι σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου.:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά γελάω πολύ με τον εαυτό:rolleyes: μου!!! Και εγώ που νόμιζα ότι ανακάλυψα τον τροχό!! Εδώ η κοπέλα το έχει ξανά αναφέρει το feelunique.com και εγώ στον κόσμο μου!

Να προσθέσω μόνο ότι μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι η παραγγελία μου έγινε dispatched, άρα σε λίγες μερούλες το νύχι ξαφνικά θα αποκτήσει χρώμα (χιχιχιχιχιχι - λόγω βερνικιών essie....)

Να ενημερώσω οτι δεν είμαι κοπέλα :D(δεν μπορώ να καταλάβω απο που έβγαλες το συμπέρασμα). Σημειώνω και αυτό τον κατάλογο http://www.ukbeautystores.com/direct-cosmetics.html που βρήκα, αλλά δεν τα έχω κοιτάξει ολα.

Επίσης να σας ενημερώσω για την αγορά απο http://www.chemistdirect.co.uk του http://www.chemistdirect.co.uk/floradix-liquid-iron-formula-from-salus-haus_1_37646.html το οποίο χρησιμοποιεί πολύ η γυναίκα μου για την έλλειψη σιδήρου. Το παρέλαβα χθές, αμέσως μετά την επικοινωνία μου με το κατάστημα για να ρωτήσω για το που βρίσκονται. Ενημερωτικά τα 250ml του προιόντος έχουν από 15 Ευρώ και πάνω στα φαρμακεία.

Επίσης μια και είμαι μισός εκτός θέματος να ρωτήσω, έχει αγοράσει κανείς καναπέδες (η έπιπλα γενικώς) από Αγγλία; Ενδιαφερόμαστε για τύπου Chesterfield καναπέδες.

Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα ποιος ειμαι ...!!!(πειτε μου εναν αρχιγκαντεμη στα καρτουνς)...

Μολις τωρα επέστρεψα στο σπιτι απο το γραφειο και ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ....

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον έχεις κάτι να περιμένεις κοριτσάκι μου....

Εγώ έκανα την παραγγελία στις 02/10 και έχουμε 27/10 και καμία ειδοποίηση.

Αχ βρε fragranxeX AXAXAXAXAX

Για να δούμε πότε θα φτάσει το feelunique.com.......

Έλα ντε!!! Και αυτή την φορά δεν μου έδωσαν tracking number για να το ψάχνω....γκρρρρρρρρρρ

Εξαρτάται ποιο από τα δύο είναι καλύτερο. Θέλει ψάξιμο για να δεις τιμές.

Απλά το feelunique είχε τα βερνίκια που ήθελα, για αυτό τα παρήγγειλα από εκει.

Διαφημίσεις

Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα ποιος ειμαι ...!!!(πειτε μου εναν αρχιγκαντεμη στα καρτουνς)...

Μολις τωρα επέστρεψα στο σπιτι απο το γραφειο καιΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ....

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

xαχαχαχαα

Με το καλο!!

υγ εγω ειχα το κοκαλακι της νυχτεριδας μαλλον.Το ειδα το πακετακι στη πυλωτη!!!(αν κ επικυνδυνο αυτο...τελος παντων)

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

xαχαχαχαα

Με το καλο!!

υγ εγω ειχα το κοκαλακι της νυχτεριδας μαλλον.Το ειδα το πακετακι στη πυλωτη!!!(αν κ επικυνδυνο αυτο...τελος παντων)

Και? Όλα καλά?

Κορίτσια σήμερα πήγα και έβγαλα 1 προπληρωμένη viza και με το που ήρθα σπίτι παρρήγγειλα από τo fragrancex 4 αρώματα(από τα οποία το ένα είναι tester) και 1 make-up της cliniqe!!!

Μου στείλαν e-mail με τον αριθμό και θα περιμένω για το μαγικό χαρτάκι!!!

Στο e-mail δείχνει κανονικά την παραγγελεία μου.

Να σας ρωτήσω, με το που γίνετε η παραγγελεία κατευθείαν παίρνουν τα χρήματα από την κάρτα ή μετά από ώρα?

1η φορά έβγαλα και δεν γνωρίζω από αυτά...

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Κατ'αρχην αμέσως δεν μπορούσαν να σου τα τραβήξουν γιατί τα χρήματα φαίνονται το απόγευμα. Κάπου τέτοια ώρα δηλαδή. Αλλά για το συγκεκριμένο site δεν γνωρίζω μιας και δεν το κοιταξα. Άλλα sites τραβάνε χρήματα μόλις διώχνουν την παραγγελία.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΚΑΡΔΙΑ,σε ευχαριστω πολυ .

Κι εμενα με προβληματιζει λιγο το πως ακριβως θα τα προωθω.Παντως δεν σκοπευω να κανω επιδειξεις.Εχω σκεφτει απλα να το πω στις συγγενεις ,φιλες,κουμπαρες κ.λ.π. και αν ενδιαφερονται να τους δειχνω τον καταλογο,χωρις πιεση.Εσενα προσωπικα θα σε ενοχλουσε αν μια γνωστη σου ,σε ρωτουσε αν θελεις να της παραγγειλεις κατι?

Πιστευω πως ειναι ασχημο οταν προσπαθεις να πουλησεις κατι που ειναι πολυ ακριβο ή κακής ποιότητας.Δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο και γι αυτο ειμαι λιγο αγχωμενη.

Εγώ απ αυτές τις εταιρίες προτιμώ την avon είναι καλύτερη απ την όριφλειμ.για μένα μιλάω πάντα.έτσι;

Και? Όλα καλά?

Ναι, ηταν καλα πακεταρισμενα.Λεω επικυνδυνο γιατι ηταν σε κοινη θεα, θα μπορουσε να το παρει οποιοσδηποτε...ευτυχως το ειδα νωρις!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Ναι, ηταν καλα πακεταρισμενα.Λεω επικυνδυνο γιατι ηταν σε κοινη θεα, θα μπορουσε να το παρει οποιοσδηποτε...ευτυχως το ειδα νωρις!!

Βασικά εννοούσα αν τα προϊόντα ήταν όπως τα περίμενες, γνήσια, κλπ...

Πηρα ενα make up της clinique το οποιο το ειχα κ πριν και μου φαινεται ιδιο, οπως και το αρωμα που αγορασα.Παντως ηταν σε πολυ καλη κατασταση για το ταξιδι που καναν:D:D

Για τη γνησιοτητα τους...δε ξερω,θελω να πιστευω οτι ειναι original.Το εχω ξαναρωτησει, αν ηταν αντιγραφες θα τους κραταγανε ανοιχτους??Πραγματικα δε ξερω, αλλα εμενα μου φανηκαν ιδια.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Λοιπόν...ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!

Τα παρέλαβα και δεν πλήρωσα 3 ευρω που κατά καιρούς έχω διαβάσει πως πληρώσατε...

ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΈΟΝ...

Τα αρώματα ήταν μέσα στο κουτί τους και οοολα αυτά μέσα σε αφρώδες υλικό για να μη σπάσουν...!!!!!

Μουρθε λυποθυμιά απο τη χαρά μου...

Τωρα το θεμα ειναι η κρέμα...εμ...τι να πω...μου φαινεται λίγο μουφα...!!!!

Δηλαδή του κουτι ειναι λίγο μαλακό...οχι οπως ειναι τα κουτιά απο τις κρέμες...Τα χρωμματα του κουτιου ειναι λίγο θαμπά και το κυριοτερο ειναι πως εχει οδηγιες στα Ελληνικά...

Η LANCOME δεν εχει οδηγίες στα Ελληνικά...!!!!!

και μαλιστα τυπωμενα στο κουτι...αυτο μου εκανε πολύ εντυπωση...

Μεσα η κρέμα δεν μπορω να καταλάβω -γιατι την συγκεκριμενη δεν την εχω ξαναπάρει- αλλά...τι να πω...!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...(κρατάω επιφυλαξη...)

Τα αρωμματα ειναι περα για περα αληθινά και ΑΠΙΘΑΝΑ!!!!!!!!

παρελαβα κια εγω σημερα ΕΠΙΤΕΟΛΟΥΣ τα δειγματακια αρωματων απο το fragrancex.Αντιθετως απο το φραουλονετ το ελτα το αφησε μεσα στο κουτι με τα γραμματα!??!@!!χωραγε γιατι ηταν δειγματακια..σε περιπτωση ομως μεγαλων συσκευασιων τι ΓΙΝΕΤΕ????

Τα αρωματα θα τα δοκιμασω πιο μετα γιατι μαγειρευω .Προλαβα και εβαλα το davidof για γυναικες και ενω εχω ακουσει τα καλυτερα μου μυριζε απαισια και με ανακατευε αυτη η γλυκια μυρωδια.Πλυθηκα και ακομα μυριζω....ΤΛπ...

Δεν το χαρηκα τοσο την παραλαβη μου γιατι εκεινη την ωρα ξεφορτωνα τα πραγματα απο σουπερ το μωρο εκλαιγε και ο σκυλος ουρλιαζε απο πανω.......

Καλοφοοοοοοορετα....καλοφόοοοοοοορετα!!!!!!!!!!

Με τα μεγαλύτερα κουτιά σου έρχεται ειδοποιητήριο να πας να το παραλάβει απο τα ΕΛΤΑ...

Συγνώμη...πήρες άρωμα που δεν το ειχες δοκιμάσει...ακόμη και αν το είχες μυρίσει σε άλλον ...πάνω σου μπορει να ...βρωμάει...!!!!Μου εχει τυχει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...