Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Λοιπόν δεν ξέρω πως, αλλά βρήκα και νέο site που ίσως ενδιαφέρει. Είναι το www.feelunique.com και έχει και τα βερνίκια Essie που έψαχνα καιρό. Έκανα ήδη την πρώτη παραγγελία και περιμένω. Δεν έχει έξοδα αποστολής, οι τιμές που αναφέρει περιλαμβάνουν τα έξοδα. Σε κολώνιες γενικά νομίζω είναι λίγο πιο ακριβό ΑΛΛΑ θέλει ψάξιμο. Για παράδειγμα βρήκα κολώνια που το fragrancex είχε τα 50 ml πιο φτηνά κατά 10€ αλλά τα 100 ml τα είχε το feelunique πιο φτηνά κατά 5€. Καλύτερα λοιπόν να έχετε ανοιχτές και τις δύο σελίδες και να τσεκάρετε.

Πωπω έχει ήδη αναστενάξει η κάρτα μου αλλά δεν το βάζω κάτω:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκεφτείτε ότι 7-12 εργάσιμες ημέρες (όπως λέει ότι παίρνει με το απλό ταχυδρομείο) μεταφράζονται σε πάνω από 3 εβδομάδες ημερολογιακές...σνιφ!

Πάντως βρε κορίτσια , στην πρώτη παραγγελία που έβαλα , την έκανα Πέμπτη και το χαρτάκι ήρθε την επόμενη Τρίτη δηλ. σε 4 ημέρες!!!

Λες να στέλνουνε τα πρώτα γρήγορα για να ενθουσιαστούμε και μετά...περίμενε κυρία μου , δεν φτάνει που αγοράζεις τσάμπα, βιάζεσαι κιόλας??? :wink:

mallon etixe~emea 1i paraggelia einai......

ypomoni!!!!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια παρηγγειλα απο το Fragrancex.com και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Αγορασα το the beat-burberrys 50μλ 22ευρω ενω στα hondos εχει 55 ευρω!! Μιλαμε για μεγαλη διαφορα! Εκτελωνιστικα εξοδα δεν ειχε και ουτε εξοδα ταχυδρομειου αφου χρησιμοποιησα το κουπονι "Free". Επισης χτες παρηγγειλα απο το amazon.co.uk το ψηφιακο τεστ ωορρηξιας της clear blue 17 ευρω!! Μαζι με τα ταχυδρομικα παει 24 ευρω, που στα φαρμακεια εδω κανει 50+!!

VtHbp2.png

Παρελαβε καμια;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά...δεν ξεμενω κιολας αλλά φοβαμε μηπως δεν ερθουν και την πατησω...!!!!!!!!

Δεν νομιζω να υπάρχει τετοια περιπτωση ομως...εεε;;;;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ξέχασα να σας πω, χτες μου ήρθε ο λογαριασμός της τράπεζας. Όλα χρεωμένα σωστά και μάλιστα επειδή με είχαν χρεώσει με μια κολώνια που τελικά δεν έστειλαν (ανέφεραν τεχνικό λόγο, ότι δηλαδή όταν πήγαν να πακετάρουν διαπίστωσαν ότι δεν είναι εντάξει το κουτί) είχαν αφαιρέσει το ποσό από τον λογαριασμό την ίδια μέρα.

Διαφημίσεις

Τι γνωμη εχετε για τα προιοντα ομορφιας που παραγγελνεις μεσω καταλογου?Εχετε δοκιμασει καποια απο αυτα?Πως θα σας φαινοταν αν μια γνωστη σας που ειναι γραμμενη σε μια τετοια εταιρια(βλεπε oriflame)σας προτεινε να παραγγειλετε?

Πραγματικά αυτό που προτείνει ο trev100 έχει πολύ καλές τιμές, έχει παραγγείλει άλλη κοπελιά; trev100 πόσες μέρες κάνει η παραγγελία να παραδοθεί; έχει έξοδα αποστολής; είνια η πρώτη φορά που αγοράζεις από εκεί; Για πες μας λεπτομέρειες.

Ζητώ συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν μπαίνω συχνά στο site. Πρέπει να έχω κάνει πάνω απο 12 παραγγελίες μέχρι τώρα στο http://www.feelunique.com και μέχρι στιγμής όλα εντάξει. Είναι γρήγοροι στις απαντήσεις τους εφόσον βέβαια στείλεις την ερώτηση στο σωστό τμήμα! Τα έξοδα περιλαμβάνονται στην τιμή του προιόντος. Μου έτυχε να έρθουν πράγματα μέσα σε τέσσερις ημέρες απο την αποστολή τους και άλλα που τα ταχυδρόμησαν πιο πριν να τα παραλάβω 12 ημέρες μετά τα πρώτα! Για να δω τι γίνεται, έκανα μια παραγγελία και πλήρωσα περίπου 7 ευρώ σε μεταφορικά για να έχω track number (αριθμό αποστολής και παρακολούθησης) και μαντέψτε: Ηταν η παραγγελία στα Ιωάννινα πριν 5 ημέρες, πριν 3 ήταν Αρτα και εγω που μένω δίπλα σχεδόν στο ταχυδρομείο δεν εχω πάρει ακόμη ειδοποίηση!!! Αρα ολη η καθυστέρηση είναι μετά την παράδοση στα ΕΛΤΑ.

Θα τρελαθώ!! Χτες πήγαμε στο factory και μέσα στον χαμό που κυνηγούσα τα παιδιά, έριξα μια ματιά στο gallerie de baute και είχε amor amor - cacharel 100ml 92 ευρώ ενώ το είχα παραγγείλει από το fragrancex σχεδόν 32 ευρώ (άσχετο που τελικά δεν μου το έστειλαν γιατί είχε πρόβλημα το κουτί - τώρα με ενημέρωσαν ότι έκαναν νέες παραλαβές και μπορούν να το στείλουν εάν το παραγγείλω πάλι.

Πάντως για μία ακόμα φορά ένιωσα πολύ ωραία που γλυτώνω κάποια χρήματα!!

Διαφημίσεις

Ζητώ συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν μπαίνω συχνά στο site. Πρέπει να έχω κάνει πάνω απο 12 παραγγελίες μέχρι τώρα στο www.feelunique.com και μέχρι στιγμής όλα εντάξει. Είναι γρήγοροι στις απαντήσεις τους εφόσον βέβαια στείλεις την ερώτηση στο σωστό τμήμα! Τα έξοδα περιλαμβάνονται στην τιμή του προιόντος. Μου έτυχε να έρθουν πράγματα μέσα σε τέσσερις ημέρες απο την αποστολή τους και άλλα που τα ταχυδρόμησαν πιο πριν να τα παραλάβω 12 ημέρες μετά τα πρώτα! Για να δω τι γίνεται, έκανα μια παραγγελία και πλήρωσα περίπου 7 ευρώ σε μεταφορικά για να έχω track number (αριθμό αποστολής και παρακολούθησης) και μαντέψτε: Ηταν η παραγγελία στα Ιωάννινα πριν 5 ημέρες, πριν 3 ήταν Αρτα και εγω που μένω δίπλα σχεδόν στο ταχυδρομείο δεν εχω πάρει ακόμη ειδοποίηση!!! Αρα ολη η καθυστέρηση είναι μετά την παράδοση στα ΕΛΤΑ.

Καλά γελάω πολύ με τον εαυτό:rolleyes: μου!!! Και εγώ που νόμιζα ότι ανακάλυψα τον τροχό!! Εδώ η κοπέλα το έχει ξανά αναφέρει το feelunique.com και εγώ στον κόσμο μου!

Να προσθέσω μόνο ότι μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι η παραγγελία μου έγινε dispatched, άρα σε λίγες μερούλες το νύχι ξαφνικά θα αποκτήσει χρώμα (χιχιχιχιχιχι - λόγω βερνικιών essie....)

Καλημέρα Aggeloudia μου!

Τα έχει? Εγώ απεγνωσμένα τα έψαχνα σε Χόντο και Gallerie και η απάντηση ήταν η ίδια "θα τα βρείτε μόνο σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής"

Για αυτό και τα παρήγγειλα. Εσύ που τα είδες?

Τα πήρα 9 ευρώ το καθένα με τα έξοδα αποστολής μέσα.

Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για την oriflame?

Εχετε δοκιμασει καποιο προιον?Μολις εγινα μελος και επειδη βλεπω πως ειστε ειδικες στο θεμα μακιγιαζ θα ηθελα την αποψη σας.Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εκανα μονο για να αγοραζω τα δικα μου φθηνοτερα ,αλλα και για να βγαζω ενα χαρτζιλικι μιας και δεν εργαζομαι .Ευχαριστω προκαταβολικα.

Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για την oriflame?

Εχετε δοκιμασει καποιο προιον?Μολις εγινα μελος και επειδη βλεπω πως ειστε ειδικες στο θεμα μακιγιαζ θα ηθελα την αποψη σας.Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εκανα μονο για να αγοραζω τα δικα μου φθηνοτερα ,αλλα και για να βγαζω ενα χαρτζιλικι μιας και δεν εργαζομαι .Ευχαριστω προκαταβολικα.

Να σου πω, είναι καλά τα προϊόντα. Παλιά είχα εγγραφεί και εγώ και έπαιρνα, αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησα. Επίσης δεν μπορούσα να προωθώ γιατί δεν μου πήγαινε αυτό το στυλ (δηλαδή να μαζεύω φίλες και να δειγματίζω) αλλά και γιατί δεν είχα το χρόνο επειδή εργάζομαι αρκετές ώρες. Εφόσον εσύ δεν εργάζεσαι, ίσως να είναι πιο εύκολο.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΚΑΡΔΙΑ,σε ευχαριστω πολυ .

Κι εμενα με προβληματιζει λιγο το πως ακριβως θα τα προωθω.Παντως δεν σκοπευω να κανω επιδειξεις.Εχω σκεφτει απλα να το πω στις συγγενεις ,φιλες,κουμπαρες κ.λ.π. και αν ενδιαφερονται να τους δειχνω τον καταλογο,χωρις πιεση.Εσενα προσωπικα θα σε ενοχλουσε αν μια γνωστη σου ,σε ρωτουσε αν θελεις να της παραγγειλεις κατι?

Πιστευω πως ειναι ασχημο οταν προσπαθεις να πουλησεις κατι που ειναι πολυ ακριβο ή κακής ποιότητας.Δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο και γι αυτο ειμαι λιγο αγχωμενη.

Φυσικά δεν θα με ενοχλούσε, αλλά έχει σημασία και ο τρόπος που το λες.

Για παράδειγμα, με έπαιρνε τηλέφωνο μια γνωστή και με ρώταγε συνέχεια εάν ήθελα κάτι (πριν γραφτώ) και ενώ είχα δουλειά, έπρεπε να ακούω κάθε φορά τις προσφορές και τί καλά προϊόντα είναι κτλ.

Εκείνη βέβαια είναι δημόσιος υπάλληλος και στην ουσία αυτό το έκανε από το γραφείο της.

Εάν είσαι απλά ενημερωτική όλα καλά πιστεύω. Και εφόσον θα απευθύνεσαι σε συγγενείς κτλ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...