Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Patas ολα αυτα που θελει να αγορασεις και προστιθονται στο καλαθι σου πατωντας ADD TO CART.Οταν το πατας σε μεταφερει στο καλαθι σου αν θελεις να ψωνισεις και αλλα πατας πανω αριστερα που λεει CONTINUE SHOPPING αλλιως αν τελειωσες με ψωνια πατας PROCEED TO CHECKOUT πανω δεξια.

ΠΡΙΝ ΠΑΣ στο checkout ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ FREE εκει που γραφει Have a coupon or gift certificate?απο κατω απο αυτην την μικρη φραση εκει ενα κενο τετραγωνο και γραφεις FREE kai πατας APPLY.Ετσι δεν σου χρεωνουν μεταφορικα.Οκ?Υστερα πατας proceed to checkout.

Εκει γραφεις τα στοιχια σου.Γραφει 1. Billing Address ....η διευθυνση που χρεωνετε μαλλον η καρτα...λογικα το σπιτι σου βαζεις και τα στοιχια σου.Αν η καρτα ειναι σε αλλο ονομα γραψε το ονομα του κατοχου.Αν δεν ξερεις να μεταφρασεις που λεει διευθυνση ονομα κτλ πες μου να στα πω με την σειρα.

Υστερα γραφει 2.Shipping address.....διευθυνση αποστολης...Το συμπληρωνεις εαν ειναι διαφορετικη διευθυνση απο το παραπανω.Αλλιως αν ειναι ιδια διευθυνση τσεκαρεις το μικρο κουτακι που λεει Use same information as billing. Που σημαινει να χρησιμοποιηθει η ιδια διευθυνση με την διευθυνση παραπανω(που χρεωνετε η καρτα)

πιο κατω λεει 3. Gift Box...εαν το θελει για δωρο δηλαδη να το τυλιξουν.Αν ναι τσεκαρε το μικρο κουτακι και στο κενο μπορεις να γραψεις οτι μνμ θελεις για το δωρακι σου.

Παρακατω λεει 4. Shipping Method...Πως θα τα στειλουν.Εσυ θα πατησεις

Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - FREE

ειναι για ολες τις χωρες και ΔΩΡΕΑΝ.

Πιο κατω 5. Payment Information που βαζεις τα στοιχια της καρτας.

Pay by Credit Card ...πληρωμη με πιστωτικη καρτα

Pay by PayPal πληρωμη με το παιπαλ εχει και αλλες 2 επιλογες αλλα ειναι με ταχυδρομικη επιταγη αν σ ενδιαφερει να στο εξηγησω.

Τα αγορασες τα πραγματα?προχωρησε η παραγγελια σου?

ναι η βλαμμενη.... νομιζα οτι θα ηταν προσφορα και εληξε! τους εστειλα εμαιλ μηπως μπορουν να το προσθεσουν ή να ακυρωσω την παραγγελια.

Μου χρεωσαν 11 ευρω μεταφορικα με το πλοιο

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

εφοσον χρεωθηκες και εστειλες μνμ δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο.

Περιμενε τι θα σου απαντησουν και εκεινοι.

Αν ξαναπαραγγειλεις θα εχεις το νου σου!

εφοσον χρεωθηκες και εστειλες μνμ δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο.

Περιμενε τι θα σου απαντησουν και εκεινοι.

Αν ξαναπαραγγειλεις θα εχεις το νου σου!

Σε ευχαριστω!! την εκανα την βλακεια μου

sq3Zp2.png

Χθες έκανα παραγγελεία από fragranceX 3 αρώματα. Δεν βιάζομαι να τα παραλάβω και είναι πάρα πολύ φθηνά. Μεταφορικά δεν πληρώνω γιατί στο apply coupon έγραψα τη λέξη free. Μου έχει αποσταλεί και κωδικός με τη χρήση του οποίου έχεις έκπτωση 10% στο σύνολο αλλά προτίμησα τα δωρεάν μεταφορικά. Τον κωδικό αυτό μπορώ να τον χρησιμοποιήσω εντός 10 ημερών. Οπότε αν παραλάβω μέχρι τότε, δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι ευχαριστημένη θα κάνω νέα παραγγελεία. Σήμερα θα ψαχνώ στο φραουλονέτ για άλλα προιόντα (εκτός αρωμάτων γιατί είναι ακριβότερο...)

Ευχαριστώ που μας ανοίγετε τα μάτια!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Patas ολα αυτα που θελει να αγορασεις και προστιθονται στο καλαθι σου πατωντας ADD TO CART.Οταν το πατας σε μεταφερει στο καλαθι σου αν θελεις να ψωνισεις και αλλα πατας πανω αριστερα που λεει CONTINUE SHOPPING αλλιως αν τελειωσες με ψωνια πατας PROCEED TO CHECKOUT πανω δεξια.

ΠΡΙΝ ΠΑΣ στο checkout ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ FREE εκει που γραφει Have a coupon or gift certificate?απο κατω απο αυτην την μικρη φραση εκει ενα κενο τετραγωνο και γραφεις FREE kai πατας APPLY.Ετσι δεν σου χρεωνουν μεταφορικα.Οκ?Υστερα πατας proceed to checkout.

Εκει γραφεις τα στοιχια σου.Γραφει 1. Billing Address ....η διευθυνση που χρεωνετε μαλλον η καρτα...λογικα το σπιτι σου βαζεις και τα στοιχια σου.Αν η καρτα ειναι σε αλλο ονομα γραψε το ονομα του κατοχου.Αν δεν ξερεις να μεταφρασεις που λεει διευθυνση ονομα κτλ πες μου να στα πω με την σειρα.

Υστερα γραφει 2.Shipping address.....διευθυνση αποστολης...Το συμπληρωνεις εαν ειναι διαφορετικη διευθυνση απο το παραπανω.Αλλιως αν ειναι ιδια διευθυνση τσεκαρεις το μικρο κουτακι που λεει Use same information as billing. Που σημαινει να χρησιμοποιηθει η ιδια διευθυνση με την διευθυνση παραπανω(που χρεωνετε η καρτα)

πιο κατω λεει 3. Gift Box...εαν το θελει για δωρο δηλαδη να το τυλιξουν.Αν ναι τσεκαρε το μικρο κουτακι και στο κενο μπορεις να γραψεις οτι μνμ θελεις για το δωρακι σου.

Παρακατω λεει 4. Shipping Method...Πως θα τα στειλουν.Εσυ θα πατησεις

Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - FREE

ειναι για ολες τις χωρες και ΔΩΡΕΑΝ.

Πιο κατω 5. Payment Information που βαζεις τα στοιχια της καρτας.

Pay by Credit Card ...πληρωμη με πιστωτικη καρτα

Pay by PayPal πληρωμη με το παιπαλ εχει και αλλες 2 επιλογες αλλα ειναι με ταχυδρομικη επιταγη αν σ ενδιαφερει να στο εξηγησω.

Κασπεράκι για ποιο site λες τώρα? Δώσε την διεύθυνση να πάρουμε και εμείς!!!

Υ.Γ. τα αγόρασες μέσω πιστωτικής ή μέσω αντικαταβολής?...γιατί πιστωτική δεν έχουμε ακόμα:?

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Κασπεράκι για ποιο site λες τώρα? Δώσε την διεύθυνση να πάρουμε και εμείς!!!

Υ.Γ. τα αγόρασες μέσω πιστωτικής ή μέσω αντικαταβολής?...γιατί πιστωτική δεν έχουμε ακόμα:?

Ayta poy εγραψα αναλυτικα ειναι για το http://www.fragrancex.com

Exei poly pio fthna aromata

Yparxei kai to strawberrynet.com opoy exe ipio ftina kalidika apo tin ellada.

kai ta 2 einai xoris metaforika.APLa sto fragrance grafeis tin leksi FREE.

Diavase olo to thema apo tin arxi na deis ti leme.

To kalitero poy boreis na kaneis na pas na vgaleis mia PROPLIROMENI karta apo kapoia trapeza.Tis vazeis osa lefta einai poy thes na psoniseis kai eisai asfalis!Me antikataboli den nomizo oti ginete(adikatavoli einai poy plironeis me tin paralavi sosta?)

Vgale mia karta einai poly kalo.Ego piga sthn eurobank.Kai tin xrisimopoio.Etsi kai kati stravo na ginei me xakers ktl i karta moy den einai pistotiki!!!kai den exei lefta para mono otan thn gemizo ego gia amesa psonia!

Πλήρωσα μεταφορικά;

Ποτε γιατι δεν μουχουν ερθει ακομα να ξερω...

Μεχρι στιγμης μου κράτησαν απο την προπληρωμένη το ακριβες κοστος των προιοντων...

Κατσε να δω γιατι εχω ουρα απο πισω μου απο κοσμο που περιμενει να ορμιξει...:lol::lol::lol::lol::lol:

Το εχω κανει το γραφειο, καλλυντικάδικο...:lol::lol::lol:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Κασπεράκι θα πάω αύριο κιολας να βγάλω!!!

Καλά δεν το πιστευω βρήκα το άρωμα μου στα 20 ευρώ!!!!

Σέυχαριστώ πολύ κοπέλα μου, θα προσπαθήσω να το κανω βήμα-βήμα.

(ειχα μπερδευτεί με το "φραουλονετ" που έγραψες)

433965qzur0la2nd.gif

Παιδιά, έχω παραγγείλει κι εγώ ένα άρωμα δοκιμαστικά από το fragrancex και περιμένω! Αχ, δεν περνάνε οι μέρες!!!

Χαλαρωσε!!!εχεις μελλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθε μερα βλεπω το κουτι αν εχω το πολυποθητο χαρτακι απο ΕΛΤΑ...αλλα ακομα...περιμεεεενω..

Οσες θελετε να κανετε τα δωρα σας για χριστουγεννα απο εκει-κατι διαβασα πιο πανω-καλο θα ηταν να συντομευουν τις αγορες...πιστευω μεσα στον Νοεμβριο να κανουν την παραγγλεια και να μην περιμενουν τελευται στιγμη.Σοβαρα γιατι θα μεινετε χωρις δωρακια.

και γω που θα κανω δωρα απο εκει θα τα παραγγειλω μεσα νοεμβριου για να ειμαι σιγουρη.

Χαλαρωσε!!!εχεις μελλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθε μερα βλεπω το κουτι αν εχω το πολυποθητο χαρτακι απο ΕΛΤΑ...αλλα ακομα...περιμεεεενω..

Καλέ δεν το παρήγγειλα τώρα, το ταχυδρόμησαν στις 9/10 κι ακόμα τίποτα... Ουφ!!!:roll:

Και εγώ που περιμένω από τις 02/10????? Αχ casperaki μου, πόση υπομονή πιά???

Αφού σκέφτομαι από τώρα να παραγγείλω την επόμενη κολώνια μου, ώστε να την έχω τον επόμενο μήνα που θα την χρειαστώ.....:P:p:p

Γενικώς κατα μεσω ορο, πόσο καιρο κάνουν να ερθουν απο φραγκρανς;;;

Δηλαδή εγω που εκανα 14-10 να περιμενω με την καινούρια χρονιά;;;:D:confused::rolleyes::(:?::shock::roll::eek:...οοολα τα καραγκιοζάκια θα τα βαλω γιατι εχω οοοολα τα συναισθηματα!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Σκεφτείτε ότι 7-12 εργάσιμες ημέρες (όπως λέει ότι παίρνει με το απλό ταχυδρομείο) μεταφράζονται σε πάνω από 3 εβδομάδες ημερολογιακές...σνιφ!

Πάντως βρε κορίτσια , στην πρώτη παραγγελία που έβαλα , την έκανα Πέμπτη και το χαρτάκι ήρθε την επόμενη Τρίτη δηλ. σε 4 ημέρες!!!

Λες να στέλνουνε τα πρώτα γρήγορα για να ενθουσιαστούμε και μετά...περίμενε κυρία μου , δεν φτάνει που αγοράζεις τσάμπα, βιάζεσαι κιόλας??? :wink:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...