Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθεια για ενδοεπικοινωνια Angelcare

Recommended Posts

Eχω αγορασει στην αδερφη μου την ενδοεπικοινωνια της Αngelcare AC401.

Το προβλημα ειναι οτι το πηρα απο Γερμανια και φυσικα οι οδηγιες χρησεις ειναι στα γερμανικα.

Η αδερφουλα μου δεν ξερει γρι γερμανικα και δεν μπορει να το χρησημοποιησει.

Υπαρχει καμια κοπελα που να εχει το ιδιο μοντελο για να μας βοηθησει;

Υπαρχουν καπου οδηγιες χρησεις στα ελληνικα;

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω Γερμανικά αλλά σκέφτηκα αν δεν βρεθεί κοπέλα να σε βοήθήσει να κανεις το εξής....λίγο μανούρα αλλά θα βγάλεις ακρη πιστεύω

να γράψεις τις οδηγίες εδώ http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#

και να στα μεταφράσει στα ελληνικά

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλυτερο!

Σε ευχαριστώ πολύ βρε καλαμαράκι, αλλά δεν νομίζω να έχει την υπομονή

και το χρόνο να το κάνει αυτό.

Πρέπει να βρούμε κάπου τις οδηγίες. Εγώ έχω ψάξει στο ιντερνετ το μόνο που βρίσκω είναι οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα.

Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα τηλέφωνο σε αυτούς.

Πάντως αν την έχει κάποια κοπέλα και μπορεί να βοηθήσει, καλό θα ήταν.

Διαφημίσεις

Τιποτα, να 'σαι καλα να χαιρεστε την μπεμπα, κουκλα ειναι. ! ! !

Ειναι ε;

Σε ευχαριστω και παλι, αυτη τη σελιδα την εψαχνα ολη μερα και μου εβγαζε ολο error.

Κι εσυ να χαιρεσε τι νινι σου, ειναι γλυκα!!!

Λοιπον MarcoPolo δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησες.

Βρηκα ολη την διαδικασια σε βιντεο εδω:

http://www.angelcare-monitor.com/show_product.php?product_id=9&language=en&country=CA

Το εβαλα γιατι μπορει καποια στιγμη να το χρειαστει και καμια αλλη μανουλα!!!

• 1 month later...

Τώρα ανακάλυψα ότι είχα ξεχάσει να σας γράψω ότι βρήκα και τον αντιπρόσωπο

που τα φέρνει στην Ελλάδα.

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες άμα χρειαστείτε.

Εδώ είναι η σελίδα του:

http://www.moro-ltd.gr/index.php

Διαφημίσεις

Olympia99 μπορώ να σε ρωτήσω κάτι αν το έχεις προσέξει γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Στο Αngelcare AC401 το στρωματάκι-αισθητήρας επικοινωνεί ασύρματα με την βαση ή έχει καλώδιο που συνδέεται; Δεν εννοώ με αυτό που έχει ο γονιός μαζί του, εννοω την βάση που αφήνεις δίπλα στην κούνια.

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Olympia99 μπορώ να σε ρωτήσω κάτι αν το έχεις προσέξει γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Στο Αngelcare AC401 το στρωματάκι-αισθητήρας επικοινωνεί ασύρματα με την βαση ή έχει καλώδιο που συνδέεται; Δεν εννοώ με αυτό που έχει ο γονιός μαζί του, εννοω την βάση που αφήνεις δίπλα στην κούνια.

Ναι η βάση και οι αισθητήρες επικοινωνούν με καλώδιο.

Σ'ευχαριστώ! Οπότε δεν χρειάζεται η βάση να είναι πάρα πολύ κοντά στο μωρό... Ρωτάω λόγω ραδιοκυμάτων που στέλνουν οι ασύρματες συσκευές. Σκέφτομαι να το πάρω γιατί το μωρό μου (10 ημερών) κοιμάται καλύτερα μπρούμυτα αλλά όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι και κάθομαι δίπλα της να κοιτάω συνέχεια αν αναπνέει!

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Σ'ευχαριστώ! Οπότε δεν χρειάζεται η βάση να είναι πάρα πολύ κοντά στο μωρό... Ρωτάω λόγω ραδιοκυμάτων που στέλνουν οι ασύρματες συσκευές. Σκέφτομαι να το πάρω γιατί το μωρό μου (10 ημερών) κοιμάται καλύτερα μπρούμυτα αλλά όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι και κάθομαι δίπλα της να κοιτάω συνέχεια αν αναπνέει!

Να το παρεις ειναι πολυ καλο. Εμενα η ανηψια μου γεννηθηκε με προβλημα στα πνευμονια και η αδερφη μου ειχε πολυ μεγαλο αγχος μην συμβει τιποτα στη μικρη μεσα στον υπνο της, αλλα με αυτη την ενδοεπικοινωνια εχει ησυχο το κεφαλι της. Ειναι πολυ ικανοποιημενη.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Η συσκευή Angelcare έχει και τις εξής 2 επιλογές.

1. Μπορείς να χρησιμοποιείς τους αισθητήρες μόνο χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η ενδοεπικοινωνία.

2. Υπάρχει η επιλογή ενεργοποίηση αισθητήρα ήχου.

Μέσω της λειτουργίας «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΗΧΟΥ», μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του μικροφώνου έτσι ώστε η ενδοεπικοινωνία να ενεργοποιείται μόνο όταν το μωρό θα παράγει κάποιο ήχο (φωνή, κλάμα, βήχας κτλ). Με αυτή τη λειτουργία δεν ακούς το διαρκές φύσημα από το μεγάφωνο που δημιουργεί η ασύρματη επικοινωνία και το σημαντικότερο είναι ότι η εκπομπή ραδιοκυμάτων γίνεται ελάχιστες φορές, μόνο όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας θορύβου.

Με εκτίμηση,

Γιώργος.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!

Επειδή ενδιαφέρομαι να παρω την ενδοεπικοινωνια της Angelacare 401 με 2 αισθητήρες (2 πλάκες). Μπορεις να μου πεις πόσο το αγόρασες και από που? Ποιο μοντέλο πήρες? Γνωρίζεις αν με συμφέρει να το παραγγείλω από το ιντερνετ και από που? Είστε ευχαριστημένοι από τη χρήση του?

Ευχαριστώ πολύ!!

Το μοντέλο που αναφέρεις με τους δυο αισθητήρες είναι το AC 401.

Εγώ το αγόρασα στην Γερμανία από κάποιο κατάστημα.

Είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη από την συσκευή.

Εδώ είναι ένα site από Ελλάδα http://www.moro-ltd.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=

Πολύ καλή συσκευή την έχω αγοράσει και εγώ. Καλύτερα να την αγοράσεις απόΕλλάδα για να έχεις και την εγύηση. Το μοντέλο με τον ένα αισθητήρα κίνησης επίσης ονομάζεται ΑC 401. Δεν έχει καμία διαφορά εκτός του ότι έχει προσθεθεί ακόμα ένας αισθητήρας κίνησης. Είναι η ιδια συσκευή και έχει το ιδιο όνομα, AC 401. Αν τελικά αποφασίσεις να κάνεις την αγορά από έξω πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα έιναι το μοντελό με τους 2 αισθ. κίνησης. Πάντως σκέψου αυτό με την εγγύηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις......Μηχάνημα είναι. Ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις. Το δουλευω αρκετό καιρό και ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Αν θέλεις πάλι περισσότερες πληροφορίες μπες στο site edit admin θα βρεις τα πάντα.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΗΣ CHICCO ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

• 4 εβδομάδες μετά...

HARABATAKI,

Καλύτερα να ζητήσεις πληροφοριες στο θέμα Ενδοεπικοινωνίες ώστε να σου πουν την γνώμη τους για αυτό που ρωτάς. Εδώ όπως βλέπεις το θέμα αφορά την Angelcare η οποία κατά την γνώμη μου είναι κορυφαία αλλά δεν έχει οθόνη.

Πολύ καλή συσκευή την έχω αγοράσει και εγώ. Αν θέλεις πάλι περισσότερες πληροφορίες μπες στο site www.moro-ltd.gr. θα βρεις τα πάντα.

dgiannop αν μπορεις πες μου απο που την αγορασες...

ενδιαφερομαστε κι εμεις... ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

μεχρι ποια ηλικια μπορεις να το χρησιμοποιησεις? Γιατι η κορη μου ολο μπρουμυτα μας γυριζει επισης, ενω ο γιατρος μας ειπε απαγορευεται, αλλα και να τη γυρισω, κανει παλι τουμπα :roll:

κορίτσια η συσκευή είναι κορυφαία. Για τη χρήση της συσκευής οι οδηγίες λένε μεχρι 15 μηνών που είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Μπορείτε όμως άνετα μέχρι 4,5 - 5 χρονών καθώς υπάρχουνα παιδιά που κάνουν μεγαλύτερα άπνοιες από κρατάκια ή υπερτροφία αμυγδαλών. Επίσης μη ξεχνατε ότι πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος της εισρόφησης. Πιστεύω πως ο γονιός θα αποφασίσει πότε θα πάψει να την χρησιμοποιεί. Τώρα όσο αφορά τις κάμερες, πριν την Angelcare ειχα μία, αλλα δεν βοηθάει. Ει΄ναι δυνατόν να είσαι καρφωμένη συνέχεια πάνω στο μόνιτορ για να βλέπεις τι κάνει? Και το βράδυ που κλέινεις τα μάτια σου??? Ποιο το όφελος??? Ενώ με τους αισθητήρες κίνησης αν υπάρξει πρόβλημα θα χτυπήσει ο συναγερμός και θα πεταχτείς. Δε γίνεται να μην το ακούσεις.

Τώρα όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να μπείτε στο edit admin . Θ α βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη συσκευή.

Και ότι άλλο θέλετε να με ρωτήσετε στη διάθεση σας. Τη δουλευω αρκετό καιρό τώρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...