Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εμβρυουλκος

μανουλα

Recommended Posts

δεν ξερω για τον εμβρυουλκο,αλλα μια γνωστη μου που γεννησε μαζι με μενατο πρωτο μωρο και πριν 4 μηνες το δευτερο χρησιμοποιησε ο γιατρος βεντουζα και στα δυο και οντως το κεφαλακι ειχε παραμορφωθει λιγο.

...και δεν επανήλθε;;;;;;;

επανηλθε αλλα αργησε πολυ...

Διαφημίσεις

χιλια συγγνωμη αν αναστατωσα τις εγκυουλες :oops::cry: . απλα ηθελα να ξερω τι να απαντησω στο ατομο που ''μου την ειπε'' :x επειδη γεννησα σε νοσοκομειο ενω εκεινη σε ιδιωτικο. η κουβεντα πηγε εκει γιατι μια φιλη της κατηγορησε τον κοινο γυναικολογο που ειχαν οτι κανει καισαρικες με την παραμικρη δυσκολια(π.χ. 5 ωρες πονοι =ταλαιπωρια εγκυου και εμβρυου και της εκανε καισαρικη.) ετσι οταν ειπα για την κοπελα που ο κοινος γυναικολογος μας προτιμησε εμβρυουλκο αντι καισαρικη μαλλον τα ειπε υποτιμητικα ολα αυτα για τα δημοσια. :? αν ειναι τοσο λαθος αυτα που εγραψα :oops: ας επεμβει καποιος να σβηστει το θεμα :(

Σε πληροφορώ embryoyla ότι η διπλανή μου σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησε με καισαρική.Απλά πολιτική τους είναι ότι καισαρική κάνουν μόνο όποτε πραγματικά χρειάζεται πχ. ισχυακό μωρό, προεκλαμψία κτλ και όχι για να "ξεμπερδεύουν".

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Λοιπόν κορίτσια μια διόρθωση!

Δεν μου κάνανε εμβρυουλκία αλλά χρησιμοποίησε ο γιατρός μου βεντούζα... :oops:

δεν ξέρω πως μου είχε κάτσει έτσι... μάλλον κάτι άκουσα και το συνδίασα...., αλλά την Παρασκευή που είχα ραντεβού τον ξαναρώτησα για να το επιβεβαιώσω... :oops:

Πάντως μου είπε πως κουτάλες δε βάζουνε πιά...

τί να πεις κλασική περιπτωση! καθενας λεει τα δικά του...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε xrysalis;;;;Τα παιδιά μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα και τα δύο με βεντούζα;;;Τι σύμπτωση είναι αυτή;Τι ώρα γεννήθηκε;Εμείς 17:55!!!!

Είμαστε διδυμάκια με ωροσκόπο σκορπιό...(άσχετο με το topic..το ξέρω...)

Τι έγινε βρε xrysalis;;;;Τα παιδιά μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα και τα δύο με βεντούζα;;;Τι σύμπτωση είναι αυτή;Τι ώρα γεννήθηκε;Εμείς 17:55!!!!

Είμαστε διδυμάκια με ωροσκόπο σκορπιό...(άσχετο με το topic..το ξέρω...)

Σύμπτωση;;; ή... άσε κι έχω κόλλημα με τα μεταφυσικά!! Τέλος πάντων... Ο πρίγκιπας είναι λίγο ποιό μεγάλος..... 09:45!!

όσο για τα ζωδιακά... αναγνωρίζω από τώρα τα χαρακτηριστικά τόσο του διδύμου... όσο και του σκορπιού!! έ, ρε τι έχουμε να πάθουμε και να δούμεεεεεεεεεε :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εγω γεννησα με καισαρικη και γιατι δεν εβγαινε με τιποτα τον τραβηξαν με βεντουζα το κεφαλακι του ειχε ενα καρουμπαλο αλλα εφυγε μετα απο 2 μηνες

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Tα δημόσια γιατί δεν κάνουν καισαρική όμως?Το χει σκεφτεί ποτέ καμία σας?

Σε πληροφορώ embryoyla ότι η διπλανή μου σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησε με καισαρική.Απλά πολιτική τους είναι ότι καισαρική κάνουν μόνο όποτε πραγματικά χρειάζεται πχ. ισχυακό μωρό, προεκλαμψία κτλ και όχι για να "ξεμπερδεύουν
".

Δυστυχως και εκει οι καισαρικες εχουν ξεφυγει....το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο (δεν εχει να κανει αυτο με ιδιωτικο ή δημοσιο αλλα με γιατρους :? )

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...