Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατί δεν τρώει??

evangelia

Recommended Posts

τελικά εδώ και 3 μέρες ξαφνικά ξεκίνησε να τρώει!!!!

χωρίς να κάνω κάτι καινούριο..

μάλλον φάση ήταν και μας πέρασε!!!! 0002031F.gif

Έχουν και τα παιδάκια μας τις φάσεις τους!!! Στο φαγητό, στον ύπνο, σε όλα... :wink:

Κι ο μικρός μου σταματούσε να τρώει κατά καιρούς, μόνο γάλα, γιαούρι και ψωμί έτρωγε πάντα φανατικά. Στην αρχή στεναχωριόμουν, αλλά τελικά κατάλαβα ότι θα κάνει τον κύκλο του και θα επανέλθει...

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

τΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ Μ ΟΥ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΦΑΓΗΤΟ.

6bMYp2.png

Καλύτερα να πείσεις τη μαμα σου να μην της δίνει αυτά τα εξτρα,

θα της δίνετε όταν πεινάει και όσο πεινάει και σύντομα θα το ξεπεράσει.

Διαφορετικά ίσως αποκτήσει κακές διατροφικές συνήθειες που θα δυσκολευτείς να της κόψεις μετά.

Και εμεις τα περάσαμε και τώρα όλα είναι καλύτερα.

Υπομονή!!

• 3 months later...

Καλημέρα σας. Ειμαι μια απελπισμένη μανούλα...

Εχω ένα αγοράκι 14 μηνών. Αν και δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φαγανό τις τελέυταίες 2 εβδομάδες με έχει σκάσει. Το γάλα του πρωί βράδυ το πίνει με το ζόρι, κάνουμε περίπου μία ώρα για να το πιει. Το μεσημέρι δεν τρώει το φαγητό του. Στην καλύτερη 40-50 γραμμάρια. Τρώει όμως ένα μικρό παιδικό γιαόυρτάκι. Φρούτο το μισό και με το ζόρι και το βράδυ τρώει μόνο λίγα κομματάκια τυρόπιτας. Με το που κάθεται στο καρεκλάλκι ουρλιάζει. Όταν του περνάει και επιχειρώ κουτάλι είναι από την αρχή αρνητικός. Με σμπρώχνει, με κλωτσάει. Δεν τρώει ούτε ψωμί που το λάτρευε. Δοκίμασα το φαγητό αλεσμένο, τίποτα. Πατημένο, τίποτα. Κομματάκια, τίποτα. Ε΄χω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Δϋο βδομάδες έτσι τη βγάζουμε. Η παιδίατρος λέει ότι δικαιολογείται γιατι είναι απο τα δόντια και πονάει. Ενώ του δίνω παυσίπονες σταγόνες δεν έχω δει καμία διαφορά. Τι με συμβουλεύετε???

dogdogavi20081126_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια η 10 μηνών κόρη μου θα με τρελάνει! Μέχρι τώρα υπήρχαν περίοδοι που δεν έπινε καθόλου το γάλα της αλλά έτρωγε όλο το φαγητό και τις κρεμούλες της κι αυτό ηταν παρήγορο. Εδω και 3-4 μέρες δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ σε κρέμα ή φαγητό ότι παραλλαγή κι αν κάνω! Το μόνο που τρώει τώρα είναι μια φετούλα ψωμί με βούτυρο και λίγο γάλα! Τι να κάνω?? Μόλις ξεπετάχτηκαν τα πρώτα 2 δοντάκια (τα κάτω). Λέτε να παίζει ρόλο?

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Δε μπορώ να βοηθήσω γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...

Εμένα σχεδόν 9,5 μηνών, απο εκεί που ήταν φαγανό μωρό, τώρα πίνει μόνο το γάλα της και τη φρουτόκρεμά της... πάλι καλά! Απο κρεατόσουπα και γιαουρτάκια τίποτα! Και μένα τώρα σκάσανε τα 2 κάτω δοντάκια...

Οπότε λές να έχει να κάνει με το πόνο στα δόντια???

Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα πριν, ειναι φαση!

Ο δικος μου , 5μιση μηνων, ενω ετρωγε πολυ καλα, και τα 5 γευματα, αδειαζε ολο το μπουκαλι, εδω και 2 βδομαδες με το ζορι να φαει 1 με 2 μπιμπερο!

Με ειχε σκασει..πυρετο καθολου, αλλα δοντακια ειναι ετοιμα να σκασουν!

Αλλαξαμε 3 γαλατα και μεχρι και συνδιασμους εκανα!

Τιποτα! Η γιατρος του με ειπε να τον κανω για ουρολοιμωξη, ευτυχως αρνητικη και απο την Πεμπτη τρωμε κανονικα!

Ειχα σκασει και εγω,σαν και εσας! Αμα ηταν λιγοφαγος απο την αρχη δεν θα με νοιαζε, θα ελεγα οκ, τοσο τρωει, αλλα να τρωει και ξαφνικα τιποτα φρικαρα! Και επειδη δεν ετρωγε δεν κοιμοταν καλα!

Άρα όλα συνηγορούν στο ότι όταν τα παιδάκια βγαζουν δοντάκια έχουν τετοιου είδους ανορεξιές! Ας ελπίσουμε πως δεν θα κρατήσουν για πολύ γιατί ειλικρινά έχω φρικάρει! Σας κάνουν γκρίνιες και τέτοια τωρα που βγαίνουν τα δοντάκια; Σε 'μένα τίποτα... απλά μερικές φορές τη βλέπω να αγγίζει λιγο το αυτάκι της.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα ξυπνάει κλαίγοντας το βράδυ αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας (να χτυπήσω ξύλο!) είναι καλά. Σκέψου όμως τι περνάνε κι αυτά τα καημένα!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...