Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άραγε με σκέφτεται σήμερα αυτή που με γέννησε;(κορίτσια από ΔΡΆΜΑ βοηθήστε)

mariantinos

Recommended Posts

Κι εγώ!έβλεπα φωτό το μωρό μου που ήταν θερμοκοιτίδα κ έκλαιγα.το ξεφτυλιζετε ήταν τρόπος του λέγειν για να μην γράψω μην το μαματε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν θεωρείς ξεφτυλισμό την σκέψη μου ότι μπορεί να ενδιαφέρεσαι περισσότερο να γνωρίσεις την φυσική σου μητέρα , τι να πω πάω πάσο... όσο για το αν ένιωσες τίποτα, ε, τι να πω περίμενες από μία φωτογραφία να σου ξεσηκώσει τόσο συναισθήματα? δηλαδή αν θα σου έδειχναν σε μία φωτογραφία το μωρό σου χωρίς να το έχεις δει ποτέ θα πάταγες τα κλάματα?

αν δεν είχες παιδιά,θα το θεωρούσα λογικό..τώρα που έχεις όμως,μου κάνει απίστευτη εντύπωση.εγώ το μωρό μου στον υπέρηχο έβλεπα και έκλαιγα πόσο μάλλον σε φωτογραφία..

σίγουρα,αν έ΄βλεπα μια γυναίκα σε μια φωτο που θα ήταν αυτη που με γεννησε και δεν την ηξερα,τοτε δεν θα ενιωθα τιποτα..μαλλον θα είχα νευρα:evil::evil::evil:

αλλά για το παιδί μου:?::?:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ε, βρε παιδιά εγώ όταν έβλεπα τα παιδιά μου στον υπέρηχο δεν έκλαιγα, παρακαλούσα μόνο να βγουν καλά και χωρίς προβλήματα υγείας και γενικώς δεν με πιάνουν εύκολα τα ζουμιά τι να κάνω? μήπως αυτό άραγε με κάνει κακιά μητέρα? δεν νομίζω ... γιατί αν ήταν έτσι όταν το παιδάκι μου μπήκε 6 ημερών στο νοσοκομείο με εντερική αιμορραγία τότε τι θα έπρεπε να κάνω? να κλαίω νυχθημερόν και να μην μπορώ να φροντίσω ούτε τον εαυτό μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.......

άλλο το να είσαι δυνατός σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και άλλο να συγκινείσαι με την φωτογραφία ή το υπερηχογράφημα !

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

μόλις είδα το θέμα μαρία!!

έχω εντυπωσιαστεί!!!

προσωπικά εγώ θα ήθελα να την γνωρίσω αν ήμουν στη θέση σου.

μου κάνει όμως εντύπωση που δεν σε έχει ψάξει κι αυτή τόσα χρόνια.

αφού δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

πρέπει να είναι νέα 45-47, στην ηλικία της μαμάς μου.

θα πήγαινα μια μέρα ξαφνικά πάντως να την δώ χωρίς να πω ποια είμαι στην αρχή, ίσως αργότερα να της έλεγα κάτι.

πάντως είναι κρίμα,δεν ξέρουμε τους λόγους που δεν σε κράτησε αλλά αυτή την στιγμή έχει μια κόρη κι ένα εγγόνι κάπου!!!!

εννοείται ότι δεν μπορείς να νιώσεις τίποτα από μια φωτογραφία.

τουλάχιστον γνώρισες κάποιους συγγενείς.

και τελικά ήταν πολύ εύκολο, μπράβο σου.

γιατί εξαφανίστηκαν οι άλλοι όμως?

μυστήριο!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

ε, βρε παιδιά εγώ όταν έβλεπα τα παιδιά μου στον υπέρηχο δεν έκλαιγα, παρακαλούσα μόνο να βγουν καλά και χωρίς προβλήματα υγείας και γενικώς δεν με πιάνουν εύκολα τα ζουμιά τι να κάνω? μήπως αυτό άραγε με κάνει κακιά μητέρα? δεν νομίζω ... γιατί αν ήταν έτσι όταν το παιδάκι μου μπήκε 6 ημερών στο νοσοκομείο με εντερική αιμορραγία τότε τι θα έπρεπε να κάνω? να κλαίω νυχθημερόν και να μην μπορώ να φροντίσω ούτε τον εαυτό μου?

Σωστη εισαι... Μη μασας, αστους να λενε!

Σορυ κι ολας αλλα πεσατε πανω της!!! ουτε εγω κλαιω ετσι με ενα χαρτι.Ασε που οι ψυχικες μας αμυνες μας προστατευουν κ δεν παραδεχομαστε τι αισθανομαστε..

Μαριαντινος μην παρεξηγεισαι... περνας μεγαλη ενταση κ το καταλαβαινω, αλλα αφου προσβληθηκες με τη φιλη που θεωρησε οτι βαθυτερος κ υποσυνηδειτος στοχος σου ειναι ισως να γνωρισεις τη βιολογικη σου μητερα, τοτε γιατι ανοιξες τοπικ με τιτλο "Αραγε με σκευτεται σημερα αυτη που με γεννησε" ????

Και παλι σου λεω μην παρεξηγεισαι, ειναι μεγαλο το φορτιο που προσπαθεις να βγαλεις εις περας.... Αλλα για ψαξ΄το λιγο... Στην τελικη, μονο αν τη βρεις κ της μιλησεις θα μπορεσεις να βρεις μια σχετικη ηρεμια στην ψυχη σου, κ να βαλεις τους ανθρωπους της ζωης σου, στη θεση που τους ταιριαζει.... Αυτα απο μενα, καλο κουραγιο...

...τρεις και το λουρι της μανας!!!

Δύσκολη υπόθεση προσωπικά θα ήθελα να την γνωρίσω όχι για κανένα

άλλο λόγο αλλά για να μπορέσω να έχω τουλάχιστον ένα ιατρικό ιστορικό

όχι μόνο για να προστατέψω τον εαυτό μου αλλά και το παιδί μου..

Προσωπικά το μόνο που θα μπορούσα να αναπτύξω θα ήταν φιλικές σχέσεις

ποτέ δεν θα έβλεπα τους άλλους ως αδέρφια μου ούτε τη βιολογική μητέρα ως μάνα μου ....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ήταν 18 χρόνων.είχε σχέση.το αγόρι της μαλώσε άσχημα με τον πατριό του κ έφυγε στα καράβια.αυτή ήταν ήδη έγκυος αλλά ούτε η ίδια το κατάλαβε.την έστειλαν οι γονείς της γερμανία για να βοηθήσει την αδερφή της που είχε 3 παιδιά.εκεί μια μέρα δεν είχε λεφτά για κάποιο μεταφορικό μέσον τύπου τραμ κ μπήκε λαθραία.την τσακώσάν όμως κ της έκαναν κ κάποιες εξετάσεις ότι είναι έγκυος(κάπως έτσι δεν ήταν για το συγκεκριμένο σίγουρη η κοπέλα) έτσι αποφάσισαν να με δώσουν για υιοθεσία.ηταν πολυ φτωχη οικογενεια.γνωρίστηκαν με τους γονείς μου κ της ζήτησαν να μην με ψάξει πότε.έτσι μια μέρα μετά την γεννά με έδωσε KATEYΘEIAN.μετά από 4 χρόνια το αγόρι της (βιολογικός μου πατέρας)γύρισε από τα καράβια κ πήγε την βρήκε γιατί κατι τον έτρωγε...την βρήκε κ της είπε ότι βλέπει συνέχεια το ίδιο όνειρο.αυτην,στεφανα κ ένα κοριτσάκι!!!αυτή του είπε όλη την αλήθεια.αυτός ήθελε να με βρούνε να με πάρουν πίσω κ να παντρευτούν.αυτή όμως είχε δώσει την υπόσχεση της στους γονείς μου κ EKTOΣ αυτού δεν γινόταν από νομικής άποψης.έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν.κάθε χρόνο μια μέρα πριν τα γενέθλια μου η αδερφή της της θυμίζει ότι την επόμενη είναι 8 αυγούστου κ είναι τα γενέθλια μου κ να ρθουν σέρρες να με βρουν να μάθουν αν είμαι καλά να με δουν από μακρυά αλλά λέει όχι εγώ έδωσα υπόσχεση σ αυτούς τους ανθρώπους.απλά συμφωνήσαμε με την ξαδέρφη να της πούνε ότι έψαξα κ τους βρήκα εγώ αλλά ότι ακόμη δεν θέλω να την συναντήσω.

Διαφημίσεις

Μαράκι σου απάντησα και με pm.

Εγώ δεν έχω λόγια... Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να σε αναγκάζουν ο περίγυρος και οι συνθήκες να πάρεις μια τόσο οδυνηρή απόφαση... Είναι από τις περιπτώσεις αυτές που λες ένα μεγάλο γιατί; Κρίμα για αυτό το ζευγάρι. Μεγάλη η ατυχία τους...

Μαράκι πάρε το χρόνο σου. Μόνο εσύ ξέρεις τι λέει η καρδιά σου. Αν και όποτε θέλεις, κάνεις το επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Πάρε το χρόνο σου. Ηρέμησε.

2522daf9de.png

Η ατυχία αυτού του ζευγαριού χάρισε την ευτυχία σε ένα άλλο ζευγάρι κ σε εμένα τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια κ ατελείωτη αγάπη...δες το κ έτσι...

Η ατυχία αυτού του ζευγαριού χάρισε την ευτυχία σε ένα άλλο ζευγάρι κ σε εμένα τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια κ ατελείωτη αγάπη...δες το κ έτσι...

Αυτό το βλέπουμε ούτως ή άλλως. Τώρα ασχολούμαστε με μια ιστορία που παρέμενε κρυφή για χρόνια.

Είσαι, όμως, τυχερή Μαράκι! Οι γονείς σου για να σου χαρήσουν τόσο όμορφα παιδικά χρόνια, πρέπει να ήταν ξεχωριστοί άνθρωποι και να σου είχαν μεγάλη αγάπη!

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

Μαίρη γέμισε το γραμματοκιβώτιο σου κ δεν μπορώ να σου στείλω πμ.σβήσε σβήσε.

Ναι μου είχαν μεγάλη αγάπη.πολύ μεγάλη

Ναι! Μιλούσα στο τηλέφωνο και... Τώρα είμαι εντάξει!

2522daf9de.png

• 2 εβδομάδες μετά...

διάβασα την συνέχεια!!

συγκλονιστικό!!!

αλλιώς περίμενα ότι θα ήταν τα πράγματα!!!

την έλεγα στον άντρα μου και συγκινηθηκαμε πολύ.

φαίνεται άνθρωπος που κρατάει την υπόσχεσή της!!!

θα πας να την βρεις τελικά?

απίστευτη ιστορία!!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λοιπόν έχουμε ακόμα μια εξέλιξη.τις είπαν όλη την αλήθεια.έμαθε ότι έψαξα!απ την μια έκλαιγε απ την άλλη γελούσε.πίστευε τα τελευταία χρόνια ότι θα την ψάξω.επανέλαβε ότι δεν έψαξε επειδή έδωσε την υπόσχεση.της είπαν ότι προς το παρόν δεν θέλω να την γνωρίσω κ είπε ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί.

πρέπει να είναι καλός άνθρωπος,είχε κρατήσει μια υπόσχεση.άραγε ο άντρας της τα ξέρει?

θα πας φαντάζομαι όμως ε?

εμένα θα με έτρωγε,νομίζω θα έίχα πάει ήδη.

αλλά με τον καιρό θα συνηθήσεις στα νέα δεδομένα κι όταν θα είσαι έτοιμη θα πας,ετσι δεν είναι?

πάντως είχα σκεφτεί κι εγώ παλιά τι θα έκανα αν ήμουν ιοθετημένη...

νομίζω κάποια ταινία με είχε επηρεάσει, κι ας είμαι καρμπόν η μαμά μου!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Προς το παρόν δεν θέλω να την γνωρίσω.είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μιλάω κάθε μέρα με 4 ξαδέρφες μου.νοιώθω σαν να τις ήξερα από πάντα.κ αυτές το ίδιο μου λένε!

πρέπει να είναι καλός άνθρωπος,είχε κρατήσει μια υπόσχεση.άραγε ο άντρας της τα ξέρει?

θα πας φαντάζομαι όμως ε?

εμένα θα με έτρωγε,νομίζω θα έίχα πάει ήδη.

αλλά με τον καιρό θα συνηθήσεις στα νέα δεδομένα κι όταν θα είσαι έτοιμη θα πας,ετσι δεν είναι?

πάντως είχα σκεφτεί κι εγώ παλιά τι θα έκανα αν ήμουν ιοθετημένη...

νομίζω κάποια ταινία με είχε επηρεάσει, κι ας είμαι καρμπόν η μαμά μου!!!

Δεν το λέω για σένα προσωπικα αλλά όταν ήμουν δημοτικό ένα παιδί μου είπε κοροϊδεύτικα ότι είμαι υιοθετημένη. Δεν τον πίστεψα γιατί εχω πολλά χαρακτηριστικά απ τους γονείς μου!εχω στο κάθε χέρι από 3-4 μικρές κόκκινες ελίτσες.το ίδιο κ η μαμα μου!εχω απ την αριστερή πλευρά δίπλα στον αφαλό μια ελιά.η μαμα μου έχει την ίδια ελιά δεξιά πλευρά του αφαλου!ε αυτα τα 2 δεν τα συναντάς κάθε μέρα νομίζω.η μαμα μου έχει σπαστά-σγουρα μαλλιά το ίδιο κ εγώ,εχω ίδιες γάμπες με τον μπαμπά μου(μην γελάτε είναι αίσχος) κ τα μάτια του κ το ύψος τους.οπότε...ποτέ κανείς να μην είναι σίγουρος.είχα κάποτε μια τέτοια συζήτηση με άτομο που δεν γνώριζε ότι είμαι υιοθετημένη κ μου έλεγε πως έρευνες έδειξαν πως τα υιοθετημένα παιδιά παίρνουν κάποιες φορές τα χαρακτηριστικά των θετών γονιών τους.

Μαρακι μου δεν εχω λογια.. δεν ειχα ιδεα....

κοριτσακι μου γλυκο Μπραβο που βρηκες την οικογενεια σου!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα που δεν θελεις να γνωρισεις ακομα την βιολογικη σου μαμα,μαλλον και εγω ετσι θα αισθανομουνα....Οποτε εσυ εισαι ετοιμη κοριτσακι μην αφηνεις κανενα να επιρεαζει την κριση σου

Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

DsRyp3.png

Το αν με σκέφτεται απλά το αναρρωτιεμε.το αν εχω αδέρφια θέλω να το ξέρω όμως!κ το ότι οποίος πάει να το ψάξει ξαφνικά σταματάνε όλα μου έχει κινήσει την περιέργεια ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎ!

Καλή μου έχεις να ψάξεις τη μαμά σου μέσω εκπομπής,πχ Νικολούλη?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...