Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άραγε με σκέφτεται σήμερα αυτή που με γέννησε;(κορίτσια από ΔΡΆΜΑ βοηθήστε)

mariantinos

Recommended Posts

Αυτή την μέρα,σαν σημερα που εχω γενεθλια, κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια αναρρωτιεμε αν με σκέφτεται αυτή που με γέννησε..όχι η μάνα μου!!!αυτή που με γέννησε!τις άλλες μέρες δεν την σκέφτομαι δεν με νοιάζει το γιατί κ το πως.αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια που το ανακάλυψα κ ειδικά φέτος που εχω παιδί κ ξέρω τι δέος νοιώθω για την μέρα που γέννησα αναρρωτιεμε πιο πολύ.έψαξα το θέμα αλλά κ οι 3 προσπάθειες σταμάτησαν ξαφνικά κ χωρίς λόγο.αυτό το γιατί με τρώει πιο πολύ!τι μου κρύβουν;έβαλα πριν 9 χρόνια έναν ξαδέρφο μου αστυνομικό που έμενε δράμα που έχει καταγωγή αυτή να μάθει.βρήκε 2 λέει με το ίδιο όνομα ίδιο επίθετο κ εκεί μου είπε ότι ΠPEΠEI να το χειριστεί λεπτά για να δει ποια απ τις 2 είναι.έτσι το θέμα σταμάτησε εκεί.πριν 5 χρόνια δούλευα σε ένα νυχτομαγαζο.είχα μια παρέα από άντρες στο μπαρ.ο ένας είχε ένα κομπολόι απ τα διαφημιστικά.το κοιτάω κ έγραφε πάνω πολιτιστικός σύλλογος τάδε χωριού δράμας!έμεινα μαμακας.τον πήρα σε μια άδεια μεριά κ του τα είπα όλα.ΔΕΝ ΤΟ ΠΊΣΤΕΥΕ!Ήταν παρά πολλά χρόνια σέρρες στην ασφάλεια αλλά έχει καταγωγή από αυτό το χωριό αλλά πάει παρά πολύ σπάνια.απ τα στοιχεία που ήξερα κ του έδωσα μάλλον βγαίναμε κ σόι.μου έδωσε το τηλ του μου υποσχέθηκε ότι το επόμενο σάββατοκυριάκο ότι θα πάει κ θα μάθει τα πάντα.του έστειλα μήνυμα,ρώτησε ποια είμαι.του εξήγησα κ εξαφανίστηκε!σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα κ ούτε τηλ σήκωνε.τον βρήκα τυχαία μετά από 2 χρόνια στον δρόμο.του θύμισα το τότε.έψαχνε να βρει χαζές δικαιολογίες γιατί υποτίθετε δεν έψαξε.έτσι πάει κ αυτός.

Πέρισυ τέτοιο καιρό έπαιζα ένα παιχνίδι στο ζοο.βλέπω ότι ο αντίπαλος ήταν από ένα διπλανό χωριό αυτής που με γέννησε.έμεινα!του τα είπα όλα!μου είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποια AKPIBΩΣ είναι αλλά μου είπε εξωτερικα χαρακτηριστικά από το σόι με εκείνο το επίθετο κ ήταν σαν να με φωτογράφιζε!!!μου είπε ότι σε 3 μέρες θα είναι σε εκείνο το χωριό με την γυναίκα του σε μια γιορτή όπου θα είναι κ άτομα απ το σόι αυτής της γυναίκας κ ότι μετά από 2 μέρες η γυναίκα του έχει δουλειές σέρρες κ θα είναι εδώ.μου έδωσε το τηλ της του έδωσα το δικό μου για να βρεθούμε. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕ!!!ΦΥΣΙΚΆ κ τρίτη φορά το απόλυτο τίποτα!δεν εμφανίστηκαν πότε!δεν ήθελα ούτε να ταραξω την ζωή της ούτε τίποτα τέτοιο.απλά ήθελα να μάθω αν εχω αδέρφια.αυτα θέλω να τα γνωρίσω αν υπάρχουν.αν υπάρχει κάποια κοπέλα από ΔΡΆΜΑ θα ήθελα να με βοηθήσει.

Διαφημίσεις

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καρδούλα μου γλυκιά δεν νομίζω να υπάρχει γυναικά που γέννησε και να μην το θυμάται

Ότι και να έγινε ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗ

ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑ ΝΕ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ?

ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ?

ΤΙ ΘΑ ΆΛΛΑΖΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ?

ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΆΛΛΑΖΕ ?

ΤΙΠΟΤΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Φιλιά ξέρω πως δεν σε βοήθησα σε αυτό που ψάχνεις απλά είσαι μανούλα και δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να νιώθεις έτσι ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ

.....

Το αν με σκέφτεται απλά το αναρρωτιεμε.το αν εχω αδέρφια θέλω να το ξέρω όμως!κ το ότι οποίος πάει να το ψάξει ξαφνικά σταματάνε όλα μου έχει κινήσει την περιέργεια ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎ!

εχω μεινει...!

δεν ηξερα τι σου συμβαινει ...

καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....! εισαι τυχερη που ζεις ...αυτο να θυμασαι...

αλλα λογια παρηγοριας δεν εχω να σου πω !(οχι οτι δεν μπορω αλλα δεν ειμαι στην θεση σου ....και οτι και να πω θα ειναι βλακεια )

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ...ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ....

οτι μας τρωει δεν εχει τελος αν δεν κανουμε αυτα που πρεπει !!!

σου ευχομαι να εισαι χιλιοχρονη !

ναι βρε Μαρία δεν είναι ούτε σπάνια η περίπτωσή σου όυτε το θέμα είναι τραγικό ή μη αναστρέψιμο, εννοείται ότι μπορείς και πρέπει αφού το νοιώθεις και έχεις κάθε δικαίωμα να βρεις τη φυσική σου μητέρα! ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία!

κι αφού το θέμα είναι τόσο δικό σου και τόσο προσωπικό να κινηθείς η ίδια χωρίς μεσάζοντες!!!! δε βρίσκω να υπάρχει λόγος να μπαίνουν στη μέση ξένοι!!!

πρέπει να κάνεις μόνη σου το "ταξίδι"! δεν εννοώ μόνο το οδικό, εννοώ την αναζήτηση!

αυτή έχει αξία έτσι κι αλλιώς!

όταν το αποφασίσεις και με ηρεμία θα πας στο εν λόγω χωριό, είναι τόσο δίπλα σας! θα πας στο αστυνομικό τμήμα του, στο δημαρχείο, θα ψάξεις στοιχεία ληξιαρχικά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη βρεις την οικογένεια, αν υπάρχει και είναι όντως εκεί.

έχεις κάθε δικαίωμα και μπορείς ανα πάσα στιγμή να το κάνεις!

μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σαν και σένα που να σκέφτονται την ύπαρξή σου, μην αφήσεις κι άλλο χρόνο να περάσει.

ο κουμπάρος μου είναι από δράμα με μεγάλο σόι...αλλά νομίζω ότι είναι πιο εύκολο και ουσιαστικό να κάνεις εσύ την αυτοψία και το όλο ψάξιμο...

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Αρια πρόσεχε τι εύχεσε γιατί μπορεί να σου συμβεί λένε...μεγάλη κουβέντα.όλα ξεκίνησαν με τον θάνατο του μπαμπά μου!πιο πριν όλα ήταν ήσυχα μα τόσο ήσυχα στην ζωή μου κ έλεγα τι βαρετή ζωή τίποτα συνταρακτικό δεν συμβαίνει.πεθαίνει ο μπαμπάς μου...στα 9μερα η μάνα μου στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.να μην ξέρω τι να κάνω.να είμαι σπίτι να ετοιμάσω κολυβα κ μνημόσυνο ή στο νοσοκομείο με την μαμα μου;στα 40 του μπαμπά μου η μάνα μου νοσοκομείο με νευρικό κλωνισμό!πάλι τα ίδια.19 χρόνων να τρέχω για όλα να μην ξέρω τι μου γίνετε.να νοιώθω ότι ζω εφιάλτη.2 μήνες κλεισμένη σπίτι.μόνο για να αγοράσω μαύρα ρούχα έβγαινα.δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο.τον τρίτο μήνα βρίσκω τυχαία τα χαρτιά της υιοθεσίας μου.μετά από 2 χρόνια άρχισα να ηρεμώ κ ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού να πέφτει η πίεση 6 κ 4 ,να ανεβάζω 110 σφυγμούς το λεπτο να κόβεται η ανάσα μου.να παίρνω απ το αερολιν της μάνας μου για να μπορέσω να αναπνεύσω.κ όλα αυτα τα περνούσα μόνη μου.ακόμα κ στην μάνα μου έδειχνα άλλο πρόσωπο για να της δίνω κουράγιο.από κει που με ένοιαζε μόνο τι χρώμα θα βαψω τα νύχια μου βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα.από εκεί που ήμουν ένα ENTEΛΩΣ κακομαθημενο παιδί βρέθηκα να είμαι μόνο εγώ για μένα.εγώ κ παιδί κ μπαμπάς κ στήριγμα κ κούβαλητης.εγώ για να τρέχω στις τράπεζες στις εφορίες κ κάθε λίγο την μάνα μου στο νοσοκομείο.εγώ κάθε μέρα να φέρνω ψωμί στο σπίτι.ΕΓΏ ΓΙΑ ΌΛΑ.αυτα εν πολύ συντομία.

Άρια πολλές φορές αναθεματίσα την ώρα που πήρε την απόφαση αυτή η γυναίκα να με φέρει στην ζωή.αλλά είμαι ακόμα εδώ.οι αναποδιές συνεχίζονται αλλά παλεύω.δέκα χρόνια αγώνας.η ζωή ήταν σκληρή μαζί μου κ ελπίζω να μου δώσει πίσω όσα μου πήρε.ελπίζω όσα δάκρυα κ πόνο μου έδωσε τα τελευταία δέκα χρόνια να τα κάνει τόσα γέλια κ χαρές.

Κι εγώ συμφωνώ ότι θα πρέπει να κινηθείς μόνη σου και όχι με μεσάζοντες . Η μητέρα σου δεν ξέρει τίποτα?Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπως σε αυτή σου την αναζήτηση? ή είναι αρνητική στο να ασχοληθεί?

Πάντως σίγουρα θέλει πάρα πολύ μεγάλη διακριτικότητα.Είναι ευαίσθητα πράγματα αυτά.Και ύστερα έχε κατά νου ότι ακόμη και αν τους βρεις και όντως έχεις αδέλφια είσαι σίγουρη ότι θα σε καλοδεχτούν ή θα ενδιαφερθούν? (δεν σε αποθαρρύνω σίγουρα είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να το ψάξεις , απλά κάνω το δικηγόρο του διαβόλου).

Κατά τ' άλλα χρόνια σου πολλά και κοίταξε να περάσεις καλά σήμερα με τον αντρούλη σου και το μπουμπούκι, και μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με άσχημες σκέψεις... (δεν πιστεύω ποτέ ότι μια μανούλα θα ξέχναγε ποτέ πότε γέννησε το παιδί της).

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι βρε Μαρία δεν είναι ούτε σπάνια η περίπτωσή σου όυτε το θέμα είναι τραγικό ή μη αναστρέψιμο, εννοείται ότι μπορείς και πρέπει αφού το νοιώθεις και έχεις κάθε δικαίωμα να βρεις τη φυσική σου μητέρα! ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία!

κι αφού το θέμα είναι τόσο δικό σου και τόσο προσωπικό να κινηθείς η ίδια χωρίς μεσάζοντες!!!! δε βρίσκω να υπάρχει λόγος να μπαίνουν στη μέση ξένοι!!!

πρέπει να κάνεις μόνη σου το "ταξίδι"! δεν εννοώ μόνο το οδικό, εννοώ την αναζήτηση!

αυτή έχει αξία έτσι κι αλλιώς!

όταν το αποφασίσεις και με ηρεμία θα πας στο εν λόγω χωριό, είναι τόσο δίπλα σας! θα πας στο αστυνομικό τμήμα του, στο δημαρχείο, θα ψάξεις στοιχεία ληξιαρχικά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη βρεις την οικογένεια, αν υπάρχει και είναι όντως εκεί.

έχεις κάθε δικαίωμα και μπορείς ανα πάσα στιγμή να το κάνεις!

μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σαν και σένα που να σκέφτονται την ύπαρξή σου, μην αφήσεις κι άλλο χρόνο να περάσει.

ο κουμπάρος μου είναι από δράμα με μεγάλο σόι...αλλά νομίζω ότι είναι πιο εύκολο και ουσιαστικό να κάνεις εσύ την αυτοψία και το όλο ψάξιμο...

Όχι Άννα μου. Δεν θέλω να φέρω αναστάτωση.αυτό που θέλω να ξέρω προς το παρόν είναι αν εχω αδέρφια.μην το βλέπεις έτσι απλά.αν βάλεις όλες τις πιθανότητες δεν είναι τόσο εύκολο για κανέναν από μας.

Μαρία αφού σε "τρώει" να το ψάξεις, μόνο και μόνο για να ηρεμήσεις. Και βέβαια είναι σημαντικό να μάθεις αν έχεις αδέρφια.

Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Μπορεί να σε καλοδεχτούν, μπορεί να είναι αδιάφοροι... όπως και να 'χει μάνα σου είναι η μάνα που σε μεγάλωσε, δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο.

Έχεις διαβάσει ένα βιβλίο του Τατσιόπουλου "η καλοσύνη των ξένων"? Είναι η δική του προσωπική ιστορία αναζητώντας τη φυσική του μητέρα, έχει ομοιότητες με τη δική σου, διάβασέ το.

όχι εγώ δε μιλάω για αναστάτωση εγώ λέω ότι μπορείς κάλιστα να απλοποιήσεις τη κατάσταση με το να πάρεις δραστικά μέτρα. αναστάτωση να φέρεις σε ποιον; έχουν περάσει τόσα χρόνια δε μιλάμε για παιδάκια, σε ενήλικες θα απευθυνθείς, έχεις κάθε δικαίωμα!

μήπως νοιώθεις πιο πολύ ανασφάλεια; άγχος για το τι θα αντικρίσεις αν ποτέ ψάξεις;

αυτό το καταλαβαίνω.

οπότε ή προχωράς και το τολμάς ή το ξεχνάς, λες δεν έγινε ποτέ, δε το μαθα ποτέ, εγώ έχω γονείς...

συμφωνώ όμως με τη φίλη πιο πάνω ότι θα σε τρώει αυτό.

τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής σου δε σχετίζονται με την υιοθεσία σου απόλυτα, αλλά σε κάνουν σαφώς πιο κουρασμένη ψυχικά.

αν πήγαιναν όλα τέλεια δε θα σου φαινόταν κι αυτό βουνό μαζί με τα υπόλοιπα.

εγώ το μόνο που λέω είναι ότι μπορείς εύκολα μόνη σου να αναζητήσεις τη βιολογική σου οικογένεια, υπάρχουν πολλοί τρόποι γι αυτό σήμερα! αν είναι όλα θετικά σκέψου ότι θα σου ανοίξουν άλλους ορίζοντες! αν πάλι δεν είναι και δε σε καλοδεχτούν θα χεις πάρει τουλάχιστον τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα, θα ήθελα να ξέρω, ειδικά τώρα που έχω κι εγώ τη δική μου οικογένεια. σαφώς και δεν είναι απλή υπόθεση, είναι ψυχοφθόρα, αν το θέλεις το κάνεις κι αν είσαι ετοιμη. προς θεού δε πρέπει να πιεστείς για τίποτα.

έχω περίπου αντίστοιχη περίπτωση από στενή φίλη. τρία αδέρφια έψαξαν και βρήκαν την αδερφή τους μετά από πολλά χρόνια. ο πατέρας τους λόγω φτώχειας την είχε δώσει για υιοθεσία με τη συναίνεση της μάνας τους η οποία όμως δεν είχε επιλογή. η "χαμένη" αδερφή αν και ήξερε δε καλοδέχτηκε την επαφή μαζί τους και τους γύρισε τη πλάτη.

γενικά πολλά συμβαίνουν. με τη στήριξη και βοήθεια απ τη τωρινή σου οικογένεια μπορείς να μάθεις. κάνε μια βόλτα από κεινα τα μέρη, μάθε τους διακριτικά και αποφασίζεις αν θα αποκαλυφθείς και πότε.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να ξέρει η μάνα μου ότι ψάχνω.θα το πάρει σαν..δεν ξέρω πως να εκφράσω..προδοσία;ότι δεν την θέλω;κατι τέτοιο τέλος πάντων.όταν ανακάλυψα ότι ήμουν υιοθετημένη έπιασε μια θεία μου κ έκλαιγε ότι τώρα θα την παρατήσω κ θα αρχίσω να ψάχνω κ ότι δεν θα την νοιώθω πλέον μάνα μου.για μένα πραγματικά δεν άλλαξε τίποτα.ήταν μεγάλο σοκ στην αρχή αλλά μετά ηρέμησα.αυτό που νοιώθω για αυτην που με γέννησε θα το χαρακτήριζα λύπηση.γιατί με είχε μέσα της 9 μήνες.εκείνη κλωτσουσα,εκείνη πόνεσε για να γεννηθώ.μην κρίνετε απ τους εαυτούς σας που λιώνετε για τα παιδιά σας.μην ξεχνάτε πως υπάρχουν μάνεσ που τα σκοτώνουν που τα πετάνε που τα πουλάνε κτλ.βάζω μέσα όλες τις πιθανότητες για αυτή την γυναίκα.κ να το ξανάπω ακόμα μια φορά.θέλω να μάθω αν εχω αδέρφια.ΔΕΝ ΘΈΛΩ να παω να τους αποκαλύφθω.ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΠΡΏΤΟ ΒΉΜΑ.σαν δεύτερο θα ήθελα να ξέρω γιατί το έκανε.μετά δεν ξέρω...ανάλογα με το τι θα μάθω.είναι πολύ ειδική περίπτωση κ αν δεν το ζήσεις δύσκολο να καταλάβεις.κ ο καθείς το παίρνει διαφορετικά.όταν το ανακάλυψα μετά από 2 μήνες εδώ σέρρες αυτοκτόνησε μια κοπέλα γιατί έμαθε κατι αντίστοιχο για αυτην.ξέρω κ μια άλλη περίπτωση που μόλις το ανακάλυψε το αγόρι έφυγε για να βρει τους πραγματικούς γονείς.το βιβλίο θα το πάρω.

Και αν μάθεις γιατί το έκανε θα νιώσεις δικαίωση? ή μετά θα κλονιστείς τόσο πολύ ώστε θα αναθεωρήσεις όσα ήξερες?Το ξέρω ότι σε τρώει και ότι θα σε τρώει πάντα μέχρι να το εξιχνιάσεις αυτό. Μόνο στην αναζήτησή σου αυτή , θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου πρώτα από όλα και να του υποσχεθείς ότι ό,τι και να γίνει δεν θα αλλάξει τίποτα από αυτό που είσαι σήμερα.

Και προπάντων μην ξεχνάς ότι μάνα είναι αυτή που μας μεγαλώνει και όχι αυτή που μόνο κοιλοπόνεσε για να μας βγάλει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν έγινε αντιληπτό ότι δε θες να τους αποκαλυφθείς, τότε μάλλον είναι πιο δύσκολο απ το να πας να πεις γεια σας είμαι η τάδε ποιοι είστε εσείς, πόσοι είστε, γιατί έγινε αυτό που έγινε...

ναι υπάρχουν γονείς που πετάνε τα παιδιά τους αλλά υπάρχουν και μάνες που αναγκάζονται και πονάνε και δεν έχουν πόρους και ανεξαρτησία, ξέρεις πώς είναι στα χωριά, που φοβούνται τη κοινωνία και την οικογένειά τους, που ζουν σε πολύ άσχημα περιβάλλοντα και καθεστώτα.

σου είναι πιο εύκολο να φαντάζεσαι μια μάνα-δράκο παρά μια βασανισμένη ύπαρξη ή ξέρεις κάτι παραπάνω και σε οδηγεί στη πρώτη εικόνα;

σορυ αν μπαίνω σε πολύ προσωπικά.

όντως αυτό που θες να βρεις είναι το γιατί.

θα χεις τη ληξιαρχική πράξη γέννησης, μήπως μπορείς να βρεις με αυτό το χαρτί την οικογενειακή μερίδα και μάθεις για τη συγκεκριμένη οικογένεια, χωρίς να το μάθουν εκείνοι, το γιατί όμως δε μπορείς να το πληροφορηθείς από κουτσομπολιά συγχωριανών νομίζω.

και όχι το να είσαι υιοθετημένος δε συντελλεί λόγο αυτοκτονίας, μη τρελαθούμε κιόλας! αυτό είναι πολύ τραβηγμένο! ούτε εγκαταλείπεις αυτούς που σε μεγάλωσαν και σε έκαναν αυτό που είσαι, αυτό είναι γαιδουριά και μη πω τίποτα χειρότερο!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εμένα πάντως,δεν με νοιάζει να μάθω ούτε ποιά είναι,ούτε γιατί το έκανε,ούτε αν έχω "αδέλφια" ή όχι.............Και εύχομαι ΠΟΤΕ να μήν με ενοχλήσει κανείς τους,γιατί η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΝΑ που είχα ήταν αυτή που ήταν πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια,και που συνεχίζει να είναι δίπλα μου ακόμα και τώρα που έφυγε από τη ζωή............

Μαράκι,καταλαβαίνω απόλυτα πως νοιώθεις,έχω περάσει απο εκεί.....και το σέβομαι απόλυτα...........όσο κι άν εγώ έχω διαφορετική στάση............

Άννα η ληξιαρχική πράξη λέει το όνομα της το επίθετο τησ κ το όνομα του μπαμπά της.όπως επίσης αγνώστου πατρός, ότι γεννηθηκα σε νοσοκομείο της θεσσαλονίκης.από θείο μου έμαθα ότι ήταν κάπου κοντά στα 18 τότε αυτή.σοφία όπως είπα κ για μένα μια είναι η μάνα μου!αλλά θέλω να μάθω κι αλλά.είμαι ποντια;είμαι μίκρασιατισα;είμαι βλαχα; κ όπως είπα κ ξανάείπα δεν μου κάθετε το εξαφανιζολ των 3 ατόμων που ήθελαν να βοηθήσουν!δεν μου κάθετε με τίποτα!

Διαφημίσεις

μαριαντινος χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις.διαβασα την ιστορια σου κ θελω να σου πω οτι με σοκαρε.

ευχομαι να βρεις την λυση σου για να ηρεμησεις.κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.εχεις πολυ δικιο σε ολα αυτα που λες.ποια ειναι η καταγωγη σου,εχεις αδερφια?γιατι?αυτο το γιατι!

νομιζω οτι εισαι ετοιμη να παρεις απαντησεις!

κ ναι ειναι περιεργο που εξαφανιστηκανε κ οι τρεις τυποι.καλο ειναι να το ψαξεις μονη σου!

σου ευχομαι ποτε να μην ξαναδακρυσεις κ ολες οι χαρες που σου στερηθηκαν να ερθουν διπλες!

μπορεί να μη το ήθελε να σε δώσει...και ειδικά αυτό το αγνώστου πατρός λέει πολλά για το πριν 30 χρόνια σε επαρχία έτσι δεν είναι; νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που της επέβαλαν μια τέτοια πράξη, όπως και σε πολλές γυναίκες/κορίτσια τότε ακόμα και τώρα.

είχατε δει αυτό το ρεπορταζ με το Αλεξάνδρα και τα μωράκια;;;

δε σκέφτεστε κάθε φορά αχ να μπορούσαν εύκολα ζευγάρια να τα πάρουν να τα σώσουν;

αφού έζησες κοντά σε σωστούς και πραγματικούς γονείς που τους έδωσες χαρά με τη παρουσία σου καλα έκανε και δε σε κράτησε κοντά της, προφανώς δε θα ταν ευνοικές οι συνθήκες για σένα.

το ότι κάποιοι ενώ προσφέρθηκαν μετά απομακρύνθηκαν πολλά μπορεί να σημαίνει όντως αλλά και ότι απλώς δε θέλησαν τελικώς να ανακατευθούν λόγω στενού κύκλου και επαρχίας.

και πάλι νομίζω μπορείς να κινηθείς να το ψάξεις αν θες.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Όχι ρε συ.ξεκαθάριζα πως θέλω να μάθω αν εχω αδέρφια.ξεκαθάριζα πως ότι κ αν είναι πχ ότι δεν με ήθελε κ με έδωσε θέλω να το μάθω.ξεκαθάριζα ότι δεν θα τους μπλεξω πουθενά.άντε να δεχτώ(που δεν το δέχομαι) αυτό που λες ότι ενώ στην αρχή ήθελαν να βοηθήσουν μετά το μετανοιώσαν λόγω οικογενειακού τους μπλεξίματος.στις 2 να έγινε αυτό.στην πρώτη όμως;που έβαλα αστυνομικό ξαδέρφο μου που μένει στην περιοχή;αυτοί με τα προγράμματα στο κομπιούτερ στο πιτσ φυτίλι μπορούν να τα μάθουν όλα!

Που κόλλησε;κατι περίεργο γίνετε...δεν ξέρω τι όμως.ότι κ να ακούσω...κακό να μου κάνει δεν μπορεί.έζησα τόσα άσχημα στην ζωή μου,ανοσία έπαθα πια.ίσως η περιέργεια με κάνει να ψάξω.το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να μάθω.εχω μάθει να αντιμετωπίζω την αλήθεια κατάματα.

Η λογική εξήγηση Άννα είναι όπως το είπες,αυτό σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή,κορίτσι 18 χρόνων μένει έγκυος από κάποιον που την παραταει,την στέλνουν θεσσ μέχρι να γεννήσει κ δίνουν για υιοθεσία το παιδί.που θα ήταν το περίεργο να μου πουν Μαρία έγινε έτσι κ η κυρία αυτή έχει τώρα οικογένεια κ 2 παιδιά κ δεν θέλει να ανακατευτείσ.αφού ξεκαθάριζα ότι απλά θέλω να ξέρω ότι κ αν είναι.

Εγώ νομίζω πάντως ότι απλά αυτοί οι άνθρωποι που έβαλες να ψάξουν, βαρέθηκαν και δεν θέλησαν να ανακατευτούν.... δεν πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται κάποια πλεκτάνη ή κάποιο σκοτεινό μυστικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

mariantinos καταρχας....

τα προβληματα ερχονται στους δυνατους για να τους δειξουν ποσο δυνατοι ειναι ....

καποτε καποιος μου ειχε πει ...(οχι οτι ειμαι θρησκια ...αλλα απο τοτε που μου το ειπε το κανω) να μην προεσευχεσαι στον θεο να σου δωσει δυναμη .....γιατι θα σου δωσει προβληματα για να σου δειξει ποσο δυνατη εισαι ....!

εν συνεχεια ...ειναι αφελες κατα την γνωμη μου να σκευτεσαι τι θα σκευτουν και τι θα νιωσουν οι αλλοι ..(δεν σε αφορα..εν ολιγις) .οπως επισης να δικαιολογεις το λογο που θελεις να μαθεις που ειναι αυτη η γυναικα και αν εχεις αδερφια...

οταν καποιος δηνει ενα παιδι για υιοθεσια συντρεχουν πολλοι λογοι ... δεν τους ξερουμε μεχρι την στιγμη που θα τους συναντησουμε ξανα μετα απο χρονια...(και ολα αυτα ΑΝ θελουμε να μαθουμε ....αν οχι ...thats ok)

η μαμα σου (η κανονικη) οταν θα βρεις την βιολογικη θα καταλαβει , να εισαι σιγουρη ...και η βιολογικη θα καταλαβει .... οταν ειμαστε καθαροι θελω να πω μεσα μας... τοτε η συναισθηματικη καθαροτητα και ασφαλεια μας εκπεμπετε και αλου και οι αλοι μας ακολουθουν ....δεν εχουν κατι να φοβηθουν γιατι δεν επιλουμε κανεναν !!!!

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ....ΑΛΛΑ και οι αλλοι ειναι τυχεροι που εζησες!!!! γιατι αν δεν ζουσες δεν θα σε ειχαν συνατησει τοσοι ανθρωποι στο κοσμο. η μανα σου δεν θα ειχε κανεναν τωρα να την αγαπα και να την φροντιζει , το παιδι σου δεν θα σε ειχε...οι αντρες που σε ερωτευτικαν δεν θα σε ειχαν γνωρήσει ...και ο καταλογος ειναι μεγαλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

και κατι ακομα....

η μανα μου βλεπει μου ειπε μια εκπομπη το πακετο νομιζω μου ειπε ...εκει λεει ασχολουνται με τετοιες καταστασεις ...επισης μπορεις να βαλεις εναν ιδιωτικο ντεντεκτιβ.... για τετοια ετοιμη δουλεια δεν θα σου παρει πανω απο 300-400ε (επιδη εχεις στοιχεια θελω να πω .... ονοματεπωνυμα κλπ και δεν θα ψαχνει στα αγνωστα....)

καταρχήν Χρόνια σου πολλά και μόνο χαρές απο εδώ και πέρα.

Κι εγώ σοκαρίστικα πολύ με την ιστορία σου και αλήθεια σε συμπόνεσα.

Νομίζω πως πέρα τους ενδοιασμούς που έχεις δικαιούσε να μάθεις "ποια είσαι", ποιες είναι ρίζες σου, ποια είναι η μάνα που σε γέννησε, αν έχεις αδερφια.

Και αν πιστεύεις πως η μάνα που σε ανέστησε θα πληγωθεί κάνε το κρυφά χωρίς να το μάθει ποτέ.

Θα συμφωνήσω με άρια πιο πάνω, βάλε ένα ντετέκτιβ, δεν χρειάζετε να είναι και κανένα πρωτοκλασάτο όνομα, έχεις όλα τα στοιχεία και η Δράμα είναι ένα μικρό χωριό, δεν πιστεύω πως θα σου στοιχίσει πολλά αυτό.

Εύχομαι απο καρδιάς ότι καλύτερο για σένα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Παιδιά δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ περίσσιο για ντετέκτιβ.κ για το πακέτο...όχι δεν θα βγω στο γυαλί για να τα αρπάζουν τα κανάλια.ότι κάνω θα το κάνω ή μόνη ή αν βοηθήσει κάποια κοπέλα από εδώ.επίσης άρχισα να ψάχνω στο φεϊσμπουκ σήμερα.μα καμία δεν είναι από δράμα εδώ;

Μαρία, δεν έτυχε να μιλήσουμε άλλη φορά, παρά μόνο προχθές τη νύχτα στο θέμα σου για "χρόνια πολλά". Δεν θέλω να θεωρηθεί απρέπεια, αυτό που κάνω, το να λέω δηλαδή τη γνώμη μου, ακόμα κι αν πρόκειται για δημόσια συζήτηση.

Όταν ένα παιδί έρχεται στον κόσμο παρά τις όποιες αντιξοότητες, τότε αυτό το παιδί, αλλά και η γυναίκα που το κυοφορεί έχουν επιθυμία ζωής. Από αγέννητη, λοιπόν, εσύ και η βιολογική σου μητέρα επιθυμούσατε να έρθεις σε αυτόν τον κόσμο, σε πείσμα άλλων που είχαν ενδεχομένως αντίθετη άποψη. Αν δεν υπήρχε αυτή η επιθυμία, τότε η φύση θα έδινε άλλη λύση, να το ξέρεις.

Δεν λέω ότι χρωστάς κάτι στη βιολογική σου μητέρα. Κανένα παιδί δεν έρχεται με χρέος στη ζωή. Αυτό που λέω είναι ότι αυτή η γυναίκα τίμησε τη ζωή και σε έφερε στον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, κανείς δεν ξέρει τις συνθήκες που υπήρχαν για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Κάνεις δεν ξέρει τι σκέφτεται, τι νιώθει, αν και πόσο πονάει, τι ακολούθησε μετά τη γέννησή σου στη ζωή της, αν έκανε οικογένεια ή όχι. Κανείς από εμάς τουλάχιστον που αυτή τη στιγμή μιλάμε μαζί σου.

Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη σου να μάθεις. Επίσης, πιστεύω ότι κατά βάθος δεν ζητάς βοήθεια - μια χαρά τα καταφέρνεις πάντα και μόνη σου - σκούντηγμα θέλεις για να ξεκινήσεις. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, συμφωνείτε;

Ακόμα κι αν δεν βρεθεί κοπέλα από Δράμα, ακόμα κι αν δεν πάρεις από πουθενά βοήθεια, είναι ζήτημα χρόνου να τα μάθεις όλα μόνη σου.

Θέλω να σου πω ότι σε θαυμάζω, θαυμάζω τη δύναμη και το κουράγιο σου να αντιμετωπίζεις τόσες και τόσες καταστάσεις.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Απαντώντας στο ερώτημά σου αν σε σκέφτεται, εγώ λέω και βέβαια ναι! Δεν θα σου πω τους λόγους για τους οποίους είμαι σίγουρη για αυτό. Μόνο έναν : ακόμα και αν δεν επιβιώσει το παιδί που μια γυναίκα κυοφορεί, πάντα το σκέφτεται, πάντα μετράει μήνες και χρόνια που περνάνε, πόσω μάλλον η γυναίκα που το ακούει και το βλέπει το παιδί της... έστω και για λίγο.

Εγώ το δικό μου δεν τον ξεχνάω κι ας μην άκουσα ούτε καν το κλάμμα... Μετράω μήνες και θα μετράω χρόνια από τη στιγμή που βγήκε από μέσα μου. Προχωράω στη ζωή κι ας έχω πόνο, αλλά... προχωράω. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το πνεύμα μου, ναι;

Θα σε έχω στο νου μου.

2522daf9de.png