Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

ρε κοριτσια ξεμπερδεψτε με λιγο....απο νεογεννητο υπαρχει καποιο καθισμα για προς τα πισω??και οχι μονο απο 9-18???κ αν ναι ποιες ειναι οι μαρκες και ποια site γνωριζετε για αγορες απο εξωτερικο???

για νεογέννητα τα καθισματα ειναι ΜΟΝΟ προς τα πισω.

κατηγορια 0-13 κιλά

κατηγορια 0-18 κιλα

6da11a174c.png

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!! 7-4-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσι από που το αγοράζουμε αυτό; Κάνει όντως καλή δουλειά; Και πόσο κοστίζει; Γιατί έχω έναν γιο που γίνεται συνέχεια μούσκεμα το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω σε ποια πόλη βρίσκεσαι, εγώ το πήρα απο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, μιας και δεν νομίζω να επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα, αν θέλεις στείλε πμ να σου πω.

Απο την άλλη, για κάνε μια αναζήτηση για αντιπροσώπους Aerosleep που μπορεί να το φέρνουν.

Αν όντως κάνει δουλειά, φέτος το αγοράσαμε και μέχρι στιγμής σε κάποιες ζεστές μέρες έκανε , καλά στον καύσωνα ούτως η άλλως καλό είναι να μην κυκλοφορεί έξω το μωρό/παιδί στο καρότσι, όσο για το αυτοκίνητο ε όλο και ένα κλιμα η aircondition θα υπάρχει.

Το κόστος είναι γύρω στα 20 Ευρώ

Υ.γ.Υπάρχει επίσης κάτι ανάλογο σε ανώστρωμα με κυψελίδες για το κρεβατάκι!

----------------------

μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει ποια καθισματα ειναι rear facing?μεχρι τωρα βρηκα μονο της be safe to combi..ποιες αλλες εταιριες εχουν τετοια αναποδα καθισματα?

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μάλλον προς αυτό προσανατολίζομαι γιατί το βρίσκω και στις 200 λίρες από Αγγλία. Ενώ το Britax Multitech το βρίσκω 280 λίρες.

Μακάρι να ήμουν Αθήνα και να το έβλεπα από κοντά. Σε ευχαριστώ πάντως.

Κορίτσι από που το αγοράζουμε αυτό; Κάνει όντως καλή δουλειά; Και πόσο κοστίζει; Γιατί έχω έναν γιο που γίνεται συνέχεια μούσκεμα το καλοκαίρι.

Αυτό με την Αγγλία το δοκιμάσαμε κι εμείς, ως φθηνότερο από το carseat.se αλλά αν δεις σε προηγούμενο ποστ μου (μια σελίδα πίσω) ανακαλύψαμε ότι οι Άγγλοι ΔΕΝ σου πουλάνε αν δεν πας εκεί να σου δείξουν πώς τοποθετείται...

Δοκίμασε μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εμάς πάντως δεν μας πουλούσαν με τίποτα.

Το κάλυμμα το πήρα πρόσφατα από amazon.co.uk με 20 λιρίτσες χωρίς μεταφορικά. Το περιμένω από μέρα σε μέρα.

Ναι το είδα κορίτσι το ποστ σου για Αγγλία. Έχω όμως ήδη επικοινωνήσει με το κατάστημα μέσω e-mail και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω την αγορά αλλά όχι on-line μόνο μέσω τηλεφώνου και η αποστολή θα γίνει δωρεάν σε διεύθυνση Αγγλίας. Έχω την ξαδέρφη μου εκεί και θα στείλει φορτηγό με πράγματα Ελλάδα οπότε θα βάλει και το κάθισμα μέσα. Άρα θα μου κοστίσει μόνο 200 λίρες χωρίς μεταφορικά. Μια χαρά θα βολευτώ.

xAh6.png h1d6.png

Διαφημίσεις

Αυτό με την Αγγλία το δοκιμάσαμε κι εμείς, ως φθηνότερο από το carseat.se αλλά αν δεις σε προηγούμενο ποστ μου (μια σελίδα πίσω) ανακαλύψαμε ότι οι Άγγλοι ΔΕΝ σου πουλάνε αν δεν πας εκεί να σου δείξουν πώς τοποθετείται...

Δοκίμασε μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εμάς πάντως δεν μας πουλούσαν με τίποτα.

Το κάλυμμα το πήρα πρόσφατα από amazon.co.uk με 20 λιρίτσες χωρίς μεταφορικά. Το περιμένω από μέρα σε μέρα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το κάθισμα το έχεις στην μεσαία θέση και ακουμπάει στην πλάτη από τα μπροστά καθίσματα. Όταν όμως μετακινηθεί η θέση του οδηγού προς τα μπροστά και η θέση του συνοδηγού μείνει στην ίδια θέση δεν είναι από την μια πλευρά το κάθισμα στο κενό; Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι λέω.

xAh6.png h1d6.png

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το κάθισμα το έχεις στην μεσαία θέση και ακουμπάει στην πλάτη από τα μπροστά καθίσματα. Όταν όμως μετακινηθεί η θέση του οδηγού προς τα μπροστά και η θέση του συνοδηγού μείνει στην ίδια θέση δεν είναι από την μια πλευρά το κάθισμα στο κενό; Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι λέω.

Καλή φάση αυτό με την ξαδέρφη!

Όσο για το κάθισμα, οι διαφορές είναι μικρές, παρόλη τη διαφορα ύψους με τον άντρα μου.

Εκείνος έχει το κάθισμά του τέρμα πίσω, αλλά την πλάτη σχετικά όρθια. Όταν οδηγώ εγώ το μετακινώ αρκετά μπροστά αλλά ξαπλώνω την πλάτη... Έτσι εξισορροπείται η κατάσταση. Έρχεται και το καθισματάκι και ακουμπάει στις πλάτες, απλώς λίγο πιο ξαπλωτό. Δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά... Μην ξεχνάς ότι είναι δεμένο και με τους ιμάντες στα μπροστινά καθίσματα. Είναι πολύ σταθερό.

Καλή φάση αυτό με την ξαδέρφη!

Όσο για το κάθισμα, οι διαφορές είναι μικρές, παρόλη τη διαφορα ύψους με τον άντρα μου.

Εκείνος έχει το κάθισμά του τέρμα πίσω, αλλά την πλάτη σχετικά όρθια. Όταν οδηγώ εγώ το μετακινώ αρκετά μπροστά αλλά ξαπλώνω την πλάτη... Έτσι εξισορροπείται η κατάσταση. Έρχεται και το καθισματάκι και ακουμπάει στις πλάτες, απλώς λίγο πιο ξαπλωτό. Δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά... Μην ξεχνάς ότι είναι δεμένο και με τους ιμάντες στα μπροστινά καθίσματα. Είναι πολύ σταθερό.

ΟΚ κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Μάλλον θα το τολμήσω και θα πάρω αυτό το κάθισμα γιατί μου φαίνεται πιο ψηλό από το Multitech και πιστεύω ότι θα μας βγάλει περισσότερο καιρό.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το επόμενο.

xAh6.png h1d6.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Να ρωτήσω σε πόσες μέρες έρχεται η παραγγελία από το carseat.se?Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 6 εργάσιμες.Έχω tracking number και το κοιτάω καθημερινά αλλά σε σας σε πόσες μέρες ήρθε?Θα ταξιδέψουμε την Τετάρτη και θα λείψουμε για κανά μήνα.Μου φαίνεται δεν θα προλάβω το καθισματάκι μας.Έρχεται στο ταχυδρομείο?

Να ρωτήσω σε πόσες μέρες έρχεται η παραγγελία από το carseat.se?Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 6 εργάσιμες.Έχω tracking number και το κοιτάω καθημερινά αλλά σε σας σε πόσες μέρες ήρθε?Θα ταξιδέψουμε την Τετάρτη και θα λείψουμε για κανά μήνα.Μου φαίνεται δεν θα προλάβω το καθισματάκι μας.Έρχεται στο ταχυδρομείο?

Αχ, κι εμείς το ίδιο είχαμε πάθει! Μας ήρθε όμως την έκτη μέρα και προλάβαμε. Ήρθε με ACS.

Διαφημίσεις

Ενδεχομένως να έχει ήδη αναφερθεί.

Θεωρώ πως πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εγώ πήρα αυτή http://www.tummyshield.com.au/default.php

έτσι ώστε να μην έρχεται το κάτω μέρος της ζώνης σε επαφή με την κοιλιά.

• 5 εβδομάδες μετά...

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει αγοράσει το Axkid Kidzofix? Μετά από μεγάλη αναζήτηση κατέληξα σ' αυτό το κάθισμα αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ μεγάλο, καθώς το αυτοκίνητο που έχω είναι renault clio II, επίσης δεν έχω δει καμία αναφορά στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου.

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει αγοράσει το Axkid Kidzofix? Μετά από μεγάλη αναζήτηση κατέληξα σ' αυτό το κάθισμα αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ μεγάλο, καθώς το αυτοκίνητο που έχω είναι renault clio II, επίσης δεν έχω δει καμία αναφορά στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου.

Θα στειλεις μηνυμα στον Hakan,θα του γραψεις τι αυτοκινητο εχετε και θα σε κατατοπισει εκεινος.

http://shop.textalk.se/en/article.php?id=10208&art=9412608

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλησπέρα,

αν θέλεις γράψε ποιο κάθισμα αγόρασες (όταν αγοράσεις!) γιατί έχω κι εγώ Clio 5πορτο και προσπαθώ να αποφασίσω...

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!

lulop3.pngWyeQp2.png

Διαφημίσεις

Το έχω πάρει εγω. Έχουμε το Mitsubishi colt czt. Δηλαδή τριπορτο. Μια χαρα χωράει μέσα και ο μπαμπάς που είναι και 1.86 μια χαρα χωράει. Είμαι παρά πολυ ευχαριστημενη με το κάθισμα. Ότι άλλο θέλεις ρωτά με αν και ο hakan θα σε βοηθήσει απόλυτα.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Θα στειλεις μηνυμα στον Hakan,θα του γραψεις τι αυτοκινητο εχετε και θα σε κατατοπισει εκεινος.

http://shop.textalk.se/en/article.php?id=10208&art=9412608

Είναι εξυπηρετικότατος ο άνθρωπος.

Εγώ όταν ήθελα να διαλέξω κάθισμα

μου έστειλε φωτογραφίες του αυτοκινήτου μας με το κάθισμα! :shock:

Το έχω πάρει εγω. Έχουμε το Mitsubishi colt czt. Δηλαδή τριπορτο. Μια χαρα χωράει μέσα και ο μπαμπάς που είναι και 1.86 μια χαρα χωράει. Είμαι παρά πολυ ευχαριστημενη με το κάθισμα. Ότι άλλο θέλεις ρωτά με αν και ο hakan θα σε βοηθήσει απόλυτα.

Υπάρχει και η έκδοση χωρίς isofix, που δένει μόνο με τις ζώνες, το είδα αργότερα, είναι ακριβώς το ίδιο και λέγεται Axkid Kidzone. Η ανάκλησή του είναι καλή όταν κοιτάει πίσω? Εσείς το έχετε με το Isofix ή με τις ζώνες τοποθετημένο? Κάπου διάβασα ότι όταν είναι με το isofix δεν έχει καλό χώρο για τον συνοδηγό. Σ' ευχαριστώ πολύ!

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Υπάρχει και η έκδοση χωρίς isofix, που δένει μόνο με τις ζώνες, το είδα αργότερα, είναι ακριβώς το ίδιο και λέγεται Axkid Kidzone. Η ανάκλησή του είναι καλή όταν κοιτάει πίσω? Εσείς το έχετε με το Isofix ή με τις ζώνες τοποθετημένο? Κάπου διάβασα ότι όταν είναι με το isofix δεν έχει καλό χώρο για τον συνοδηγό. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Ναι εμείς το έχουμε με την isofix και όντως περνει περισσότερο χώρο. Ο άντρας μου είναι καλα αλλα όταν θέλω να την βάλουμε να ξαπλωσει και να κανείς την ανάκληση δυσκολεύεται λίγο. Αλλα αν το βάλεις απο την μεριά του συνοδηγου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν τώρα το βάλεις με τις ζώνες θα έχει περισσότερο χώρο σίγουρα. Συγνώμη αν αργω να απαντήσω αλλα είμαι σε διακοπές και αν βρω καφετέρια με wifi μπαίνω λίγο να δω τα μηνύματα μου. Ότι άλλο θέλεις έδω είμαι.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

Ναι εμείς το έχουμε με την isofix και όντως περνει περισσότερο χώρο. Ο άντρας μου είναι καλα αλλα όταν θέλω να την βάλουμε να ξαπλωσει και να κανείς την ανάκληση δυσκολεύεται λίγο. Αλλα αν το βάλεις απο την μεριά του συνοδηγου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν τώρα το βάλεις με τις ζώνες θα έχει περισσότερο χώρο σίγουρα. Συγνώμη αν αργω να απαντήσω αλλα είμαι σε διακοπές και αν βρω καφετέρια με wifi μπαίνω λίγο να δω τα μηνύματα μου. Ότι άλλο θέλεις έδω είμαι.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Καλές διακοπές να έχετε!!! Μάλλον έχω καταλήξει σε αυτό το κάθισμα, ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα, και κάτι τελευταίο αν είναι εύκολο να μου πεις την τελική τιμή που το πήρατε, απ' ότι υπολογίζω πρέπει να βγαίνει περίπου στα 420? με τα έξοδα αποστολής?

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Καλές διακοπές να έχετε!!! Μάλλον έχω καταλήξει σε αυτό το κάθισμα, ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα, και κάτι τελευταίο αν είναι εύκολο να μου πεις την τελική τιμή που το πήρατε, απ' ότι υπολογίζω πρέπει να βγαίνει περίπου στα 420? με τα έξοδα αποστολής?

Τα μεταφορικά, αν θυμάμαι κι σωστά, ήταν στα 55? και τότε έκανε 380?. Είχε μόλις πρωτοβγει. Τώρα βλέπω ότι κάνει 300?, αν δεν έχουν αλλάξει τα μεταφορικά θα πρέπει να σου πανε στα 355?. Θα σου πρότεινα να πάρεις και κάτι κρίκους που κουμπωνουν κάτω. Εμάς μας βολεψαν. Δεν είχαμε για να κουμπωνουν κάπου. Αν δεις το βίντεο πως μπαίνει στο αυτοκίνητο θα καταλάβεις τι λέω.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

Τα μεταφορικά, αν θυμάμαι κι σωστά, ήταν στα 55? και τότε έκανε 380?. Είχε μόλις πρωτοβγει. Τώρα βλέπω ότι κάνει 300?, αν δεν έχουν αλλάξει τα μεταφορικά θα πρέπει να σου πανε στα 355?. Θα σου πρότεινα να πάρεις και κάτι κρίκους που κουμπωνουν κάτω. Εμάς μας βολεψαν. Δεν είχαμε για να κουμπωνουν κάπου. Αν δεις το βίντεο πως μπαίνει στο αυτοκίνητο θα καταλάβεις τι λέω.

Αν κατάλαβα καλά μιλάς για τους κρίκους Tether loops? Αν ναι, πως τοποθετούνται στο αυτοκίνητο? Κι εμείς δεν έχουμε κάπου να δέσουμε τις ζώνες στο μπροστινό κάθισμα.

Επίσης όταν διαλέγω την χώρα αποστολής μου για να δω τελική τιμή έχει και το Φ.Π.Α. ξεχωριστά δηλαδή το κάθισμα βγαίνει στα 375+43 τα έξοδα αποστολής. Μάλλον στα 300 το έχει χωρίς Φ.Π.Α.

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Αν κατάλαβα καλά μιλάς για τους κρίκους Tether loops? Αν ναι, πως τοποθετούνται στο αυτοκίνητο? Κι εμείς δεν έχουμε κάπου να δέσουμε τις ζώνες στο μπροστινό κάθισμα.

Επίσης όταν διαλέγω την χώρα αποστολής μου για να δω τελική τιμή έχει και το Φ.Π.Α. ξεχωριστά δηλαδή το κάθισμα βγαίνει στα 375+43 τα έξοδα αποστολής. Μάλλον στα 300 το έχει χωρίς Φ.Π.Α.

Τότε που το πήρα, πέρσι δηλαδή, δεν είχε ξεχωριστή τιμή στο e-shop του και μετα προσθέτει το ΦΠΑ. Απο την αρχη έβλεπες την τιμή. Δηλαδή απο την αρχη μου έλεγε 380?. Κοίταξα την παραγγελία μου και είδα ότι έχει ρίξει τις τιμές. Δηλαδή το κάθισμα, με τα tether loops (9?) και τα μεταφορικά (55?) μου βγήκε στα 444?. Οσο για loops πάλι καλα που τα πήραμε γιατί δεν είχαμε που να τα βάλουμε και αν δεν κουμπωσει κάπου δε είναι απόλυτα ασφαλές. Ο άντρας μου κάπου βρήκε και τα έβαλε. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Μονο είδα ότι τα έβαλε στο κάτω μερος των πίσω καθισμάτων.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

Τότε που το πήρα, πέρσι δηλαδή, δεν είχε ξεχωριστή τιμή στο e-shop του και μετα προσθέτει το ΦΠΑ. Απο την αρχη έβλεπες την τιμή. Δηλαδή απο την αρχη μου έλεγε 380?. Κοίταξα την παραγγελία μου και είδα ότι έχει ρίξει τις τιμές. Δηλαδή το κάθισμα, με τα tether loops (9?) και τα μεταφορικά (55?) μου βγήκε στα 444?. Οσο για loops πάλι καλα που τα πήραμε γιατί δεν είχαμε που να τα βάλουμε και αν δεν κουμπωσει κάπου δε είναι απόλυτα ασφαλές. Ο άντρας μου κάπου βρήκε και τα έβαλε. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Μονο είδα ότι τα έβαλε στο κάτω μερος των πίσω καθισμάτων.

floraM σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Ελπίζω να μείνουμε ευχαριστημένοι κι εμείς από το κάθισμα!!!

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει αγοράσει το Axkid Kidzofix?

Όχι, δεν υπάρχει, μόνο αγόρια κάνουν τέτοιες παραγγελίες από τον Hakan.

:P

Έχω κλείσει 1 χρόνο με το Axkid Kidzofix, οπότε λέω να σας περιγράψω μερικά πράγματα από την εμπειρία μου.

Η μπουμπού μας ήταν μέχρι τον 7ο μήνα της σε κάθισμα που κοίταζε προς τα πίσω. Στον 8ο μήνα, την βάλαμε σε κάθισμα που κοίταζε μπροστά. Ποτέ δεν μου καλοάρεσε η φάση, αλλά έλεγα "τι στο διάολο, όλοι έτσι τα βάζουν...". Μέχρι και τον 20ο μήνα, η μικρή συνέχισε να είναι σ' αυτό το κάθισμα. Να συμπληρώσω, δε, οτι ποτέ δεν είχε το παιδί πρόβλημα να καθίσει στο καρεκλάκι του και να σφίξει όσο πρέπει η ζώνη του, αλλά βέβαια είχε και γονείς που φρόντιζαν να περνάει καλά στο αυτοκίνητο. Π.χ., στις μεγάλες διαδρομές (πάνω από 20 λεπτά) πάντα η μαμά πίσω να παίζουν, να διαβάζουν κλπ.

Στον 20ο μήνα ανακάλυψα από εδώ το carseat.se και διαπίστωσα οτι ήμουν ένας εν δυνάμει δολοφόνος. Αμέσως παρήγγειλα το Axkid και σε 2 βδομάδες το είχα στήσει. Ανησυχούσα οτι η μικρή θα τσινούσε επειδή θα έβλεπε προς τα πίσω, μια και είχε περάσει ήδη 1 χρόνο έτσι. No problem! Τίποτα απολύτως. Από την 1η στιγμή, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς 2ο ενήλικα στο αυτοκίνητο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικοινωνεί με τον οδηγό μέσω του 2ου καθρέφτη που έστησα στο προσκέφαλο του πίσω καθίσματος. Επομένως: αν το παιδί δεν παθαίνει ναυτίες και κάθεται μια χαρά σε κάθισμα που κοιτάζει μπροστά, τότε μια χαρά θα είναι και σε κάθισμα που κοιτάζει πίσω. Τώρα η μπουμπού είναι 32 μηνών κι εύχομαι να μπορέσουμε να την έχουμε στο κάθισμα αυτό να κοιτάζει πίσω και μετά τα 4 της.

Όσον αφορά τους χώρους, το κάθισμα το βάζω σε 2 αυτοκίνητα, δυστυχώς πάντα στο πίσω κάθισμα, καθότι σε κανένα από τα 2 αυτοκίνητά μας δεν απενργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού:

Στο Suzuki Ignis της μαμάς, τοποθετείται μόνο με ζώνες (δεν χωρά με isofix). Το κάθισμα του συνοδηγού πηγαίνει τέρμα μπροστά, αχρηστεύεται για ενήλικο (δεν χωράει).

Το Subaru Forester του μπαμπά είναι πιο μεγάλο, οπότε αν τοποθετηθεί με ζώνες, τότε το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όρθια πλάτη. Αν τοποθετηθεί με isofix, τότε το κάθισμα του συνοδηγού θέλει τέρμα μπροστά, οπότε αχρηστεύεται για ενήλικο.

Το σύστημα πρόσδεσης του παιδιού που έχει το κάθισμα δεν παίζεται. Είναι τελείως idiot proof (μτφ.=για Αμερικανάκια). Σε βοηθά να δεθεί το παιδί σωστά και με τη σωστή ένταση στις ζώνες. Τραβάς έναν ιμάντα, σφίγγουν οι ζώνες και κατεβαίνει το προσκέφαλο στο σωστό ύψος. Αν κάτι δεν είναι σωστά (π.χ. το παιδί δεν είναι κεντραρισμένο δεξιά-αριστερά στο κάθισμα), τότε το προσκέφαλο δεν κατεβαίνει, οπότε το παίρνεις χαμπάρι οτι κάτι τρέχει και το διορθώνεις.

Αν θέλετε κάτι, μην ντραπείτε, ρωτήστε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...