Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

Αργότερα που θα είναι πιο ψηλός, θα πάρετε άλλο κάθισμα!

Αν δεν κάνω λάθος έχεις το 0-13 δηλαδή κατηγορία 0-0+. Αυτό είναι για ένα χρόνο περίπου.

Μετά αναγκαστικά πρέπει να πάρετε της κατηγορίας 1.

Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι η κλίση του καθίσματος του αυτοκινήτου, οπότε βάζοντας πάνω το παιδικό κάθισμα να είναι αρκετά όρθιο ώστε να ακουμπά τα πόδια του.

Υπομονή, σε λίγους μήνες θα αλλάξετε κάθισμα αναγκαστικά.

Υπάρχουν και προστατευτικά για την πλάτη του καθίσματός σας αν φοβάσαι μην κάνει ζημιά στο ύφασμα ξύνοντάς το.

ναι αλλα απο οτι διαβαζω εδω θα πρεπει και εκεινο το καθισμα να ειναι αναποδα για μεγαλυτερη ασφαλεια???Να σε ρωτησω κατι οπως βαζω το καθισμα,το σφινωνω αναμεσα στο καθισμα του οδηγου και συνοδηγου,κατεβαζω το χερουλι στα ποδια του και δενω με την ζωνηκαλα δεν το κανω?

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το καθε καθισμα εχει οδηγιες χρησης και καλα θα κανουμε ολοι να τις διαβαζουμε ,δεν φτανει να εχουμε καθισμα και να βαζουμε τα παιδια μας αλλα να τα βαζουμε σωστα σε καλα τοποθετημενα καθισματα αλλιως δεν ειναι ασφαλη .

αν δεν εχετετε τις οδηγιες η δεν τις καταλαβαινετε απευθυνθειτε στο καταστημα η σε αντιπροσωπο η μπορειτε να ψαξετε για το μανουαλ στο ιντερνετ .

δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι κατεβαζεισ το χερουλι στα ποδια ,το χερουλι ΠΡΕΠΕΙ να μπαινει σε συγκεκριμενη θεση ετσι που να αποτρεπει σε ενδεχομενο αποτομο φρεναρισμα η τρακαρισμα να κουκουλωσει το καθισμα το παιδι ...μπαινει σε μια θεση που χτυπαει εκεινο στο καθησμα και αποτρεπει να χτυπησει το παιδι ...

ο γιος μου ειναι 2,5 και καθετε σε αναποδο καθισμα της ηλικιας του (μπριταξ χαι γουει) τα ποδια δεν τον ενοχλουν ,ακομα ομως αργοτερα και να φτανουν καλα και να τα λυγιζει δεν πειραζει ας σκευτουμε ολοι ποσο ανετα καθομαστε οκλαδον και ποσο αβολα και κουραστικα ειναι οταν τα ποδια μας κρεμονται στο κενο ....

ylSkp1.pngrwLVp1.png

ναι αλλα απο οτι διαβαζω εδω θα πρεπει και εκεινο το καθισμα να ειναι αναποδα για μεγαλυτερη ασφαλεια???Να σε ρωτησω κατι οπως βαζω το καθισμα,το σφινωνω αναμεσα στο καθισμα του οδηγου και συνοδηγου,κατεβαζω το χερουλι στα ποδια του και δενω με την ζωνηκαλα δεν το κανω?

Για το pegperego με χρήση ζώνης.(το δικό μας μοντέλο τουλάχιστον)

Βάζω το κάθισμα με το παιδί δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια κατεβάζω το χαρούλι και τέλος περνάω τις ζώνες όπως λένε οι οδηγίες.Ένα μέρος της ζώνης περνά μπροστά από το παιδί στα πόδια του. Μετά σφηνώνω καλά το κάθισμα μετακινώντας την πλάτη του συνοδηγού.

Αν πρώτα το σφηνώσω μου έχει τύχει να είναι πολύ όρθιο κι έτσι να ακουμπάνε τα πόδια του στην πλάτη.

Γι αυτό και μας είχε βολέψει η βάση isofix. Αυτό το δέσε λύσε ήταν σπαστικό.

Διαφημίσεις

λογω ελλειψεισ χρονου δεν μπορω να διαβασω ολο το θεμα.

ηρθε ο καιρος να αγορασουμε το 2ο καθισματακι μας.τωρα εχουμε to besafe izi sleep.πειτε μου ποιο καθισματακι προτεινετε.αν υπαρχει καποιο που να κοιταει κ μπροστα στην περιπτωση ζαλης κ επισης να χωραει κ στο αυτοκινητο μας ενα peugeot 307.

κ μια ασχετη (περιπου) ερωτηση

ξερετε αν με σταματησει η τροχαια με παιδικο καθισμα στην θεση του συνοδηγου αν θα μου κοψει κληση????γτ καποιος μου ειπε οτι μονο στην ελλαδα απαγορευετε

σας ευχαριστω

Μα κανείς??????:(:(:(

αν το παιδί ζαλίζεται θα ζαλίζεται σε όποιο κάθισμά το βάλεις.

όσο αφορά για την τροχαία ΜΥΘΟΣΣΣΣΣΣΣ.

Να προτιμήσεις καθίσματα με μεγάλη ανάκληση. Όσο πιο σπορ είναι τα καθίσματα του αυτοκινήτου τόσο πιο μεγάλη ανάκληση χρειάζεσαι

Μα κανείς??????:(:(:(

Αν θές να έχει την δυνατότητα να γυρίζει και μπροστά μπορείς να δεις τα

Britax two-way και Britax Multi Tech που έχεις την επιλογή να γυρίσουν και μπροστά.Είναι αρκετά ογκώδη, αλλά σε ερώτηση που έκανα για το δικό μου αυτοκίνητο(seat ibiza) μου είπαν οτι χωράει αλλά περιορίζει κατά πολύ τον χώρο του συνοδηγού.

Θα σου πρότεινα όμως να κάτσεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις την κουβέντα εδώ ή να κάνεις μια αναζήτησει στο ιντερνετ.Να δεις τι σου ταιριαζει περισσότερο.

Αλλωστε πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών μας.

QqmLp3.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο madrid05 viewpost.gif

Αν το παιδάκι ζαλίζεται δεν νομίζω οτι υπάρχει επιλογή! Δεν υπαρχει λόγος να ταλαιπωρείται.Είπαμε πάνω από όλα η ασφάλεια, αλλά μην αρρψστήσει η μικρούλα κιόλας.Δεν είναι αναγκη να κάνετε την παραμικρή διαδρομή βασανιστήριο!Γυρισε το καθισματάκι μπροστά.

ήμουν στην παρουσίαση της besafe (ήταν press conference) όπου επιστήμονες και βίντεο με παραδείγματα με έπεισαν ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι οπωσδήποτε θα έβρισκα τρόπο να καταπολεμήσω τη δυσφορία του παιδιού μου όσον αφορά την ζάλη (με παιχνίδια στο πίσω ταμπλώ του αυτοκινητου τα οποια νμπορεί να κοιτάει ή άλλα πράγματα)

και με τίποτα δεν θα έβαζα αυτό πιο πάνω

απο το πρόβλημα που πιθανώς μπορεί να δημιουργηθεί απο ατύχημα.

δεν πείθομαι εύκολα απο πράγματα ουτε απο επιστημονες,

αλλά σε αυτό είμαι 100% σίγουρη. εγώ σε συμβουλεύω να βρείς τρόπο να καταπολεμήσεις την δυσφορία, και να μην συγκρινεις με την δική σου...

μπορεί να μην εχεις δοκιμασει ακόμα τα πάντα, μπορεί εσύ να έχεις μια ευαισθησία σε αυτό δεν σημαίνει ότι και το παιδί σου θα την έχει.

όταν μπορεί να βγάλει τα χέρια του απο οτι θυμαμαι μπορεί να είναι ένδειξη οτι δεν ειναι σωστά δεμένο... (ας με διορθώσουν αυτες που γνωρίζουν καλύτερα)

όπως με οποιαδήποτε άλλη αταξία, εάν το παιδί μου θα έκανε κατι επικίνδυνο θα του έδειγνα τι επιτρέπεται και τι όχι.

δεν επιτρέπεται να βγάζει τα χέρια - πολύ απλά. όπως δεν επιτρέπεται να βαζουμε τα χέρια στην πόρτα στις σχισμές , είναι θέμα ασφαλείας.

θα ρώταγα τους ειδικούς τι εχουν να συστήσουν για να καταπολεμήσω αυτό το πρόβλημα.

ΔΕΝ θα αλλαζα την φορά του καθίσματος.

στην παρουσίαση μας εδωσαν να κρατήσουμε ένα καρπούζι στα χέρια μας για να καταλάβουμε το βάρος του κεφαλιού του παιδιού

και μας εδειξαν βίντεο με το πώς αυτό το καρπούζι προχωρά σε μεγάλες ταχυτητες σε ατυχημα όταν κοιτάει μπροστά.

μπορεί η δυσφορία του παιιδού σας τώρα να σας δυσκολεύει και να δυσκολευει το παιδί

αλλα και άλλα πράγματα μας δυσκολευουν, αλλά δεν τα σταματάμε εάν υπάρχει θέμα ασφαλείας.

είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ένα παιδί σε ατυχημα με εμπρόσθια συγκρουση, ειναι επικίνδυνο να κοιτάει μπροστά.

δε- δο - με - να επικίνδυνο - οχι απλώς δυσφορία.

Παράθεση:

Διαβασα, δε, οτι δεν κανει καλο στον εγκεφαλο να ταξιδευουμε με το κεφαλι αναποδα...πχ σε τρενο, συμβουλευε να καθομαστε παντα κοιταζοντας μπροστα.

αυτό που το διάβασες?

το να μην κανει κατι καλό

είναι εντελώς διαφορετικό

απο ότι να είναι κάτι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

σου κρουω τον κωδωνα γιατι εχεις καθισματακι τετοιο που κανονικα ολοι οι γονείς θα πρεπε να ειχαν, και ολοι οι πωλητές να το συστήνουν (δε θα πρεπε να υπαρχουν ΚΑΝ άλλα στην αγορά!!!!)

και γράφεις αιτιολογίες να μην το κάνεις οι οποίες αιτιολογίες δεν είναι επαρκής, δεν είναι δεδομένες, και καταπολεμούνται.

δεν θα σχολίαζα εάν δεν ήταν θέμα ασφαλείας και εξαιτίας του ότι ήμουν εκεί και είδα όλα τα στοιχεία (αρκάδαντα στοιχεία, και όχι μεμονωμένες έρευνες μικρές και τέτοια τρυκ) θεωρώ καθήκον μου να στο γράψω.

ελπίζω να μην σε προσβαλω με κάποιο τρόπο, δεν εχω τέτοιο σκοπό. .

Κα Στυλιανάκη, απλως να διευκρινήσω οτι το δεύτερο σχόλιο (περι ζημιάς στον εγκέφαλο δεν είναι δικό μου, αλλά της κοπέλας στην οποία απαντούσα (Χαρά-Μαρία). Το πρώτο σχόλιο που μου ανήκει το έκανα γιατί απ'οτι καταλαβαίνω το οτι η μικρή της δεν μπορεί να κάτσει πια ανάποδα δεν οφείλεται σε κάποια παιδική "ιδιοτροπία".Ειμαι και εγώ υπέρ των ανάποδω καθισμάτων (το έχω ψάξει, έχω πειστεί και το ακολουθώ), αλλά αν έχω να κάνω με ένα παιδάκι που κάνει συνέχεια εμετό και υποφέρει κάθε φορά που την βάζω στο αυτοκίνητο, πραγματικά δεν νομίζω οτι θα είχα επιλογή.Θα έκανα οτι καλύτερο μπορούσα.

QqmLp3.png

λαθος

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

λογω ελλειψεισ χρονου δεν μπορω να διαβασω ολο το θεμα.

ηρθε ο καιρος να αγορασουμε το 2ο καθισματακι μας.τωρα εχουμε to besafe izi sleep.πειτε μου ποιο καθισματακι προτεινετε.αν υπαρχει καποιο που να κοιταει κ μπροστα στην περιπτωση ζαλης κ επισης να χωραει κ στο αυτοκινητο μας ενα peugeot 307.

κ μια ασχετη (περιπου) ερωτηση

ξερετε αν με σταματησει η τροχαια με παιδικο καθισμα στην θεση του συνοδηγου αν θα μου κοψει κληση????γτ καποιος μου ειπε οτι μονο στην ελλαδα απαγορευετε

σας ευχαριστω

Εγώ έχω αυτό που γυρίζει και κανονικά και είναι μέχρι 10-11 (αν θυμάμαι καλά). http://www.justkidsstore.com/prod/sunshine-kids/radian-80sl-car-seat/sport

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει στην Ευρώπη

το προηγούμενο αμάξι που το είχαμε ήταν ένα skoda Fabia και το κάθισμα χώραγε πίσω μου με εμένα οριακά στριμωγμένη μπροστά (είμαι 1,77) τωρα δεν ξέρω αν το peugeot 307 είναι μεγαλύτερο η μικρότερο. Οι φωτο είναι απο το fabia

DSC01118-1.jpg

DSC01119-1.jpg

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

καλησπερα!!ειμαστε κι εμεις σε αναζητηση νεου καθισματος!ειμαστε αναμεσα στο maxi cosi mobi και στο britax!εχει παρει καμια το maxi cosi?????????????

απαντω για εκεινη γιατι το θυμαμαι,,,,η φλορα εχει mobi

εμεις εχουμε το besafe κ ειμαστε ευχαριστημενοι, βεβαια υπαρχει το γνωστο θεμα, οταν κοιμαται γερνει το κεφαλι

τον εχω στο μπροστινο καθισμα, συνοδηγου κ οταν ειμαι μονη μου κ οδηγω αποφευγω τις επιταχυνσεις γιατι τοτε πεφτει, ή οταν ξερω οτι επεται επιταχυνση πχ οταν ξεκινω απο φαναρι τον κρατω με το χερι μου , ξεκινω οσο πιο σιγα μπορω κ μετα το αφηνω παλι

οταν καθεται αλλο ατομο πισω, αναλαμβανει σε αυτες τις περιπτωσεις να στηριζει το κεφαλι, δεν γινεται αλλιως

οταν το ψαχναμε ο σουηδος ή νορβηγος ηταν δεν θυμαμαι, μας ειχε πει οτι το μομπι, εχει καλυτερη ανακληση κ θεση για υπνο

αν αγοραζα ξανα θα επαιρνα το μομπι, εστω κ χωρις αλλες πληροφοριες, σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη

αν μπορεσεις να στειλεις πμ στη φλορα θα λυσεις αυτη την απορια

Μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από το carseat.se:

Σε πόσες μέρες παραλάβατε το κάθισμα και με ποιον τρόπο, δηλ. Με κούριερ; Αν ναι, Με ποια εταιρεία;

Σας ρωτάω γιατί έχουμε παραγγείλει το κάθισμα, το οποίο έφυγε από Σουηδία την προηγούμενη Πέμπτη και θέλουμε να το κυνηγήσουμε λίγο μπας και το έχουμε πριν φύγουμε για διακοπές...

Μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από το carseat.se:

Σε πόσες μέρες παραλάβατε το κάθισμα και με ποιον τρόπο, δηλ. Με κούριερ; Αν ναι, Με ποια εταιρεία;

Σας ρωτάω γιατί έχουμε παραγγείλει το κάθισμα, το οποίο έφυγε από Σουηδία την προηγούμενη Πέμπτη και θέλουμε να το κυνηγήσουμε λίγο μπας και το έχουμε πριν φύγουμε για διακοπές...

Στο email που μου είχαν στείλει με την ενημέρωση

οτι είχε φύγει το καρεκλάκι

είχαν ένα λινκ

απο το οποίο μπορούσα να παρακολουθώ την πορεία της παράδοσης.

Για δες καλύτερα το email σου.

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έκανε σε εμάς να έρθει....

Πάντως με κούριερ είχε έρθει.

Διαφημίσεις

Στο email που μου είχαν στείλει με την ενημέρωση

οτι είχε φύγει το καρεκλάκι

είχαν ένα λινκ

απο το οποίο μπορούσα να παρακολουθώ την πορεία της παράδοσης.

Για δες καλύτερα το email σου.

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έκανε σε εμάς να έρθει....

Πάντως με κούριερ είχε έρθει.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το παρακολουθώ το δέμα με το tracking system των Σουηδικών ταχυδρομείων (και σκέφτομαι πότε άραγε θα γίνει αυτό και στα ΕΛΤΑ) αλλά το παρέλαβε Από Ουγγαρία μια Βουλγάρικη μεταφορική και είχε κολλήσει καμιά μέρα εκεί...

Σήμερα είναι Ελλάδα και ίσως να βγάλουμε άκρη!

Ευχαριστώ και πάλι!

Σήμερα είναι Ελλάδα και ίσως να βγάλουμε άκρη!

Ευχαριστώ και πάλι!

Εαν θυμάμαι καλά

όταν είχε έρθει στην Ελλάδα

το παρέλαβα μετά απο 3-4 ημέρες....

Έχε όμως υπόψη σου οτι είναι Αύγουστος

και οτι τα τελωνεία (και γενικά οι δημόσιες υπηρεσίες)

υπολειτουργούν στην Ελλαδάρα μας! :roll:

Σε ψιλοσώζει το οτι θα σου το φέρει κούριερ

και όχι τα ΕΛΤΑ! :cool:

Ήρθε το νέο μας Britax two-way.

Με ACS τελικά, σε 6 24ωρα.

Οταν το τοποθετήσεις θα μπορέσεις να μας πεις εντυπώσεις.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω το ίδιο και θα ήθελα να μάθω πόσο πολύ περιορίζει την θέση του συνοδηγού.

Τι αυτοκίνητο έχεις?

QqmLp3.png

απαντω για εκεινη γιατι το θυμαμαι,,,,η φλορα εχει mobi

εμεις εχουμε το besafe κ ειμαστε ευχαριστημενοι, βεβαια υπαρχει το γνωστο θεμα, οταν κοιμαται γερνει το κεφαλι

τον εχω στο μπροστινο καθισμα, συνοδηγου κ οταν ειμαι μονη μου κ οδηγω αποφευγω τις επιταχυνσεις γιατι τοτε πεφτει, ή οταν ξερω οτι επεται επιταχυνση πχ οταν ξεκινω απο φαναρι τον κρατω με το χερι μου , ξεκινω οσο πιο σιγα μπορω κ μετα το αφηνω παλι

οταν καθεται αλλο ατομο πισω, αναλαμβανει σε αυτες τις περιπτωσεις να στηριζει το κεφαλι, δεν γινεται αλλιως

οταν το ψαχναμε ο σουηδος ή νορβηγος ηταν δεν θυμαμαι, μας ειχε πει οτι το μομπι, εχει καλυτερη ανακληση κ θεση για υπνο

αν αγοραζα ξανα θα επαιρνα το μομπι, εστω κ χωρις αλλες πληροφοριες, σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη

αν μπορεσεις να στειλεις πμ στη φλορα θα λυσεις αυτη την απορια

Πρεπει να εχουμε το ιδιο, κι εμεις το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουμε...τοσο που αναρωτιομαστε, εφοσον το πηραμε για να ειναι ασφαλες το κεφαλι του παιδιου, πώς το επιτυγχανουμε οταν αυτο κρεμεται?? Οποτε αν ηταν τωρα θα επελεγα ενα με καλυτερη ανακλιση...

ΥΓ αν ξερει καμμια καποιο gadget για να στηριζουμε το κεφαλακι τους, θα ηταν χρησιμο....

Οταν το τοποθετήσεις θα μπορέσεις να μας πεις εντυπώσεις.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω το ίδιο και θα ήθελα να μάθω πόσο πολύ περιορίζει την θέση του συνοδηγού.

Τι αυτοκίνητο έχεις?

Αν προλάβω θα βάλω και φωτογραφία.

Έχουμε Opel insignia

οποιος ξερει παρακαλω ας με βοηθησει!

θελουμε να αγορασουμε το izi combi x3 be safe.

το αυτοκινητο μας ειναι Terios Daihatsu......σαν αυτο εδω.... http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images01.olx.co.uk/ui/13/27/47/f_212122047-573744ad.jpeg&imgrefurl=http://www.olx.co.uk/2004-daihatsu-terios-iid-212122047&usg=__ZpboVy6h-TkEmQ767Uzk_XoFcVU=&h=300&w=400&sz=24&hl=el&start=159&zoom=1&tbnid=uPVtbe4cWwhhjM:&tbnh=155&tbnw=196&ei=duVGTvnaB8ntsgaYsu21CQ&prev=/search%3Fq%3Dterios%2Bdaihatsu%2B2004%26hl%3Del%26sa%3DG%26rls%3Dcom.microsoft:el:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLL_en%26biw%3D1280%26bih%3D673%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=187&vpy=182&dur=5335&hovh=194&hovw=259&tx=185&ty=134&page=11&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:159&biw=1280&bih=673

ειναι το μοντελο του 2004 και ειναι αρκετα στενο.Φοβαμαι μηπως δεν χωραει το καθισμα.Τωρα εχουμε το izi sleep besafe και ειναι μια χαρα!

Στην πολη που μενω δεν υπαρχουν τα besafe (ουτε που τα ξερουν δηλαδη) για να παω να το δοκιμασω επιτοπου στο αυτοκινητο.Μονο Αθηνα θα πρεπει να ανεβουμε και ειναι δυσκολο τωρα!

Αν καποιος εχει αντιστοιχο αυτοκινητο,παρακαλω πολυ βοηθηστε μας γιατι πρεπει πολυ συντομα να αλλαξουμε καθισμα!

οποιος ξερει παρακαλω ας με βοηθησει!

θελουμε να αγορασουμε το izi combi x3 be safe.

το αυτοκινητο μας ειναι Terios Daihatsu......σαν αυτο εδω.... http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images01.olx.co.uk/ui/13/27/47/f_212122047-573744ad.jpeg&imgrefurl=http://www.olx.co.uk/2004-daihatsu-terios-iid-212122047&usg=__ZpboVy6h-TkEmQ767Uzk_XoFcVU=&h=300&w=400&sz=24&hl=el&start=159&zoom=1&tbnid=uPVtbe4cWwhhjM:&tbnh=155&tbnw=196&ei=duVGTvnaB8ntsgaYsu21CQ&prev=/search%3Fq%3Dterios%2Bdaihatsu%2B2004%26hl%3Del%26sa%3DG%26rls%3Dcom.microsoft:el:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLL_en%26biw%3D1280%26bih%3D673%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=187&vpy=182&dur=5335&hovh=194&hovw=259&tx=185&ty=134&page=11&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:159&biw=1280&bih=673

ειναι το μοντελο του 2004 και ειναι αρκετα στενο.Φοβαμαι μηπως δεν χωραει το καθισμα.Τωρα εχουμε το izi sleep besafe και ειναι μια χαρα!

Στην πολη που μενω δεν υπαρχουν τα besafe (ουτε που τα ξερουν δηλαδη) για να παω να το δοκιμασω επιτοπου στο αυτοκινητο.Μονο Αθηνα θα πρεπει να ανεβουμε και ειναι δυσκολο τωρα!

Αν καποιος εχει αντιστοιχο αυτοκινητο,παρακαλω πολυ βοηθηστε μας γιατι πρεπει πολυ συντομα να αλλαξουμε καθισμα!

στειλε ενα mail απευθείας στην εταιρία carseat.se να σου πουν σίγουρα

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...