Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω κι εγώ όμως κάτι (εντάξει, μπορεί να είναι λίγο ηλίθια η ερώτησή μου...). Αυτό το καρεκλάκι, το besafe, είναι από 0 έως 18 κιλά έτσι? και έως 4 ετώ, σωστά? Πώς ξέρουμε ότι το παιδί μας δεν θα έχει ξεπεράσει τα 18 κιλά μέχρι τότε (μη βαράτε.....)???

Δεν το ξέρουμε... το σημαντικό εκτός από τα κιλά που είναι το όριο για την λειτουργικότητα του καθίσματος είναι και το ύψος του παιδιού. Μπορεί κάποιο παιδί να είναι ψηλό και να χρειαστεί να το αλλάξει νωρίτερα έτσι ώστε το κεφάλι του να μην προεξέχει από την πλάτη του καθίσματος.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

αποφασίσαμε κι εμείς να αγοράσουμε το Besafe izi combi

για την μικρή μας.

αν είναι δυνατόν στείλτε μου πληροφορίες από που το πήρατε και σε ποια τιμή.

ευχαριστώ!!!!

S5MLp3.png 8h1Kp2.png

βρε παιδια...509 ευρα:P το besafe με isofix στο Λητω!!!!!!!!!

Εμεις σε κανενα μηνα που η μπεμπα θα ειναι 6 μηνων το βλεπω θα αλλαξουμε το καρεκλακι 0-13 λογω υψους κι οχι κιλων.

κι εννοειται θελουμε το συγκεκριμενο...

θα το παρουμε απο εξωτερικο απο το pramworld, με τα μεταφορικα βγαινει 400 ευρα:P

ξερετε κανενα αλλο σαιτ που μπορει να το εχει και φτηνοτερα???

Δεν το ξέρουμε... το σημαντικό εκτός από τα κιλά που είναι το όριο για την λειτουργικότητα του καθίσματος είναι και το ύψος του παιδιού. Μπορεί κάποιο παιδί να είναι ψηλό και να χρειαστεί να το αλλάξει νωρίτερα έτσι ώστε το κεφάλι του να μην προεξέχει από την πλάτη του καθίσματος.

Aeriko Πολυ σωστά τα λες... Στο BESAFE το καλό είναι πως το μαξιλάρι του καθίσματος που στηρίζει το κεφάλι,ακολουθεί το ύψος του παιδιού και αν χρειαστεί μετακινείται και πιο πανω απο την πλάτη του καθίσματος οπότε βολευει και σε πολύ ψηλά παιδάκια !

Εμεις σε κανενα μηνα που η μπεμπα θα ειναι 6 μηνων το βλεπω θα αλλαξουμε το καρεκλακι 0-13 λογω υψους κι οχι κιλων.

Marsolan, κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά το recaro young profi plus (0-13) μας έβγαλε μέχρι τώρα. Τώρα του είναι ίσα ίσα τα λουριά, αλλιώς στο ύψος δεν θα είχε πρόβλημα κανένα μήνα ακόμα.

Εμείς περιμένουμε το britax hi-way σε λίγες μέρες! Είναι στο δρόμο! :)

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Marsolan, κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά το recaro young profi plus (0-13) μας έβγαλε μέχρι τώρα. Τώρα του είναι ίσα ίσα τα λουριά, αλλιώς στο ύψος δεν θα είχε πρόβλημα κανένα μήνα ακόμα.

Εμείς περιμένουμε το britax hi-way σε λίγες μέρες! Είναι στο δρόμο! :)

χρυσα,κι εμεις αυτο εχουμε...τι υψος εχει το μωρακι σου???Να δω ποσο περιπου εχουμε ακομη περιθωριο.Η μικρη μου ειναι 70 ποντους και εβαλα το χερι μου κι ειδα οτι κοντευει να φτασει στην πλατουλα...γι αυτο ειπα σε κανενα μηνα...Να σου πω την αληθεια,ειμαι ευχαριστημενη και δεν ηθελα να κανω την αλλαγη τοσο γρηγορα!

και το δικό μας britax hi-way είναι στο δρόμο και το περιμένουμε. Σκέφτομαι να το βάλω στη θέση του συνοδηγού...θα δούμε

Καθρέφτη είχα αγοράσει πέρισυ από το mothercare.

Στο νέο blog http://anapodakathismata.blogspot.com/ μπορείτε να συμμετέχετε στην ψηφοφορία:

Πιστεύετε ότι η χρήση ανάποδου καθίσματος πέραν του ενός έτους είναι πιο ασφαλής από τη χρήση μπροστινού καθίσματος;

Όσες πιστές προσέλθετε, ψηφίστε και διαδώστε το. Κάθε σχόλιο ή υπόδειξη για το blog ευπρόσδεκτα...

χρυσα,κι εμεις αυτο εχουμε...τι υψος εχει το μωρακι σου???Να δω ποσο περιπου εχουμε ακομη περιθωριο.Η μικρη μου ειναι 70 ποντους και εβαλα το χερι μου κι ειδα οτι κοντευει να φτασει στην πλατουλα...γι αυτο ειπα σε κανενα μηνα...Να σου πω την αληθεια,ειμαι ευχαριστημενη και δεν ηθελα να κανω την αλλαγη τοσο γρηγορα!

Στο χρόνο πάνω ήταν 79 πόντους και 10,5 κιλά. Το ρεκάρο μεγαλώνει από πίσω και ψηλώνει η πλάτη του, το ξέρεις φαντάζομαι. Μόνο που τώρα χειμωνιάζει και θα φοράνε πιο πολλά και στριμώχνονται.

Εγώ έπρεπε να το είχα ήδη παραγγείλει από τον προηγούμενο μήνα το επόμενο, χτες με το ζόρι κούμπωσα τα λουριά. Ντρέπομαι... Ευτυχώς που δεν έχουμε πολλές μετακινήσεις.

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Έχουμε δει τί γίνεται με τα ανάποδα καθίσματα και τις μετωπικές συγκρούσεις, είναι αποδεδειγμένα από τα στοιχεία ερευνών στη Σουηδία 5 φορές πιο ασφαλή από τα καθίσματα που κοιτούν μπροστά.

Έχετε αναρωτηθεί τί γίνεται στις πλευρικές συγκρούσεις. Μπορεί να μην είναι οι πιο συχνές αλλά σίγουρα είναι οι πιο επικίνδυνες λόγω της δομής του αυτοκινήτου.

Εχει πολύ ενδιαφέρον, διαβάστε το άρθρο στο http://anapodakathismata.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

καλημερα σας αυτην ακριβς την συζητηση ειχα με τον καλο μου μετα απο ατελειωτη ωρα μουρμουρας που του ελεγα οτι θελω να παρουμε αυτον τον τυπο παιδικου καθισματος.μου ειπε τι γινεται οταν θα ερθει και θα τρακαρει καποιος απο πισω?το ιδιο αποτελεσμα δεν θα εχει?

eQMGp2.png

καλημερα σας αυτην ακριβς την συζητηση ειχα με τον καλο μου μετα απο ατελειωτη ωρα μουρμουρας που του ελεγα οτι θελω να παρουμε αυτον τον τυπο παιδικου καθισματος.μου ειπε τι γινεται οταν θα ερθει και θα τρακαρει καποιος απο πισω?το ιδιο αποτελεσμα δεν θα εχει?

sorry αλλα νομιζω οτι εαν σε χτυπησεο καποιος απο πισω θα βρισκεσαι συνηθως σταματημενος σε καποιο φαναρι.κ τα αποτελεσματα δεν θα ειναι τα ιδια.γμτ δεν ειμαι κ πολυ καλη στην φυσικη. δυο οχηματα πουμπορει να συγκρουστουν κινουμενα με μεγαλη ταχυτητα κ τα δυο ειναι διαφορετικα. παλι ΠΙΣΤΕΥΩ. ασ πει κ καποιος που ειναι καλυτερος στην φυσικη.:confused::confused:

sorry αλλα νομιζω οτι εαν σε χτυπησεο καποιος απο πισω θα βρισκεσαι συνηθως σταματημενος σε καποιο φαναρι.κ τα αποτελεσματα δεν θα ειναι τα ιδια.γμτ δεν ειμαι κ πολυ καλη στην φυσικη. δυο οχηματα πουμπορει να συγκρουστουν κινουμενα με μεγαλη ταχυτητα κ τα δυο ειναι διαφορετικα. παλι ΠΙΣΤΕΥΩ. ασ πει κ καποιος που ειναι καλυτερος στην φυσικη.:confused::confused:

Καλησπερα, ριξε μια ματια στην 2η σελιδα του θεματος στο σχολιο #35.;)

Ηρθαν και εμάς τα two way. Τον κακομοίρη τον Hakan τον φάγαμε στις ερωτήσεις. Ακόμα και εμείς δεν τα έχουμε βάλει στο αυτοκίνητο γιατί εάν μπούνε δεν μεταφέρονται εύκολα απο το ένα αυτοκίνητο στο άλλο και έτσι έχουμε τα πρώτα ακόμα που είναι πιο βολικά στην αλλαγή.

Έχουμε δει τί γίνεται με τα ανάποδα καθίσματα και τις μετωπικές συγκρούσεις, είναι αποδεδειγμένα από τα στοιχεία ερευνών στη Σουηδία 5 φορές πιο ασφαλή από τα καθίσματα που κοιτούν μπροστά.

Έχετε αναρωτηθεί τί γίνεται στις πλευρικές συγκρούσεις. Μπορεί να μην είναι οι πιο συχνές αλλά σίγουρα είναι οι πιο επικίνδυνες λόγω της δομής του αυτοκινήτου.

Εχει πολύ ενδιαφέρον, διαβάστε το άρθρο στο http://anapodakathismata.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

Χάρηκα πάρα πολύ με το θέμα αυτό georef. Πολλά συγχαρητήρια! Όταν το καλοκαίρι που χρόνισε η κόρη μας, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να αγοράσουμε κάθισμα που κοιτάει πίσω (μετά από προτροπή του υπαλλήλου του καταστήματος, γιατί εγώ ομολογώ ότι δεν γνώριζα αυτή τη δυνατότητα), όλοι μας αντιμετώπισαν σαν εξωγήινους!!! Ακόμα και τώρα όταν βλέπουν την μικρή να κάθεται ανάποδα μας ρωτούν: "καλά γιατί το βάλατε το παιδί ανάποδα, μωρό είναι;". Χαίρομαι γιατί τώρα θα τους απαντώ με στοιχεία για την ασφάλεια που προσφέρουν τα συγκεκριμένα καθίσματα. Ευχαριστούμε πολύ για το θέμα που άνοιξες:D

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...