Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Συνήθως το 1ο μενού είναι και το πιο απλό, άρα και το πιο οικονομικό. Όσο ανεβαίνει η αρίθμηση ανεβαίνει και η τιμή γιατί προστίθονται περισσότερα φαγητά ή ακριβότερα υλικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον έτσι είναι ΧΡΥΣΑ μου. Τώρα βέβαια λεπτομέρειες θα ξέρω μόλις πάω και από το μαγαζί να φάω και να τα συζητήσω με τον υπεύθυνο. Μόλις πάω θα σου πω και τα υπόλοιπα από πρώτο χέρι.

7adb2868d6.png

artemis και Χρύσα αν δεν κάνω λάθος είστε δύο από τις πολλές ενδιαφερόμενες που είχα στείλει εδώ και πολύ καιρό πμ με λεπτομέρειες για τα Λιθαρίτσια... :)

οι τιμές αλλάζουν σύμφωνα με το κυρίως πιάτο του κάθε μενού..υπάρχουν δηλαδή,4 μενού που αρχίζουν από 22-28 ευρώ.Το μενου των 22 ευρώ αποτελείται από κάποια ορεκτικά,σαλάτα,κυρίως πιάτο και γλυκό.Αν επιλέξεις το κυρίως πιάτο του μενού των 22 ευρώ και κάνεις συνδιασμούς στα ορεκτικά από τα υπόλοιπα ακριβότερα μενού πάλι 22 ευρώ θα πληρώσεις...

Στα Λιθάρίτσια είναι όντως επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι και το φαγητό πάρα πολύ καλό...

Πήγαμε και στο ΣΕΦ...

ΒΙΚΥ απόλυτο δίκιο είχες. Χάσιμο χρόνου και πήξιμο στην κίνηση για το τίποτε. Η αίθουσα ήταν απαράδεκτη, κλειστοφοβικη. Με τίποτε...

Ο κηπάκος, με ξερό γρασίδι.

Έπρεπε να ζητήσω καρέκλες. Απάντησαν πως μπορούν να φτιάξουν 2 ροτόντες.

Σαλονάκια και τέτοια, μόνο ενοικίαση. Ομπρέλες 40 ευρώ τη μία...

Μου αρέσει που κάνουν και 50% έκπτωση στα μενού, για λόγους προώθησης των νέων αιθουσών. :D:D:D

Διαφημίσεις

και εγω ψαχνω για να βαφτισω τη μικρη μας το Σεπτεμβρη και αν ειναι ευκολο να μη μας φυγει μια περουσια..Αν ξερει κανεις καμια εκκλησια που να επιτρεπει τη χρηση του προαυλιου χωρου για ενα μινι παρτυ μετα..

annita

Κορίτσια, γεια σας και από μένα!

Πέρσι το καλοκαίρι παντρεύτηκε η αδερφή μου στο κτήμα Ιγγλέση στο Τατόι και σκέφτομαι για τη βάφτιση του μπέμπη μας να πάω εκεί γιατί πραγματικά περάσαμε υπέροχα!Σίγουρα πάντως θέλω ένα χώρο που να έχει και κλειστή αίθουσα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Λοιπον Αρτεμης και οποιαδηποτε ενδιαφεροταν για τα Λιθαριτσια.

Επικοινωνησα με email και μου ειπε οτι δεν ντυνουν τις καρεκλες με λευκα υφασματα οπως νομιζω ανεφερες Αρτεμης. Μαλλον θα τις εντυσαν αυτοι που εκαναν την εκδηλωση.

Επισης μου ειπε οτι για Σαββατο μεσημερι μπορει να κλεισει αλλα οχι για Κυριακη γιατι δουλευουν με περαστικους. Βεβαια τι να πω, αλλα σου λενε απο κοντα και αλλα απο το τηλ. η με εμαιλ. Αυτο το αναφερω γιατι νομιζω εσυ Αρτεμης ηθελες να κλεισεις για Κυριακη μεσημερι.

Αυτα μπορεσα να μαθω. Οποιαδηποτε γνωριζει κατι αλλο ας μας ενημερωσει.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ΜΕΛΙΝΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,

ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,

ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΥΤΗΝ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ....

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ.....

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ...

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ-ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ...

http://WWW.CFHDF.GR,

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Virginia σε αυτόν το χώρο με πρήζει ο άντρας μου εδώ και καιρό να κάνουμε τη βάφτιση του μικρού μας!

Εγώ δεν έχω πάει άλλα έχει πάει ο άντρας μου και λέει ότι είναι πολύ ωραία.

Έχουμε κι εμείς εξοχικό εκεί κοντά.

Τελικά τί έχεις αποφασίσει?

Αν μπορείς σε παρακαλώ, στείλε μου σε pm οποιαδήποτε πληροφορία έχεις μαζέψει, τιμές, μενού, κλπ κλπ γιατί όπως βλέπεις το σκεφτόμαστε κι εμείς πολύ σοβαρά και οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι χρήσιμη.

Με το καλό η βάφτιση σας.

as1cA0h04b-0010MTYzZHwwMDA1MjVkOXxNaWtyb3VsYWtpIGtpIE9tb3Jmb3VsYWtpIGlz.gif

Διαφημίσεις

Επικοινωνησα με email και μου ειπε οτι δεν ντυνουν τις καρεκλες με λευκα υφασματα οπως νομιζω ανεφερες Αρτεμης. Μαλλον θα τις εντυσαν αυτοι που εκαναν την εκδηλωση.

Επισης μου ειπε οτι για Σαββατο μεσημερι μπορει να κλεισει αλλα οχι για Κυριακη γιατι δουλευουν με περαστικους. Βεβαια τι να πω, αλλα σου λενε απο κοντα και αλλα απο το τηλ. η με εμαιλ. Αυτο το αναφερω γιατι νομιζω εσυ Αρτεμης ηθελες να κλεισεις για Κυριακη μεσημερι.

Ωχ!!!! Τώρα αγχώθηκα. Θα προσπαθήσω να πάω το συντομότερο να το συζητήσω και από κοντά. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο γνωστός μας που είχε κάνει τη βάφτιση την είχε κάνει Κυριακή μεσημέρι. Θα το ρωτήσω και θα σου πω, Χρύσα. Εσύ τελικά τι θα κάνεις?

7adb2868d6.png

Ωχ!!!! Τώρα αγχώθηκα. Θα προσπαθήσω να πάω το συντομότερο να το συζητήσω και από κοντά. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο γνωστός μας που είχε κάνει τη βάφτιση την είχε κάνει Κυριακή μεσημέρι. Θα το ρωτήσω και θα σου πω, Χρύσα. Εσύ τελικά τι θα κάνεις?

Μαλλον θα το κλεισουμε. Στον αντρα μου αρεσει ο εξωτερικος χωρος με τα δεντρα κλπ. Ειναι και στην περιοχη μας....Οσο για το μενου θα το κανονισουμε 10 μερες πριν δηλαδη οταν ερθουμε ελλαδα.

λιθαριτσια:

Κυριακή μεσημέρι κάνουν δεξιώσεις και στον εξωτερικό χώρο..δεν τον κλείνουν όμως κατ αποκλειστικότητα,μπορεί δηλαδή να είναι και άσχετοι σε άλλα τραπέζια...επίσης δεν έχει ζωντανή μουσική..

Επίσης τα τραπέζια και τις καρέκλες στον εξωτερικό χώρο ΔΕΝ τα ντύνουν...αν θες να τα στολίσεις το κάνεις μόνος σου..αυτοί συνεργάζονται και με κάποια κοπέλα που μπορεί να αναλάβει το στολισμό αλλά πληρώνεται επιπλέον..

λιθαριτσια:

Κυριακή μεσημέρι κάνουν δεξιώσεις και στον εξωτερικό χώρο..δεν τον κλείνουν όμως κατ αποκλειστικότητα,μπορεί δηλαδή να είναι και άσχετοι σε άλλα τραπέζια...επίσης δεν έχει ζωντανή μουσική..

Επίσης τα τραπέζια και τις καρέκλες στον εξωτερικό χώρο ΔΕΝ τα ντύνουν...αν θες να τα στολίσεις το κάνεις μόνος σου..αυτοί συνεργάζονται και με κάποια κοπέλα που μπορεί να αναλάβει το στολισμό αλλά πληρώνεται επιπλέον..

Η πεθερα μου που πηγε για να ρωτησει της ειπαν οτι αν θελουμε για σαββατο μπορουμε να κλεισουμε αλλα για κυριακη και καλοκαιρι δεν μπορουμε γιατι δουλευουν με περαστικους.

Τι να πω αλλα λενε στον εναν και αλλα στον αλλον.

ΧΡΥΣΑ,περίεργο μου φαίνεται...εγώ αρχικά είχα ρωτήσει για Κυριακή μεσημέρι και μου παν ok...μετά το άλλαξα για βράδυ γιατί ήθελα ζωντανή μουσική..εκτός αν άλλαξαν τώρα πρόσφατα πολιτική...αυτά που σου λέω έγώ τα είχα κανονίσει πριν 1,5 μήνα περίπου...

Διαφημίσεις

ΧΡΥΣΑ,περίεργο μου φαίνεται...εγώ αρχικά είχα ρωτήσει για Κυριακή μεσημέρι και μου παν ok...μετά το άλλαξα για βράδυ γιατί ήθελα ζωντανή μουσική..εκτός αν άλλαξαν τώρα πρόσφατα πολιτική...αυτά που σου λέω έγώ τα είχα κανονίσει πριν 1,5 μήνα περίπου...

Η αλλαξαν πολιτικη οπως λες και εσυ η η πεθερα μου δεν καταλαβε καλα. Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο. Καμια φορα αλλα της λες και αλλα καταλαβαινει.

Κοριτσια για τι τιμη μιλαμε στην "Λιθαριτσα" το ατομο?

Ενδιαφερομαι για κυριακη απογευμα....

Μπορεις και να χορεψεις στον εξωτερικο χωρο?

Δεν μου ανοιγει καθολου το σαιτ τους.......

Ο εξωτερικός χώρος δεν ενδύκνειται για χορό...είναι κατοικημένη περιοχή τριγύρω και η μουσική δεν παίζει με πολύ μεγάλη ένταση...νομίζω δε ότι στι 23:30 σταματάει εντελώς...

Είδα κι άλλο ένα σήμερα..."Ενήλιον" στο λόφο Τρουμπάρι στο Ελληνικό...μου φάνηκε ωραίο (είναι πάνω σε πευκόφυτο λόφο)και οι τιμές προσιτές...μάλλον θα ξαναπάω για περισσότερες λεπτομέρειες...μήπως το έχει επισκεφτεί καμμία;;;;;;;

Ο εξωτερικός χώρος δεν ενδύκνειται για χορό...είναι κατοικημένη περιοχή τριγύρω και η μουσική δεν παίζει με πολύ μεγάλη ένταση...νομίζω δε ότι στι 23:30 σταματάει εντελώς...

Είδα κι άλλο ένα σήμερα..."Ενήλιον" στο λόφο Τρουμπάρι στο Ελληνικό...μου φάνηκε ωραίο (είναι πάνω σε πευκόφυτο λόφο)και οι τιμές προσιτές...μάλλον θα ξαναπάω για περισσότερες λεπτομέρειες...μήπως το έχει επισκεφτεί καμμία;;;;;;;

Που ακριβως ειναι αυτο στο Ελληνικο?

Ναι ΛΗΤΩ πες μας που είναι?

χαχαχα!!!! Έτσι όπως πάμε θα κλείσουμε μάλλον και οι τρεις μαζί στο ίδιο μαγαζί (ΧΡΥΣΑ-ΛΗΤΩ-ARTEMIS).....

Κορίτσιαααααα.... δεν κανονίζουμε να τα κάνουμε την ίδια μέρα? Να βρούμε μόνο κανένα γήπεδο!!!! Πάντως καλύτερη τιμή στο φαγητό σίγουρα θα πετύχουμε!!!!!!

7adb2868d6.png

Ενήλιον: Λόφος Τρουμπάρι (πίσω από Λ. Αλίμου 89), Αργυρούπολη, 2109913811...

Δε ξέρω ,έχω προβληματιστεί λίγο...Τα Λιθαρίτσια μου αρέσουν πολύ και το φάγητό είναι super,δοκιμασμένο...Επίσης οι άνθρωποι είναι experts στις εκδηλώσεις καθ ότι δουλεύουν κυρίως με αυτές...Με χαλάει το ότι είναι πάνω στο δρόμο,δεν έχει δηλαδή δέντρα τριγύρω και χώρο για να παίξουν τα παιδάκια,κι επίσης το ότι δεν στολίζουν τα τραπέζια έξω και πρέπει να πληρώσω επιπλέον 250-300 ευρώ...

Το Ενήλιον είναι κάτι σαν πολυχώρος,είναι μέσα σε δασάκι, σαφώς υπάρχει χώρος για να παίξουν τα παιδάκια,το φαγητό καλό μου φάνηκε-όσο μπόρεσα να δοκιμάσω-....Επίσης στολίζουν ροτόντες και καρέκλες με λευκα τραπεζομάντηλα και ροζ-γαλάζιες κορδέλες ανάλογα με την περίσταση...

Ομως δεν έχει ζωντανή μουσική,ο μπουφές με 4 είδη κρεατικών,2 σαλάτες,1 ζυμαρικό κι ένα ορεκτικό στοιχίζει 27 ευρώ ανά άτομο,αλλά μπορείς να κατεβάσεις την τιμή ελαττώνωντας τα πιάτα...δηλαδή σαν κόστος έρχεται περίπου τα ίδια με τα Λιθαρίτσια..Αυτό που με χαλάει είναι ότι επειδή έχει κι άλλο χώρο για καφέ και φαγητό,θα ναι και καλοκαιράκι απόγευμα, και θα χουν μαζευτεί φυσικά πολλοί άσχετοι...Επίσης εξωτερικά μου φάνηκε λίγο απεριποίητος ο χώρος αλλά η υπέυθυνη μου είπε ότι είναι σε φάση μερικής ανακαίνισης εξωτερικά και ως τον Ιούνιο θα τα χουν φτιάξει και θα τα έχουν καθαρίσει...

Αυτά από μένα...δείτε το κι εσείς πάντως δεν χάνετε τίποτα...

Λοιπόν, ρώτησα μια συνάδελφό μου που μένει στην Αργυρούπολη για το ΕΝΗΛΙΟΝ που είναι στον Λόφο Τρουμπάρι. Μου είπε ότι έχει αρκετά καλό φαγητό, είναι πάρα πολύ ωραίος χώρος - πάρκο, το μόνο μείον είναι ότι το σερβις του δεν ήταν πολύ καλό, βέβαια αυτό ήταν το καλοκαίρι. Αλλά σαν χώρος και τοποθεσία είναι πολύ ωραίο. Θα πάω και εγώ να το δώ - ΛΗΤΩ & ΧΡΥΣΑ - μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα μιλήσω και θα σας πω τις εντυπώσεις.

Πάντως για τα Λιθαρίτσια, εάν είναι να πρέπει να δώσω περίπου 28 ευρώ για το μενού (με τις επιλογές του κυρίως πιάτου) και να θέλω και άλλα περίπου 2 ευρώ επιπλέον για κάθε άτομο για την διακόσμηση, δηλαδή σύνολο 30 ευρώ, τότε μήπως να πάω στο Κτήμα Προμπονά, με 35 ευρώ που μας είχε πει η συμφορουμίτισα ΜΕΛΙΝΑ ?

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2409&sid=468855542c9e63c4d1a7e3774698e85a

ή τις Αμαδρυάδες που είναι με 30 ευρώ το άτομο?

Θα μου πεις είναι λίγο μακριά......

ΟΥΦΦΦΦΦΦ δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί!!!!!!!!

7adb2868d6.png

Αρτεμις,εγώ αν επιλέξω Λιθαρίτσια τελικά, θα διαλέξω το μενού των 22 ευρώ...μόνο το κυρίως πιάτο αλλάζει...οπότε +3 ευρώ/άτομο περίπου ο στολισμός (που δεν είναι απαραίτητος ή μπορείς να τον φτιάξεις και μόνη σου φυσικά),έρχεται στα 25 ευρώ/άτομο...

Ο μπουφές στο Ενήλιον με 25 ευρώ/άτομο περιλαμβάνει 2 είδη κρεάτων,ζυμαρικό,2 σαλάτες ένα ορεκτικό και γλυκό,αν θες αλλάζεις με γλυκό με κάτι άλλο σε κυρίως φαγητό...μήπως είναι πολύ φτωχός μπουφές όμως σκέφτομαι;;;;

Δεν ξέρω,πες μας κι εσύ τη γνώμη σου όταν πας...Εγώ πάντως είμαι μεταξύ των 2 γιατί είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου όσον αφορά στο κόστος...και δυστυχώς με τις συγκεκριμένες τιμές δεν έχω βρει κάτι άλλο προς τα δικά μας προάστεια.... :cry:Δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα αλλά θέλω και κάτι αξιοπρεπές...εκτός αν κερδίσω το τζόκερ την Πέμπτη :):):)

ΛΗΤΩ και εγώ μάλλον για εκεί με βλέπω. Ξέρεις νομίζω ότι εκτός από το περιβάλλον που θέλω να είναι κάτι αξιοπρεπές, μεγάλη σημασία δίνω και στο φαγητό. Πιστεύω ότι εμείς αλλά ως επι το πλείστον και οι καλεσμένοι θα δώσουν βάση στο φαγητό. Στην ουσία είναι αυτό που θα τους μείνει πιο έντονα πιστεύω. Άλλωστε και εμείς όταν συζητάμε για κάποιο τέτοιου είδους μαγαζί το πρώτο πράγμα που ρωτάμε δεν είναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? Τώρα όσον αφορά την διακοσμήτρια, εάν επιλέξω ένα πιό φτηνό μενου μπορώ να δώσω και 2 ευρώ παραπάνω για την διακόσμηση του χώρου. Άλλωστε αυτό που περισσότερο με ενδιαφέρει (εάν γίνεται φυσικά) είναι να είναι ντυμένες οι καρέκλες και όχι μια απλή σιδερένια έτσι όπως τις είδα.

Η αλήθεια είναι ότι σε όσους έχω μιλήσει για τα ΛΙΘΑΡΙΤΣΑ όλοι μου λένε ότι είναι η καλύτερη επιλογή που έχω και όσον αφορά την τιμή αλλά και τον χώρο, αφού είναι κάτι απλό αλλά συγχρόνως και αξιοπρεπές.

7adb2868d6.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...