Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ συμφωνώ για τον χώρο. Είναι υπέροχος!!! Αν συμφωνείς και με τα λεφτά για το cetering μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άλλωστε πιστεύω, ειδικά όσοι έχουν παιδάκια, θα ψάχνουν αφορμή για "εκδρομή". Εγώ σου λέω προχώρα και για τα υπόλοιπα...... Ρώτα μας και όποια ξέρει να σε κατατοπίσει θα το κάνει με τον καλυτερο τρόπο!!!!!!

ARTEMIS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ "ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ"! :wink:

Η τιμή είναι πολυ καλή δεν έχω ξαναβρεί τέτοια στην Αθήνα. όσο για τον στολισμό μπορείς να βάλεις όμορφες γυάλες με λουλούδια σε χρώματα ρόζ και λιλά και να στολίσεςι την πισίνα με μπαλόνια. Εχω φωτο από πολύ ωραίο στολισμό αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω θα στις στείλω στο προσωπικό σου mail. Την εκκλησία κανόνισε και τα άλλα τα βρίσκεις. Πήγαινε και πες στον παπά ότι θέλετε να δωρίσετε 300€ στην εκκλησία σαν δώρο για την βάφτιση του παιδιού και αν μπορεί να κάνει μια παραχώρηση για την εκκλησία .

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Σήμερα έκλεισα το poolclub. Eίμαι πολύ-πολύ ευχαριστημένη! Ο ιδιοκτήτης είναι super! Πολύ συνεννοήσιμος πολύ συνεργάσιμος! Μας έκανε όλα τα χατήρια! Έμαθα και για το catering που συνεργάζεται τα καλύτερα! Μέχρι που μου έβαλε μέσα στην τιμή και τον στολισμό με ράννερ και γυάλες κ.λ.π. θα του πάω και τις μπομπο να τις στολίσουν εκείνοι στα τραπέζια και τα μπαλόνια και όλα! Εγώ θα πάρω απλά το τσαντάκι μου και θα πάω! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τα κορίτσια των Νοτίων Προαστείων!

BIKY, να σε πάρω μαζί μου για τα παζάρια;;; :D

Πήγα σήμερα στο poolclub. Πράγματι είναι ένας συμπαθητικός χώρος και ότι πρέπει για 100-130 ατομα.

Δε μίλησα με σιγουριά ότι θα το κλείσω, αλλά θα του πω για το στολισμό. Τι γυάλες θα βάλει; μέσα τι θα έχουν δηλαδή; Εμένα μού ζήτησε όμως 400 ευρώ για να έρθουν όλα τα σαλονάκια (20) από την αποθήκη... :(

Θέλω lounge κατάσταση.

Την Πέμπτη έχω ραντεβού στο royal Fair, αλλά με απογοήτευσες με τα σχόλια... Θα σάς πω την Πέμπτη τι έγινε. Δε τούς βρήκα πάντως πολύ συνεργάσιμους... ούτε στο ραντεβού!

Τέλος πάντων, θα δούμε....

Στο poolclub πάντως, ο dj είναι χωριστά.

Να δηλώσω το εξής όμως, για κάποιους που θέλουν να διαθέσουν κάποια χρήματα παραπάνω.

Ένας υπέροχος χώρος κλειστός, είναι στα ΑΣτέρια Γλυφάδας. Είναι το καλοκαιρινό Balux.Το έχει η εταιρία Aria Γεύσεων. Από τιμές, κάτι σαν το Intercatering, Που έχει ήδη αναφερθεί.... Δυστυχώς! Είναι όμως υπέροχος χώρος, πάνω στην παραλία, με τεράστιες τζαμαρίες, ψιλοτάβανος και μεγάλος! Πολύ ωραίος!!

αυτά.... και καλή συνέχεια!

gogo μου δεν ξέρω αν αυτο το lounge θα το βρείς στο ROYAL FARE, εδώ τις τέντες δεν διαθέτουν.... Περιμένω νέα και αν δεις να κλείνεις προς το poolclub στείλε π.μ. να ξαναπάμε μαζί κάτι θα του κόψουμε πιστεύω! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

εγω θα το κανω εδω!!!!

http://www.ippikos.gr

πως σας φαινεται?

κατερινα μου ειναι τελεια στον ιππικο ομιλο μια φιλη βαφτισε εκει

την κορη της περυσι και περασαμε πολυ ωραια!!!!!

μονο που ειχε διακοπη ρευματος και δεν ειχαν προβλεψει γι αυτο,

ρωτα τους για καλο και για κακο γιατι η φιλη μου χαλαστηκε λιγο

εμεις παντως καθολου αφου ημασταν πολυ ρομαντικαμε κερακια!!!!

κατα τα αλλα ολα τα αλλα ηταν πολυ ομορφα!!!!! :D:D:D

εγω θα το κανω εδω!!!!

πως σας φαινεται?

Φανταστικος χωρος Κατερινα, με το καλο σου ευχομαι!!!

Να κανω μια ερωτηση, το μυστηριο θα το κανεις στο

εκκλησακι που εχει μεσα??? Επιτρεπεται???

Διαφημίσεις

εγω θα το κανω εδω!!!!

πως σας φαινεται?

κατερινα μου ειναι τελεια στον ιππικο ομιλο μια φιλη βαφτισε εκει

την κορη της περυσι και περασαμε πολυ ωραια!!!!!

μονο που ειχε διακοπη ρευματος και δεν ειχαν προβλεψει γι αυτο,

ρωτα τους για καλο και για κακο γιατι η φιλη μου χαλαστηκε λιγο

εμεις παντως καθολου αφου ημασταν πολυ ρομαντικαμε κερακια!!!!

κατα τα αλλα ολα τα αλλα ηταν πολυ ομορφα!!!!! :D:D:D

εγω θα το κανω μεσημερι,οποτε δεν εχω φοβο για το φωτισμο!!!!

μηπως μπορεις να μου πεις τι μενου ειχε?και αν ξερεις ποσο της ειχε παρει?

9a7bp2.pngIm47p2.png

εγω θα το κανω εδω!!!!

πως σας φαινεται?

ναι,στο εκκλησακι θα το κανω.

εχεις ακουσει οτι δεν επιτρεπεται?

9a7bp2.pngIm47p2.png

εγω ρωτησα για τον ιππικο και ειναι πολυ ακριβα ρε κοριτσια...εκμεταλλευση σκετη.

περσι ενας φιλος μου βαφτισε τον γιο του με 19 ευρω το ατομο και φετοσ που ρωτησα εγω μου ειπαν οτι ξεκιναει απο 26.......ελεος...τι αυξηση,ετσι?πηγα απο κει εφτιαξα ενα μενου λογικο....μου κοστιζει λεει 32 ευρω αλλα αν το κανω παρασκευη θα πεσουμε στα 25 λογω και καποιασ κοινησ γνωριμιας....εγω νομιζω οτι ειναι ακριβουτσικα.

εγω ρωτησα για τον ιππικο και ειναι πολυ ακριβα ρε κοριτσια...εκμεταλλευση σκετη.

περσι ενας φιλος μου βαφτισε τον γιο του με 19 ευρω το ατομο και φετοσ που ρωτησα εγω μου ειπαν οτι ξεκιναει απο 26.......ελεος...τι αυξηση,ετσι?πηγα απο κει εφτιαξα ενα μενου λογικο....μου κοστιζει λεει 32 ευρω αλλα αν το κανω παρασκευη θα πεσουμε στα 25 λογω και καποιασ κοινησ γνωριμιας....εγω νομιζω οτι ειναι ακριβουτσικα.

Μηπως να κατεβω τελικα στην Κρητη να κανω τη βαφτιση????

Για να πας σε αναλογο μερος στην Αθηνα, απο 50 ευρω και πανω!!!

(Εδω για να κανω κατι πιο απλο θα μου παει κανα 40αρι σιγουρα! :x )

Μηπως γνωριζει καποια τα Λιθαριτσια στην Α. Γλυφαδα? Εννοω αν εχει φαει καμμια σας εκει η αν εχετε ακουσει τιποτα για το αν ειναι καλα? Ειχα παει πριν πολλα χρονια αλλα δεν θυμαμαι.

Θελουμε να κλεισουμε εκει αλλα ακομα το ψαχνουμε.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

εγω θα το κανω μεσημερι,οποτε δεν εχω φοβο για το φωτισμο!!!!

μηπως μπορεις να μου πεις τι μενου ειχε?και αν ξερεις ποσο της ειχε παρει?

θα ρωτησω και θα σου πω γιατι δεν ξερω καθολου.

εγω θα το κανω εδω!!!!

πως σας φαινεται?

ναι,στο εκκλησακι θα το κανω.

εχεις ακουσει οτι δεν επιτρεπεται?

Εγω που ηθελα να το κανω το μυστηριο μεσα σε κτημα,

ο παππας δεν δεχεται και ετσι τωρα ψαχνομαι απο την αρχη!

(Δες την προηγουμενη σελιδα.)

Παντως κοριτσια οι τιμες που αναφερεστε, δεν εχουν καμια σχεση

με αυτες της Αθηνας και δεν καταλαβαινω γιατι εδω ειναι τοσο ακριβα!??

Μηπως γνωριζει καποια τα Λιθαριτσια στην Α. Γλυφαδα? Εννοω αν εχει φαει καμμια σας εκει η αν εχετε ακουσει τιποτα για το αν ειναι καλα? Ειχα παει πριν πολλα χρονια αλλα δεν θυμαμαι.

Θελουμε να κλεισουμε εκει αλλα ακομα το ψαχνουμε.

Χρύσα μου, εγώ θα το κάνω στα Λιθαρίτσια. Είχε κάνει τη βάφτιση πέρισυ τον Οκτώβριο ένας συνάδελφος του άντρα μου (εμείς όμως δεν είχαμε πάει) και μου είπαν ότι ήταν πάρα πολύ όμορφα.

Δες εδώ και τις φωτογραφίες http://www.litharitsia.gr/index.htm

Και αν πατήσεις "Δεξιώσεις" θα δεις και τα προτεινόμενα menu.

Εγώ γνωρίζω τα εξής:

-Οι τιμές είναι από 22-28 ευρώ

- Ο κήπος είναι γεμάτος δέντρα, πλακόστρωτο, με ένα πολύ ωραίο χτιστό πηγάδι.

- Έχει μια μεγάλη τέντα που καλύπτει περίπου 140 άτομα (για ήλιο ή βροχή)

- Επίσης και γύρω-γύρω έχει τέντες διάφανες (σε περίπτωση που έχει πολύ αέρα) αλλά και παράλληλα να είναι και φωτεινά.

- Για το φαγητό έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα, ιδιαίτερα για το μοσχαράκι στάμνας αλλά και μια σαλάτα που είναι μέσα σε καρβέλι ψωμί.

- Αν σε ενδιαφέρει για μεσημέρι Κυριακής (όπως εμένα) δεν έχει ζωντανή μουσική αλλά cd. Εγώ σκέφτηκα να γράψω 2 mp3 σε φίλο μου με πολλά τραγούδια και να μην αγχωθώ για dj και τέτοια.

-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Τα τραπέζια και οι καρέκλες που βλέπεις στον εξωτερικό χώρο ντύνονται με λευκά υφάσματα. Δηλαδή δεν φαίνεται αυτό το αντιαισθητικό σίδερο.

- Και ΑΚΟΜΑ πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά αυτή (δηλαδή, χορούς, βαφτίσεις, γάμους και γενικότερα εκδηλώσεις) πολλά χρόνια, έχουν εμπειρία και είναι πολύ καλοί στο σερβίρισμα, ακόμα και αν πας σαν απλός πελάτης και έχει εκδήλωση, τουλάχιστον μου έχουν πει, ότι δεν φεύγεις παραπονεμένος.

Τώρα έχω δεί στο internet και άλλα δύο:

1) http://www.zervasrestaurant.gr/ (δεν ενθουσιάστηκα από τις φωτογραφίες και τιμές ξεκινάνε από 30 ευρώ)

2) http://www.petrinorestaurant.gr/homegreek.htm

Ο κυριότερος λόγος που απορρίπτω τα δύο τελευταία είναι η πισίνα, επειδή τα βλέπω και πολύ στριμωχτά, θα έχω και 25 παιδάκια, φοβάμαι μην πέσει μέσα κανένα (μαζί και το δικό μου).

Αυτά!!!!!! Ακόμα δεν έχω κλείσει γιατί έχω κάτι τρεχάματα (μας κλέψανε στο σπίτι προχτές το βράδυ) και δεν προλαβαίνω. Αν και μέχρι το Σεπτέμβριο έχω λίγο χρόνο ακόμα πιστεύω.

Εγώ πάντως στο προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!

7adb2868d6.png

Αrtemis, to ZERVAS δεν έχει πισίνα. Οι φώτο που βλέπεις είναι από μια εκδήλωση που έκαναν σε κάποιο σπίτι ίσως και δικό τους. Πήγα από κοντά, το μενού είναι όντως στα 30 ευρώ και έχει 1ο πιάτο 2 κρέπες , σαλάτα χωριάτικη με ρόκα, 2ο πιάτο ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών και τούρτα :shock: Δηλαδή αν κάποιος δεν τρώει κρέπες ή ψαρονέφρι θα μείνει νηστικός. Εμένα για 30 ευρώ μου φάνηκε ακριβό το μενού του.

Το ΠΕΤΡΙΝΟ το απέριψα και εγώ για το λόγο της πισίνας.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καταλαβαίνω ΒΙΚΥ. Και εγώ χάλια άποψη έχω και για τα δύο. Όσο για το POOL CLUB μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα. Ο μόνος λόγος που δεν σου είπα να πάμε μαζί είναι αυτός. Και με τα ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ πάντως είμαι ευχαριστημένη.

Βασικά με ενδιαφέρει να το διασκεδάσουμε όλοι (εμείς και οι καλεσμένοι) και είτε 28 είτε 48 ευρώ το άτομο να δώσουμε κάποιος κάτι θα βρει να πεί. Έτσι δεν είναι?

7adb2868d6.png

Οπωσδήποτε Artemis έχεις δίκιο, κάποιος θα βρεθεί να πει, ακόμα και αν πάς και στο golf της Γλυφάδας, για να κάνεις το καλύτερο και να πληρώσεις ένα σωρό λεφτά,και να μην υπάρχει μειονέκτημα κανένα θα πουν οτι κοίτα η ΒΙΚΥ μεγαλοπιάνεται. 'Ετσι ή αλλιώς κάτι θα πουν. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και αν στους άλλους δεν αρέσει πρόβλημα τους. Πάντως μην νομίζεις οτι το ΠΕΤΡΙΝΟ είναι πιο οικονομικό.

Η περιγραφή για τα λΙθαρίτσια μου άνοιξε την όρεξη, γιαμ-γιάμ! Με βλέπω Κυριακή να τρώω το σταμνάτο :D

Γεροί να είμαστε και η βάφτιση μια μέρα είναι θα περάσει :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Αρτεμης,

Χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα Λιθαριτσια!!!

Η βαφτιση θα γινει Σαββατο μεσημερι αλλα δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως η ζωντανη μουσικη. Και τα cd μια χαρα ειναι.

Επισης μου αρεσε πολυ αυτο με τις καρεκλες που ειπες.

Τωρα μια ισως χαζη ερωτηση. Απο τι εξαρταται η τιμη? Δηλαδη το πρωτο μενου εχει αλλη τιμη απο το δευτερο?

Και παλι ευχαριστω πααααρα πολυ Αρτεμης. Με βοηθησες μεχρι εκει που δεν μπορεις να φανταστεις :!::D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...