Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειμαι μια απεριποιητη και απαισια....

Recommended Posts

εγώ τι να κάνω που βρήκα τον μπελά μου και αντί να κάνω διάδρομο ή να βάψω τα νύχια μου ή να βγάλω τα φρύδια μου, ξημεροβραδυάζομαι στο φόρουμ???????

Είναι σοβαρό?

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τι να κάνω που βρήκα τον μπελά μου και αντί να κάνω διάδρομο ή να βάψω τα νύχια μου ή να βγάλω τα φρύδια μου, ξημεροβραδυάζομαι στο φόρουμ???????

Είναι σοβαρό?

ΕΕΕΕΕ!!!!! Λίγο!!!!!!!!!

Δεν καταλβαινω γιατι μπλεκουμε την αγαπη για την οικογενεια μας με το αν ειμαστε εμεις περιποιημενες ή οχι... Συμφωνω να μην φτανουμε σε ακροτητες κ να μη ξεχναμε οτι ειμαστε μαμαδες/συζυγοι/νοικοκυρες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι για να δειξουμε οτι αγαπαμε την οικογενεια μας κ οτι ειμαστε αφοσιωμενες στο ρολο μας θα πρεπει να ξεχασουμε ολα τα αλλα... Κατι τετοιες αποψεις μου θυμιζουν λιγο παλιες εποχες, οπου η γυναικα επαιρνε αξια μονο μεσα απο τον αντρα κ την οικογενεια της. Σαφως κ δε γνωριζω την καθε μαμα κ μακαρι να τα εχει καταφερει κ η συγκεκριμενη μαμα με αυτες τις αποψεις να διατηρει τις ισορροπιες κ να ειναι πραγματι ευτυχισμενη κ καλα.. Αλλα για εμενα προσωπικα θα ηταν λιγο δυσκολο... Κ φυσικα δεν λεμε σε καμια γυναικα να εχει τυψεις επειδη δεν ειναι κοκετα/μοντελο. Το θεμα της καθε μαμας εδω ειναι να καταφερει να βρει τις ισορροπιες κ να ναι καλη σε ολα οσα θελει. Τωρα αν καποια αδιαφορει για τον εαυτο της (εννοω για την εμφανιση της) κ πιστευει οτι η ομορφια της ερχεται μεσα απο την ευτυχισμενη της οικογενεια μπραβο της. Απλα οι περισσοτερες (κ μεσα κ εγω) θελουμε να ειμαστε κ γυναικες περα απο μαμαδες κ νοικοκυρες κ απλα βοηθαμε η μια την αλλη να μην το ξεχναμε..

Εγω παντως χαιρομαι να βλεπω στα ματια του αντρα μου το θαυμασμο για την εμφανιση μου κ οταν μου λεει οτι τους τελευταιους μηνες εχω γινει ομορφοτερη κ πιο σεξυ απο ποτε... Οπως επισης μου αρεσει να περπαταω στο δρομο κ να με κοιτανε... Δε με κανει λιγοτερο καλη μαμα, αντιθετως μου δινει δυναμη να συνεχισω οσο χαζο κ αν ακουγεται σε καποιους..

Κι εγώ μία από τα ίδια... μόνο που τη "φλασιά" την έφαγα φέτος την άνοιξη που με αφορμή μία παιδική παράσταση , φόρεσα ένα φορεματάκι, βάφτηκα και λιγάκι, και πήγα και κομμωτήριο. Μόλις λοιπόν ετοιμάστηκα με βλέπει ο γιος μου και μου λέει "μαμά είσαι πολύ όμορφη σήμερα, έτσι θέλω να είσαι κάθε μέρα...". Και ξαφνικά άλλαξαν όλα, θέλω να είμαι όμορφη για τα παιδιά μου, και το ότι δεν προλαβαίνω δεν είναι δικαιολογία.Έκλεισα ένα οικονομικό πρόγραμμα αποτρίχωσης (το οποίο φαίνεται να αποδίδει απόλυτα), άρχισα να πηγαίνω κομμωτήριο (τις ώρες που τα παιδιά είναι σε παιδικούς και σχολείο και μπορώ να ξεκλέψω λίγη ώρα από τη δουλειά) και κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ μόνη μου. Στα παιδιά φάνηκε τόσο περίεργο όταν άρχισα να βάφω τα νύχια μου που ο μικρός είχε βάλει το δαχτυλάκι του και έξυνε το μανό προκειμένου να βρει το νύχι μου.... όσο για τα κιλά , εκεί μπορώ να πω ότι υστερώ (κατά πολύ κιόλας).Βλέπετε είμαι και καλοπερασάκιας το αγαπώ το καλό φαγητό...Σκέφτομαι όμως να αγοράσω κανένα διάδρομο και αφού δεν μπορώ να το ράψω , τότε να κοιτάξω να το κάψω... άντε γιατί πλησιάζουν τα σαράντα και τα καρδιακά παραμονεύουν:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω βρε κορίτσια... Ωραία είναι αυτά που λέτε αλλά... Δεν έχω καταλάβει κάτι πάλι. Όλες εσείς που μπορείτε και πηγαίνετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας, βάφετε να νύχια σας το βράδυ και κάνετε συχνά αποτρίχωση, που βάφεστε όποτε είναι να βγείτε έξω.... έχετε απο κάπου βοήθεια; Μαμά, άντρα κάποιον τέλοσπάντων;;; Αν δεν έχετε όπως εγώ για παράδειγμα μου εξηγείτε πως το βράδυ που κοιμάται το μωρό μετά απο μία πάααααρα πολύ κουραστική (ευτυχισμένη μέν εξοντωτική δε...) μέρα και μετά απο το μαγείρεμα, πλύσιμο μπάνιου, σκούπισμα - ξεσκόνισμα και άπλωμα ρούχων, έχετε κουράγιο και όρεξη να κάτσετε να βάψετε τα νύχια σας και να πιάσετε το ξυραφάκι να ξυρίσετε τα πόδια σας, να κάνετε αποτρίχωση κτλ; Εγώ ειλικρινά μετά απο όλα αυτά κατα τις 2 πια το βράδυ πέφτω ξερή και μάλιστα δεν το καθυστερώ καθόλου γιατί κατα τις 7.30 θα ξυπνήσει ο μπέμπης και πάλι απο την αρχή....

Πάμε και στο άλλο που δεν καταλαβαίνω.... Αν δενδ έχετε βοήθεια στο κομμωτήριο το παιδί τι το κάνετε;;;; Κι αν το παίρνετε μαζί τόση λακ και βαφή και αμωνία που θα εισπνεύσει δεν πειράζει;;;;

Και ναι, είμαι χάλια και νιώθω άσχημα για μένα πάνω απο όλα. Και τα μαλλιά μου έχω να τα βάψω απο τον Φεβρουάριο και το μαλλί μου είναι πολλές φορές σαν της γριάς και τα πόδια μου πολλές φορές μένουν με την τρίχα κάγκελο αλλα ΟΧΙ δεν έχω κατάθλιψη, ούτε είμαι γύφτισσα. ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΚΟΡΗ, ΑΔΕΡΦΗ και πάμε λέγοντας και φυσικά είμαι και ΓΥΝΑΙΚΑ. Και μέχρι πριν μείνω έγκυος ήμουν κι εγώ πολύ προσεκτική με την εμφάνισή μου. Αλλα τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι προτεραιοτητές μου.

Κάπου ένιωσα λίγο άσχημα με κάποια απο τα γραπτά σας, σαν να πρέπει να απολογηθώ κι εγώ κι όλες οι κοπέλες που είναι σαν κι εμένα. Ίσως να το κάνετε για να μας αφυπνήσετε, ίσως πάλι να το πήρα εγώ στραβά... Για μένα ας πούμε ήταν παρήγορα τα ποστ που έλεγαν πως οκ, φάση είναι και θα περάσει. Θα μεγαλώσει το παιδί, θα βρεθεί λίγο παραπάνω χρόνος...

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

εγω να σου πω την αληθεια οταν παω κομμωτηριο (μονο για κουρεμα) κραταει το παιδι ο μπαμπας του. τα υπολοιπα σπιτι, οχι πολυ συχνα αλλα βρισκω χρονο.πχ, οταν κοιμαται το βραδι 10 λεπτα βαζω μασκα, μετα πιλινγκ κτλ

αλλο βραδι νυχια, οταν κανω μπανιο ειναι ο μπαμπας του παλι κτλ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

κ ΓΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ

ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ

ΜΩΡΟ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 2 Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ

ΞΥΠΝΑΕΙ 6.30 ΑΛΛΕΣ 7.30.ngeo ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΓΩ.

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Κ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ.

Ειλικρινά κορίτσια μπράβο!!! Εγώ ένα ντουζ κάνω το βράδυ κι αυτό γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλιώς.

Προς το παρόν αυτο που θέλω να καταφέρω είναι ανάμεσα στην ώρα που γυρίζει ο άντρας μου απο τη δουλειά και στην ώρα που κάνω μπάνιο τον μπέμπη δηλαδή απο τις 9.30 έως τις 10.00, να κάνω λίγο διάδρομο. Για αρκετούς μήνες έπαιρνα τον μπέμπη το απόγευμα κι οργώναμε όλη την περιοχή. Τώρα όμως πάμε μέχρι την παιδική χαρά και δεν μπορώ να πάω παραπέρα....νιώθω πως θα διαλυθώ. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά και για όλα τα άλλα βλέπουμε. Πήρα και ένα βιβλίο με light συνταγές κι εφόσον μαγειρεύω που μαγειρεύω ας το κάνω πιο υγιεινά τουλάχιστον. ;)

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

μελινάκι μου και εγώ στο πρώτο μου ποστ αυτό είπα. Ότι μετά τη γέννα πολλά έχουν αλλάξει και όχι μόνο στο χρόνο μας αλλά και στην ψυχολογία μας. και δεν είναι δυνατόν να προσέχουμε τον εαυτό μας όσο και πριν. Αυτό όμως με τον καιρό φτιάχνει, δηλαδή αν κάποια υπήρξε φιλάρεσκη δε μπορεί να το ξεχάσει. εμένα στην πρώτη γέννα με πήρε κανα 8μηνο να μου ξαναρθει. Τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη φυσικά και δε με θεωρώ ούτε όμορφη ούτε sexy αλλά λέω θα περάσει... και συγκεκριμένα τώρα που έχω βρει κάποιες ισορροπίες το ξεπερνάω πιο εύκολα. Εγώ το πρωί δουλεύω και τον μικρό τον έχει η μαμά μου. Από την ώρα που θα γυρίσω μέχρι που θα κοιμηθεί τον έχω πάντα μαζί μου γιατί τον πεθυμώ. Βαφή κάνω μόνη μου στο σπίτι, χτένισμα - κούρεμα τον παίρνω μαζί μου (από μωρό). Πάω με κανονισμένο ραντεβού για να μην έχει πολύ κόσμο. Νυχάκια δεν κάνω πολύ συχνά, όταν κάνω τον παίρνω μαζί μου. Κατά τα άλλα δεν κάνω και τίποτα τραγικό, απλά προσπαθώ να είμαι περιποιημένη. από τότε που ο μικρός έγινε 2 κάθεται και με το μπαμπά του άνετα, παλιά έκλαιγε. Οπότε μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Και εγώ είμαι κουρασμένη πριν κοιμηθώ αλλά όταν πρέπει (ενώ παλιά το έκανα όταν ήθελα), δηλαδή όταν δεν πάει άλλο θα αφιερώσω τον απαιτούμενο χρόνο για τα απαραίτητα. Πάντως μετά τη γέννα έχω σκοπό να γίνω όπως θα ήθελα να είμαι. Όλοι οι άνθρωποι κουράζονται και μαζί με αυτούς και εγώ, αλλά με ξεκουράζει να με βλέπω ομορφούλα πώς να το κάνουμε...

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.ΕΓΩ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΕΝΑ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ.Κ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ

ΕΡΑΨΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ.

Διαφημίσεις

Εμένα μου κάνει διαιτα ο ....γιος μου. Αφού κάθε φορά που δει κάποιον να φαει τον κοιταει στο στομα και θέλει να οπωσδήποτε να φαει και αυτος. Και επειδή δεν θέλω να του δινω τα πάντα....εκοψα τα τσιμπολογήματα και τρωω όταν κοιμάται. Τωρα για την κοκεταρία, μια λύση ειναι να κάνεις 1 πράγμα κάθε μέρα. Όταν κοιμάται το μωρο (εγω προλαβαινω το μεσημέρι γιατί ακομα δεν εχω πάει στη δουλεια) συχνά κάνω μανικιουρ πεντικιουρ ή ένα γρήγορο πιστολάκι (το χειμώνα δηλ. γιατί τωρα θελει κάθε μερα με τη ζεστη). Όταν κάνω μπάνιο βάζω μάσκα και την αφήνω όση ώρα θελω να ξυριστώ. Εντάξει όχι όλα κάθε μέρα, την μια το ένα, την άλλη το άλλο κλπ. Βεβαια λίγους μηνες πριν δεν μπορούσα ουτε μπάνιο να κάνω απο την κουραση, αλλά τώρα το πήρα απόφαση ότι πρεπει να περιποιουμε και λιγο, οσο μπορώ τουλάχιστον. Εμένα με ανέβασε το γεγονος ότι άρχισα να φτάνω στα κιλά που ειχα πριν μεινω εγκυος και εμπαινα στα ρουχα μου σιγά σιγά,πήγα και ψώνισα και στις εκπτώσεις (κάτι που ειχα να κάνω πριν μεινω εγκυος, με τη δικαιολογια ότι πρέπει πρωτα να αδυνατίσω και μετά να ψωνίσω) και ανέβηκε το ηθικο μου.

Ειναι απίστευτο πως η εξωτερική εμφάνιση επηρεαζει την ψυχολογία μας και το πως βλέπουμε τον εαυτό μας.

s-age.pngs-age.png

Όλοι οι άνθρωποι κουράζονται και μαζί με αυτούς και εγώ, αλλά με ξεκουράζει να με βλέπω ομορφούλα πώς να το κάνουμε...

συνονώματη δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερη φράση από αυτό...

με εκφράζει απόλυτα..

melinaki δεν έχεις βρεις τους χρόνους ακόμη να τα συνδιάσεις όλα...θα δεις..

εγώ πάντως όταν είμαι κουρασμένη κακοκεφη κ.τ.λ με το που θα σινιαριστώ ( το κάνω συχνά ):-D αλλάζει όλη μου η διάθεση....

και κακά τα ψέματα υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το "ωραίο" και το περιποιημένο ??

rQGhp3.png

κατα τα αλλα πως τα πας? Με τον αντρα σου? Με το παιδί σου? Ρωταω γιατι ετσι ακριβως ήμουν κι'εγω όταν γεννησα τον γιο μου, αλλα εγω ήμουν καταστροφή σε όλους τους τομείς όχι μονο στην εμφανιση. Οσο μεγαλώνει το παιδί θα αλλαξει η ψυχολογία σου θα το δεις, εκτος και αν κανεις καπάκι ακόμα ενα...τοτε φτου κι'απ'την αρχη :)

ayto epatha ego.asta.o bebis 7 mhnon o ''megalos'' 26 mhnon.,exri na perpathsei kai to mikro eimai sthn trela mou...

22/5/2007....

12/01/2009...

η ζωη μου!

Αχ βρε κορίτσια τουλάχιστον εσείς έχετε τα παιδάκια σας..υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία?Και λίγο απειποίητες να είστε δικαιολογημένες..που χρόνος και διάθεση .πάντως μη σας παίρνει απο κάτω με τον καιρό θα βρείτε τους ρυθμούς σας και όλα καλά..

εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μου!!απλα οταν μετα απο λιγο η περισσοτερο κοπο κανεις τελικα το θαυματακι σου απορροφαει ολο σου το ειναι, με αποτελεσμα να ξεχνιεσαι και να ξεχνας τη γυναικεια σου πλευρα!!εμενα συχνα με ταρακουνουσε η μαμα μου, η οποια ειναι παντα περιποιημενη και φροντισμενη...βεβαια αυτο δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη..απλα ξυπνας και δινεις τελικα πραγματα και στον εαυτο σου.σε βοηθαει και το μωρο σιγα σιγα που μεγαλωνει και ανεξαρτητοποιειται!!κοριτσια κουραγιο αλλα και πεισμα...ολες θα τα καταφερουμε!!!!!!

Kαλημερα μολις διαβασα ολα τα μυν και εχω να πω οτι πρεπει να φροντιζουμε και εμας αν θελουμε να μας φροντιζουν και οι γυρω μας. Μολις κανουμε ενα μωρο μας κανει να αφηνουμε τον εαυτο μας απεριποιητο..??δεν προλαβαινουμε να τα κανουμε ολα- η ζωη μας που αλλαξε-ο χρονος που χρειαζομαστε για το παιδι- το σπιτι-ο αντρας μας --το 24ωρο που δεν μας φτανει????Εγω παντως παραμελλησα υπερβολικα τον εαυτο μου που στο τελος εμοιαζα με μια "κακομοιρα". Ενω κανω ενα επαγγελμα μοδας ημουν στην κυριολεξια τοσο χαλια που και εγω δεν το πιστευα...Προσπαθουσα να περιποιηθω αλλα ουτε χρονος δεν περισσευε ειχα εναν αντρα που ενω δουλευε λιγοτερο απο μενα δεν εκανε τιποτα αλλο παρα να φροντιζει τον εαυτο του και να ξεκουραζεται. Ενω εγω μολις τελειωνα την δουλεια επρεπε να παω να παρω το παιδι να παω σπιτι και να ξεκινησω τις δουλειες να παιξω ελαχιστα με το παιδι μου και να φροντισω τα παντα σουπερ-ρουχα-εξωτερικες δουλειες τα παντα εγω που να εβρισκα τον χρονο για μενα. Το προγραμμα της ημερας μου ηταν 7 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ και καταλαβενεται το βραδυ δεν προλαβαινα ουτε να παω στο κρεβατι ειχα κοιμηθει ορθια.Μια Κυριακη που εμενε λιγο να ξεκουραστω πηγαινε να κανει το χομπι του και εγω τα ιδια σπιτι δουλειες κτλ... που και που καμια βολτα γιατι γκρινιαζα οτι και εγω ειμαι ανθρωπος..... Και ουτε ενα μπραβο ειχα φτασει στο απροχωρητο κατερευσα ψυχολογικα και το μονο που μου ελεγε "πως εισαι ετσι" εγω που στην ζωη μου πριν το μωρο ημουν παντα στο"grand"...Θα πω την γνωμη μου και ζητω συγνωμη εκ τον προτερων δεν θελω να προσβαλλω κανενα και καμια στο forum-- νομιζω οτι πρεπει να εχουμε και την στηριξη του αντρα μας αν θελουν να ειμαστε και νοικοκυρες και μαμαδες και ΓΥΝΑΙΚΕΣ διφορετικα ενα ατομο πως να προλαβει τα παντα μεσα σε 24 ωρες...εγω ηταν αδυνατον... (Σημ.οτι δεν μπορουσα να δουλεψω λιγοτερο γιατι το οικονομικο μερος του παιδιου απτην ημερα που εμεινα εγκυος μεχρι και σημερα ηταν ολο δικο μου). Τι να εκανα πως να προλαβαινα να κανω τα παντα και να βρω χρονο και για μενα??? Τωρα που εχουν αλλαξει τα παντα γιατι πλεον δεν ειμαστε μαζι δεν ξερω αλλα προλαβαινω τα παντα εχω το σπιτι μου-το παιδακι μου-τον εαυτο μου-την δουλεια μου και εχω χρονο για ολα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ την μερα τοσο καλα που παω και τις βολτες μου σχεδον καθημερινα με το παιδι. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι θεμα ψυχολογιας τελικα!!!

Διαφημίσεις

μπράβο κορίτσια,τέλειο το θέμα!!!

εγώ είμαι στα μισά!!

έχω βρει τον μισό,παλιό και όμορφο εαυτό μου..

έχασα 12 κιλά,από τα 20,αλλά τα υπόλοιπα 8 τα κουβαλάω..

βάφομαι,φοράω μπιζουδάκια και ανανέωσα λίγο τα ρούχα μου.

τώρα αν καταφέρω να κάνω και λίγη γυμναστικά θα είμαι καλύτερα ψιχολογικά.

τακούνια και φουστες δεν φοράω ακόμα..σιγά,σιγά!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

εγω μεσα απο το θεματακι αυτο "ξυπνησα"....

αρχισα διατροφη και νιωθω καλυτερα...βαφομαι καθε πρωι που παω στην δουλεια(κονσιρερ λιγο μολυβακι μασκαρα ρουζ-ρε κοριτσια 10λεπτα μου παιρνει...) νιωθω καλυτερα και προς τον αντρα μου...ευελπιστω να αρχισω και το γυμναστηριο το βραδακι ποιυ γυρναει ο αντρας μου..

γενικα καταλαβα πως δεν πρεπει να αφηνομαστε...δεν ειναι και τοσο δυσκολο τελικα...ολα γινονται..

και ναι ολα ειναι θεμα ψυχολογιας!!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Επανέρχομαι κοριτσάκια, και ψάχνω άσχημες εγκυούλες να μου συμπαρασταθούν!!

Ωραία τα λέμε όταν γεννάμε και μετά, αλλά κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης τί γίνεται???

Εγώ στις εγυμοσύνες όπως έχω πει έχω μεγάλα χάλια, και στην πρώτη και στην τωρινή. Το βλέπω στον καθρέφτη, ό,τι και να μου που οι τρίτοι περισσεύει. Στην πρώτη με το που γέννησα επανήλθα σχεδόν ολοκληρωτικά, στην δεύτερη ελπίζω να τα καταφέρω. Και δε μιλάω μόνο για τα κιλά, αλλά η γλύκα της εγκυμοσύνης που λένε πέρασε και δε με ακούμπησε!

Εχθές μπαίνω σε ένα γραφείο και μου λέει μία κλώσσα η οποία δεν έχει φιλικές σχέσεις μαζί μου απλά με 'βλέπει' που περνάω όλα αυτά τα χρόνια:Έχεις καμιά σχέση με την Γκ....?" ( το ονομά μου). Ποιάν ξέρετε της λέω εγώ μπας και ήξερε και τη μαμά μου μια που είναι συνομίληκες. 'Την ψηλή την ομορφούλα μου απαντάει!' και σας ορκίζομαι δεν έχω κοντύνει!!!!!! Άρα, το ομορφούλα έχει γίνει παρελθόν!!!

Κορίτσια δεν είναι κακία του κόσμου, στ΄αλήθεια ούσα έγκυος δεν θυμίζω τον παλιό μου εαυτό. Φυσικά με έχει πάρει λίγο από κάτω αλλά το παλεύω. Σήμερα στο τηλέφωνο μου λέει και μια φίλη μου: 'Θυμάσει τον τάδε?' ¨οχι της απαντάω εγώ, 'μας έφαγε εχθές, τί όμορφη που ήσουν παλιά'!!!!! Δεύτερο χτύπημα σε ένα είκοσιτετράωρο!!!!!

Είμαι αισιόδοξη σαν φύση και ευτυχώς ευτυχισμένη με τη ζωή μου, αλλά πόσα μπορεί να αντέξει η γυναικεία φιλαρεσκεια???

τώρα θα μου πέιτε μην δίνεις σημασία... αλλά δεν γίνεται. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μου βγαίνει. Από τη μια στεναχωριέμαι που γίνομαι ματαιόδοξη και σκέφτομαι ότι τα παιδιά μου και μόνο πρέπει να με κάνουν να μη σκέφτομαι όλα αυτά. Από την άλλη σκέφτομαι ότι πραγματικά τέτοια αλλαγή στις εγκυμοσύνες λιγες κοπέλες έχουν, και δικαιολογημένα σαστίζει ο κόσμος που με ξέρει.

Κορίτισια, καμιά άσχημη έγκυος υπάρχει??? Μη μου πείτε ότ νιώθετε χάλια αλλά όλοι σας λένε ότι είσαστε μια χαρά, γιατί αυτό έχει να κάνει με τα ψυχολογικά της εγκύου. Εγώ σας λέω για έγκυο που δεν τη γνωρίζουν!!!! Και ήμουν πάντα λουσού και περιποιημένη η καυμένη!!!!Πώς θα τη βγάλω μέχρι το τέλος ρε γμτ????

βραβειο ασχημιας συγγνωμη αγαπητη μου πηρα εγω!!!!και φυσικα απλυσιας και απεριποιησιας..αν υπαρχουν αυτες οι λεξεις..ουσα στο κρεβατι ολους τους μηνες,δεν εκανα μπανιο καθε μερα,τα μαλλια δε καθε 5-6 ημερες,μεχρι που τα εκοψα αρκετα-η μητερα μου εχει ευτυχως χερι ικανο,διοτι δεν γινοταν να καθισω σε καρεκλα,και με κουρεψε στον καναπε-,δε χρησιμοποιουσα κανενα καλλυντικο,απο μια θεραπεια ειχα βγαλει παμτου τριχες και το μαλλι μου εγινε καταμαυρο!!θες και αλλα???τωρα παιρνω το αιμα μου πισω..καλο ειναι να νην ασχολεισαι με αυτα..εμενα τοτε δε με ενοιαζε και τοσο..βεβαια εβγαινα μονο για τους γιατρους-ειχα και πολλους βλεπεις-!!!κοριτσακι μουμη σε απασχολεο!!μολις γεννησεις θα ξαναγεννηθεις και εσυ!!με το καλο το μωρακι σου!!εγω παντως ολες τις εγκυες τις εβλεπα ανεκαθεν πολυ ομορφες και γλυκιες!!ειμαι σιγουρη εισαι και εσυ!!!!!!!!!

εγώ πάντως έχω πάθει μετάλλαξη. Πάντα είχα έντονα χαρακτηριστικα πο τώρα έχουν γλινει 'άγρια'. Έχω παχύνει πολύ, λιγότερο από την πρώτη εγκυμοσύνη αλλά και πάλι πολυ. Τα μαλιά μου τώρα είναι λιπαρά μέχρι αηδίας, τα φτιάχνω και σε μισή ώρα είμαι σαν γλυμένη αγελάδα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν πολύ ξηρά. Έχω αυτό το υπέροχο περπάτημα πάπιας που έχουν μερικές έγκυες, οι περισσότερες προς το τελείωμα της εγκυμοσύνης τους. Έχω βγάλει πολύ μικρές κρεατοελίτσες. Στην πρώτη ξεράθηκαν και έπεσαν τρεις μέρες αφού γέννησα... τι άλλο? Συνέχεια ιδρωμένη λόγω ζέστης, ορμονών και δουλειάς! Μεγάλα χάλια.

Είμαι και ψηλή και οσο ωραίο είναι αυτό όταν είσαι αδύνατη, τόσο άσχημο είναι να παχαίνεις και να γίνεσαι σα ντουλάπα. Γιατί άλλο είναι το 'χοντρούλα' και άλλο το 'χοντρέλλα'!;)

Το μόνο που θα με έσωνε ειναι να κρυφτώ πουθενά μέχρι να γεννήσω και να βγω κανα δίμηνο μετά αλλά αυτό δε γίνεται γιατί είναι δική μας δουλειά και δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Άλλο αν ήταν θέμα υγείας.

Τί να πω... υπομένω!!!!:confused:

καλά και γι' αυτό κάθεσαι και σκας? εντάξει ασχήμηνες όπως λες κατά τις εγκυμοσύνες. Όμως η κάθε εγκυμοσύνη διαρκεί 9 μήνες και επιφέρει αλλαγές για τις οποίες εσύ δεν είσαι υπεύθυνη. Αν είσαι όμορφη και περιποιημένη την υπόλοιπη ζωή σου, σκασίλα σου. Την ασχήμια της ψυχής να φοβάσαι γιατί αυτή σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι ότι έλεγα να το επαναφέρω λίγο το θέμα μιας κι έχω νέο υλικό!!!:P

Προχθές είχαμε επέτειο γάμου με τον αντρούλη και "έπεισα" την αδερφή μου να έρθει να μου κρατήσει για λίγες ώρες τον μπεμπούλη για να βγούμε. Ε, ήρθε και λίγο νωρίτερα οπότε μπόρεσα να ετοιμαστώ σαν άνθρωπος με την ησυχία μου.

Στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο εστιατόριο που είχαμε κλείσει γυρίζει σε ένα φανάρι ο άντρας μου, με κοιτάει και μου λεει "ρε αγάπη...τελικά ακόμα όμορφη είσαι.... Σε έχουν κρύψει η σφουγγαρίστρα και οι πάνες τελικά...":shock::shock::shock:

Οκ, το πήρα το μάθημα και συμφωνώ αλλα.... εγώ γιατί δεν έχω γυρίσει ποτέ να πω ή ακόμα και να σκεφτώ πως "σε έχουν κρύψει τα σουβλάκια κι οι καναπέδες...". Γιατί θα πρέπει δηλαδή για να θεωρούμαι όμορφη να φοράω 15 πόντους τακούνι (και να με πιάνει η μέση μου), να μπλαστρώνομαι με χίλιες δυο μπογιές και να πετάω έξω στήθος και μπούτι....! Δεν λέω πως είναι κακό αυτό και εμένα μου αρέσει να φτιάχνομαι αλλα η ίδια μούρη είναι και πίσω απο τη σφουγγαρίστρα και την πάνα, ίσως άβαφη και κοντή :-P αλλα η ίδια...:?

Όσο για τις εγκυούλες, κι εγώ στην εγκυμοσύνη δεν ομόρφυνα και δεν ήμουν καθόλου γλυκιά και με έπαιρνε απο κάτω. Κακώς.... Έπρεπε να είχα εστιάσει αλλού. Στο θαυματάκι που μεγάλωνε μέσα μου.... Ας είχα όλη την ασχήμια του κόσμου πάνω μου αφού είχα το ωραιότερο πράγμα μέσα στην κοιλίτσα μου!!!!

χαχαχαα αλήθεια είναι!!!!:D Κι ο δικός μου βγήκε κούκλος:D!!!

Γερό να είναι το μωράκι σου και σίγουρα θα βγει πανέμορφο και δεις πόσο θα γλυκάνεις και θα ομορφύνεις κι εσύ μόλις το αγκαλιάσεις! Με το καλό!!!:D

• 3 εβδομάδες μετά...

Αν και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ, θέλω να πω και γω τον πόνο μου εδώ που νομίζω πως ταιριάζει. Κάποτε ήμουν 52 κιλά και τώρα είμαι 72. 10 κιλά γιατί έκοψα το τσιγάρο και άλλα 10 λόγω κακής ψυχολογίας . Περιποιημένη δεν ήμουν ποτέ, δεν το έμαθα από την μάνα μου, έχοντας όμως πολύ καλό σώμα αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου. Δύο εγκυμοσύνες και δύο θηλασμοί και από το έξτρα σμολ πήγα στο έξτρα λαρτζ και βάλε... και η διάθεση κάτω από το Ναδίρ. Προσπαθώ να είμαι έστω και λίγο περιποιημένη ή καλοντυμένη, αλλά δεν μου βγαίνει σχεδόν ποτέ. Τις λίγες φορές που ήμουν κάπως καλή, η μεγάλη με πάτησε , η μικρή με ξέρασε και ότι άλλο βάζει ο νους σας...13 μηνών η μικρή , πρέπει να γυρίσω μετά από 3,5 χρόνια στην δουλειά και δεν ξέρω από που να πιαστώ. Βρήκα μια φίλη να με χτενίζει, προσπαθώ να βρω καλλυντικά να βαφτώ, αγόρασα και μερικά ρούχα αλλά δεν μπορώ να βρω τον εαυτό μου βρε κορίτσια. Τρώω συνεχώς πράγματα που δεν πρέπει να τρώω, όταν βάφομαι η μικρή μου τρώει το μακιγιάζ, αγόρασα ψιλοτάκουνα παπούτσια αλλά όποτε τα φοράω φοβάμαι μην πέσω , πάω και το μωρό μου παιδικό και κλαίει και μου σπαράζει την καρδιά, ένα μωρό που ούτε στο διπλανό δωμάτιο δεν αντέχει να είμαι και ούτε τρώει , ούτε πίνει ξένο γάλα, ούτε τον μπαμπά της δεν θέλει καλά καλά...και η δουλειά μου είναι 70 χμ μακριά και όλες οι συνάδελφοι είναι με ακριβά ρούχα και παπούτσια , προσεγμένες μέχρι την λεπτομέρεια...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...