Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πανα...

Recommended Posts

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lidl Forever.

Είναι οι καλύτερες. Εμένα ο γιος μου που είναι υπέρ-ευαίσθητος στο δέρμα, κοκκινίζει με το παραμικρό και βγάζει σπυράκια, με τις πάνες από το λιντλ δεν έβγαλε τίποτα. Είναι οι καλύτερες.

Παλαιότερα είχαν και ενδεικτική γραμμή για το αν χρειάζεται άλλαγμα και λέγονταν cien. Τώρα άλλαξαν ονομασία και λέγονται toujours αλλά δεν έχουν τη γραμμή. Δεν έχει σημασία η ποιότητά τους είναι η ίδια. Είναι οι καλύτερες και πολύ πολύ οικονομικές.

Κι εγώ στο νεογέννητο μόλις τελειώσουν τα newborn πάμπερς που έχουμε αυτές του λιντλ θα του βάλω. Έχουμε ήδη αγοράσει την πράσινη συσκευασία από 4 κιλά. Μια χαρά θα είναι.

Και ποιός εγγυάται ότι τα πολύ επώνυμα είναι τα καλά?

Τα είδαμε τα χαϊρια τους. Ίσως αυτοί που έχουν το μεγάλο όνομα και την μεγάλη παραγωγή αυτοί να ψάχνουν να βρουν πιο φθηνά υλικά παραγωγής.. ίσως οι μικρότερες εταιρείες να είναι πιο εκλεκτικές ακόμη στις πρώτες τους ύλες.

Λιντλ και πάλι λίντλ (για τις πάνες μόνο, για τα άλλα δεν ξέρω), οικονομικά και ποιοτικά.

Κι εμένα μου της σύστησαν και τις συστήνω ανεπιφύλακτα και έχουν μείνει όλοι ευχαριστημένοι. Και μιλάμε για τραγικές διαφορές στην τιμή. Καμία σχέση...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...