Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια εχουμε προβλημα με τις πανες μας...χρησιμοποιουμε pampers και την νυχτα το παιδι ειναι μουσκεμα μεχρι την μασχαλη!τον αλλαζω στις 8 μετα στις 12 και δεν μπορω να τον ξυπνησω μεσα στην νυχτα να τον αλλαξω κ να του χαλασω τον υπνο..μηπως πρεπει να του αλλαξω εταιρια?ηδη εχω δοκιμασει λιγο μεγαλυτερες μα κ με αυτες κ με τις κανονικες εχουμε τα ιδια...θα μου κρυωσει στο τελος γιατι το πρωι ξυπναει μουσκεμα κ τον αλλαζω μεσα στο κρυο..βοηθηστε!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ αυτό το πρόβλημα στην Μαρία το έλυσα με τις πάνες-βρακάκια από το LIDL. Βέβαια η Μαρία ήταν πιο μεγάλη... οπότε δεν ξέρω αν βγαίνουν σε τόσο μικρό νούμερο..... Πάντως μ' αυτές σώθηκα...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Εγώ αυτό το πρόβλημα στην Μαρία το έλυσα με τις πάνες-βρακάκια από το LIDL. Βέβαια η Μαρία ήταν πιο μεγάλη... οπότε δεν ξέρω αν βγαίνουν σε τόσο μικρό νούμερο..... Πάντως μ' αυτές σώθηκα...

αθανατο lidl :lol::lol::lol: και εγω σωθηκα...και ποιότητα και τιμή...

βγαινουν απο 4 kgr και πανω

Ιοκάστη αν θυμάμαι καλά και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τα pampers. Kάθε πρωί ξυπνούσε βρεγμένη.... Εγώ απλά άλλαξα εταιρεία...

Κορίτσια, από το Lidl κάποιες συγκεκριμένες ή μόνο μια μάρκα έχει; Για πέστε πιο συγκεκριμένα γιατί με ενδιαφέρει.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα το πάθαινε αυτό. Είναι γιατί το πουλάκι του ανεβαίνει προς τα πάνω και τα τσίσα βρίσκουν δίοδο!! :lol::lol: Το πουλακι πάντα να κοιτάει κάτω, μπας και τη γλιτώσεις!! :P:P

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

δεν το πιστευωωω τις πηρε ο αντρας μου αυτες απο το lidl kαι του φωναζα για την ποιοτητα λετε να δοκιμασω ?δεν θα του κανει καμμια αλλεργια?φοβαμαι μηπως ειναι αμφιβολου ποιοτητας!

my baby was my reborn...

Πρόσεξε όμως... εγώ αναφέρομαι στις πάνες βρακάκια....

Μία μάρκα έχει το LIDL αλλά δεν θυμάμαι πως τη λένε....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Και εμείς με τον μικρό είχαμε το ίδιο πρόβλημα μέχρι που του αλλάξαμε το νούμερο του Pampers τη νύχτα, του βάλαμε ένα μεγαλύτερο... τώρα τα περισσότερα βράδια πρόβλημα δεν έχουμε... πάντως με τα αγοράκια είναι ένα θέμα αυτό με το πουλάκι τους... θέλει προσοχή... :wink:

Τώρα όσον αφορά τις πάνες του lidl... έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει... :?

δεν εχει μονο πανες βρακάκια...ξεκινανε απο 4 Kgr με σκριτς-σκρατς (cien νομιζω ειναι η μαρκα)...και εγω Ιοκάστη μου εκανα μα μου σου στην αρχη αλλα εκτος ότι η τιμή ειναι ασυναγωνιστη ειναι και πολύ καλές, που αυτο ειναι και το ουσιαστικό, δε μου συγκαηκε ποτε, ουτε βραχηκε ποτε σε αντίθεση και με Libero και με pampers..

Διαφημίσεις

Κι εγώ έπαιρνα κι αυτές με τα σκριτσ σκτρατσ αλλά τις χρησιμοποιούσα μόνο την ημέρα γιατί και μ' αυτές την νύχτα είχαμε διαρροές.....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Η αλήθεια είναι ότι το Lidl και τα προϊόντα του δεν τα είχα και σε μεγάλη υπόληψη (έκτός από χαρτιά υγείας που τα προτιμώ) αλλά για να το λέτε εσείς που τα έχετε δοκιμάσει κιόλας κάτι θα ξερετε.

Όσον αφορά τις άλλες μάρκες εγώ είχα καταλήξει στα Libero (με τα Pampers όπως προανέφερα βρέχονταν) και τελευταίως χρησιμοποιώ τα Babylino κυρίως λόγω χαμηλότερης τιμής (έχουμε ξεπουληθεί στις πάνε μιλάμε).

Επίσης πολύ βολική (και εφάρμοζε καλύτερα στη μεσούλα της) ήταν η πάνα βρακάκι της Libero (βγαίνει από 7 kgr και πάνω νομίζω) αλλά ήταν πιο ακριβές και ο σύζυγος δεν δέχεται να δίνει επιπλέον λεφτά για τέτοια πράγματα.... :)

Άσχετο.... όλες (πλην της πάνας βρακάκι) σκριτς σκρατς δεν εχουν; Εγώ μόνο τέτοιες έχω δει.

sL7ap2.png

ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ LIDL. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΙΣ BABY DRY (PAMPERS) ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ...

Και εγώ πάνες lidl και με έχουν βολέψει πάρα πολύ!

Με τα pampers είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ, όλο μούσκεμα ξύπναγε!

Και εγώ ήμουν κάπως επιφυλακτική για την ποιότητα αλλά μου τις σύστησαν πολλές μαμάδες τις πάνες LIDL και τις δοκιμάσαμε και όντως έχουν βγεί πολύ καλές!

Αυτές στην κόκκινη συσκευασία χρησιμοποιούμε με τα σκριτσ-σκράτς , τα ίδια βγαίνουν και σε πάνες βρακάκια...

G9FN.jpg.png

Κορίτσια εμείς ξεκινήσαμε με πάνες του lidl (που τις ξέραμε από τη μεγάλη κόρη και μας βόλευαν), αλλά τζίφος με το νινί!

Σχεδόν κάθε φορά που έκανε κακά, έπρεπε να αλλάζουμε την πάνα, το εσώρουχο και το φορμάκι! Όλα λερωμένα.

Τώρα χρησιμοποιούμε τις active των pampers και είναι καλές, δοκιμάσαμε και τις libero και είναι και αυτές πολύ καλές!.

Νομίζαμε ότι το lidl "χάλασε" τις πάνες του, αλλά διαβάζοντας ότι πολλές εδώ τις χρησιμοπουείτε με επιτυχία, βγάζω το συμπέρασμα ότι κάθε μωρό έχει το δικό του τρόπο και ΄θέλει τη δική του πάνα! :lol:

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ "ΚΟΠΡΑΝΩΝ

". ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ....

κάθε μωρό έχει το δικό του τρόπο και ΄θέλει τη δική του πάνα!

Ναι και εγώ πιστεύω ότι έτσι είναι...Εμείς έχουμε δοκιμάσει pampers, libero, lidl, plus και εκείνες τις βιολογικές (δεν θυμάμαι πως τις λενε)...

Σε όλες κάνει ερεθισμό εκτός από τις pampers και συγκεκριμένα με τις Libero είχαμε και διαρροές, όμως οι pampers την βολεύουν τέλεια...

Ετσι πλέον δεν αλλάζουμε... αν και ακριβουτσικες, pampers active fit! :wink:

Κορίτσια για όσες χρησιμοποιούν pampers (κι εγώ μέσα γιατί του LIDL τις χρησιμοποιώ μετά τον χρόνο) υπάρχει γραμμή χωρίς χρέωση 800 11 40222 όπου παίρνεις τηλέφωνο την 1η εργάσιμη κάθε μήνα και ζητάς να σου στείλουν εκπτωτικά κουπόνια....

Εγώ το κάνω κάθε μήνα.....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Κορίτσια για όσες χρησιμοποιούν pampers (κι εγώ μέσα γιατί του LIDL τις χρησιμοποιώ μετά τον χρόνο) υπάρχει γραμμή χωρίς χρέωση 800 11 40222 όπου παίρνεις τηλέφωνο την 1η εργάσιμη κάθε μήνα και ζητάς να σου στείλουν εκπτωτικά κουπόνια....

Μμμμ.... χρήσιμη πληροφορία Σοφία γιατί και εμείς του Pampers Active Fit είμαστε... και ότι μου τελείωναν τα κουπονάκια...

Θένκςςςςςςς!!! :D

Eμείς, από την αρχή χρησιμοποιούσαμε τις Babylino κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα, σε αντίθεση με την πεθερά μου που τον κρατάει τις ώρες που δουλεύω και του φοράει τις Pampers και έχει συχνά διαρροές.

Eπίσης, Babylino & Pampers έχω παρατηρήσει ότι έχουν και αρκετή διαφορά στα μεγέθη. Tα αντίστοιχα Pampers είναι αισθητά μικρότερα.

Tώρα έχουν βγει και τα καινούρια Babylino BABY FLEX που είναι σαν τα ACTIVE FIT με λαστιχάκι και είναι πολύ βολικά και άνετα!

Aλλά με προβληματίσατε πολύ με τα LIDL. Mου φαίνεται πως θα τα δοκιμάσω οπωδήποτε!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Sofia, φοβερή πληροφορία! Nα'σαι καλά!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Και εμένα το πάθαινε αυτό. Είναι γιατί το πουλάκι του ανεβαίνει προς τα πάνω και τα τσίσα βρίσκουν δίοδο!! :lol::lol: Το πουλακι πάντα να κοιτάει κάτω, μπας και τη γλιτώσεις!! :P:P
:D:D:D
5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

:D:D:D

συμφωνώ και είμαι με μεταπτυχιακό στις πάνες μιας και κοντεύουμε 5 χρόνια εντατικής χρήσης!!! :oops:

Ιοκαστη και εγω το ιδιο προβλημα ειχα.

Και εγω σωθηκα με το LIDL. Στην αρχη φοβομουν για αλλεργιες κτλ, αλλα πηρα να δοκιμασω μια μικρη συσκευασια και δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν με βολεψαν βεβαια τα βρακακια και παιρνω αυτα με τα αυτοκολλητα. Τωρα θα αρχισω και στη μικρη-μικρη να παιρνω απο το LIDL γιατι δεν εχει για λιγα κιλα, μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα PAMPERS και σε καθε αλλαγη, αλλαζα και ρουχα αφου ηταν κατουρημενα ή χ....α!!!

Φαντασου οτι η συσκευασια που εχει μεσα 44 πανες κανει μονο 8,99? και τα pampers που παιρνω για το μωρο εχουν 31 πανες και κανουν 10,29.

Αν σκεφτεις οτι πολλες φορες της φοραμε και της πεταμε κατευθειαν (λογω απροσμενου γεγονοτος) ειναι κριμα!!!