Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε μεταδίδεται η γρίπη;

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζετε πότε μεταδίδεται η γρίπη. Πρίν ή μετά την έξαρσή της; Επειδή έχω βάλει το σύζυγο σε καραντίνα εδώ και 3 μέρες, και θέλω να δω αν θα κοιμηθούμε στο ίδιο δωμάτιο σήμερα ή θα τη βγάλω πάλι στον καναπέ. Ελπίζω να τη γλιτώσουμε γιατί είχε 39 πυρετό τις προηγούμενες μέρες και γενικά ήταν πολύ χάλια, αν και ο μπουμπούκος ανέβασε σήμερα λίγο πυρετό αλλά τώρα είναι καλά. Πεθερά και μάνα έχουν αντίθετες απόψεις. Η μια υποστηρίζει ότι κολλάς όταν σου έχει περάσει και η άλλη στην αρχή της γρίπης που μπορεί ακόμα να μήν το έχεις καταλάβει.

Διαφημίσεις

Εγω που δουλευω σε νοσοκομειο ξερω οτι κολλαει μονο στην αρχη...

και φυσικα απο τη στιγμη που σε ασθενη θα χορηγηθει αντιβιωτικο, ο ιος παυει να εχει μεταδοτικοτητα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πάντως τελικά την πατήσαμε. Πάλι ανέβασε 38,5 αλλά ευτυχώς μάλλον μου μοιάζει ογλυκατζής μου και το ρούφηξε το σιροπάκι του. Παρεπιπτόντως τη σύριγγα την πετάμε μετά από κά΄θε χρήση, την πλένουμε ή την αποστειρώνουμε;

Εγω την εβαζα στο πλυντηριο. Θυμαμαι οτι ο γιατρος ειχε πει την πλενουμε με ζεστο νερακι (αρα αποστηρωση).

Η ιωση παλι μας ειχε πει κολαει 3 μερες πριν.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

δυστυχως εμεις δεν γλυτωσαμε την αντιβιωση ο πυρετος κραταει γερα μερες πολλες κ ετσι ξεκινησαμε απο χθες αντιβιωση.την συριγγα την πλενω με ζεστο νερο...

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

αμαν βρε terry, περαστικα σας. Να ξερεις παντως, οτι πρεπει να αεριζεις πολυ συχνα το σπιτι, ακομα και με κρυο εξω. Πρεπει να ανανεωνεται συνεχεια ο αερας, ειδικα τωρα που ειχες αρρωστο τον αντρα σου. Και μπολικο χυμο πορτοκαλι, ολο το χρονο...Να βγαζεις το παιδακι εξω στον καθαρο αερα καθε μερα. (οχι τωρα φυσικα που ειναι αρρωστο!!) Ελπιζω να μην ποναει το μωρουλι σου και να μην υποφερει...

3OaPp3.png CNKep3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές. Τελευταία και καλύτερη κόλλησα κι εγώ, και το παιζα και σκληρό καρύδι. Σήμερα ευτυχώς είμαστε όλοι καλά, επιτέλους και σκοπεύω να αρχίσουμε τις βόλτες. Έχεις δίκιο nestoroudi, τελικά πρέπει να προγραμματίσω καθημερινή έξοδο. Έχω κλείσει και την Πέμπτη ραντεβού με τη γιατρό σου. Πάντως όταν ήταν αρρωστούλης ο μικρός ήταν πολύ μελαγχολικός και πολύ στεναχωρέθηκα που δε μπορούσα να κάνω κάτι.

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πάντως τελικά την πατήσαμε. Πάλι ανέβασε 38,5 αλλά ευτυχώς μάλλον μου μοιάζει ογλυκατζής μου και το ρούφηξε το σιροπάκι του. Παρεπιπτόντως τη σύριγγα την πετάμε μετά από κά΄θε χρήση, την πλένουμε ή την αποστειρώνουμε;

tery βλέπω ότι τον θηλάζεις ακόμα. Ο μπεμπουλίνος σου πέρασε ελαφριά την ίωση; Γιατί κι εμείς που είχαμε αρρωστήσει (βέβαια όλη μέρα ήμασταν με μάσκες) η μικρούλα μου (φαντάζομαι λόγω του ότι τη θηλάζω ακόμα) δεν κόλλησε γιατί λένε ότι παίρνουν έτοιμα αντισώματα με τον θηλασμό.

Ναι. Την πέρασε πολύ πιο ελαφριά και από τους δύο μας. Εγώ μια μέρα φόρεσα μόνο μάσκα αλλά με το συνάχι που είχα ήταν αδύνατο να την κρατήσω. Ευτυχώς ο μπέμπης εκτός από τις δύο μέρες που ανέβασε πυρετό, είναι εντελώς καλά. Ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι είναι πεντακάθαρος και δεν έχει ούτε πρηζμένες αμυγδαλές, ούτε ακροαστικά. Κι εγώ πιστεύω ότι τη γλίτωσε χάρη στο θηλασμό. Κι΄αλλο κακό να μη μας βρει!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...