Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέλετε να παίζουν τα παιδιά σας σε ένα playgroup κοντά σας?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι η Φέδρα . Είναι φοβερή ιδέα. Μένω στα σύνορα Χαλανδρίου - Βριλησίων και θα ήθελα πολύ να το οργανώσουμε.
Φεδρα είμαι η τατιανα. Μένω στο Χαλάνδρι οπότε αν γίνει playgroup για Βορεια Προάστεια είμαστε μέσα.
Τατιάνα γεια σου.Μένω και γω βόρεια προάστια και θα μ ενδιέφερε και μένα. Εχω ένα αγοράκι 17 μηνών.

Είμαι η vasso και μένω Χαλάνδρι,άρα είμαι μέσα...

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Καλα Ειρηνη τωρα το ειδα το μυνημα... Μαλλον ειχα ηδη φυγει οταν το εγραψες.. Ειμαστε στην Ηλιακτη.. Δεν πειραζει του χρονου θα συναντιομαστε σιγουρα

ρε συ ντορακι στην ηλιακτη ειναι η πεθερα μου κι ερχομαστε πολυ συχνα!!!!!!!!το σκ ημασταν εκει!αχ κατεβαινεις και στην καντινα το καλοκαιρακι?

my baby was my reborn...

Γεια σας.

Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα.

Το κανω ηδη (ατυπα) για τα παιδια μου, προσπαθωντας να τα πηγαινω σε σπιτια φιλων κκαι να ερχονται παιδακια σπιτι μας, και βλεπω τα προσωπακια τους να αστραφτουν απο χαρα.

Εχω ενα κοριτσακι και ενα αγορακι 2,5 χρονων, διδυμα, και μενουμε στο Πειραια, κεντρο θα ελεγε κανεις.

Με ενδιαφερει πολυ να το κανω αυτο σταθερη δραστηριοτητα για τα παιδιά μου.

Εμεις μπορουμε Δευτέρες ή Τετάρτες 5 με 7,5.

Αν ενδιαφερεται καμμια αλλη μαμά με παιδάκια απο 2 εως 4, θα χαρω πολυ να το οργανωσουμε.

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα.

Το κανω ηδη (ατυπα) για τα παιδια μου, προσπαθωντας να τα πηγαινω σε σπιτια φιλων κκαι να ερχονται παιδακια σπιτι μας, και βλεπω τα προσωπακια τους να αστραφτουν απο χαρα.

Εχω ενα κοριτσακι και ενα αγορακι 2,5 χρονων, διδυμα, και μενουμε στο Πειραια, κεντρο θα ελεγε κανεις.

Με ενδιαφερει πολυ να το κανω αυτο σταθερη δραστηριοτητα για τα παιδιά μου.

Εμεις μπορουμε Δευτέρες ή Τετάρτες 5 με 7,5.

Αν ενδιαφερεται καμμια αλλη μαμά με παιδάκια απο 2 εως 4, θα χαρω πολυ να το οργανωσουμε.

φιλια πολλα

Aγ. Δημητριος βολευει? εμεις θα μπορουσαμε να ερχομαστε (17 μηνων)

• 1 month later...
Ειμαι η Φέδρα . Είναι φοβερή ιδέα. Μένω στα σύνορα Χαλανδρίου - Βριλησίων και θα ήθελα πολύ να το οργανώσουμε.
Φεδρα είμαι η τατιανα. Μένω στο Χαλάνδρι οπότε αν γίνει playgroup για Βορεια Προάστεια είμαστε μέσα.
Τατιάνα γεια σου.Μένω και γω βόρεια προάστια και θα μ ενδιέφερε και μένα. Εχω ένα αγοράκι 17 μηνών.

Κορίτσια εγώ μένω στα Γλυκά Νερά και ο Γιαννάκης μου είναι 17 μηνών. Θα με ενδιέφερε πολύ να συμμετέχω κι εγώ σε ένα playgroup.

.png.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα,

Εμεις εχουμε ενα κοριτσακι 18 μηνων που λατρευει τα παιδακια. Ενδιαφερεται καποια απο εσας να δημιουργησουμε μια ομαδα στην περιοχη μας? Εγω ειμαι διαθεσιμη καθε μερα μετα τις 6 το απογευμα και φυσικα τα Σαββατοκυριακα. Σε δυο μηνες περιπου μετακομιζουμε σε σπιτι με τεραστια βεραντα ιδανικη για αυτό το σκοπό. Περιμένω νεα σας!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια και εγώ μένω κοντά...αλλά έλεγα να συναντιόμαστε έξω, να παίζουν τα παιδιά μας και στην αληθινή φύση.

Σε κάποιο πάρκο, σε κάποια παιδική χαρά...τι λέτε;

Δεν ξέρω αν έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση, αλλά έχετε με υπόψη σας για την επόμενη φορά. :wink:

Η Νεφέλη είναι 11 μηνών από χθες και λατρεύει τα παιδάκια. :D

• 3 εβδομάδες μετά...
Γεια σας! Ειμαι brand new μελος. :D

Θα με ενδιεφερε και εμενα η ιδεα του playgroup. Μενω Γλυφαδα και εχω μια κορη 2 ετων και ενα γιο 2 μηνων.

χμ ενδιαφέρον!!

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Διαφημίσεις

• 2 months later...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ.ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6,4 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ(ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ). ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ Η ΒΑΡΗ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΖ-ART ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ PLAYGROUP.

• 2 εβδομάδες μετά...

και εμεις ανω γλυφαδα μενουμε, και μας ενδιαφερει το θεμα, αν κανονισει καποια κατι ενδιαφερομαστε, ογιος μου ειναι 3 χρονων και πολυ φιλικος με τα παιδακια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα μολις εβαλα μια αγγελια με αντιστοιχο θεμα!!!

Ειμαι αγγλιδα και ηθελα με μια φιλη μου να οργανωσουμε αγγλοφωνο playgroup στη θεσσαλονικη αλλα και αντιστοιχο ελληνικο καλο ειναι!!!

Στην θεσααλονικη δεν τιθεται τοσο σοβαρο προβλημα μετακινησης λογω αποστασεων...εγω μενω στο Ρετζικι απο περιφερειακο ειναι εξισου κοντα οι ανατολικες και δυτικες συνοικιες!!!

Aν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλιε pm

• 1 month later...

Καλη Χρονια!

Θα ηθελα και εγω πολυ να εβρισκα ενα playgroup για το μικρουλι μου που ειναι 13 μηνων. Εχει βαρεθει να παιζει μαζι μου... Μενω νοτια προαστια και δεν δουλευω, οποτε το πρωι θα ηταν ιδανικα!

Τι λετε?

zQI8.jpg.png

καλησπερα και απο εμενα μενουμε αρτεμιδα η κορη μας ειναι 5χρ.υπαρχει κανεις με παιδια ιδιας περιπου ηλικιας για απογευματινες συναντησεις εχουμε και 2 αγορακια 2.5 μηνων :lol::o

• 8 months later...
Ρένα γιατί δεν διοργανώνουμε κάτι τέτοιο και εμείς οι Καβαλιώτες-Ξανθιώτες?Εγώ είμαι μέσα πάντως! :lol:

Κι εγώ μέσα είμαι - η Δράμα ανήκει στο τρίπολο Καβάλα - Ξάνθη, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε.

hY5fp3.pngfNqvp3.png

πλέον υπάρχει η ενότητα Συναντήσεις,

εδώ

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=75

όπου βρίσκετε το θέμα που αντιστοιχεί στην περιοχή σας,

ψάχνετε και λίγο στα θέματα που ήδη υπάρχουν,

και δημοσιεύετε ή στέλνετε πμ σε όποιο μέλος θέλετε, έτσι ώστε να συναντηθείτε.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...