Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η βάπτιση του Αναστάση μου

Recommended Posts

http://an-agapas.com/TEST.aspx

Για δες εδώ τα κουτάκια με τα μπρελοκάκια για κινητό μπορείς να κάνεςι τε΄ποια κουτάκια και αντί για τα ζωάκια να βάλεςι κάποιο άλλο θέμα. Εχουν φοβερά πράγματα αυτοί και επίσης φοβερά κουτιά για τα ρούχα και λαμπάδες. Σου φτιάχνουν ότι θέλεις με το ίδιο θέμα εγώ έιδα λαμάδα με πορτοκαλί και γαλάζιο δίχτυ (ας το πω ) και πάνω ένα φοβερό ξύλινο αυτοκίνητο ή αεροπλανο το ίδιο το είχανε και πάνω στο κουτί και επίσης μου είπαν ότ τα αυτοκινητάκια ή αεροπλανάκια ή ότι άλλο ξύλινο θέλεις σε μινιατούρα μπορούν να το βγάλουνε σε μπομπονιέρα. Το κέντρο θα σε αγχώσω αλλά; δεν θα βρείς ούτε ταβέρνα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι το κέντρο και μετά τα αλλα εγώ έλεισα από τω΄ρα για 1 Ιούνίου και όταν του είπα μετά τις γιοτρτές να το αλλάζαμε στις 8 μου είπε ότι είχαν κλείσει οι ημερομηνίες για το καλοκαίρι.όσο για το Αναστάση είναι το όνομα του αποθανώντος πεθερού μου και ενώ δεν μου αρέσει καθόλου θα το δώσω τυπικά γιατί μου ασκούν ψυχολογική πίεση ότι δεν ντρέπομαι που ο άνθρωπος είναι πεθαμένος και εγώ δεν τον τιμώ κλπ. το κανονικό που θα τον φωνάζω το ψάχνω.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελίνα μου καταπληκτικά πράγματα έχει!

Που τα βρίσκεις βρε παιδί μου?!

Αν βρίσκαμε και τα υλικά να τα φτιάξουμε καλά θα ¨τάνε.

Αυτό το κουτάκι το πλέξιγκλας με τη συρταρωτή θηκούλα πάρα πολύ ωραίο και δείχνει ωραίο στο σύνολο και η ποικιλία χρωμάτων που έχει!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

http://www.dreamwish.gr/baptish_prosklitiria.htm κοίτα και εδώ κάτι προσκλητήρια

θα βρούμε υλικά θα πάω μεσα στην εβδομάδα στον Μπάρκα (πλέξι γκλας πάντως ξέρω που έχει) εαν δεν βρούμε τις παίρνουμε έτοιμες νομίζω αυτές έχουν 1,5 ευρώ εαν δείς τα κουτιά τις λαμπάδες και τα μαξιλαράκια για τα μαρτυρικά θα τρελαθείς αξίζει τον κόπο είναι στην Παλλήνη στην Μονή του Αγίου Νικολάου.

k4xS.jpg

Δεν πειράζει βρε pam!

Mπορείς να γίνεις νονά και να σου χρειαστεί!

Ή να ρθεις στα βαφτίσια και να το ευχαριστηθείς μαζί μας! Τι λές? :wink::D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Βικυ, νομιζω και εγω οτι πρεπει να τρεξεις λιγο για να κλεισεις εκκλησια. Εγω την εκλεισα τον Οκτωβριο για τις 28 Ιουνιου. Εστελνα την πεθερα μου για να κλεισει (επειδη εγω μενω εξωτερικο), και σ'αυτη που ηθελα για ειχαμε παντρευτει δεν μπορουσαν γιατι μετα το Πασχα θα κανουν ανακαινησεις. Σε μια αλλη που την εστειλα της ελεγαν κατι πολυ κουφα πραγματα και οσο για την ημερομηνια της ελεγαν οτι ειναι νωρις και να ερθει μετα τα Χριστουγεννα. Επειδη ομως εμεις θελαμε να την κλεισουμε αμεσα για να κανονισουμε και αδειες πηρα εγω η ιδια σε μια αλλη και μου ειπε ο πατερ οτι δεν ειναι καθολου νωρις και οτι κλεινουν μεχρι και ενα χρονο μετα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Παντως ρε παιδια εγω τελικα με την εκκλησια δεν ειχα προβλημα.. Ισως αν πας στην ενορια σου, σου βρισκουν ευκολα ημερομηνια.. μπορει το προβλημα τελικα ειναι οταν πας σε εκκλησια που δεν ειναι η ενορια σου γιατι λογικο ειναι να κρατανε ημερομηνιες για τους ενοριτες.. δεν ξερω κιολας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Στον Αγιο Κων/νο Γλυφαδας οπου εκλεισα δεν με ρωτησαν καν αν ειναι η ενορια μου και μαλιστα εκλεισα τηλεφωνικως και τα χαρτια τα εστειλα με φαξ.

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει βρε pam!

Mπορείς να γίνεις νονά και να σου χρειαστεί!

Ή να ρθεις στα βαφτίσια και να το ευχαριστηθείς μαζί μας! Τι λές? :wink::D

Επειδή νονά έχω γίνει ήδη 2 φορές και δεν θα μπορέσω με τα σημερινά δεδομένα να αντέξω και τρίτη φορά (θέλω τα βαφτιστήρια μου να τα προσέχω και να τους παίρνω δώρα) προτιμώ να έρθω στα βαφτίσια σας να το ευχαριστηθώ και γω :lol::lol::lol:

Καλά λές!

Σκέφτομαι κάτι σε στύλ βιβλίου με ξύλινο εξώφυλλο περασμένο με κάσια και ζωγραφισμένο, σε ρόζ-φούξια χρώμα με φώτο από την πρώτη συνάντηση του μπέμπη με την νονά, παλαιωμένη και θολή και αφήγηση και καθώς πλησιάζουμε στο παρόν οι φώτο να είναι πιο φωτεινές και καθαρές ώσπου στο τέλος ο μπέμπης θα προσκαλεί την νονά του στο 1ο τους επίσημο ραντεβού, φανερά και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας! Με ζωγραφιές και κορδελίτσες, glitter και πούλιες και όπως μου βγει αισθητικά, βαλμένο σε υφασμάτινη θήκη με κεντημένο το όνομα της.

Κάπως έτσι το φαντάζομαι....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Κοριτσια βοηθειστε με καθως δεν γνωριζω. Στον νονο/να δινουμε προσκλητηρια για να μοιρασει απο την πλευρα του?? η τους το λενε προφορικα??

Πολύ ενδιαφέρον και πολύ πρωτότυπο μου ακούγεται!

Σίγουρα θα την εντυπωσιάσετε τη νονά! :wink:

Σπουδαίο πράγμα να πιάνουν τα χέρια σου...εγώ πρώτη φορά αποφάσισα να κάνω κάτι με τα χεράκια μου (τις μπομπονιέρες, δηλαδή) κι ακόμα τρέμω λίγο το αισθητικό αποτέλεσμα...δεν είμαι και πολύ επιδέξια... :?

Για πες μου, όμως, κάσια τι είναι; Είμαι άσχετη από τέτοια πράγματα...

fUvDp2.png

Χρύσα, υποθέτω ότι δίνεις και κάποια προσκλητήρια στο νονό. Έγω τουλάχιστον έτσι σκοπεύω να κάνω...θα συννενοηθώ με τη νονά για τον αριθμό και θα της τα δώσω να τα μοιράσει.

fUvDp2.png

Όπως σε βολεύει. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πιστεύω πως καλύτερα θα είναι δοθεί προσκλητήριο. Αν όμως ο νονός/νονά δεν έχει πρόβλημα να τους το πει και προφορικά νομίζω ότι πάλι εσύ θα είσαι κερδισμένη. Τώρα θα μου πεις θα τσιγκουνευτώ π.χ. 10 προσκλητήρια αφού ούτως ή άλλως θα "τους πληρώσω" στο τραπέζι?

Εγώ πάντως μάλλον θα δώσω προσκλητήριο. Καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του/της.

7adb2868d6.png

Ναι βρε με προσκλητηριο και οι καλεσμενοι του νονου...

Βικυ ωραια ιδεα...... εγω θα το εκτιμουσα και θα με συγκινουσε αν ημουν νονα...

Τυχερη η νονα σας !

Η κάσια είναι σκόνη σε διάφορες αποχρώσεις την οποία διαλύεις σε νερό και περνάς την επιφάνεια του ξύλου, πωλείται στα χρωματοπωλεία.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

• 3 εβδομάδες μετά...

Προσπάθησα να κάνω τα γλειφιτζούρια με καραμέλα και όχι με σοκολάτα που ήταν η αρχική σκέψη, γιατί μου είπαν οτι 21 Ιουνίου που είναι η βάφτιση μας θα γίνουν "ζεστή σοκολάτα" και η χαζή δεν το είχα σκεφτεί... και τι έπαθα???

Λέω ωραία! Έχω το περιοδικό της Αλεξίας Αλεξιάδου με την συνταγή πως φτιάχνονται τα γλειφιτζούρια, ακολουθώ πιστά μα πιστά την συνταγή και αντί για θαλασσί μου βγήκαν ΜΑΥΡΑ!!!! Σαν την καραμέλα στην κρεμ-καραμελέ??? Ένα τέτοιο πράγμα! ΤΙ έκανα λάθος>??? Βοηθείστε καλέεεεεε????!!!!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

:lol::lol::lol:

Βίκυ μου με συγχωρείς που γελάω αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!!

Δεν ξέρω γιατί, δε μπορώ να σε βοηθήσω, δυστυχώς...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Καλά λές!

Σκέφτομαι κάτι σε στύλ βιβλίου με ξύλινο εξώφυλλο περασμένο με κάσια και ζωγραφισμένο, σε ρόζ-φούξια χρώμα με φώτο από την πρώτη συνάντηση του μπέμπη με την νονά, παλαιωμένη και θολή και αφήγηση και καθώς πλησιάζουμε στο παρόν οι φώτο να είναι πιο φωτεινές και καθαρές ώσπου στο τέλος ο μπέμπης θα προσκαλεί την νονά του στο 1ο τους επίσημο ραντεβού, φανερά και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας! Με ζωγραφιές και κορδελίτσες, glitter και πούλιες και όπως μου βγει αισθητικά, βαλμένο σε υφασμάτινη θήκη με κεντημένο το όνομα της.

Κάπως έτσι το φαντάζομαι....

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ και πολυ συγκινιτικη πειραζει που θα την κλεψω την ιδεα σου βικακι????? 8)8)8)8)

my baby was my reborn...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...