Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοστος εγκυμοσύνης-τοκετου

ilonka19

Recommended Posts

Σημαινει οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει αποκλειστει απο τη διαχειριση πιθανα επειδη μπηκε μονο και μονο για να διαφημισει το προιον του...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Αμοιβή γιατρού μετά την γέννα 2500 €, κόστος μαιευτηρίου 4500 € (καισαρική, 5 μέρες σε δίκλινο, τα φάρμακα μόνο κόστισαν 500 €), εξετάσεις σε ιδιωτικό κέντρο κάθε μήνα περίπου 100 € (αίμα, σίδηρο, ούρα, σάχαρό, κλπ κλπ), προγεννητικός δωρεάν (τον έκανα στο ΙΚΑ), επίσης 50 € επίσκεψη γυναικολόγου, φωτογραφίες μαιευτηρίου 45 € (πήραμε όμως πολλές), βιταμίνες κλπ 20 €, κάποια τα δίνει το ΙΚΑ και δωρεάν

egw gennhsa sto iaso... thn kori mou to 2006 kai mou stoixise 3700 to dvmatio me thn genna (ekana kaisariki) kai 1800 edwsa ston giatro mou......alla mas etoixe kati me thn mikri kai meiname 9 meres sto iaso.. egv sto dvmatio giati den efebga kai na thn afisv moni tis kai h mikri stin parakolouthisi mas stoixise 2700 i 9 meres synolo 8200 alla htan idiki periptvsi...

ton epomeno xrono akribos gennisa ton gio mou, meiname 4 meres sto iasv, pali me kaisariki kai mas stoixise 2900 to dvmatio kai h genna pali me kaisariki kai o giatros mou peire pali 1800 ... kai bebaia se 4 meres fygame agkalia me ton mvro mou.........

kai stis 2 periptwsis to apotelesma metraei.. bebaia sthn prvti genna eimoun xalia giati oles eixan ta mvra sto dvmateio kai egw eprepe na to dv 2fores tin hmera gia mia va sthn parakolouthisi.... opws katalabenete hmoun xalia...... olo eklega... kai telika o giaros mou , na einai kala... kanonise kai katebena kathe 3 vres katv sthn monada gia na thn thilazv kai etsi hmerisa... twra bebaia einai enas koritsaros allo pragma.......1.03 upsos... 17,5 kila kai 3,4 xronvn.... kai oti perasa einai mia glykia anamnisei......

opvs katalabenete ta eksoda telika den metrane mposta se ayta ta xaritomena matakia kai xerakia poy perimenoun apo sena.......

Διαφημίσεις

oso gia tis eksetaseis kai ta farmaka(bitamines kai ta sxetika poy prepei na pernoume) ta kalipta me to bibliario oles...ektos apo thn amnioparakentisi ston 4 mhna pou thn prvti fora mou stoixise 500 eurw me meiomenh apodiksi twn 200 eurw kai sthn deyteri egkimosini 550 eurw xvris apodiksei...

se ola ta alla test kai elegxous pou ekana stongiatro mou plhrvna thn kathe fora (1 ton mhna) 30 eurw..

εγώ θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ

δωμάτιο μάλλον θα πάρω 4κλινο όπως και με την πρώτη γέννα

γιατί έχει 1 τουαλέτα ανά 2 άτομα

ο γιατρός μας είπε (για δίδυμα κιόλας) 1800 χωρίς απόδειξη

Το ΙΚΑ πάντως καλύπτει την γέννα

στην πρώτη γέννα είχα μείναι ευχαριστημένη

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

Το ΙΚΑ πάντως καλύπτει την γέννα

Αυτο που λες δεν ισχυει και καλο θα ηταν να διευκρινιζεις με λεπτομερειες αυτο που εννοεις.

Το Μητερα εχει κανει ολα τα 4κλινα 3κλινα με την ιδια τιμη απο τον Ιουλιο.

Ανοιγει και αλλο μαιευτηριο και οι τιμες προσεχως θα πεσουν λιγο.

7f7174376f.png

Το ΙΚΑ σου δινει το επιδομα τοκετου.

Αν το μωρο μπει εντατικη σου την πληρωνει το ΙΚΑ.

Αν κανεις καισαρικη σου πληρωνει καποια φαρμακα, και αν κανεις ενσταση σου δινει λιγα χρηματα παραπανω.

Αυτα ισχυουν στα ιδιωτικα μαιευτηρια.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

το επιδομα τοκετου που ειναι 991 ευρω τι να πρωτοκαλυψει zouki μου???????και απο οτι ξερω 300 ευρω δινει για καισαρικη.απο οτι λενε τα κοριτσια παραπανω το μινιμουμ που δινεις για μια γεννα σε ιδιωτικο ειναι 3.500 με 4.000.οποτε αν δεν εχεις λεφτα στην ακρη το ικα απλα δεν υπαρχει!και μεσα σε αυτα τα ποσα αν προσθεσουμε και τον προγεννετικο ελεγχο.....αστα.πηγα να γραψω τον υπερηχο β'επιπεδου και ο γυναικολογος του ικα πολυ απλα δεν μου την εγραφε και μου μιλησε πολυ ασχημα.φυσικα δεν ξεχασε να μου αναφερει οτι εχει εξωτερικο ιατρειο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Στο Αρεταίειο με μονόκλινο (η ασφάλειά μου καλύπτει τρίκλινο) 530? για τις 4 μέρες. Με το γιατρό μου είχα κάνει ειδική συμφωνία και με έβλεπε ιδιωτικά και όχι στο νοσοκομείο. Του έδωσα κάποια χρήματα όπως και σε αναισθησιολόγους κ.λ.π. αλλά όλοι αξίζαν το κάθε λεπτό και πολλά περισσότερα έτσι όπως με φρόντισαν. Το συνολικό ποσό δεν ξεπέρασε τα 2000- 2200, αν και ηλιθιωδώς πλήρωσα τα μεγάλα υπέρηχα αντί να τα γράψω στο βιβλιάριο. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις πληρώθηκαν κατευθείαν από το ταμείο (δημόσιο).

FLcUp3.png0BQfp3.png

το επιδομα τοκετου που ειναι 991 ευρω τι να πρωτοκαλυψει zouki μου???????και απο οτι ξερω 300 ευρω δινει για καισαρικη.απο οτι λενε τα κοριτσια παραπανω το μινιμουμ που δινεις για μια γεννα σε ιδιωτικο ειναι 3.500 με 4.000.οποτε αν δεν εχεις λεφτα στην ακρη το ικα απλα δεν υπαρχει!και μεσα σε αυτα τα ποσα αν προσθεσουμε και τον προγεννετικο ελεγχο.....αστα.πηγα να γραψω τον υπερηχο β'επιπεδου και ο γυναικολογος του ικα πολυ απλα δεν μου την εγραφε και μου μιλησε πολυ ασχημα.φυσικα δεν ξεχασε να μου αναφερει οτι εχει εξωτερικο ιατρειο.

Μα αυτο λεω και γω, το ΙΚΑ δεν καλυπτει τιποτα σχεδον. Απαντουσα στην προηγουμενη κοπελα που ελεγε οτι τη γεννα στο Ιασω της την καλυψε το ΙΚΑ.

7f7174376f.png

Εγω παντως κοριτσια γεννησα στο Ιασω ειχα ζητησει 6κλινο και δεν ειχαν και με βαλανε σε δικλινο και πληρωσα 2500 € οσο για τον γιατρο μου ειπε οτι δεν παιρνει παραπανω για την καισαρικη και μου πηρε 3000 € ενω μου ειχε πει οσο το νοσοκομειο και 1800 € εδωσα για βλαστοκυταρα.

Εμαθα οτι στο Ντιναν θα γινει μαιευτικη κλινικη και θα χρεωνουν τα μισα απ οτι στο Ιασω!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Ηταν να γεννήσω στην Γεννική για το δίκλινο 1800, παιδιατρος 150, επισκληριδιος 300 αν θυμάμαι καλά και 900 ο γιατρός σύνολο 3150. Τελευταία εβδομάδα έμαθα για την Βιοκλινική για το πρόγραμα 2 ημερόν 630, για την επισκληρίδιο 150, παιδίατρος 100 και 900 ο γιατρος σύνολο 1780 εννοείτε οτι πήγα στην Βιοκλινική.

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Πριν απο 20 μέρες περίπου γεννήσαμε στην βιοκλινική.

Πήραμε το κανονικό πρόγραμμα και όχι των 2 ημέρων για καθαρά προσωπικούς λόγους.(Να ευχαριστήσω την Σοφία Τ. για τις πολύτιμες πληροφορίες της).

Εχουμε και λέμε φυσιολογική γέννα 4 ημερών 1200 ευρώ, αναισθησιολόγος 150, παιδίατρος 120, και αμοιβή γιατρού 1100.

Grand Total: 2570 ευρώπουλα.

καλησπερα σε ολους .Ειμαι καινουργιο μελος και εχω ηδη βαλει μπροστα για μωρακι.θα ηθελα να μαθω αν γνωριζετε ποσο θα μου κοστισει μια γεννα στο ελενας σε δικλινο η μονοκλινο εχω ασφαλεια ικα.Ευχαριστω

Ηταν να γεννήσω στην Γεννική για το δίκλινο 1800, παιδιατρος 150, επισκληριδιος 300 αν θυμάμαι καλά και 900 ο γιατρός σύνολο 3150. Τελευταία εβδομάδα έμαθα για την Βιοκλινική για το πρόγραμα 2 ημερόν 630, για την επισκληρίδιο 150, παιδίατρος 100 και 900 ο γιατρος σύνολο 1780 εννοείτε οτι πήγα στην Βιοκλινική.

Νατασα καλησπερα.Ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα επειδη και εγω θα γεννησ θεσσαλονικη αν και δεν ειμαι απο εκει..απλα λογω γιατρου που με παρακολουθει.Ο γιατρος μου ξεγενναει στη γενικη κλινικη και στη Βιοκλινικη.Η βιοκλινικη ειναι αυτη στη μητροπολεως του γαληνου?Εμεινες ευχαριστημενη η πιστευεις οτι στη γενικη θα ηταν καλυτερα?Επισης τι δωματιο εκλεισες σε αυτη τη τιμη και τι γινεται αν μεινεις παραπανω η σε περιπτωση καισαρικης?Γενναω το μαρτη,θα παω βεβαια και εγω σε λιγο καιρο για πληροφοριες αλλα εσυ σα πελατισσα πως τα ειδες τα πραγματα?Σε ευχαριστω!

Κορίτσια ένα μεγάλο γεια και από μένα στη μεγάλη παρέα μας!!!!!!!!!!!!!! :-P:razz::-PΕγώ πρώτα με το το καλό γεννάω τέλος ιουνίου στο ιασώ αφού ο γιατρός μου είναι εκεί. Και με καισαρική μιας και το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα και αυτό με καισαρική αλλά στο μητέρα μια που ήταν τότε εκεί. Μήπως ξέρει καμια σας τιμές???:?::?::?::?:

Είδα στο θέμα τιμές αλλά αυτές αφορούσαν παλιότερο καιρό. Οι πρόσφατές κινούνται στο ίδιο επίπεδο άραγε ή είναι ποοοοοολύ μακρία?????????? :!::!::!::!::!:

Νατασα καλησπερα.Ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα επειδη και εγω θα γεννησ θεσσαλονικη αν και δεν ειμαι απο εκει..απλα λογω γιατρου που με παρακολουθει.Ο γιατρος μου ξεγενναει στη γενικη κλινικη και στη Βιοκλινικη.Η βιοκλινικη ειναι αυτη στη μητροπολεως του γαληνου?Εμεινες ευχαριστημενη η πιστευεις οτι στη γενικη θα ηταν καλυτερα?Επισης τι δωματιο εκλεισες σε αυτη τη τιμη και τι γινεται αν μεινεις παραπανω η σε περιπτωση καισαρικης?Γενναω το μαρτη,θα παω βεβαια και εγω σε λιγο καιρο για πληροφοριες αλλα εσυ σα πελατισσα πως τα ειδες τα πραγματα?Σε ευχαριστω!

Επειδή αυτο είναι το τρίτο μωράκι, δεν ξέρω αν θα κάνω άλλο, αλλά αν κάνω ενοείτε οτι θα πάω στην Βιοκλινική. Το δέυτερο το έκανα στην Γενική και έτσι μπορώ να έχω άποψη για το θέμα, όχι ότι δεν μου άρεσε η Γενική αλλά προτιμώ και συστήνω την Βιοκλικική. Όχι μόνο για το οικονομικό που σαφώς και υπάρχη διαφορά αλλά κυρίος απο την εξυπηρέτηση των κοριτσιών.

Είμουνα σε δίκλινο, για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο.

Με το καλό...... ελπίζω να βοήθησα

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

καλησπερα κοριτσια, υπαρχει καποια που να γεννησε στο αττικο και εαν ναι ποσο κοστισε? ευχαριστω[/quote;

Θα γεννήσω αρχές Απριλίου κ θα γενούσα στο Ιασώ.Τελικά άλλαξα γιατρό κ ένας απ τους λόξους ήταν κ η φιλοσοφία του συγκεκριμένου- όπως κ άλλων μαιευτηρίων-έτσι θα γεννήσω στο μαιευτήριο Νίκη στο Ίλιον στο κέντρο φυσικού τοκετού με τις μαίες της Ευτοκίας.Θα πληρώσω σύνολο 2300 κ ξια την παρακολούθηση σε όλη την εξκυμοσύνη απο τις μαίες , για δωμάτιο στο οποίο θα είμαι μόνη με τον άντρα κ το παιδί μου , κ με πισίνα με νερό αν θέλω να γεννήσω μέσα κ με τις επισκέωεις των μαιών στο σπίτι μετά τον τοκετό για συμβουλές κ εξετάσεις του παιδιού.Κ το σημαντικότερο δεν θα πάρω φάρμακα,δεν θα κάνω τομή στο περίνεο, δεν θα κάνω καισαρική κ κυρίως δεν θ αποχωριστώ στιγμή το μωρό μου, δεν θα πιω ξένο γάλα!!!!!Σήμερα γνώρισα κ το γυναικολόγο που συνεργάζεται με τις μαίες κ γενικά νιώθω περήφανη για την επιλογή μου!!!Κορίτσια ως εγκυμονούσες έχουμε δικαιώματα.Ασ ενημερωθούμε!!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...