Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αναζητηση νηπιαγωγου -baby sitter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

]Ζητείται κοπέλα για φύλαξη διδύμων στην Κάντζα Παλλήνης. Τηλ.6977018482[

καλησπερα.ειδα πολλεσ απαντησεισ στο μηνυμα σασ αν δεν εχετε ακομη επιλεξει κοπελα και χρειαζεστε ακομη βοηθεια για τα παιδακια επικοινωνηστε αν θελετε μαζι μου στο τηλ.6975928294

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Καλλιόπη είμαι πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος 31 ετών και επιθυμώ να απασχολήσω δημιουργικά, παιδάκια απο ενός έτους έως 6. (απογευματινές ώρες) Έχω δεκα χρόνια εμπειρία, καθώς έχω εργασθεί και σε παιδικό σταθμό για 4 χρόνια αλλα και σε οικογένειες, με πολύ καλές συνεργασίες με τους γονείς και καλές συστάσεις. Επιθυμώ περιοχές που να εξυπηρετεί το μετρό. τηλ. 6981136050

Ευχαριστώ :-)

εξημερώνεις την φαντασία ενός παιδιού?

αυτόματα του στερείς δεξιότητες,δημιουργικότητα,ελευθερία έκφρασης..δηλαδή τα πάντα.

pregnant-1437368400z0z1440306000z0.png

Καλησπέρα!!!

Αναζητώ baby sitter, μή καπνίστρια και με συστάσεις.

Έχω δύο κόρες ηλικίας δύο και τριών ετών. Πηγαίνουν σχολείο αλλά λόγω ιώσεων και άλλων απρογραμμάτιστων καταστάσεων χρειάζεται αρκετές ημέρες να μένουν στο σπίτι. Η περιοχή που μένω είναι Καλαμαρια / Θεσσαλονίκη.

Όποια ενδιαφέρεται για περισσότερες διευκρινήσεις ας μου στείλει πμ.

Διαφημίσεις

Ονομάζομαι Σοφία είμαι 25 ετών είμαι πτυχιούχος Β.Βρεφο/κώμος με πολυετή εμπειρία σαν babysitter, αναλαμβάνω υπεύθυνα και δημιουργικά την απασχόληση και την φροντίδα μικρών παιδιών.Μένω στην Χαλκίδα. τηλ.6983721022.

Καλησπέρα!!!

Έχω δύο κόρες ηλικίας δύο και τριών ετών. Πηγαίνουν σχολείο αλλά λόγω ιώσεων και άλλων απρογραμμάτιστων καταστάσεων χρειάζεται αρκετές ημέρες να μένουν στο σπίτι. Η περιοχή που μένω είναι Καλαμαρια / Θεσσαλονίκη.

Ειμαι η Κατερινα,μενω Θεσσαλονικη,ειμαι 34.

Εχω ασχοληθει με τα παιδακια και με τη φροντιδα αυτων,απο ηλικια 40ημερων εωσ 5χρονων για περιπου 5 χρονια.θα μπορουσα οσο πρωινες ετσι και απογευματινες ωρες,η ακομα καλυτερα για καποιες μερες της εβδομαδας,εννοειται πωσ εχω απαραιτητες συστασεις,τα τηλεφωνα μοθ ειναι 2314003987 6932371376 THANKS

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ BABY SITTER

Αναζητούμε Baby Sitter για την φύλαξη των 7 μηνών τριδύμων μας. Μη καπνίστρια, υπεύθυνη και με αγάπη για τα παιδιά. Περιοχή Πετρούπολη, ωράριο 9:30-17:30 για 3-4 φορές την εβδομάδα

Προϋπηρεσία και συστάσεις απαραίτητα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected]

Ευχαριστώ

xx

SM

Ελληνίδα κυρία, σοβαρή, υπεύθυνη, μεθοδική, καλλιεργημένη με 10ετή εμπειρία αναλαμβάνει παιδάκια από βρέφη στα Νότια Προάστια πρωινές ή απογευματινές ώρες. Διαθέτει αυτοκίνητο.

Τηλ επικοινωνίας (κυρία Βέρα) : 210 9344221 & 6974405061

P5orp3.png fGvTp3.png

Ζητάω κοπέλα για τα τρία παιδιά μου 2,5ετών η κόρη μου και 13μηνών τα δίδυμα αγοράκια μου. Περιοχή Βάρη. Πρωινές ώρες, όπου 2 φορές την εβδομάδα θα είμαι και εγώ μαζί στο σπίτι. Όποια κοπέλα ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει μαζί μου. Κρυσταλλία 6986533658

Διαφημίσεις

Kalispera onomazomai Xristina, eimai nhpiagwgos 23 etwn kai ta prwina douleuw se paidiko stathmo sth nea erythraia, endiaferomai gia apogeumatini fulaksi-meleth paidiwn meta tis 4 to apogeuma sta boreia proastia mono. Menw Nea Erythraia. Opoia mama endiaferetai na mou steile p.m

Euxaristw polu!!!

καλησπερα,

ψαχνω κοπελα για τον γιο μου 1ετουσ δευτερα-παρασκευη-08:00-18:00

μενω αγιο στεφανο.

ευχαριστω τηλ: 6974 806266

Ζητούμε έμπειρη κυρία με απαραίτητες συστάσεις για να αναλάβει τη φύλαξη και φροντίδα του 12 μηνών γιου μου.καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή ωρες 08:00 - 18:00 Περιοχή: Αγιοσ Στεφανοσ.:rolleyes:

Ζητούμε έμπειρη κυρία με απαραίτητες συστάσεις για να αναλάβει τη φύλαξη και φροντίδα του 12 μηνών γιου μου.καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή ωρες 08:00 - 18:00 Περιοχή: Αγιοσ Στεφανοσ.:rolleyes:

σας έστειλα pm! :P

Ελληνιδα μητερα ενος παιδιου με 15 χρονια προυπηρεσια εμπειρη και σοβαρη με συστασεις απο προηγουμενες δουλειες αναλαμβανει φυλαξη παιδιων ολων των ηλικιων. Περιοχες Ηρακλειο, Περισσος, Ν.Ιωνια, Πευκη Λυκοβρυση, Μεταμορφωση, Πατησια, Αγ. Ελευθεριος, Αγ.Νικολαος, Γαλατσι, Φιλαδελφεια. Το τηλ. επικοινωνιας ειναι 6948713015 ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Είμαι η Ελένη, είμαι 52 χρονών, μη καπνίστρια, με αγάπη για τα παιδιά και με πολυετή εμπειρία (15 χρόνια) στη φύλαξη βρεφών/παιδιών. Αναλαμβάνω τη φύλαξη παιδιών όλων των ηλικιών. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στη φύλαξη νεογέννητων και συστάσεις από όλες τις προηγούμενες οικογένειες. Ενδιαφέρομαι για πρωϊνή πλήρη απασχόληση στα Πατήσια και στις γύρω περιοχές ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή είναι κοντά σε ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ. Όποιος ενδιφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ. Ευχαριστώ. :wink:

Καλησπέρα!!!

Γεια σας, δεν ξέρω αν ψάχνετε ακόμη baby sitter. Ενδιαφέρεται η μητέρα μου. Έχει επταετή εμπειρία από 4 μηνών έως 5 χρονών και έχει κρατήσει και δίδυμα. Το τηλέφωνό της είναι 6978506784 και μένει στην περιοχή του Ντεπώ. Ευχαριστώ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ 26ΧΡ.Κ ΨΑΧΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ BABY SITTER ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ.....

γεια σας κοπελιες!

εχω ενα αγορακι 15 μηνων που χρειαζεται ελληνίδα νηπιαγωγό ή βρεφοκόμο, μη καπνίστρια , με εμπειρία, όρεξη και γνώσεις για δημιουργική απασχόληση.Οι ωρες που θα πρεπει να ερχεται στο σπιτι μας ειναι 8:45-16:45 .

Απαραίτητες συστάσεις.

Μένουμε στο Περαμα (Πειραια), και αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μεσω πμ.

ευχαριστώ

Φοιτήτρια παιδαγωγικών τμήματοσ προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησησ ελληνίδα μη καπνίστρια με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τα μικρά παιδιά , με εμπειρία πρακτικής σε παιδικό σταθμό.

αναλαμβάνει υπεύθυνα την φύλαξη παιδιών και την ψυχαγωγία τους με δημιουργικές δραστηριότητες , όπως ανάγνωση βιβλίων , μουσική προπαιδεία , ζωγραφική, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα παιδικά παιχνιδια.

περιοχή : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

e-mail: ( [email protected] )

σας ευχαριστώ πολυ!

Καλησπέρα και από μένα, είμαι 25 χρονών, φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

Ενδιαφέρομαι πολύ να βρω εργαστώ με μωράκια και παιδάκια για τη φύλαξη αλλά και πολύ παραπάνω με τη δημιουργική τους απασχόληση!

Έχω προυπηρεσία, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης, έχω εργαστεί σε παιδότοπους καθώς έχω επίσης ασχοληθεί και με την οργάνωση πάρτυ για παιδάκια. Επίσης παραδίδω μαθήματα Αγγλικών ή βοήθεια για τη μέλετη του σχολείου παράλληλα με τη φυλαξή τους αν χρειάζεστε κάτι τέτοιο.

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω με κάποια μαμά που ενδιαφέρεται για τα μικρά της τα παιδάκια!!!!!!!!

το κιν μου ειναι το 6973957477 ή για τις high-tech μαμάδες [email protected]

Γεια χαρά αγαπημένοι γονείς! Λέγομαι Χαριτίνη (ή αλλιώς Τίτη, όπως με φωνάζει ο Τασούλης που πρόσεχα μέχρι πρόσφατα). Είμαι 27 ετών, εργαζόμουν 5 χρόνια στο Χαμόγελο του Παιδιού ενώ τον τελευταίο χρόνο ήμουν πιο "σπιτική" με τον Τάσο. Ο Τάσος μας όμως (απ' τη μαμά του οποίου έχω και συστατικές) έγινε ολόκληρος άντρας και φέτος πάει στο σταθμό, οπότε και είμαι σε αναζήτηση νέου μωρού- παιδιού! Εχω τελειώσει ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τώρα φοιτώ στο δεύτερο μου πτυχίο (Ψυχοθεραπεία) και έχω κάνει πολλά σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης λόγω και θέσης μου στο Χαμόγελο. Εχω λατρεία

στα παιδάκια και πολλή πολλή όρεξη να εργοδοτούμαι από μπομπιράκια! Τι πιο όμορφο άλλωστε να δουλέυεις με μυρουδιές και χαμόγελα μωρών; Διαθέτω και ΙΧ. Περιοχές που με βολεύουν καλύτερα: Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Παλλήνη, Παιανία, Γέρακας. Για επικοινωνία, το τηλ μου είναι 6998420770. Η αμοιβή μου είναι 6 ευρώ την ώρα.

Συστάσεις διαθέσιμες. Ευχαριστώ.

Συζητάμε με τον άντρα μου το εξής, εφόσον με τους γονείς μας δεν υπάρχει περίπτωση να τα "βρούμε" στο θέμα των παιδιών, κάποια στιγμή σε αυτή τη ζωή θα χρειαστεί να πάμε κάπου χωρίς τα παιδιά... Έτσι δεν είναι ? Για παράδειγμα θα έπρεπε να είχα πάει οδοντίατρο από τότε που γέννησα και δεν μπορώ... Η όπως λέγαμε, κάααααααααααποια στιγμή (μπορει να είναι και σε χρόνια αυτό, αλλά θα γίνει...) θα θέλουμε να βγούμε ένα βράδυ... Κάτι τελοσπάντων... Οπότε η μόνη λύση είναι να βρούμε μια γυναίκα - babysitter εννοώ, που να έρχεται σε περίπτωση ανάγκης...

Επειδή όμως είμαστε ανίδεη... θα ήθελα τις γνώμες σας, τις εμπειρίες σας και κυρίως τί θα πρέπει να προσέξουμε στην αναζήτηση γυναίκας, πώς να την τεστάρουμε και πόσο συνήθως πάνε αυτά την ώρα ?

επειδή είμαι τις δουλειάς αυτό που ζητάς δεν είναι δύσκολο σε τέτοια εποχή κρίσις άλλα είναι ποιο επικίνδυνο γιατί αν ένα άτομο που θα το παίρνεις μία στο τόσο δεν το ξέρεις καλά και το ίδιο το παιδί δεν θα προσαρμοστεί μαζί του καλύτερα άμα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου και αν είναι να για βόλτα να το κανονίσεις 1 με 2 μέρες ποιο πριν ώστε να βρεις κάποιων από το στενό σου περιβάλλων

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1114660800_text_c5dfece1f3f4e520e5f5f4f5f7e9f3ecddedefe920eae1e920e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ecddedefe9.gif

Φοιτήτρια παιδαγωγικών τμήματοσ προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησησ ελληνίδα μη καπνίστρια με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τα μικρά παιδιά , με εμπειρία πρακτικής σε παιδικό σταθμό.

αναλαμβάνει υπεύθυνα την φύλαξη παιδιών και την ψυχαγωγία τους με δημιουργικές δραστηριότητες , όπως ανάγνωση βιβλίων , μουσική προπαιδεία , ζωγραφική, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα παιδικά παιχνιδια.

περιοχή : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

e-mail: ( [email protected] )

σας ευχαριστώ πολυ!

Γειά σας,

Μένουμε στην περιοχή του Γκύζη και ψάχνουμε νταντά για το αγοράκι μας που είναι 11 μηνών. οι ώρες απασχόλησης είναι περίπου 10:00 με 16:00 Δευτέρα έως Παρασκεύη.

Ευχαριστούμε

[email protected]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...