Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μουσική για μωράκια!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ - 104 ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΟΙΟΙ (ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΦΩΝΟ)

Stroumfakia 80's edition

Τάσος Ιωαννίδης - Λάχανα και Χάχανα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗΛΑ

ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ Από βιβλία του Δημοτικού Σχολείου

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ Νανουρίσματα

Τα έχω κατεβάσει όλα από το Ίντερνετ και είναι καταπληκτικά!

Καλημέρα..Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο από που θα μπορέσω να τα κατεβάσω γιατί έχω το bearshare αλλά δεν υπάρχουν εκεί..Ευχαριστώ

Καλημέρα..Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο από που θα μπορέσω να τα κατεβάσω γιατί έχω το bearshare αλλά δεν υπάρχουν εκεί..Ευχαριστώ

απο http://www.greek-fun.com με rapidshare manager ή cryptload ! αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες πες μου.

απο www.greek-fun.com με rapidshare manager ή cryptload ! αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες πες μου.

Μπήκα έγινα και μέλος, έκανα αναζήτηση κανα δυο κομμάτια που γράφετε παραπάνω πάτησα και για τον οδηγό για αρχάριους αλλά δεν...............Τι λάθος κάνω??

Μπήκα έγινα και μέλος, έκανα αναζήτηση κανα δυο κομμάτια που γράφετε παραπάνω πάτησα και για τον οδηγό για αρχάριους αλλά δεν...............Τι λάθος κάνω??

ektos apo to na gineis melos sto sigekrimeno site prepei meta na katevaseis kai ena apo ta 2 programmata pou sou eipa, kai na kaneis sundromi gia na mporeis na katevazeis ola ta part apo ta opoia apoteleitai ena arxeio.einai ligo periploko.

Διαφημίσεις

• 5 months later...
κοιταξτε τι βρηκα!!! www.babyradio.gr :P

βρε παιδια ειναι δυνατον??? μολις το εβαλα ελεγε 1 τραγουδι:

"δεν εχω σημερα σκοπο να παω στο σχολειο.

δεν εχω σημερα σκοπο να ανοιξω το βιβλιο.

θελω να κανω τρελες μ'εκεινον π'αγαπω..." :lol:

χαχαχα ειναι δυνατον????!!!!!!!! αν ακουνε τετοια τα μωρα απο τωρα... τη βαψαμε!

ykm0p2.png

Rockabyebaby τέλειο η μικρή μου δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τα νανουρίσματα του Bob Marley χα χα χα. Το site είναι τέλειο μπορείται να τα ακούσετε κιόλας . Κοιμάται σαν πουλάκι το καμάρι μου

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...